>Kun kissa on poissa, hiiret hyppii pöydällä

>

Tai,
kun mies on töissä, kissat istuu kesäauton katolla!

”Ei ei mami, mä en oo istunu auton katollaaa!”

Toinen yritti muka vaivihkaa kiivetä mun auton katolle… Not gonna happen!

Vanhemman kisun yks lempipuuha on kiipeillä puihin ja kisu onki siinä erittäin taitava, myös alas tullaan mallikkaasti! Kuvassa istutaan oksalla monen metrin korkeudessa.

Hyvä tähystyspaikka!

Kuvat otettu muutama viikko sitten ku oli vähän enemmän lunta :).
Nyt onneks jo vähemmän, aurinko paistaa ja lumet saa kyytiä! Mut ei tarpeeks nopeesti…

Comments

 1. Niina
  16.4.2011 / 09:08

  >Ihana lukea näitä kissajuttuja!<3Ja haaveilla omasta…<3

 2. Piiju
  16.4.2011 / 09:39

  >Teidän kisut viettää kyllä ihania kissanpäiviä:) Tuo eka kuva on ihan huippu, eiku teetätykseen ja kehyksiin;))

 3. S
  16.4.2011 / 10:44

  >Niina: oon ilonen et tykkäät! ei muuta ku omaa kisua sit ku aika on oikea <3Piiju: voi ihana, kiva kuulla! niitä parhaamme mukaan yritämme heille järjestää <3. joo itekki tykästyin tohon eka kuvaan! toka kuvasta ei parane hiiskua, kisu ei tykkää ku on julkisesti noin hassu naamakuva :D

 4. Carlina
  16.4.2011 / 10:57

  >Nämä sun kissajutut ovat kyllä ihan huippuja! Näyttää teidän kissat ottavan elämästä ilon irti :) Itse kuulun koiraihmisiin, vaikka välillä en tiedä onko 3-kiloinen yorkkineiti oikeesti kissa vai koira… Leikitkin kun on vähän kissamaisia.Hyvää lauantain jatkoa!

 5. Rags
  16.4.2011 / 11:10

  >Ihania!!! Ja wow, miten hyva tahystyspaikka! Sieltahan nakee vaikka minne! :-)Mikahan noissa autoissa viehattaa, kun kisut tykkaa olla niiden paalla… Sit on tassun jalkia auto taynna. Kissapostaukset on kylla aina niin ihania! <3

 6. J
  16.4.2011 / 11:23

  >Ai teillä on oikein kesäautot erikseen? Meillä mennään samalla autolla kesät talvet :) Haaveissa ois avobemari kesäksi, mut ei sinne voi pieniä lapsia ottaa kyytiin..ehkä 5 vuoden päästä!Teilläki tykätään puissa kiipeillä :) Ei oo muuten nuorempaa kisua paljo puissa näkyny sen jälkeen ku palokunta haki sen alas :D Oli kiivenny 20m korkeuteen ja mauku toista päivää siellä ennenku löydettiin.. Reppana! Jotain se oli säikähtäny kun niin korkeelle oli menny pakoon..Raukka oli ihan pihkassaki.

 7. S
  16.4.2011 / 11:49

  >Carlina: voi kiitos :)). heh, meidän nuorempi neiti taas vaikuttaa joskus ihan koiralta :D. kiitos samoin aurinkoista lauantaita!Rags: :) kiitos. en ymmärrä miks aina pitää auton päällä kiipeillä, no onneks kuitenki omien autojen :P. kiva et tykkäät kissapostauksista :)!J: yks kesäauto on, mies osti sen vuosia sitten ja kunnosti. sillä pitää aina käydä vappuajelut ja startata kesäkausi. oi mä tykkäisin avomersusta <3. heh, meillä sama nuoremman kisun kaa, mut ei tarvinu palokuntaa, olin jo soittamassa mut saatiin se rauhotettua ja houkuteltua alas. monta tuntia oli raasu puussa huutanu <3. joku sikamainen kolli ajanu mun pienen puuhun, murrrr!!! mut sama ku teillä ettei oo sen jälkeen puuhun kiivenny :D. en oo ainakaa nähny…

 8. Marika
  16.4.2011 / 12:02

  >Hih, ihania, just semmoisia ilmeitä, että en se minä ollut ;) Kissat osaa just olla sellaisia velmuja.Mahtava tähystyspaikka teidän kisulla! Meidän vanhempi kissa on vapaana mökillä ja tykkää kanssa hyppiä puissa. Se on kuin nuori vasikka laitumella kun ekaa kertaa pääsee keväällä vapaana mökille, siinä saa puut, risut ja männynkävyt kyytiä ja me makoisat naurut :)

 9. S
  16.4.2011 / 13:48

  >Marika: eikö :D. kissat on ovelia! voi kohta on kesä ja hän pääsee taas mökille <3. se oli niin onnessaan viime kesänäki siellä ku käytiin :D

