>Tiistai-illan suunnitelmat

>

Mies haki kasan pihalehtiä… Lähinnä esitteitä pihakivistä ja -laatoista.Mulla on ollu mielessä jo hyvän aikaa millaiset haluaisin, sävy sais olla tummanharmaa, mut ei liian tumma. Tämä väri siksi ettei sadevesi muuta kiven väriä.
Ja sileä pihakivi tai laatta, se on aika ehdoton.
Suorat reunat pitäis olla.
Ja kaikki samankokoisia. En tykkää jos joukossa on pienempää ja isompaa. Mahdollisimman selkeää haluan ja linjakasta. 
Eikö nää ny oo ihan selvät suunnitelmat :D

Yks tommonen selkeä suorakaide, kiitos!

Ja vähän tommosta valkoista Kekkilän koristekiveä… Etupihalle oon suunnitellu sellasta allasta, jossa ois kolme tuijaa ja just näitä valkoisia kiviä:

Altaan ympärillä joku tommonen matala (matalampi ku kuvassa) muuri kuten vasemmassa kuvassa:

Etupiha meillä on tiellepäin ja se on pienempi kuin varsinainen oleskelupiha = takapiha, joten siihen riittää mainiosti se tuija-allas, ei tarvi muuta :).
Lisäks etupihalle on suunnitteilla valaistut portaat, sillä talomme on selvästi tietä korkeammalla.
Tuossa yläpuolella olevassa oikeassa kuvassa on sitä tyyliä mistä pidän: ihanaa selkeyttä ja yksinkertaisuutta.


Totta!
Tosin taidan odottaa enemmän niitä kookkaita ruukkuja ku kasveja :P

Tämmöistä tiistai-iltaani!
Innolla odotan Huvilan ja Huussin -käynnistymistä tänään klo 20, jo sen tunnusmusiikkikin on niin ihanan kesäinen <3. Ja tiedä vaikka sen myötä multa löytyis tänä keväänä multapeukalo, hih!

Comments

 1. Päm
  12.4.2011 / 18:09

  >Selkeät on suunnitelmat, ja eiku toteuttamaan! ;)

 2. S
  12.4.2011 / 18:39

  >Päm: heh, tossa oli vasta etupiha :D. takapihalle pitäis keksiä jotain.. postaan siitä vielä joskus :)

 3. Outi-Hyypiön elämää
  12.4.2011 / 18:41

  >Hyvältä kuulostaa, anna mennä! :)Meillä kanssa kolmen puun allas, mutta tuijien lisäksi yksi marjakuusi. Se on kiva!

 4. Hanna
  12.4.2011 / 18:46

  >Mukavia suunnitelmia! Teidän pihasta tulee varmasti upea! Tuo valkoinen koristekivi oli muistaakseni aika kallista, tai no kaikkihan on suhteellista. :D Upeaa se kyllä on!Heh, hauska tuo "miten on ihanat pihat tehty"! :D

 5. Paevi
  12.4.2011 / 18:58

  >Tosissaan hyvät suunnitelmat, kelpais mullekki ;) meillä tieten vasta vuojen päästä on pihan laitto ajankohtasta. Mut mukava ku omakotitalo projektisa riittää nii pitkäksi aikaa suunniteltavaa ja toteutettavaa! :)

 6. S
  12.4.2011 / 19:50

  >Outi: kiva kuulla, kiitti :). ahaa marjakuusi on mulle uusi tuttavuus, googleen ->Hanna: jeikivaeton!!! :)) saapa nähä mikä on toteutuksen laita! joo onneks oon jo arvellukki sen olevan kallista, kaikki ihana on ja elämä ylipäätään, pöh :/juu oli hauska! :DPaevi: voi kiitos, ihana kuulla :). tuossa vasta osa suunnitelmista, oikeestaan etupihan osalta :). joo ei mekään saada tulevana kesänä pihaa täysin valmiiks, halutaan jo lomaillakin kahden työntäyteisen kesän jälkeen :).

 7. Niina
  12.4.2011 / 21:43

  >Ihania suunnitelmia! Satuin klikkaamaan blogiisi ihan sattumalta ja tämähän on oikea inspiraation lähde, oih. :)

 8. J&M
  12.4.2011 / 21:58

  >Ihanalta kuulostaa, kelpais tännekin!Tulis vaan jo se kevät ja sulais noi valtavat lumikasat :/

 9. SuviA
  12.4.2011 / 22:42

  >Meidänkin pitäisi hakea noita esitteitä. Mistä löysitte nuo? Lumet sulaa ja pihatyöt lähenee…

 10. S
  13.4.2011 / 08:51

  >Niina: kiva et klikkasit! ja kiitos paljon, ihana kuulla tommosta :)). J&M: joo nyt on kevät/kesä aika tiukassa, meilläki takapihalla lunta vielä melko paljon… mut pikkuhiljaa :)SuviA: joo hommaa riittää kyllä :D

 11. Johanna
  13.4.2011 / 10:11

  >Valkoisista koristekivistä: Plantagenissa on ainakin parina aikaisempana vuotena ollut samanlaisia kiviä myynnissä. Muistaakseni 10 säkin erissä oli hyvä tarjous, joka jäi reilusti Kekkilän hintojen alle. Itse olen noita kiviä ostanut, suosittelen. Vinkkinä: Pihaan laittaessa hyvä muistaa, että laittaa kivien alle ehdottomasti suojakankaan, jos laittaa kivia istutuksiin. Muuten multa ym. värjää todella nopeasti kivet.

 12. Satu
  13.4.2011 / 10:17

  >Itse kaipailisin asuntomme etupuolelle tuollaisia isoja ruukkuja, joita noista kuvista löytyy. Niihin jotain ihania ja kauniita kukkia (Hah, onko niitä mukan muunlaisia :D )Rakastuin noihin koristekiviin ♥ Nyt pitääkin vain keksiä, mihin niitä meidän pihalla voisi laittaa.

 13. Maria
  13.4.2011 / 10:43

  >Vautsi, mitkä suunnitelmat. Valkoinen koristekivi on kyllä meikän suokkari :) Ihana varmasti suunnitella omaa pihaa <3Ai Huvila ja Huussi on taas alkanu. Pitääpä alkaa kattomaan :)

 14. S
  17.4.2011 / 19:20

  >oi anteeks tytöt, oon unohtanu vastata teille!! no parempi myöhään ku ei milloinkaan :)Johanna: kiitos paljon tästä vinkistä Johanna, tai siis molemmista vinkeistä :). Satu: isot ruukut on kyllä ihania! niitä toivon meillekin :). Maria: juu suunnittelu on kivaa, mut toteutuspuolen voisin antaa jollekin muulle :P.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.