>Leffailta!

>

Mies oli eilen naapurissa miesten saunaillassa ja minä syöksähdin Makuuniin :)
(tuli oltua kiirastorstain jameissa :P)
Makuunista ostoskassiin tarttui nämä ;)
Ben & Jerry’s on niin kovin kehuttu, maistoin sitä toista kertaa elämässäni ja täytyy oikeesti todeta ettei taida olla mua varten. Ei vaan oo Aino-jäätelöiden voittanutta :P
Muutenkaan en tykkää kookoksesta muuta kuin juomissa ja sit menin valkkaan tän, höh!
Näistä jäi vielä yli puolet tälle illalle, jei ja nam! Launtaipussin autokarkit ja vaaleanpunaiset ferrarit NAMS!
Olipa ihana piiiitkästä aikaa vuokraamossa valita aivan mikä tahansa leffa! Vain omaan makuuni sopiva! Löysin parissa minuutissa jopa neljä huippua vaihtoehtoa, mut tyydyin nyt tällä kertaa kahteen :).
Yks valkotassuinen murunen piti mulle seuraa sohvalla (vanhempi kisu tais olla miehen tavoin bilehilettämässä…):
Hän oli niiiiin väsynyt, taas.
Eka Eat Pray Love, sit SATC 2 et meni aika myöhään! Molemmat leffat huippuja, varsinkin jälkimmäinen!
Tänään vois iltasella käydä pääsiäisajelulla kokkoja ihastelemassa!
:)

Comments

 1. Nanna
  23.4.2011 / 15:05

  >Ei ole joo ferrareita voittanutta, ne on niin nameja! :) Hyvät leffat olit valkannut, oon itsekin nähnyt molemmat ja tykkäsin. :) Kivan erilainen toi eatpraylove :)

 2. Ansku
  23.4.2011 / 16:01

  >Juu, ihaneja leffoja ovat! :DEat Pray Love vaan oli NIIIIIIN paljon parempi kirjana. Leffasta tuli ihan erilainen kuin mitä kirja-versio oli,

 3. Marja
  23.4.2011 / 16:42

  >Ihana ilta sulla ollut :) Itse oon maistanut B&J:n oliskohan ollut juustokakkujäätelöä ja nam, se oli hyvää :P Mutta mikään ei voi mun tän hetkistä ykkössuosikkia Rainbown Mascarponea… tosin Ainot on perushyviä kanssa!Tuota Eat Pray Lovea en ole nähnyt sillä mulla on kyseinen kirja ja haluan sen lukea ensin…Lokoisat terkut mummilasta… että voikin päivät tuntua pitkiltä tekemättä mitään! :)

 4. S
  23.4.2011 / 16:56

  >Nanna: niin on! ja niin oli kivan erilainen, tykkäsin eniten niistä missä se oli Italiassa :)). tuli kauhee matkakuume! Julia Roberts on mun suosikki naisnäyttelijöistä ollu jo yli 10 vuotta!Ansku: ai jaa, voi mä en oo lukenu kirjoja yli kahteen vuoteen, ei aika riitä! harmi :/. sit jos alotan jonku kirjan ni se jää kesken ni ei huvita ees alottaa…Marja: oi tuo juustokakkujäde täytyy viel testata, kolmas kerta toden sanoo ;D. voi munki ois varmaan pitäny lukee kirja eka, mut aika ei riitä ja oon niin malttamaton :D. se on kuulemma parempi ku toi leffa! oi ihanaa, nauti täysin rinnoin, myös mun puolesta! mä palasin arkeen jo tänään…

 5. Marika
  23.4.2011 / 17:26

  >Hyvät leffavalinnat, se on ihan parasta kun voi ihan itse valita mitä katsoo. Olen samaa mieltä ettei ole Aino-jäätelön voittanutta, vanilja-valkosuklaa on ihan parasta! Lidlin suklaajäde myös uppoaa :) Varma kesän merkki eli jätskikojut ovat ainakin meidän cityyn jo ilmestyneet, aika aikaisin, mutta nyt on ainakin ihan hyvät jätkikelit :)

