>Kuvia viime vuosilta

>

Juhannuksena 2009 juhlittiin meidän kihlajaisia mökillä perheidemme kesken. ”Saisko olla yks omakotitalo?”
Mies osti tän työkalusalkun mulle rakennusprojektin alkumetreillä ;D. Ja kuten näkyy, se oli käytössä! (Ainaki hanskat, huivi ja kynä.) Kesä 2009.Meidän pieni höpsykkä <3, tapettirullavilli! Raksatalvea -10.Oi tämä oli rankka muutto, lähes yhtä rankka ku muutto pois lapsuudenkodista. Tämä oli siis meidän ensimmäinen yhteinen koti, jossa asuimme kolme vuotta ennen talomme valmistumista. Viikon ajan käytiin aina vähitellen hakemassa täältä tavaraa ja vietiin uuteen kotiin, joka ikinen kerta itkin. Ja se viimeinen kerta ku asunto oli siivottu, voi sitä itkun määrää :D. Sydäntä riipas sulkea ovi viimeistä kertaa, niin hyvin me ja kissat tuolla viihdyttiin <3.
Kuva entisen kotimme ruokailunurkkauksesta, kesäkuu 2010. Aivan ihana rivitalokaksio <3.

Kesä 2010, ystävien mökillä Järvi-Suomessa. Aivan jumalaisen kaunista katseltavaa tyyni järvi <3. Suomen kesä on niin kaunis!Tässähän oli kyseessä siis haaste, jonka sain tällä kertaa Heidiltä. Kiitos paljon! :)”You are beautiful -tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :). Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennenjulkaisematonta kuvaa omasta elämästään pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle muulle!”

Oli tosi kiva tehdä tätä haastetta, muistella menneitä… Minä jaan tällä kertaa tämän tunnustuksen eteenpäin


Hannalle
Pämille
Soilelle 

Ps. Alla arvonnan voittajat!


Niin ja aurinkoista lauantaita kaikille teille! Tää hipsii lauantai-illaks töihin eikä ees haittaa, mieli on iloinen hiphei!

Comments

 1. Soile
  9.4.2011 / 13:31

  >Kiitti paljon haasteesta; tosi hauska, joten pitääpä alkaa kuvia etsimään:)

 2. S
  9.4.2011 / 14:13

  >Soile: kiva et tykkäsit, tuota oli kyl kiva tehdä :)

 3. Nanna
  9.4.2011 / 17:18

  >Mä en edes tiennyt että te ootte kihloissa! Ihanaa! <3 Ja mä en halua edes tietää kuinka monta litraa tulen itse joskus itkemään kun tästä pois muutamme, on tämä koti vaan niin rakas. :)

 4. Alma
  9.4.2011 / 17:20

  >Ihana tosiaan tuo kesäinen järvimaisema! Mäkin RAKASTAN Suomen kesää ja itse asiassa kaikkia vuodenaikojamme. Sen vuoksi en voisi koskaan asua kovin pitkään ulkomailla. Suomi on vaan niin upea!

 5. Hanna
  9.4.2011 / 17:21

  >Voi kiitos kovasti! Heitin juuri pari pellillistä epäonnistuneita Macarons leivonnaisia roskiin ja tunnus sai heti vähän paremmalle mielelle.Haaste otettu vastaan, katsotaan löytäisinkö sopivia kuvia :)

 6. Marika
  9.4.2011 / 17:44

  >Tosi kivoja kuvia. Tuo työkalupakki on niin ihanan naisellinen ja sillä on varmasti ollut käyttöä. Järvimaisema on kyllä aivan upea, hieman tutunnäköinenkin :)Oli varmasti haikeaa muuttaa pois, teidän edellinen koti oli myös tosi kiva ja kauniisti sisustettu. Luopuminen on monesti vaikeaa mutta nythän se asutte aivan unelmien kodissa :)Mukavaa työiltaa! Itsekin olen kovin hyvällä tuulella kun loma alkoi eilen, jihuuu!

