>Pienesti pääsiäistä

>

Yleensä mulla ei oo ollu tapana laittaa kotiin pääsiäistä muuten kuin kukkien muodossa. 
Nyt en kuitenkaan voinu vastustaa näitä söpöjä pääsiäismunia, jotka näin Tiimarissa!

Laitoin ne Kärkkäiseltä ostamaani lasivaasiin. Ostin noita vaaseja kaks, tulevaa terassia silmällä pitäen ;).

Kauniit sävyt näissä! Kirkkaankeltainen tai vihreä ku ei ihan oo mun juttu, ni kiva et on vaihtoehtoja!

Rairuohoa & narsisseja tai tulppaaneja, niin ja toki suklaamunia :P
niistä koostuu meidän pääsiäinen!
Mistäs teidän?

Comments

 1. Ansku
  8.4.2011 / 09:05

  >jaa-a, en ole ajatellut koko pääsiäistä! Täytyis kai sitä jotain kuitenkin tehdä, vaikka kukkia ostaa jollei muuta :)Mukavaa alkavaa viikonloppua!

 2. Elämän Helmiä
  8.4.2011 / 09:16

  >Minä en myöskään laita juuri pääsiäistä enää. Silloin kun lapset olivat pieniä laitoin kyllä. Nykyisin kukilla saa sen mitä pääsiäisestä haluaa tuoda, mekun olemme vielä mökillä koko pääsiäisen, niin ei viitsi tänne kotiin hirveitä laitella,on tylsää sit se purkaminen, kuten esim joulunakin.Mukavaa viikonloppua!-päivi-

 3. Hanna
  8.4.2011 / 09:40

  >Söpöjä munia! Kiva kun on muitakin kuin räikeitä värejä.Rairuohoa pitäisi laittaa ja pajunkissoja. Tytöt tekee virpomisoksia, joten eiköhän se koristelu siinä ole.

 4. Niina
  8.4.2011 / 10:26

  >Onpas söpöt munat ja ihanat pajunkissat aaltovaasissa :)Meillä pääsiäinen kuluu mökillä, mutta olen silti ajatellut laittaa kotiin hieman pääsiäistä. Lähinnä kukkia, rairuohoa ja jotain tipuja ja pupuja. Kodin pääsiäiskoristeista onkin tulossa postausta viikonlopun aikana :)

 5. Anttis
  8.4.2011 / 10:54

  >Meillä nuo samaiset pääsiäismunat odottelevat peikonpähkinäoksaa johon ripustaa ne.

 6. sarppa
  8.4.2011 / 12:21

  >Kauniit munat olet löytänyt!:)Miekään en ole keltaisen tai vihreän ystävä.Jotain pääsiäistunnelmaa pitäisi kuitenkin viritellä!:)Ehkä valkoiset höyhenet olis myös ihanat!Mukavaa viikonloppua!

 7. S
  8.4.2011 / 12:37

  >Ansku: kukat on jo paljon :). kiitos samoin!päivi: juu en minäkään paljo laita, nuo munat ja pajunkissat, ehkä narsisseja tai tulppuja ja se on siinä :). ei tosiaan koristeita aivan ku jouluna :D. kiitti samoin!Hanna: eikö :). siinähän on jo paljonki koristelua!Niina: kiitos :). voi puput oiski tosi söpöjä! ootan postausta :)). Anttis: näyttää varmasti kivalta! ihastelin sulla niitä vaaleanpunaisia munia, aivan ihanan hempeitä! ite en löydä vastaavia mistään :/sarppa: joo tykästyin niihin heti :). valkoiset höyhenet oli mullakin mielessä mut ei oo missään tullu vastaan!kiitos samoin sulle :)

 8. Päm
  8.4.2011 / 13:06

  >Rairuoholla ja munilla menty :) Tänä vuonna muitten blogien innoittamana vähän ehkä jotain muutakin :)Sul on ihanat munat! :D

 9. S
  8.4.2011 / 13:08

  >Päm: hei kiitti hauskasta kommentista, piristi kivasti tätä mun siivouspäivääni :D. piti ääneenki pikkasen nauraa :D

 10. Anonymous
  8.4.2011 / 14:40

  >Natit on munat! :-DPaasiaista en ole viela laittanut yhtaan, varmaankin vaan kukkia ja ehka jotain muuta pienta. Ainakin paasiaismunia, mutta niita ei voi viela ostaa, kun ne tulis syotya ennen paasiaista. :-) Ai onhan mulla keittion poydalla vaal.pun, vedenvihrea ja omenanvihreat Kivi-tuikut, eikos ne aika hyvin sovi paasiaiseen. Sitten tarkoituksena jarjestaa Easter Egg hunt, kun meille tulee vieraita paasiaisena. :-)Rags

