>Postausaiheet

>

Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä seuraavaan asiaan!

Luetteko blogistani mieluiten pelkästään sisustuspostauksia, jolloin postaustahti saattaa olla harvempi (esim. 3 postausta/vko)
vai
haluatteko postauksia muistakin aiheista sisustusjuttujen ohella, tällöin postaustahti on tiuhempi (tähän asti ollut päivittäistä)

?

Ois kiva lukea mielipiteenne kommenttiboxista, kiitos!Saa myöskin esittää postaustoiveita, jos on mielessä jotain. Katon sitte mitä pääsee toteutettavien listalle!
Joo siis häpeillen myönnän et se vaatehuonepostaus on venyny ja vanunu ihan tajuttoman kauan, se on kuitenkin to do -listalla! Tässä on nimittäin ollu käynnissä vaatehuoneen uudelleenjärjestämistä ilman kovin suurta motivaatiota, joten sekin on siitä syystä hiukan venyny :P. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa näyttää paremmalta, tänään jatkuu talvivaatteiden laatikoihin varastoimisella :). 

Mukavaa keskiviikkoa teille toivottelen! 
Mulla alkaa tänään vapaat! Töistä ku pääsen ni on vuorossa kynsien geelilakkaus vol 2 ja sen jälkeen lounas ja shoppailua ystävän kans, ystävän, jonka viimenäkemisestä on kulunu aivan liian pitkä aika.
Iltasella sitte sitä talvivaatteiden varastointia (jos jaksan) ja terassisuunnittelua, pääterassin runkoa mies on jo aloittanut! Tänään pitäis päättää pation koko ja mitenpäin ne terassilaudat laitetaan, puuh. Nyt mä muistan mikä mua ärsytti talonrakentamisessa: pikkupikkupikkuriikkiset päätökset, joita oli ziljoona ja joka välissä ja jotka kuitenki oli toteutuessaan isoja ja vaikutti kaikkeen ja joskus joutu manaamaan et miks en päättäny toisin.
Toivottavasti tästä tulee hyvä päätös!Iltaysiltä sit aivot narikkaan ja nauttimaan laatulätkästä, se on peli-ilta Leijonien parissa :)).


Ciao!

(Lukiko kukaan tätä koko postausta..?)

Comments

 1. Anonymous
  4.5.2011 / 19:49

  >Sinulla on aivan ihana blogi. Sorruin blogimaailmaan noin puoli vuotta sitten. Sinun blogisi oli ensimmäinen löytö ja tykkään kovasti. Tosi kivaa on lukea kissojen kuulumiset, omistan itse melkeinpä samanlaisen kissan;)

 2. Sari
  4.5.2011 / 19:52

  >Mä luin!Olen uusi lukijasi ja aloitin sinunkin blogin lukemisen vähän niin kuin "sisustusmielessä". Nopeasti kuitenkin huomasin, että blogi vie minut mennessään… eli anna tulla vaan – täälläkin kaikki luetaan mielenkiinnolla :)

 3. Janet
  4.5.2011 / 19:57

  >Kaikenlaiset postaukset luetaan täällä ja kaikki ovat todella mieleisiä. Sun blogissa viihtyy vaan niin hyvin ja aina odottaa seuraavaa postausta :) Täällä on vain niin ihana tunnelma :)

 4. S
  4.5.2011 / 20:23

  >Mg: no moi :) et usko Minna miten hyvän mielen mulle sait, tuhannet kiitokset!!! aivan ihana et musta on välittyny pelkän blogin kautta tommonen kuva, oon mielissäni siitä. tästä vuorovaikutuksesta pidän minäkin tosi paljon! kirjoittaminen on todellakin antoisaa ku saa tämmöstä palautetta ja tutustuu teihin ihaniin lukijoihin :)Hanna: kiitos ystäväni :)) oot ollu lukija ihan eka päivästä lähtien!Marita: kiitos kommentista Marita :)Anonyymi: voi kiitos, ihan mahtavan huippua kuulla :)). kiva et tykkäät blogistani! oi sulla on varmasti tosi suloinen kissa, silityksiä hänelle!Sari: kiva et jätit kommentin ja et oot löytäny mun blogin! selvä, annan tulla :DJanet: oi oi miten mahtavia ja kultaisia kommentteja te mulle jätätte, kiitos Janet <3. oon iloinen et viihdyt ja pidät tunnelmasta, niin minäkin :)) :D

