>Summer smoothie

>

Kesämielellä…

Myös nämä värisävyt taitaa kertoa siitä :)

En malta oottaa et pääsen tekemään erilaisia juomia ja siemailemaan niitä omalle terassillemme!

Niitä kuvia on varmaan sit kesäblogi pullollaan… Terassi- ja drinksukuvia ;D

Siis älkää käsittäkö väärin! Drinksut-käsite sisältää myös alkoholittomia versioita, kuten näissäkin kuvissa näkyvät ;).

Taustalla näkyviin makkarikuviin palaan omana postauksenaan jonain toisena päivänä!

Näistä tunnelmista,
ihanaa viikonloppua!

Comments

 1. Saija
  15.4.2011 / 13:22

  >Hyvän näköiset drinksut sulla! Oon lukenut jo vähän aikaa blogiasi ja rakastan sitä <3 Meille valmistuu ja heinäkuussa omakotitalo ja pääväri on tietenkin.. moderni valkoinen :P Mistä muuten tuo ihana kello on lipaston päällä?

 2. Päm
  15.4.2011 / 13:27

  >Samat sanat, terassia, terassia ja terassia….niistä postataan lähitulevaisuudessa PALJON! :D Ja tietty drinksuista ilman ja alkoholilla :DIhanaa tulevaa viikonloppua! <3

 3. ava
  15.4.2011 / 13:41

  >Ihanan pirteitä ja kesäisiä kuvia!Pitääkin ruveta juomaan aamusmoothie hienosta lasista niin saa kesäistä luksusta arkeen ;)Ja nuo viinirypäleet reunassa,nam!

 4. J
  15.4.2011 / 13:44

  >Mä kans rakastan kaikkia erilaisia drinksuja ja kiva kokeilla aina eri makuja. Ihanaa weekendiä!

 5. S
  15.4.2011 / 14:08

  >Saija: voi, tuo on yks ihanimmista palautteista mitä mun blogi on ikinä saanu! lämmin kiitos Saija <3. mun blogi rakastaa sunlaisia lukijoita :D. kello on Karlssonin kello, oon ostanu sen Pariisista. voimia teidän kotiprojektin viimeisille viikoille! ehkä saan esitellä teidän kotia sit joskus syksymmällä täällä mun blogissa..? :PPäm: jep näin tehään! jos muut kyllästyy ni luetaan me ainaki toistemme terassi- ja drinksujuttuja :D. kiitos samoin <3ava: kiva et tykkäät :)). juu kannattaa, lasi vaikuttaa paljon ;D. J: niiiin totta! kiitos samoin :))

 6. Marika
  15.4.2011 / 14:22

  >Nam, onpas herkullisen näköistä. Kyllä se kesä sieltä pian keikkuen tulee, niin pääsee sitten terassille drinksuilemaan :) Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua :)

 7. Rags
  15.4.2011 / 14:30

  >Ihanat drinksut! Ja lasit. Taytyykin pitkasta aikaa tehda smoothieta. Siina saa aika helposti ne "five a day". Tai ainakin osan. :-)Ja ne tilaamani kasivoiteet tuli tanaan. Siis tosi paljon kiitoksia vinkistasi, ne on ihanat!! Ihanan tuoksuiset, imeytyy hyvin (todella tarkeaa mulle!) ja saa kadet tuntumaan ihanan pehmeilta. Ostan ihan varmasti lisaa naita! (Olen tanaan aika monta kertaa jo rasvannut kasiani….!!)

 8. Aila
  15.4.2011 / 15:18

  >Nam! Vesi kielellä…ihania drinksuja! Terassikautta odotan myös kera uusien (vielä kaupassa) polyrottinkisten kalusteiden…

 9. S
  15.4.2011 / 16:26

  >Marika: jee kohta on oikeesti kesä!!!! :)) kiitos samoin! <3Rags: kiitti :)). ihan loistavaa et tykkäät käsivoiteista, ne on kyl niin parhaita!!! en luovu tosta merkistä varmaan ikinä :D. se tuoksu & levittyvyys ja käsien pehmeys sen jälkeen <3. kädet tykkää ku niitä rasvaa :))Aila: hih! oi ihanaa, meillekin tulee polyrottinkikalusteet :). voih, oispa meidän terassit jo valmiit, tai niiden tekeminen edes aloitettu…

 10. Ansku
  15.4.2011 / 16:51

  >Drinksuntäyteistä viikonloppua sitten vain! :D

 11. Hanna
  15.4.2011 / 17:08

  >Nam, näyttää hyvältä! Miltä maistuivat? Mitä niissä oli? :)

 12. Anonymous
  15.4.2011 / 17:15

  >Oi, miten herkullisen näköiset drinksut sulla siellä! Ja ihanan keväiset värit tosiaan kuvissa -hyvin muuten sopii yhteen turkoosi-vaaleanpunainen-valkoinen-yhdistelmä :)Ihanaa viikonloppua teidän perheelle :)-I-

 13. S
  15.4.2011 / 20:32

  >Ansku: hihii, kiitos kiitos :)). samoin sulle!Hanna: nammm! mansikkaiset smoothiet, mansikalta maistu :). toisessa oli metsämarjoja.I: kiitti :). eikö sovikin, ihania värejä tosiaan! kiitos samoin teidän perheelle!! :)

 14. Hanna
  15.4.2011 / 20:58

  >Näyttää ihanalta! Täälläkin jo kovasti odotellaan terassikelejä! Ja ihanaa, kaikki kuvat palautuivat blogiini =)

 15. Outi-Hyypiön elämää
  15.4.2011 / 21:12

  >RYYYYYST. Kelpais drinksu mullekkin, mulla oottais pihalla rottinkituoli lampaantaljalla, oikeen ootan viikkistä että rojahdan siihen kahvikupin ajaksi kun mies on kotona ja katsoo lapsia. Vielä kun olis pino uusia sisustuslehtia messissä, olis täydellistä.

 16. S
  15.4.2011 / 22:40

  >Hanna: kiva kuulla :). hienoa et sait kuvat takas!!Outi: ;) oi miten ihanalta kuulostaa! nauti viikonlopustasi ja kahvikupillisesta :)

 17. Paevi
  16.4.2011 / 01:12

  >Näistä kuvista aistii niiiin kesän – sitä ootellesa :)

 18. Maria
  16.4.2011 / 09:30

  >Vähän aikaa sitten bongasin tämän ihanan blogisi! Nyt ekaa kertaa kommentoimassa.. Teidän talo on kun suoraan mun haaveesta! Herrrkullisen näköset drinksut. Mä ainakin odotan innolla sun drinksuja (myös alkoholittomia) ja terassia, vielä kun laitat ohjeetkin mukaan. ;)Ihanaa kevättä! Ja Kiitos tästä blogista!

 19. S
  16.4.2011 / 10:41

  >Paevi: oi ihana kuulla et aistii :))Maria: kiitos ku jätit kommentin :). heh, kiva et joku ainaki tulee tykkäämään mun kesäblogista! juu laitan ohjeitakin sit, mut tuskin mitään erikoisempia drinksuja tuun edes tekemään… ihanaa kevättä sullekin! kiitos että luet blogiani :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.