>Kivi-kynttilälyhdyt

>

Syksyllä en omistanut vielä ainuttakaan Kivi-tuikkua.
Sit ostin neljä kirkasta, sain lahjaks mattakirkkaan, ostin toisen mattakirkkaan…
Tai oikeestihan näiden nimi on Kivi-kynttilälyhty, mut oon tottunu sanomaan niitä näin…

Joululahjaks sain kaks punaista ja myöhemmin vielä lahjaks toiset kaks punaista.

Näin kasvoi Kivi-tuikkukokoelmani yhtäkkiä! Näillä jo pärjää :).

Joskus voisin ostaa vielä pari harmaata näiden joukkoon, sit ois täys tusina!

Joko teiltä löytyy Iittalan Kivi-kynttilälyhtyjä vino pino?


Psst. Enää 4 kirjautunutta lukijaa ennen arvontaa!

Comments

 1. Anonymous
  19.4.2011 / 09:44

  >Multa löytyy 11 eri väriä Kivi-tuikkuja. Teillekin sopis minkä väriset tuikut tahansa, kun muu sisustus on musta-valko-harmaata. Niillä saa kivasti väriä sisustukseen halutessaan.Olen haaveillut isosta Iittalan "peltisestä" aaltovadista, mihin mahtuis monta eriväristä tuikkua kerrallaan. Mulla on kaks niitä pienempänä, mutta niihin mahtuu kunnolla vain neljä tuikkua.Aurinkoista tiistaita :)-I-

 2. Hanna
  19.4.2011 / 09:51

  >Ihania! :) Nopeasti sun kokoelma on karttunut! :DMulla on edelleen ne samat 5 kivi-tuikkua. :)

 3. Stansta
  19.4.2011 / 10:05

  >Entinen työkaverini "keräsi talteen" entisen työpaikkamme yhteydessä olevasta Kierrätyskeskuksesta kaikki löytämänsä kivi-tuikut. Löysin minäkin hänelle ainakin kaksi. Kaikkia mahdollisia värejä ja hinta oli yleensä viiden euron paikkeilla. Itselläni ei ole ainuttakaan. :)

 4. Rags
  19.4.2011 / 10:10

  >Ihana kokoelma!!No joo, minahan olen oikea Kivi-hamsteri. :-DEn edes tieda monta niita loytyy meilta, varmaan kolmisenkymmenta. Kaikki ei tietenkaan ole esilla yhta aikaa, mutta eri vareilla saa vaihdettua ilmetta fiiliksen ja vuodenajan mukaan. Saan niita usein tuliaisiksi, koska kaikki tietaa, etta rakastan niita. Ja jokusen olen itsekin ostanut. Ovat myos olleet kovin tykattyja taalla, kun olen niita antanut lahjoiksi.

 5. Laura
  19.4.2011 / 10:21

  >Kivi-tuikut on ihania! Itselläni on seitsemän kipaletta,kaikki eri väriä :) Nämä seitsemän riittää nyt tällä hetkellä kuin sain näillä pikkuikkunan ikkunalaudalle mukavan rivin. Joskus tulevaisuudessa pitää sit hamstrata lisää ;)

 6. O
  19.4.2011 / 10:37

  >Löytyy! Laitan niitä isolle hopea lautaselle palamaan ja voin vannoa että näyttää ihanalta! kannattaa kokeilla! :)

 7. Tickler
  19.4.2011 / 10:46

  >Täällä myös Kivi-hamsteri. Kaikkia ilmestyneitä värejä pitäisi olla yksi ja sen lisäksi vielä Iittala Outleteistä bongattuja vaihtovärisiä. Eli melkoinen setti. Eivät kaikki yhtä aikaa esillä, mutta niin paljon niitä on jo, etten tiedä mitä teen :). Ja kun värejä tulee joka vuosi lisää…

 8. S
  19.4.2011 / 10:58

  >I: joo muuten totta, sellaset vaaleanpunaiset varsinki vois olla kivat :). kiitos samoin sulle!!Hanna: joo yllättävän nopeasti karttui, oli Siwoissa se hyvä tarjous sillon ni pitäny sitäki hyödyntää luonnollisesti :)Stansta: oi siellähän oli sit kunnon apajat! :)Rags: kivi-hamsteri :D. ne oiski ihania ne monet pastellisävyiset, ihania näin keväisin ja kesäisin! kiva et siellä ihmiset arvostaa suomalaista designia :)Laura: kuulostaa tosi hyvältä sun kokoelma, ne näyttää varmaan ihanilta ikkunalaudalla! :))