 11. Hanna
  8.4.2011 / 14:44

  >Ihania munia tosiaan, oikein söpöjä! :)Yleensä en kauheasti laita pääsiäiskoristeita, ehkä just pajunkissoja ja narsisseja. Ja syön muutaman suklaamunan. :)

 12. Anonymous
  8.4.2011 / 16:21

  >Ihanat värit noissa munissa! Ja noi pajunkissat on söpöt :) Siinähän sulla jo ihan kivasti pääsiäiskoristetta onkin! Mä en myöskään ole aatellut sen kummemmin pääsiäistä laittaa. Keltaisia tulppaaneita varmaan tulee ostettua ja muutama Aarikan pääsiäsikoriste meiltä löytyy, mitkä aattelin laittaa Aarikan tarjoiluvadille. Pajunkissoja haluisin myös, en ole vaan nähnyt missään vielä.Rentouttavaa viikonloppua sulle, S! :)-I-

 13. S
  8.4.2011 / 20:23

  >Rags: :D joo täälläki on menny jo pari suklaamunapussillista :P. no niinpä sopii sun kivi-tuikut väreineen hyvin pääsiäisteemaan :)).oi wau, kuulostaa hyvältä tuo, onko se joku perinne? metsästetäänkö siellä pääsiäismunia sitte :DHanna: niin on :)). tuossahan on jo kivasti pääsiäistä! mämmiäkin meillä syödään, vaniljakastikkeen kera :)I: juu niin on :). pajunkissat on kivoja, söpöjä, toivottavasti löydät niitä!voi kiitos ihana, sitä samaa sullekin :))

 14. Anonymous
  8.4.2011 / 22:38

  >Joo, niita piilotetaan pihalle ja lapset (tai aikuiset, heh!) sitten etsii niita (ehka jopa kartan avulla!) ja poimii koreihinsa. Toivottavasti ei sada silloin. Tanaan oli ihana paiva, jotain +22 ja ekaa kertaa olin paljain jaloin meidan pihalla tana vuonna!!! Great!Rags

 15. S
  9.4.2011 / 09:57

  >Rags: voi ku kuulostaa hauskalta! semmosenhan vois ottaa tännekin perinteeks :)). mitä sit voittaja saa, onko voittaja se jolla on eniten munia korissa? wau mikä ilma teillä ollu, täällä ei vielä lähellekään tota päästä, luntaki aivan tuhottomasti ettei tulis mieleenkää lähtee avojaloin tonne käppäileen :D

 16. Anonymous
  9.4.2011 / 19:05

  >Voittaja varmaan on se, joka loytaa eniten munia? Taytyy tunnustaa, etten ole sen paremmin perehtynyt tuohon viela. Ehka keksin jonkun kivan palkinnon voittajalle viela. :-) Tanaankin ollut ihana ilma, ihan kesa. Liian aikaisin liian lamminta (vaikka en kylla valita), paitsi sitten valitan kun on kesa ja pitaisi olla lamminta mutta on kylma… Rags

 17. S
  10.4.2011 / 10:17

  >Rags: täällä paisto eilen aurinko ja tänäänkin, vähä harmittaa et on työviikonloppu meneillään.. mut ei voi mitään! :)

 18. Anonymous
  10.4.2011 / 15:01

  >Ihanat pääsiäismunat! Itse kävin juuri Tiimarissa eikä silmääni moiset ihanuudet osuneet. Oletko ne tänä vuonna ostanut Tiimarista? Johanna

 19. S
  10.4.2011 / 15:13

  >Johanna: no voi höh :/. juu reilu viikko sitte ostin nuo! toivottavasti löydät sit kivat pääsiäismunat jostain muualta :)

 20. Niina
  12.4.2011 / 21:49

  >Ihania kuvia. :) En uskalla itse ostaa mitään suklaamunia mihinkään koristeeksi, koska pisteleen poskeeni kaikki namit mitä kaapeista löytyy. Yleensä pääsiäisenä panostan rairuohoon ja tipuihin. :) Suklaamunien piilotus oli pienenä parasta!

 21. S
  13.4.2011 / 08:43

  >Niina: kiitos Niina :). voi tuosta muistinki etten oo vieläkään saanu rairuohoa laitettua! ehkä tänään :P.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.