 5. Paula
  4.5.2011 / 20:31

  >Olen samaa mieltä useimpien kommentoijien kanssa, kirjoita vain monipuolisesti kaikesta. Luen kaikki postaukset, ja minulle taas ihanien blogien lukeminen on "palkinto" työpäivän jälkeen, kun tulen kotiin. Eli tykkään, että postauksia on päivittäin, mutta ymmärrän kyllä, että aina ei mitenkään pysty joka päivä bloggaamaan, eli siitä ei kannata stressiä ottaa.Kirjoituksesi ovat aitoja ja rentoja, eivät mitään väkinäisiä pakerruksia. Kaikki käsittelemäsi aiheet uppoavat ja olenpa kiinnostunut jopa kissoista näiden postaustesi vuoksi. Arvostan myös todella paljon sitä miten ahkerasti ja ystävällisesti jaksat kommentoida ihmisille. Aurinkoista kevättä ja terassikautta!P.S. Leijonat voittoon tänään! :)

 6. Marika
  4.5.2011 / 20:38

  >Tykkään lukea kaikenlaisia postauksia. Osaat kirjoittaa todella hyvin aiheesta kuin aiheesta ja olen jäänyt koukkuun tähän blogiisi, luen tämän päivittäin jos vaan pääsen koneelle :) Todella ihailtavaa, että jaksat päivitellä tätä joka päivä, jatka vaan samaan malliin.

 7. Saila
  4.5.2011 / 21:06

  >Luin kyllä loppuun! Tykkään kaikenlaisista postauksista. Niinku jo aiemminki sanottu, olet saanu minusta vannoutuneesta koiraihmisestä tehtyä myös kissaihmisen! JA ehdottomasti samaa mieltä lätkän suhteen, laatuaikaa luvassa!

 8. Satu
  4.5.2011 / 21:11

  >Tottakai luin koko postauksen ;)Ja luen mielelläni juttuja aiheesta kuin aiheesta, jatka siis samaan malliin.

 9. Anonymous
  4.5.2011 / 21:19

  >Loppuun saakka luetaan postaukset :)Kissaihmisenä lemppareita on tietty noi teidän kissojen touhut, ja sitten sisustus. Mutta kaikki muutkin kyllä luen. – elle –

 10. Anonymous
  4.5.2011 / 21:20

  >Päivittäin käyn lukemassa ja ihastelemassa kotianne, kisujanne, kattauksiasi ja kaikkea mitä ystävällisesti jaat meidän kanssa. Kissajutut ovat parhaita, kirjoitat niistä niin elävästi, kiitos! Sait muutes mun elämäni ensimmäisen blogikommentin!t. Äippä

 11. Hanna
  4.5.2011 / 21:30

  >Pakko tunnustaa, että pari riviä taisin hypätä yli ;) Tykkään kaikista blogiaiheista, ja eteenkin kuvista =) Välillä olen vähän laiska lukemaan pitkiä tekstejä ;)

 12. Piiju
  4.5.2011 / 22:19

  >Loppuun luin, tietysti:))Kiitos ihanasta blogista, ihana S <3 Itse pidän monipuolisista blogeista, joten ei haittaa ollenkaan vaikka aiheet ovatkin laidasta laitaan:) Kaikki kelpaa;)

 13. Tiina
  4.5.2011 / 22:26

  >HeippaOlen se Tiina. Kiva kun tuli perille, ilman nimeä :))Kirjoittamani saatekirje jäi kotipöydälle mutta pääasie, että tärkein oli kuoressa :))