 10. Anonymous
  16.4.2011 / 19:01

  >Ihanat kisulit kyllä! Mainio ilme tossa toisessa kuvassa :D Melkein voi kuvitella nuoremman neidin viheltelevän, kun vaivihkaa yrittää kammeta itsensä auton katolle :)Jos meidän neidit ois ulkokisuja, varmaan kans kiipeilisivät puissa. Omaa kiipeilypuutaan pitkin sisällä ainakin juoksevat sellasella vauhdilla, että puu vain huojuu :)Ihanat muuten nuo toisen postauksen maljakot orkideoineen. Meillä oli tänään kaveripariskunta kylässä, joka toi ihan oikean kauniin orkidean.-I-

 11. S
  16.4.2011 / 19:27

  >I: kiitti :). heh, nuorempi neiti on muutenki astetta verran kömpelömpi tapaus :D. musta on kiva et tunnistat heti kumpi on vanhempi ja kumpi nuorempi :)). moni sanoo et ne on ihan samannäkösiä, mut ei todellakaan oo :D. molemmilla vaan samantyyliset raitapuvut, ei muuta. silmätki ihan eri väriset :).oi orkideat on mun lempikukkia, en vaan saa kovin pitkään niitä säilymään hengissä tai siis tiputtavat kukat… en kyllä tiiä kuinka kauan ne kukat ylipäätään kestää, hmm..

 12. Anonymous
  16.4.2011 / 19:38

  >Munkin mielestä teidän kisut on ihan eri näkösiä vaikka vaan kuvista olenkin heidät nähnyt. Vanhemmalla on jotenkin aina sellanen herkkä ilme, nuoremmalla taas tuntuu olevan jekut mielessä koko ajan ;)Mä tykkään myös orkideoista. Jouduin vaan laittamaan sen olkkarin kaapin päälle, josko sais olla kisuilta rauhassa…mä kans vähän epäilen, miten pitkään saan sen pysymään hengissä -toivottavasti edes hetken, kun on niin kaunis ja vielä meidän väreihinkin sopiva :)-I-

 13. S
  16.4.2011 / 19:45

  >I: voi ootpa tarkkanäköinen! oon just ihan samaa mieltä, vanhempi onki sellanen oikee rauhaa rakastava, kiltti murunen, ei ikinä tee pahuutta. nuorempi on jekkumainen, ei pahuuttaan, on vaan niin utelias koheltaja et tulee siinä sivussa tehtyä vaikka mitä :D. ihania persoonia molemmat. onko teidänki kisut ihan erilaisia keskenään?joo toivotaan et sun orkidea kestää, hyvä konsti on kerran viikossa upottaa se vesiastiaan kymmenen minuutin ajaksi. se riittää ja sillä oon ite saanu parhaiten säilymään :)

 14. Anonymous
  16.4.2011 / 20:03

  >Ok, kiitti, täytyykin kokeilla tota keinoa orkideaan, josko sais sen kestämään vähän pidempään!Joo, meidän kisut on kans tosi erilaisia luonteiltaan. Toinen on oikea viirupää, vauhti aina päällä ja tykkää tosi paljon, kun hänen kanssaan leikitään. Toinen taas on selkeesti rauhallisempi ja leikkejä mieluisampaa puuhaa hänelle on paijattavana oleminen ja ikkunalaudalla lintujen katseleminen. Yhdessä tykkäävät selvästi olla, leikkivät keskenään ja pesevät toisiaan usein. Niin rakastettavia tapauksia molemmat ja kivakin vaan, kun ovat niin erilaisia <3-I-

 15. S
  16.4.2011 / 20:12

  >I: totta, se on mukava et ovat erilaisia! aika hyvin sopii noi kuvaukset meidänki kisuihin, vanhempi on niiiiiin sylikissa. tulee oikeen jalkoihin naukumaan jos ei oo hetkeen saanu hellyyttä :D. meillä vanhempi on myös melko herkkähipiäinen, jos nuorempi yrittää hänen turkkia pestä ni kyllä aika äkkiä viuhuu tassut :D. eikä vanhemmalle tulis mieleenkään mennä pesemään nuoremman turkkia, se on niin itsenäinen. ja lähes päivittäin sähisee nuoremmalle jos yrittää villitä, vaikka kyllä silloin tällöin yhdessä leikkivätkin. hassuja seurata :)

 16. Aila
  16.4.2011 / 20:40

  >Ihanaa kissanelämää viettää nuo teidän kisut<3Mä sain tänään kaverilta narsissin, niin heti ku me oltiin huvimajassa grillaamassa, niin kisut oli käyny tonkimassa multaa…:( Mulla onki kaikki kukat (ne vähäiset) sellaisten metallihässäköitten alla turvassa:) Rapsutuksia lutusille kisuille!<3

 17. S
  17.4.2011 / 00:34

  >Aila: :) hehe, ne oikeen näki tilaisuutensa tulleen :DD. kiitos <3, ihania silityksiä ja rapsutuksia teidänkin kattimateille!

 18. Niina
  18.4.2011 / 08:08

  >On teillä kyllä hurjia neitejä, kun noin kiipeilevät :) Meillä ei ole menty kuin kerran puuhun ja silloinkin oravan perässä :D

 19. S
  18.4.2011 / 09:29

  >Niina: :D joskus kyllä toivon etteivät ois niin hurjia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.