>Uudet kynnet!

>

Eli tässä nyt kuvaa kynsistäni geelilakkauksen jälkeen. (Tätä asiaahan pohdin aiemmin postauksessani Laittaisko vai eikö laittais? )
Geelilakkausta voi kutsua kuulemma myös nimellä kestolakkaus, sanoi kosmetologi, se ehkä suomen kielessä kuvaa menetelmää paremmin. Tässä melko kattava selitys:Geelilakka on UV-valossa kovetettava lakkamainen geeli. Se ei ole rakennekynsimateriaali vaan pikemminkin paksumpi ja kestävämpi kynsilakka. Geelilakalla ei pidennetä kynttä eikä muuteta kynnen muotoa, vaan se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Geelilakkaus soveltuu käsiin ja varpaisiin.
Geelilakkaus on hyvä vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa lisäsuojaa omalle kynnelleen, mutta ei tahdo rakennekynsiä. Kynnet pysyvät huolitellun näköisinä 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne voidaan joko huoltaa, vaihtaa väriä tai poistaa kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta.

Kynnet on siis omani, päällä vain geelilakkaa:

Päädyin ranskalaiseen manikyyriin: väritön lakka & valkoiset kärjet.

Oon tyytyväinen, kivan huolitellut kynnet sain 35 eurolla.
Tältä kynnet näytti siis lakkauksen jälkeisenä päivänä. Otan seuraavat kuvat viikon päästä, sit kahden viikon ja ehkä jopa kolmen viikon (jos on enää kuvauskelpoiset) ja esittelen sit täällä :).

Comments

 1. Hanna
  15.4.2011 / 09:19

  >Todella kauniit ja siistin näköiset! :)

 2. Anonymous
  15.4.2011 / 09:29

  >Kiitos, tätä postausta jo odottelinkin… :D On kyllä siistin ja kauniin näköiset kynnet! Wau!Terv. Kape

 3. Rags
  15.4.2011 / 09:58

  >Natit kynnet! Ja ihanaa kun kestaa noin pitkaan! :-)

 4. Anttis
  15.4.2011 / 12:26

  >Hyvältä näyttää! Minä olen myös miettinyt tuota geelilakkausta. Pysyisivät kynnet nättinä pidempään kun sen kaksi päivää.

 5. LauraR.
  15.4.2011 / 12:40

  >Hmm..oliskohan toi ratkaisu mun kynsi ongelmiini…Meinaa, mulla alkaa heti samantien kun kynnet pääsee tiettyyn mittaan asti, niin sit ne alkaa repsottaa joka suuntaan ja hajoaa ihan käsiin. Pitääpä laittaa korvan taakse, varsinkin kun ei kesällä tarvi tehdä mitään erityisiä töitä. Eikä tuo 35 e ole paha. Missäköhän kävit, jos voit tarkemmin kertoa?

 6. Anonymous
  15.4.2011 / 13:32

  >Hyvältä näyttää, toivottavasti sulla on parempi onni kynsien kanssa kuin mulla! Mulla nuo kynnet pysyi hyvänä 9 päivää, sen jälkeen lakka alkoi lohkeilla lähes joka kynnestä. Isompi ongelma oli kuitenkin se, että mun kynnet kasvaa ihan järjetöntä vauhtia, joten vaikka kynnet leikattiin lakkauksen yhteydessä aivan lyhyiksi, olivat ne jo viikon jälkeen kasvaneet todella ruman näköisiksi.Ei siis tarvitko koskaan kokeilla rakennekynsiä, niitä pitäisi olla huoltamassa viikon välein :) Mukavaa viikonloppua toivottelee Neiti Näpsä

 7. J
  15.4.2011 / 13:53

  >Saispa ekana kasvatettua omat kynnet noin pitkiksi niin vois harkita tuota lakkausta :)

 8. J
  15.4.2011 / 13:55

  >Niin ja unohtu se tärkein, tosi kauniit sun omat kynnet! Ja ei todellakaan paha hinta.

 9. S
  15.4.2011 / 13:55

  >Hanna: kiitti :)Kape: hih, heti piti pistää vauhtia ku tiesin et odotat :DRags: juu saapa nähdä kauanko kestää, oikean käden etusormen kynsi näyttää kyllä nyt jo huonolta, murrr!!!!ja voi Rags minkä ihanan paketin mulle lähetit <3 <3 <3. kiitos aivan mielettömän paljon, ei sanat riitä kertomaan kuinka ilostuin!!!! :) ihanaa viikonloppua sulle!Anttis: juu kannattaa koittaa :)LauraR.: juu mietippä tuota vaihtoehtoa! värillinen lakkaus on 30 euroa, ranskalainen manikyyri 35 euroa. jos haluat tietää paikan, voidaan keskustella sähköpostitse :). täällähän on useampi paikka joka näitä tekee, kaikilla samat hinnat. Neiti Näpsä: no voihan kökkö :/. toivotaan et nää pysyis kauemmin, mut jos ei, ni ei se vaarallista oo :). nyt jo huomasin et oikean käden etusormen kynnestä juuresta näkyy rumasti tuo lakkaus, murmurrr!!! meniköhän tänään töissä tommoseks, vissiin… :/. seurailen tilannetta, ehkä se kotilakkaus on sitteki mun juttu jos tämmöseks muuttuu kahden päivän jälkeen…mukavaa viikonloppua sullekin :)