 9. S
  19.4.2011 / 11:29

  >O: joo oon nähnykki sellasia, näyttää tosi kivalta! :)Tickler: heh :). no on sulla siinä aikamoinen kokoelma! mä en ees muista montako eri väriä niitä on ilmestyny, mut kaikkia en aio hankkia :)

 10. Aikku
  19.4.2011 / 12:33

  >Mulla löytyy 11 kivituikkua, 2 punaista ja 2 mattakirkasta, joita tykkään jouluna poltella, sitte keltainen ja vihreä ihania näin keväällä ja pääsiäisenä, ja pastillit(v.pun ja v.sin) mun suosikkeja!Ps. Mistä olet löytänyt nuo ihanat turkoosit tabletit? Mä oon kiertäny kauppoja siellä ja täällä ja mistään ei löydy turkooseja pyöreitä tabletteja:(

 11. S
  19.4.2011 / 13:26

  >Aikku: joo voi että keltainen ja vihreä sopiikin ihanasti tähän kevääseen, samoin muut pastillisävyt ja myös kesään ne sopii! turkoosit tabletit on Ikeasta :)

 12. Anttis
  19.4.2011 / 15:51

  >Täytyy myöntää, että meiltä ei löydy yhtään! Himoitsisin kyllä vaaleanpunaisia ja turkooseja.

 13. Saija
  19.4.2011 / 16:23

  >Meiltä löytyy noin 30 eriväristä kivi-tuikkua :D mun lempparit on kirkas, omenanvihreä ja vaaleanpunainen. Niitä on kerääntynyt jonkin verran ;) Mutta onhan ne tosi kauniita kun on pimeää ja saa laitettua paljon kynttilöitä ympäri taloa <3

 14. Anonymous
  19.4.2011 / 17:02

  >mulla on kaksi kirkkaan vihreää ja yksi sellainen tummamsininen, kovasti haluan lisää! :)Hurahdin niihin ihan vasta ja ostoslistalla on ainakin pari kirkasta ja pari mattaa.Ihana tää sun blogi! kun löysin tän oli ihan pakko lukea kaikki vanhatkin postaukset ja koukussa ollaan! :D kisuille rapsutukset ja ihanaa kevättä! :)lavisa

 15. Niina
  19.4.2011 / 17:06

  >Löytyy täältäkin joku 14 kipaletta!Suurin osa kirkkaita mutta muutama väripilkkukin on!Nyt aion keräillä muutama mariskoolin niiillä cm:n kupongeilla!

 16. Sokrutin
  19.4.2011 / 18:43

  >Kirkkaita ja harmaita löytyy, mattaa voisin vielä haluta. Muihin väreihin en ole innostunut. Aaltoa mieluilen kyllä lisää :)

 17. S
  19.4.2011 / 20:55

  >Anttis: ne oiski ihanat värit :)Saija: joo totta, ne on kauniita ja voi ripotella ympäri kotia! ei niitä voi olla liikaa ;)lavisa: jaa tummansininen, en muista sitä väriä nähneeni… voi kiitos, ihana et tykkäät ja wau et jaksoit lukea kaikki postaukset läpi :D. kisut kehrää kauniisti kiitokseksi ja ihanaa kevättä sinullekin!Niina: onko Citymarketissa joku tommonen kampanja? enpä oo kuullukaan, harvoin siellä asioin. täytyypä käydä kurkkaamassa :)Sokrutin: juu mäki haluan pari harmaata seuraavaks :)

 18. Anonymous
  20.4.2011 / 00:13

  >tai se on tollanen turkoosistava-tummansini:D en oo varma kumpi, mut tosi kauniin värinen.lavisa

 19. S
  20.4.2011 / 09:44

  >lavisa: aah okei :) turkoosista tykkään minäkin!

 20. Sari
  20.4.2011 / 13:14

  >Minulla on 24 kivi-tuikkua. Meillä on kivitalo ja tuikut saa kauniisti ikkunan syvennyksiin. Kaunista ja yksinkertaista muotoilua.

 21. S
  20.4.2011 / 23:43

  >Sari: sullahan on kiva kokoelma! nimenomaan; yksinkertaisen kaunista muotoilua! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.