>Pohdintoja keittiömme välitilasta

>

Oon miettiny et meidän keittiön välitila sais kesäks jotain vaihtelua, en vaan keksiny heti et mitä se vois olla… Sopivaa tapettia ei ollu mielessä, tuo nykyinen on vaan jotenki niin kivan koukeroinen :).
Jos teillä tulee jotain mieleen ni kertokaahan! :)

Sit mä keksin et otan ton tapetin pois ja laitan tilalle tekstitarran. Näin mustavalkoisuus säilyy ja pienellä vaivalla & rahalla saa vaihtelua.

Tykkään näistä keittiöpyyhkeistä ihan superpaljon! Just ku tehty meille :) 
(ostettu Kodin Ykkösestä)
Keittiöpyyhkeistä tulikin mieleen et joku mustavalkoinen tekstitapettikin vois olla tosi huippu tohon välitilaan! Ehkä sitä syksyllä ;)
Mut kesäksi ajattelin tosiaan sen tarran tonne lätkästä, mikä näistä teksteistä ois teidän mielestä paras ku keittiöaiheisia ei nyt oo saatavilla:
(en kyllä haluis ees mitään open 24h/7… enkä bon appétit…)
”Live well, Laugh often, Love always”


”Home is where our story begins”


”Dream as if you’ll live forever. Live as if you only have today.”


”Life isn’t measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away”

?

Mulla on kyllä mielessä yks lause, mitä ei oo tarrana, mut sen vois teettää… Se ois aivan hulvaton ja niin huippu kesäkeittiöön! Täytyy suunnitella tuota, en vielä paljasta mikä lause mulla on mielessä…

Ja mikä parasta, tarran päälle voi taas laittaa tapetin vaikka syksyllä, et sitä ei tarvis repiä pois! Sit taas tapetti pois jos siltä tuntuu ja tarra esiin :)).
Mutta siis kysymyksethän kuului näin:
* mitä ehdottaisit välitilaan?

* kumpi mielestäsi ois parempi välitilaan: nykyinen tapetti vai tekstitarra?

* mikä ylempänä olevista neljästä vaihtoehdosta ois välitilaan paras?

Toivon et kerrotte mielipiteenne, myöhemmin teillekin ehkä selviää miks se oli mulle niin tärkeetä ;). Ja perustelut kuuluu asiaan, of course!

Comments

 1. Hanna
  10.4.2011 / 09:12

  >Tykkään kovasti tuosta teidän nykyisestä välitilatapetista, mutta ilman muuta olisi kiva nähdä, miltä tarra näyttää tuossa! On varmasti hieno! Ja idea on muuten tosi hyvä!Vaikea valita noista parasta… Kaikki on hyviä… Hmmm… Ehkä laittaisin tämän: "Home is where our story begins" koska mun mielestä sen ajatus on kaunis ja teksti on kuitenkin aika lyhyt.Ootko ajatellut mitään värillistä tapettia tuohon kesäksi, esim turkoosia?

 2. Anonymous
  10.4.2011 / 09:19

  >Tuohonhan voisi sopia joku värillinenkin tapetti. Esim., jos käytät nyt tehostevärinä turkoosia, niin samaa sävyä joku nätti kuviollinen tapetti. Tai sitten voisit teettää teidän kisuista siihen valokuvan ;) Toi teksti-ideakin on ihan kiva. Onko nuo tarrat miten isoja, etteivät näytä liian pieniltä tuossa tilassa? Itse laittaisin ehkä nro 3sen.Laitoin muuten sulle eilen s-postia :)Aurinkoista sunnuntaita ja rapsut kisuille!-I-

 3. Anu
  10.4.2011 / 09:51

  >heippa!teidän koti on aivan ihastuttava:)mä en henk.koht.laittaisi mitään noista teksteistä..mua ne on alkanut jo tökkiä,kun niitä näkee niin paljon.mutta sehän on siis vain mun mielipide;)tuo tapetti on tosi kiva,mä vaihtaisin kesäksi vain verhot samassa sävyssä kuin ne Ikean pöytätabletit.Mukavaa Pyhäpäivää:)

 4. Anonymous
  10.4.2011 / 10:42

  >Huomenta! Minäkin tykkään nykyisestä välitilatapetista. Tosin joku turkoosi-koukeroinen vois olla kesäksi kiva. Mutta säilytä myös nykyinen tapetti tallessa! Meilläkin välitila mietinnässä kun on keittiöremppa :) -Pilvi P.s.Se eilinen "kisu tapettivuodanvälissä" oli huippukuva =D

