>Kylie Minogue At Home

>

Tämä pieni Kylie Minogue At Home -kuvasto vilahteli jo postauksessani Summer smoothie.
Kauniita sänkyjä petauksineen ja aah, mitä tekstiilejä!

Nämä kaks viimeistä on mun lempparit!

Tämä taitaa kyllä nousta ykköseksi asti :)

Oi mitä ihanuuksia!

Löysittekö te lempparin näiden viiden makuuhuoneen joukosta?
Entä joko teiltä löytyy Kylie Minogue At Home -tuotteita?


Lisää näitä aivan ihania makuuhuoneita pääsee ihastelemaan tästä!

Comments

 1. Rags
  19.4.2011 / 17:53

  >Ei ole (viela) mitaan Kylien tuotteita, mutta ihaniahan nuo olisi. Tykkaan erityisesti noista harmaista (vai onko ne harmaita, tummemmat joka tapauksessa), mulla kun on nyt "harmaa kausi" menossa. Meilla on kaikki vuodevaatteet valkoisia, olisi kivaa vaihtelua myos. Taytyisi paasta hiplailemaan noita, etta tiedan milta tuntuu. Meilla on nyt egyptinpuuvillaiset vuodevaatteet, on kylla niin ihanan tuntuiset, etta kokeilematta en uskalla enaa mitaan ostaa.

 2. Heidi Koo
  19.4.2011 / 18:37

  >Hei!olin perheeni kanssa hää-ja juhlamessuilla Kurikassa tuos jokunen viikko sitten. Osallistuttiin äänestämään kahdesta makuuhuoneesta kivempi. meidän 4-v tyttö voittikin sitte arvonnassa kylie at home-kynttilän. ja se on kaunis ja ihanan tuoksuinen.

 3. Marita
  19.4.2011 / 18:42

  >Osui ja uppos! Tää on mun tyyliä – kiitos!

 4. Hanna
  19.4.2011 / 19:57

  >Olipas vaikea valita suosikkia. Aina mietin että tuo on kyllä mun suosikki ja kun katsoin seuraavaa niin muutinkin mieltäni, että eikun tämä onkin paras. :D No, jos joku pitää valita, niin ehkä tuo kolmas sänkykuva ois mukavin. :)

 5. Johanna
  19.4.2011 / 20:04

  >Nuo on kyllä tosi upean näköisiä. Mutta, olen niitä jonkinverran kaupannut ja täytyy sanoa että laatu ei ehkä ihan oo priimaa… :(

 6. Mia -Willa Oliviasta
  19.4.2011 / 21:13

  >Ei ole näihin ennen törmännyt. Siis aivan ihania, ihan mun juttuja. KAIKKI!!Kuka näitä myy??

 7. Saija
  19.4.2011 / 21:13

  >Tokavika makkari olis niin mun jos vaan saisin vielä lisätä lampuiksi mun kirkkaat Bourgiet!! ;) Ihanan yleellistä on, mutta itse olen ja kuullut vähän negatiivista juuri laadusta ja kestävyydestä. Mutta näyttävyydestä ehdoton + :)

 8. S
  19.4.2011 / 21:18

  >Rags: joo nuo harmaatki on aivan upeita! kaikkia ihania valkoisiakin, joukossa pientä blingblingiä, oi <3 :DHeidi Koo: ai jaa! kiva et tyttöä arpaonni suosi :). mulla ei oo vielä mitään noita tuotteita, pitää joskus korjata asia!Marita: hih, muhunki uppoo!Hanna: mäki korjaan! kolmonen on mulla tasoissa nelosen kaa, vitonen voitti :D.

 9. S
  19.4.2011 / 21:22

  >Johanna: ahaa, hyvä tietää ni osaa suhtautua vähän krittisemmin eikä ny heti vaihda varastoja tohon merkkiin :DMia: eikö ookki ihania! voi en tiiä kuka näitä siellä teilläpäin myy (en ees tiedä missä asut), meilläkin vasta aukes sisustusliike jonka valikoimista näitä saa… Saija: saat lisätä :D. joo Johannakin tossa ylempänä kirjotti ettei ihan parasta laatua, mut ehkä se parina koristetyynynä sängyn päällä menis… :)

 10. jennie
  19.4.2011 / 21:45

  >Onpa ihania kuvia! Voi kun saisi joskus omanki kodin näyttämään noin puhtaalta ja ylelliseltä.. :) Täytyypä käydä kattomassa lisää noita kuvia.

 11. Katariina
  20.4.2011 / 09:39

  >Minä rakastuin tuohon ensimmäiseen :) Tosi ihania, ei ehkä mun tyyliä mutta muutama tyyny sängyn päälle kävisi :)

 12. S
  20.4.2011 / 09:45

  >jennie: aivan, noista tulee kyllä ihanan ylellinen vaikutelma! :)Katariina: niinpä, mäki mietin et ostaisin pari tyynyä ja tekisin makkarista kesän ajaksi täysin valkoisen :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.