 10. S
  15.4.2011 / 13:58

  >J: kiitos sulle :)). lyhyissäkin kynsissä näyttää nätiltä pelkkä lakkaus, se maksaa 5 euroa vähemmän ku toi ranskalainen! eli ei oo pakko kasvattaa :)

 11. Anonymous
  15.4.2011 / 13:58

  >Unohtui vielä sanoa, että työkaverillani lakka lohkeili jo seuraavana päivänä. Hän kävi valittamassa asiasta ja lakkaus tehtiin uudelleen. Sen jälkeen lakka pysyikin n. 2 viikkoa suuht hyvänä. Hänellä ei ollut tätä kynsienkasvuongelmaa… :)Neiti Näpsä

 12. S
  15.4.2011 / 13:59

  >Neiti Näpsä: ahaa, pitäisköhän munki soittaa sinne et yks kynsi näyttää nyt jo huonolta… :/

 13. Marika
  15.4.2011 / 14:20

  >Onpas kivat ja siistit kynnet eikä hintakaan ole paha! Saattaisi sopia mullekin hyvin kun omat kynnet ovat tosi pehmeät ja liuskoittuvat ja tuo lakkaus varmasti vahvistaisi niitä. Toivottavasti kynnet kestää sulla hyvänä pitkään!

 14. S
  15.4.2011 / 14:26

  >Marika: kiitti! joo vois sopia sit sullekin, kannattaa ainakin koittaa, ei siinä tosiaan onneks paljon menetä :). toivotaan lakkaukselle pitkää ikää!

 15. Rags
  15.4.2011 / 15:21

  >Kannattaa ihmeessa valittaa, jos jo paivan jalkeen mennyt huonoksi. Varmaan saat uuden lakkauksen!Ja kiva jos paketti ilostutti paivaasi. :-)Toivottavasti teidan mussukat pitaa catnipseista, meidan tytot rakastaa niita ja menee aina ihan sekaisin niista hetkeksi… :-)Ihanaa viikonloppua teillekin!

 16. S
  15.4.2011 / 15:51

  >Rags: joo soitin sinne ja meen alkuviikosta laitattaan ton yhden kynnen uusiksi. ja ilostutti paljon!! en ollu pitkään aikaan ostanu noita catnipseja, meillä on ollu ihan sitä kuivattua kissanmintturuohoa, tykätäänkö teillä siitä? meillä nuorempi on ihan hulluna siihen :D. arvelin vähä et näillä on sama vaikutus ja jep! vanhempi ei maistanu, nuoli ja nuuski. nuoremmalle annoin kädestä noita ja se oikeen tassulla koppas sitä pussia et liian hidas tahti!!! :D ois syöny vaikka kuinka, piti lopettaa, annan myöhemmin lisää :). nyt se pesee turkkia tossa ihan tyytyväisenä <3

 17. Rags
  15.4.2011 / 16:12

  >En ole koskaan ostanut sita kissanmintturuohoa, mutta kisut kylla tykkaa siitakin, kun leluissa sita on (vaikkei vanhat tytot enaa muka leiki…) ja janna, etta molemmat meilla kylla syo kissanminttua, mutta toiselle vaan vaikuttaa sillai "juovuttavasti", heh. Kiva etta kisu on tyytyvainen. <3

 18. S
  15.4.2011 / 16:17

  >Rags: joo meillä tuo nuorempi on niin höynäytettävissä :D ihan kännissä siitä kissanmintusta nenu märkänä :D. vanhempi on vasta viimisen vuoden aikana innostunu siitä ruohosta, mut sitä jotenki hävettää innostua jos katotaan :D. se yrittää sillee vaivihkaa kännätä :D. hieron sitä ruohoa aina leluihin nimittäin ja sitä lelua nuuskutetaan ja nuollaan niiiiiin perusteellisesti! vanhempi on kyl niin hauska ku välillä yrittää olla lelun vieressä et EVVK, sit minsan päästä kauhee kohtaus lelun kimpussa ja taas EVVK :D

 19. Niina
  18.4.2011 / 08:11

  >Todella kauniit ja siistit tuli kynsistä! Mulla on vielä laittamatta, mutta jospa sitten toukokuun puolella kävisin, kun ollaan lähdössä vkl-reissulle Ouluun :)

 20. S
  18.4.2011 / 10:06

  >Niina: kiitti :) joo silloinhan sulla on hyvä hetki käydä laittaan :)

 21. Anonymous
  27.4.2011 / 21:36

  >Täällä jo kovasti ootellaan kuvaa/kommenttia kynsistä :) ootko ollu tyytyväinen? onko ne kestäny niinku pitääki? Oon kovasti ite pähkäilly et laittasko vai eikö, kun juhlat tulossa kesällä :) sit oon miettiny, et kuin kauan aikasemmin ne vielä voi laittaa, että näyttäs hyvälle vielä juhlissakin, kun ei kumminkaan oo ihan mahollisuutta jus ennen käydä laittaan, kun on kaikkea muuta kiirettä sitte :)Riina

 22. S
  27.4.2011 / 21:48

  >Riina: moi Riina! mulla ei ny menny tää juttu aivan ku elokuvissa :D. postausta aion kyllä tehdä aiheesta ens viikolla, maltatko oottaa viikon :)?sinuna laittaisin ne ehkä 3-4 päivää ennen juhlia, sit vois olla ihan varma et näyttävät hyvältä. ku laittamiseenhan ei mee ku reilu puoliska tuntia et ehkä sen verran kiireiltä ehdit :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.