 5. S
  10.4.2011 / 10:55

  >Hanna: kyllä mä varmasti sitä tarraa tossa koitan, ees joksku aikaa, sittepä se selviää :). no ennen ku laitoin ton koukerotapetin, koitin siihen turkoosia tapettia. oli aika kauhee! siis se oli ihan yksvärinen turkoosi, mut ku toi lasihan hieman vihertää ni se vääristi sen värin, joten turkoosi on OUT. harmi. kiitos mielipiteestäsi!I: turkoosia tapettia oon koittanu tohon ennen nykyistä tapettia ja se oli ruma, koska tuo lasi vihertää hieman. se vääristi värejä, ei näyttäny hyvältä. valokuvakin on hyvä idea, oonki miettiny sitä :)). ja hyvä pointti tarran kokoon liittyen! ei se auta ku kokeilla :).kiitos sähköpostista, vastailen tämän päivän aikana :). mukavaa päivää teidän perheelle!Anu: kiitos Anu :). mulla on mielessä yks lause, minkä haluan ehdottomasti välitilaan, jos sen vaan saan jostain hankittua :)). se ois ihan super kesäkeittiöön! verhoja en vaihda, tulis jo liikaa väriä :D. kyllästyisin niihin niin pian et oikeestaan rahan tuhlausta ois mun kohdalla. kiitos, ihanaa sunnuntaita sulle Anu!Pilvi: joo turkoosi ois kiva, oon koittanu yksväristä turkoosia ennen tätä nykyistä, mut ei ollu hyvä. toi lasi kato vihertää vähän kuten näkyy, joten se vääristi kurjasti sitä turkoosiakin :/. oi haluatko esitellä keittiörempan täällä ennen ja jälkeen -kuvin (lukijan kotona -sarjassa)?mäki tykkään siitä tapettirullakuvasta :D

 6. Laura
  10.4.2011 / 11:19

  >Laittaisin kesäksi välitilaan tarran..Jommmankumman näistä:"Dream as if you'll live forever. Live as if you only have today.""Life isn't measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away"Tai sit tarrojahan voi myös tehettää oman maun mukaan tarraliikkeissä. Tällöin voi valita textin, fontin, värin ja koon.. Joku turkoosi tekstikin olisi kiva :) Se on kyl harmi et lasi vääristää värejä..

 7. Anonymous
  10.4.2011 / 11:25

  >Mun mielestä toi tapetti on edelleen kiva…ite olen jo vähän kyllästynyt tekstitarroihin, mutta joku keittiöaiheinen tai humoristinen teksti vois olla ok ? Teetät tosiaan ite , jos ei valmista löydy. Itte olen tilaillut esim. wallstyle.fi tai tarravimma.fiEsim : If you want BREAKFAST in bed sleep in the KITCHEN Tai sit joku kiva ruokaohje….tai haarukan ja veitsen kuva yms :)Terkuin, Kirsi

 8. kirsi
  10.4.2011 / 11:25

  >Heipsan!! Mie valitsisin tuon kakkosvaihtoehdon myös :) Sit kiinnostaisi tietää et mimmoinen systeemi tuo teidän välitilaseinä oikein on…siis miten tiivis ettei pääse roskii pölyy lasin väliin :) Todella hyvä keksintö..itseasiassa jossus tuota jo pähkäilimme mutta nyt sitten näin käytännössä sen teidän keittiössänne :)

 9. Anonymous
  10.4.2011 / 11:37

  >Ma laittaisin tarran, vaikka tuo tapetti on kylla huippu-ihana! Kuten sanoit, kun kyllastyt, tapetti takaisin. Helppoa!En osaa valita noista mika olisi paras teksti, mikaan ei kuitenkaan suoranaisesti liity keittioon… Mutta ihan varmasti tarra olisi kiva! Laita se oma lauseesi!Ma kylla tykkaan noista tarroista, mutta meille ei oikein ole paikkaa sellaiselle. Siksi en osallistunut arvontaankaan, kun en halunnut vieda joltain oikeasti sita tarvitsevalta voitonmahdollisuutta. Siis heh, ikaan kuin ma koskaan voittaisin mitaan… :-DRags

 10. Soile
  10.4.2011 / 11:55

  >Ehkä tuo eka tarrateksti sopis keittiöön parhaiten, se elämänohje pätee joka huoneessa:)Toki muutkin sopivat….Upeahan tuo teidän välitilatapetti on, mutta ymmärrän, että sitä itse haluaa vaihtelua. Se tekstitapetti-idea on kyllä aika hyvä!

