>Kaunista käsille

>

Jos joku ois sanonu mulle vuosi sitte et mun kynsilakkavarastoista löytyy nämä sävyt ni oisin nauranu!
Mistä tää johtuu, nää sävyt? Onko se merkki siitä et on tulossa vanhaksi :O

Sen vastapainoks oli sitte pakko ostaa tämä! Tämä ei ainakaan oo vanhenemisen merkki, tää on herkku ja nuorekas ja kesäinen ja suloinen!

Joo otin nää kuvat sen jälkeen ku olin tehny keittiön kevätsiivouksen. Kädet kuivu (jo entisestään hiukan kuivat kädet), joten ajattelin hiukan hemmotella niitä; lakkailla kynsiä ja rasvailla… Voiko jäädä koukkuun käsivoiteeseen… No mulle on nyt käyny niin ja sitä riippuvuutta aiheuttaa tämä:

Vihdoin mä oon löytäny hyvän käsivoiteen! Sellaisen joka imeytyy käsiin 2-3 minuutissa, jättää kädet silkinpehmeiksi eikä tippaakaan tahmaisiksi! Yleensä huomaan käsivoiteesta 2 sekunnissa, käytänkö sitä enää koskaan. Kaikki aina tahmaa ja se on ällöttävää! (En malta oottaa puolta tuntia voiteen kuivumista et voi taas touhuta.)
Kaikkien näiden muiden hyvien ominaisuuksien lisäks tää mun käsivoidelöytö tuoksuu aivan taivaalliselta! Tää kulkee mun mukana joka paikkaan ja mun käsilaukussakin tuoksuu nykyään tuo, NAM!
Eikä mikään mainospuhe, vaan aitoja omia kokemuksiani. Tämä voidehan on tuttu jo sisustusillastamme, jolloin sen ostin.

Ihania nää minikynsilakat, kaikki sais olla tänkokoisia. Lakkoja kuluu kerralla niin vähän et eihän niitä isoja purkkeja jaksa loppuun kuluttaa, niihin sävyihin on kyllästyny jo kauan ennen ku pohja näkyy!

Tosi nameja, näitä vois melkeen säilyttää esillä wc:ssä! Pienessä aaltomaljakossa tai mariskoolissa vaikka…

Oli ihana hetki käsiä hemmotellen ja blogeja lueskellen!


Huomenna sitten sen geelilakkauksen aika :). Ku oon esitelly uudet geelilakatut kynteni (jos haluatte), niin sen jälkeen seuraa muutama kynsivapaa päivä blogissa ;).Comments

 1. Anonymous
  12.4.2011 / 11:58

  >Aivan ihana tuo Riga kynsilakka!! Taytyy varmaan menna ostamaan joku tuollainen herkku vari!Ja ma kanssa inhoan sita, etta kasivoide ei kuivu nopeasti. Toissa kuivuu kadet kauheasti, mutten voi kayttaa voidetta, kun sitten ei voi tehda mitaan vahaan aikaan. Meen nyt googlettamaan, jos tuota loytyisi taalta jostain! Mukavaa paivanjatkoa!Rags (unohdin kirjautua!)

 2. Anonymous
  12.4.2011 / 12:13

  >Ehdottomasti haluamme nähdä geelilakatut kyntesi!Itselläni on kokemusta ainoastaan geelikynsistä, ja niitä siis omatoimisesti väsäilen (huh, kauhea urakka!). Jos omat kynteni olisivat tarpeeksi kauniin malliset ja kestävät, en laittaisi tippejä ja paksumpaa kerrosta geeliä, mutta minkäs teet… :o( Geeliä nimittäin voi kyllä laittaa ihan todella ohuenkin kerroksen (vähän kuin lakkaa), mutta itselläni se ei tuo kaunista lopputulosta, kun luonnollinen kynteni on enemmänkin kovera kuin kupera (kuten minusta kauniin kynnen kuuluu olla). Sinulla näyttäisi olevan kauniin malliset kynnet, kannattaa olla siitä onnellinen!Terv. Kape