 7. Anonymous
  9.4.2011 / 19:07

  >Ihana tapettirullakisu! <3Suomen kesa on kylla kaunis, kivoja kuvia muutkin! Mukavaa lauantai-iltaa!Rags

 8. Anonymous
  9.4.2011 / 19:54

  >Moikka taas! Tällä kertaa kyselisin tuon vaaleanpunaisen työkalupakin perään, mistähän sellaisen voisi käydä itselleen/lahjaksi hankkimassa? :)-Marre

 9. Hanna
  9.4.2011 / 20:04

  >Mukava postaus, mukavia muistoja. :) Ihan huippu tuo työkalupakkaus! :D Mullakin oli sellainen pieni työkalusarja. Sain sen työpaikan miehiltä lahjaksi kun alettiin rakentaa taloa. :D Se oli sellainen lastensetti.Suomen kesä on kyllä niin kaunis! Tulisipa jo kesä! :)Ihanaa, kun olet iloinen! <3

 10. Päm
  9.4.2011 / 21:06

  >HIh, kiitti! Kuvien etsintä alkakoon :)Ihania sun tekemät muistelot :) Kivaa viikonloppua!

 11. Niina
  9.4.2011 / 21:11

  >Ihania muistoja! Kyllä Suomen kesä on paras! Sen takia ollaankin kesä aina Suomessa ja ulkomaille lähdetään vasta talvella :)Iloisuus tarttuu :D <3

 12. Anonymous
  10.4.2011 / 01:24

  >Mukava kuulla, etten ole ainoa, jolle edellisten kotien (asumusten) oven sulkeminen viimeisen kerran pois muuttaessa on vaikeaa…:( Monet itkut on tullut tirautettua, mutta ei kaikkien asuntojen kohdalla: se riippuu ihan siitä, miten paljon asuntoon liittyy muistoja ja tunnesiteitä. Jotkut ovet sulkee mielellään, joidenkin taakse ikävöi vielä vuosienkin päästä. Minusta se oven sulkeminen on juuri kaikista pahinta: ovi loksahtaa kiinni, eikä paluuta ole.Mutta joka kerta kun olen sulkenut haikeana jonkun asunnon oven, olen tiennyt, että seuraavan oven takana, jonka aukaisen, on jotain vielä parempaa :) Positiivista päivän jatkoa!-tiiu

 13. S
  10.4.2011 / 10:24

  >Nanna: hih, näin sitä aina oppii uutta :)). poismuutto tulee varmasti oleen rankkaa, mut kuten tiiu hyvin tossa alempana kirjoitti: seuraavan oven takana on jotain vielä parempaa :)Alma: oon niin samaa mieltä ku sinä! meillä on kaunis maa kauniine vuodenaikoineen :)). puolisen vuotta asuin ulkomailla ja se riitti :D. en kaipaa enää sitä.Hanna: ole hyvä, kiva et pikkusen piristi :)Marika: heh, on varmasti tuttu maisema :D. kiitos ihanasta kommentista <3. oon innoissani ku sulla on loma, jee!!! upeita lomailmoja ollu tässäkin viikonlopussa jo :)Rags: se oli niin hauska ku villis sen rullan kaa :D. kiitos toivotuksista! mukavaa sunnuntaita sinnepäin!

 14. S
  10.4.2011 / 10:42

  >Marre: moi :). mies on ostanu sen jostain tapahtumasta kuulemma, joku huutokauppatyylinen, jossa myytiin uusia tuotteita. salkku on vaaleanpunainen, siis myös kannet :).Hanna: voi olipa sulla kivoja työkavereita ku sellasen osti :)). kohta on kesä!!! :)Päm: kiitos sitä samaa :))Niina: niinpä, itekki tykkään lähtee ulkomaille vasta syksyllä, energiaa talven varalle :). keväällä en tahdo mihinkään, kevät on niin ihanaa aikaa!! hyvä et tarttuu :Dtiiu: joo mäki oon aika monesti muuttanu, mut vaan tuo muutto sai itkemään ja paljon ja monesti :D. monta kuukautta kiersin kaukaa vanhan kodin, en ollu valmis näkemään koko katua, heh! vieläkin sinne joskus ikävöi, siihen ympäristöön. jep, oven sulkeminen viimeistä kertaa oli kamalaa ku avaimet oli asunnon sisällä. tuli koko ajan mieleen et käviskö vielä kerran sisällä.. mut turha se oli käydä, tyhjä asunto. ei se enää tuntunu siltä samalta kodilta :/. tosi hyvin sanottu tuo et seuraavan oven takana on jotain parempaa! ihanaa sunnuntaita sulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.