 11. S
  10.4.2011 / 12:09

  >Laura: kiitos kommentista Laura! joo lasihan on yleensä vihertävää, ikkunatkin :). täytyy vaan valita materiaali sen mukaan missä se pieni vihertävyys ei häiritse. täysin kirkasta lasiakin toki saa, mut hinnat on jotain ihan naurettavaa. Kirsi: kiitos, kivoja ideoita, varsinkin toi breku-juttu :D. mulla on just sellanen kiva lause mielessä, hieman pilke silmäkulmassa ;). toivottavasti saan sen hankittua ni esittelen sit teille täällä!kirsi: :) se on täysin tiivis, ei mee mitään roskia/pölyä väliin. lasin yläreunassa on pieni valkoinen lista, joka painaa lasin seinää vasten. lasi on siis koko matkalta täysin kiinni seinässä, ainoastaan tapetille on tilaa :D. alareunassa ei oo mitään, ei oo tarvetta ainakaan meidän keittiössä. ei oo päässy vettä sinne väliin vaikka oon kyllä tässä lähes vuoden aikana jonku verran tiskaillu :). ihan loistava vaihtoehto, en vaihtais pois! unelma pitää puhtaana!Rags: joo tosi helppo on kyllä tommonen välitila, tykkään tosi paljo :). joo mäkään en aina osallistu arvontoihin, annan muille mahdollisuuden tällä maailman huonoimmalla arpaonnellani :D. vaikka kolme osallistujaa ois ni en voita IKINÄ!

 12. S
  10.4.2011 / 12:12

  >Soile: joo jotenki yhtenä iltana tuli mieleen se lause (näinköhän jossain netissä vai missä..) ja aattelin et pakko saada se tarrana :D. joo pitääpä käydä rautakaupoilla jos näkyis mustavalkoista tekstitapettia! se sopis kans :)

 13. Elluu
  10.4.2011 / 12:53

  >siihen olisi ihana joku tekstitapetti, se olisi hieno kun löytyisi kivan näköinen.. :) ensimmäinen tarra olisi ihana, sen haluaisin itsellenikin.. :)

 14. Anonymous
  10.4.2011 / 13:11

  >Hyvä idea tuo ennen-jälkeen kuvat. Menee tosin varmaan kesään ennen kuin koko keittiö on valmis, mieheni tekee oman työnsä ohella rempan itse. Katsotaan! -Pilvi

 15. S
  10.4.2011 / 13:20

  >Elluu: totta, niin ois! ehkä semmosta sit syksyllä :). onko sun lähellä Kärkkäinen? sieltä saa noita tarroja.Pilvi: kiva! ja kyllä sen ehtii kesälläkin, varmasti siihen saakka kyllä bloggailen :D.

 16. baula
  10.4.2011 / 13:23

  >Kakkosta ehdottaisin minäkin. Vaikka kyllä tuo nykyinenkin on tosi kiva tai sitten joku miettimästi tekstitabetti. Voi kun vaihtoehtoja ois niiiin paljon. Onneksi on kuitenkin halpa ja nopea vaihtaa uuteen useinkin. Semmonenki vois olla kiva, joka on vähän noiden keittiöpyyhkeiden tyyliä, et loisit wordlella tai muulla vastaavalla ohjelmalla sulle mieluisista sanoista sellasen "sanapilven" ja teettäisit sen tarraksi. :) Sen sais minkä muotoiseksi itse tahtois ja osan sanoista vois laittaa eri värillä jos tahtoo. Yks esimerkki pilvi: http://www.wordle.net/show/wrdl/3440616/waiting_for_the_world_to_fall

 17. Anonymous
  10.4.2011 / 13:50

  >Esta homen -long island mallistossa on tosi kiva mustavalkoinen tekstitapetti. Jossa kaupunkien nimiä :DT. Kirsi :)

 18. Niina
  10.4.2011 / 14:02

  >Tollanen tekstitarra olis tosi kiva tohon välitilaan kesäksi! Tykkäsin tosta vikasta tekstinpätkästä :) Tai sit joku oikeen ihanan raikas isokukkainen tapetti :) Se olis aikas mehukas kesäksi ja kesällähän ollaan paljon ulkona, niin sitä ei tulis ihan koko ajan tapitettua :D Mielenkiinnolla odotan, mikä lause sulla oli mielessä :D Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! <3