 6. Hanna.A
  23.4.2011 / 18:10

  >Sinun innostamana kävin pitkästä aikaa vuokraamassa myös elokuvan ja karkkia tietty. Mieskin menee yöksi töihin niin saa rauhassa katsoa ja mussuttaa karkkia :-) PS: en ole vieläkään saanu luotua sitä profiilia, ei millään meinaa kehdata :-) ja sain sen ystävällisen lukijan neuvonkin, kiitos vain, eli kyllä pitäis uskaltaakin ;-)

 7. Outi-Hyypiön elämää
  23.4.2011 / 18:14

  >Samaa mieltä on hän. Ben and jerrys on kovin äitelää ja makiaa sekä keinotekoista meikämannen makuun. Ainot ja Cartedoorit rulaa.Kiva pitää tuollaisia leffailtoja. Ite en ees muista millon olen kattonut vuokraleffan, kääks!

 8. Anonymous
  23.4.2011 / 18:24

  >Mistä teidän tv-tasot on?

 9. S
  23.4.2011 / 18:28

  >Marika: voi ku mä en oo vielä ostanu sitä vanilja-valkosuklaata, oijoi <3. mä rakastan sitä karpalo-kinuskia :P. lidlistä muistan joskus ostaneeni sitä saksanpähkinä-jädee, oli tosi hyvää! täälläki on jo jätskikiskat, kesä tulee!!!!! :)Hanna.A: oi ihanaa, nauti illasta :). mua huvittais vuokrata tänäänki pari leffaa, mut ei ehi kattoo :D. kyllä sulla vielä jonain päivänä google-tili on ;)Outi: joo se keinotekoinen mullekki tuli mieleen! ei maistunu jotenki jätskiltä. toista on Aino-jäätelöt, oi aivan parasta :). voi nyt otat oikein asiaks vuokrata lähiaikoina leffan ja katot ku lapset menny nukkumaan :)

 10. S
  23.4.2011 / 18:30

  >Anonyymi: Ikeasta, Bestå-sarjaa. älä kato johtokasoja, ne on vielä työn alla :D

 11. Sabuska
  23.4.2011 / 18:40

  >Me katsottiin kans joku aika sitten toi omaa tietä etsimässä ja tykkäsin. Makuunista tulee aina hamstrattua kauheesti karkkeja :-) Ihanaa viikonloppua sinne!

 12. Sabuska
  23.4.2011 / 18:41

  >Aaa.. Ja oonhan mä nähnyt ton SATC2 myös, hyvä oli sekin :-)

 13. S
  23.4.2011 / 19:35

  >Sabuska: joo Makuuni on vaarallinen paikka!! huvittais pitää tänäänki leffailta mut ilman karkkeja, ähky :). kiitos, mukavaa viikonloppua sinnekin suuntaan!

 14. Hanna
  24.4.2011 / 08:07

  >Mä en olekkaan tuota Eat Pray Love leffaa nähnyt. Pitäisköhän tänkin lompsia videovuokraamoon =)

 15. S
  24.4.2011 / 17:38

  >Hanna: jokos lompsit? ;) mä aattelin tänäänki kattoo jonku leffan, mut boxille tallennetuista leffoista :)

 16. Taru
  24.4.2011 / 20:02

  >Taitaa olla naisten perinteinen tapa viettää vapaailtaa katsomalla leffaa ja syödä herkkuja :) Olen tänään harvinaisesti ihan yksin kotona ja samoilla linjoilla mennään, elokuva karkkia ja jätskiä :) Hain myös tuon Eat Pray Loven, olen kauan halunnut nähdä sen, mutta nyt vasta sen vuokrasin (kun sai yksin valita leffan ;) )

 17. S
  24.4.2011 / 20:16

  >Taru: niin se taitaa :). ihanaa leffailtaa, nauti elokuvasta! mä alan nyt kattoon miehen kans jotain digiboxille tallennettua leffaa :). siel on parikymmentä vaihtoehtoa ja mä saan valita :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.