 3. S
  12.4.2011 / 12:55

  >Rags: siis eikö ookki!! niin herkku!! aivan ihana sävy, sopivan hillitty, mut sen silti huomaa. ja varmasti kesällä vielä kivempi ku kädet on saanu rusketusta :). toivottavasti löydät käsivoidetta jostain sieltä!!kiitos samoin sulle :)Kape: kiva juttu, saatte nähdä :). huomenna meen sinne, jee! voi nostan hattua sulle, mulla ei ehkä kärsivällisyys riittäis värkätä geelikynsiä. joskus ne kaupan kynnetki tökkii enkä niitä usein laitakaan. oi kiitos <3. mulla on nyt erikoisen vahvat kynnet tällä hetkellä, saa nähä kuinka kauan kestää! kädet ja kynsinauhat vaan kuivuu tosi paljon :/

 4. Rags
  12.4.2011 / 14:22

  >Kalliiksi tulee nama blogit… :-DDDKasivoide loytyi ja tilasinkin sen jo! Ostin sellaisen, jossa on nelja pienta tuubia eri tuoksuja, kun en osannut paattaa minka olisin halunnut. Nettikaupat… niin katevia mutta…rahasyoppoja!!! :-DD

 5. S
  12.4.2011 / 15:16

  >Rags: you did goooood girl!!! ;Dtehokasta shoppailua! toivottavasti pidät voiteesta yhtä paljon ku minä, ilmoita sitten mitä mieltä siitä oot :). voi oispa herkku varmasti tollanen neljän satsi :P.ja todellaki tiedän et blogit tulee kalliiks, nim. huomenna blogien innoittamana geelilakkaus ;)

 6. Marika
  12.4.2011 / 18:23

  >Esittele ihmeessä uudet kyntesi, ovat varmasti tosi nätit!Itselläni on melko lailla samaa sävyä oleva Lumenen lakka kuin tämä Riga ja tykkään siitä tosi paljon. Itse asiassa en ollut pitkään aikaan lakkaillut kynsiä, mutta innostuin siitä puuhasta taas kun kävin käsihoidossa joku aika sitten ja siellä mm. lakattiin kynnet nätiksi ja tuli niin naisellinen olo:) Mieskin ihmetteli kun mä aloin itse lakkailla kynsiäni kun en sitä ikinä kuulemma tee :) Ihme että huomasi tämän asian :DKäsivoiteeseen voi jäädä koukkuun. Itse en ole vielä ihan täydellistä käsivoidetta löytänyt, melko lailla täydellisyyttä hipovan jalkavoiteen löysin Oriflamelta. Mistä tuota sinun käsivoidetta saa?

 7. S
  12.4.2011 / 18:33

  >totta, siitä tulee kyllä kivan naisellinen olo :)). mäki nyt kevään tullen innostuin taas lakkaileen, raksavuotena tuli tuohonki hommaan ihan kiva tauko :P. ihme tosiaan et miehesi huomas, ei ne yleensä… :Dostin tuon käsivoiteen my dreamhome-liikkeestä, tässä linkki:http://www.mydreamhome.fi/shop/product_details.php?p=1299

 8. Anonymous
  13.4.2011 / 09:44

  >Vink vink, itse tykkään tosi paljon Mary Kayn Satinhands -käsivoiteesta. Ja en todella ole kyseisen tuotemerkin myyjä, vaan ihan vaan käyttäjä. :o) Tuo voide imeytyy heti (oikeasti), eli sopii mainiosti tällaiselle toimistotyöntekijälle, jonka kärsivällisyys ei riitä imeytymisen odotteluun, vaan näppiksen kimppuun täytyy päästä heti…S: Heh, geelikynnet ovatkin ainut asia, joita jaksan näprätä. En ole mikään askartelijatyyppi, joten tuota urakkaa varten täytyy n. kerran kuussa ladata kaikki mahdollinen tahto! Mutta mitäpä ei nainen… … … :o) BTW: huomenna ripsipermanenttiin, johon olen itseni koukuttanut, ihanata!Terv. Kape

 9. S
  13.4.2011 / 09:48

  >Kape: ahaa hyvä tietää jos joskus haluan (pystyn) tuosta luopumaan :D. joskus on kyllä kiva näprätä kaikkee, esim. kynsiä :). jaa sulla on hemmottelua huomenna, mä oon just lähdössä siihen gelish-lakkaukseen :P. mukavaa päivänjatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.