 19. S
  10.4.2011 / 14:27

  >baula: totta, vaihtoehtoja on hurjasti, mut onneks suurin osa niistä on myös mahdollisia :). hei kiitti tosta pilvi-vinkistä, ois aika veikee! Kirsi: oo kiitti tiedosta, kuulostaa tosi hyvältä :P. tekis mieli sitä meidän terassillekin, mut mihin sinne vois laittaa tapettia :DNiina: niin mustaki ois kiva :)). isokukkainen tapetti ei ehkä oo ihan mua, ainakaan vielä :D. voi kiitos, aurinkoista sunnuntaita sinnekin <3. tää lähtis töihin…

 20. Anonymous
  10.4.2011 / 15:00

  >Eco-tapetti sarjassa on ainakin yks mustavalkoinen tekstitapetti, hyvin samanlainen ku nuo sun keittiöpyyhkeet. Numero on Artist 2471 ja nimi Milano wall panel. Löytyy kyllä kuvia ku googlettaa noilla.Mulla on se vihreänä tuulikaapin seinässä, ja oon ollu tosi tyytyväinen. Näkyy mukavasti tuulikaapin oven lasin läpi asuntoon :)

 21. Anonymous
  10.4.2011 / 15:16

  >Kannatetaan jotakin kitchen-lausetta pilven tai siis epäsymmmetrisien sanojen muodossa. Vähän niinkuin tuossa pyyhkeessä… Therese sennerholtilla on niitä tosi kivoja printtejä, nekin voisi sopia. :)Bella

 22. FanniAuroora
  10.4.2011 / 16:20

  >Moikka, mä tykkään teen välitilasta juuri tuollaisena!!!Mä en laittais tekstitarraa, kun ne ei mua enää sykähdytä. Mutta jos niistä teksteistä on joku pakko valita, niin se ensimmäinen.

 23. Anonymous
  10.4.2011 / 17:09

  >meillä on ainakin keittiössä tarra "this kitchen is seasoned with love" ja sen tarran oon ostanu ihan sokkarilta ja oon mielestäni ainakii kodin ykkösessä nähny :) T: Ada

 24. Johanna
  10.4.2011 / 17:50

  >Heippa! Mä ihan innostuin tekstitapetti-ideasta! En kyllä edes tiedä onko sellaista just oikeantyylistä saatavillakaan… Nuista tekstitarroista valkkaisin tuon "Life isn't measured…" kun voihan se moment olla se ruoka joka sitten takes your breath away :) Sitä mietin kanssa että jos sellaisen perustekstitarran päälle laittaa tapetin, niin lähteeköhän se tarra sen tapetin mukana irti tai repeää?

 25. Susu
  10.4.2011 / 19:41

  >Vaihtelun vuoksi kannatan vaihtoa tekstiin välillä. Vaihteluhan virkistää… Tuo eka teksti Live jne. olis mielestäni kiva ja ytimekäs. Tarpeeks isona tekstinä tietty.

 26. Rags
  10.4.2011 / 20:40

  >Kokeilen vaan etta osasinko luoda google-tilin… :-D

 27. Päm
  10.4.2011 / 22:11

  >Huihaihiisi! Tosi magee olis tarratekstillä, ehdottomasti! Noi 4 tekstiä tosin ei liity mitenkään varsinaisesti keittiöön, mut väliäkös sillä, makeita olisivat! Mut ehkäpä se oma miettimäsi teksti olis just SE juttu :)

 28. Lehdokki
  10.4.2011 / 22:16

  >"Eat well, eat often, eat always" ;)

 29. S
  10.4.2011 / 23:21

  >Anonyymi: hei kiitos sulle ku viitsit nähdä vaivaa ja tulla kertoon mulle ton :). ystävällistä! Bella: ahaa kiitos mielipiteestäsi :)) kiva kuulla erilaisia mielipiteitä! juu ne printit on kivoja! FanniAuroora: kiitos et tykkäät nykyisestäkiin, niin minäkin toki :). ehkä mä jonku tarran sinne laitan kuitenkin ;) Ada: kaunis lause koristaa teidän keittiötä :)). juu on keittiöaiheisia toki moniakin, tarkoitin et mulla ei niitä vaan oo valmiina kaapissa :). Johanna: heiii tosi hyvä pointti! noinhan sen voi soveltaa keittiöaiheiseksi tarraksi, hyvä Johanna! heh :D taisin jättää mainitsematta et tapetti ei oo millään liisterillä seinässä kiinni, se vaan on siinä ja lasilevy painaa sen seinää vasten :). näin ollen tarra pysyy ehjänä seinässa, vaikka tapetin siitä poistaakin :). Susu: totta, vaihtelu virkistää! kiitti Susu kommentistasi :) Rags: jei hienosti onnistu, kiva et loit :))Päm: Johanna tuolla ylempänä kirjoitti kivan pointin, sillä lailla yks teksti sopis keittiöönki ;). mut pitää miettiä mikä teksti se sit ois! :)Lehdokki: no tuohan se onki!!! ;D

 30. Totuus riippuu näkökulmasta
  11.4.2011 / 00:08

  >hei, arvaa mitä :) tein nyt semmosen vähän sun tyylisen arvonnan blogiin, käyppä kurkkaamassa mitä oot mieltä ;)

 31. K
  11.4.2011 / 06:54

  >Minäkään en laittaisi tekstiä, vaan jonkun vaaleamman värisen tarran, joka ei esitä mitään. Jotain graafista, mutta terävälinjaista kuviota ihan vaaleanharmaalla valkoisella pohjalla? Niin, että olis vaikka vähän huomaamattomampi kuin talviversio?

 32. suvi m
  11.4.2011 / 09:42

  >Miltä välitila näyttäisi ilman tapettia? Siis pelkkä lasi vain. Olisi varmasti kaunis niinkin. :)

 33. Marika
  11.4.2011 / 10:19

  >Tykkään teidän välitilasta tosi paljon nykyisellään mutta joku tekstitarra varmasti piristäisi ja tuo vaihtelua. Teksteistä eka olisi mielestäni paras.Olen ihan varma, että se teksti mikä sulla on mielessä ja mitä et vielä paljasta vie aikanaan voiton :) Uteliaisuus heräsi, mikähän se mahtaa olla :)?

 34. Sifia
  11.4.2011 / 11:38

  >Minäkin laittaisin kesäksi tekstitarran… vaikka tapettikin on ihana!! Tarran laittaisin ehkä kiinni valkoiseen tapettiin, joten sen saisi seinästä kokonaan pois jälkiä jättämättä…vai saako nuo tekstitarrat poistettua niin ettei seinään jää jälkiä?? :)

 35. S
  11.4.2011 / 13:56

  >Totuus riippuu näkökulmasta: no hei! täytyypä käydä vilkaseen :))K: ihan kiva idea tuokin :)suvi m: se oliki ilman tapettia ekat 2-3kk ku tääl asuttiin, sit laitoin tapettisuikaleen väliin. ihan kiva oli ilmanki, niinki voin pitää jonku aikaa ennen ku laitan tarran :)Marika: hih, laitan sulle viestiä mikä se lause on :D. vai pitäiskö oottaa et näät sit kesällä ku tuutte ;)Sifia: kiva kuulla :). ei ole huolta noiden tekstitarrojen kans et seinään jää jälkiä, ei jää! tarra lähtee tosi helposti irti, joten surutta uskaltaa sen laittaa mihin vain :).

 36. Marika
  11.4.2011 / 20:28

  >Laita vaan viestiä :) En malta odottaa kesään!

 37. S
  11.4.2011 / 20:39

  >Marika: laitettu!

 38. Jenni
  11.4.2011 / 21:31

  >Tykkään sisustustyylistäs tosi paljon, mutta en oo ikinä syttynyt noille tekstijutuille. Tulee mieleen ne sellaset trendilaatikot, joissa lukee "Buttons" tai "Sitä sun tätä"..Mut ite laittaisin jonku tapetin yksinkertasella kuviolla. Se turkoosi ois kans kiva jos se onnistuis :)

 39. S
  11.4.2011 / 21:37

  >Jenni: meille nyt kuitenki tulee tarra, lausekin on päätetty, huippu!!! :D

 40. RagDoll
  12.4.2011 / 21:30

  >Ihana blogi täälläkin ja aivan mahtava koti! =)Juuri tuollaisesta keittiöstä olen haaveillut. Ehkä vielä joskus, jos satun uudelleen oman kodin ostamaan.Kaikki tekstit on ihania. Tämä on kuitenkin eniten omaan mieleeni "Live well, Laugh often, Love always". Aurinkoista viikkoa!

 41. S
  13.4.2011 / 08:37

  >RagDoll: voi kiitos paljon :). kiva et tulit käymään ja tervetuloa toistekki :)).kiitos kommentistasi ja mukavaa viikkoa sullekin!

 42. Saara
  13.4.2011 / 15:56

  >Tapkorin valkoista tiilitapettia=)

 43. S
  13.4.2011 / 16:20

  >Saara: :) vois ehkä harkita tuotakin joskus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.