 14. S
  4.5.2011 / 22:41

  >Paula: niinpä, naulan kantaan :D! juu en mä kesällä ehdi joka päivä postailemaan enkä stressaa :). kiitos paljon Paula tuosta ihanasta palautteesta, tosi mukava kuulla sun mielipide noin monipuolisesti! kiva kuulla teidän lukijoiden ajatuksia! kiitos, mukavaa kesänodotusta sulle :). toivotaan et Leijonat voittaa, tällä hetkellä aika huonolta näyttää, mut eiköhän tuostakin nousta!Marika: kiitos ihana Marika :)). kiva et oot jääny koukkuun :DSaila: heh, hauska et tykkäät nykyään kissoistakin! muistan aina sen sun kommentin "simmut kii auringossa rellottelija" se saa mut aina nauraan :D.toivotaan et Leijonat nousee johtoon!!!Satu: kiva, kiitos Satu :)elle: hienoa, niin sitä pitää! :Dkiitos mielipiteestäsi :)Äippä: oi suuri kiitos <3. ihanasta kommentista/palautteesta sekä kunniasta saada sun eka blogikommentti :))Hanna: voi Hanna Hanna!! no ei, ymmärrän kyllä, en itekkään aina jaksa kovin pitkiä tekstejä lukea. kuvia pitää olla paljon välissä, mut tää olikin asiapostaus ;DPiiju: jei hienoa! kiitos vaan itsellesi ihanasta palautteesta Piijunen <3 :)Tiina: no niin kiva juttu että kiitokset tavoitti sut :)

 15. Paevi
  5.5.2011 / 00:01

  >Sisustusjutut ehottomasti ykkösiä. Mut muistaki aiheista kirjotat niin mielenkiintosesti, et tulee luettua kaikki jutut. :)

 16. mapela
  5.5.2011 / 07:25

  >Kaikenlaiset postaukset kiinnostavat minuakin! =)

 17. Anonymous
  5.5.2011 / 08:59

  >kyllä se on se kokonaisuus.. tätä blogia on ollut mukava lukea ja toivoisinkin että ainakin suurinpiirtein samanlaisena jatkuisi. eli kaikenlaisista aiheista vain ja kuvat ovat todella ihania :)tanja

 18. S
  5.5.2011 / 09:19

  >Paevi: voi kiitti, mukava kuulla et oot tuota mieltä! :)mapela: kiitos mielipiteestäsi :)tanja: kiitos Tanja :). itekki oon sitä mieltä et tämmöinen kokonaisuus on paras, siis et on juttuja laidasta laitaan. mut oli kiva kuulla mitä mieltä te lukijat ootte!

 19. Anonymous
  5.5.2011 / 09:37

  >a

 20. S
  5.5.2011 / 09:47

  >Anonyymi: ?

 21. Anonymous
  5.5.2011 / 10:48

  >Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja luin kaikki vanhat postauksesi, jotta en missaisi mitään. Päivittäin käynkin useamman kerran kurkkaamassa onko uutta postausta tullut. Mieluiten toki luen sisustusjuttuja, ja olisikin mukavaa jos jaksaisit kertoilla enemmän opinnoistasi, tehtävistä joita saatte, miten päädyit vaihtamaan alaa, onko opiskelu ollut tarpeeksi haastavaa tai muuten sellaista miksi sen olit kuvitellut.Kynsiasiaan kommentoisin vielä sen verran, että itse muutama kuukausi sitten Chellac-kestolakkaukseen koukuttuneena, on se vaan niin näppärää. Mielellään maksaa siitä ettei tarvitse itse olla joka ilta kynsiä lakkailemassa. Mulla ne kestää sen vajaa pari viikkoa hyvänä ja sitten lohkeilu alkaa (kynnen tai lakan). Toki riippuu siitä mitä puuhailen, lomalla kesti pidempään hyvänä, maalaillessa ei niinkään…Mutta kiitokset mahtavasta blogista ja hyvää kesän odottelua!-ee-

 22. S
  5.5.2011 / 13:14

  >ee: siis wau et oot lukenu kaikki vanhat postaukset läpi, mikä kunnia! :))yks opintoihin liittyvä postaus onki työn alla, en tiiä millon sen ehdin tekemään mut toiv. tän kuun aikana! voin myös toteuttaa jossain välissä tuon toivomasi postauksen, jossa kerron vähän enemmän opinnoistani, kiitos ehdotuksesta! kiva kuulla et oot ollu tyytyväinen kestolakkaukseen, mä tykkäsin kyl enemmän siitä ranskalaisesta manikyyristä ku tästä mikä eilen laitettiin… liian vaalea sävy. kiitos paljon ja ihanaa kesänodotusta sullekin! :)

 23. Anonymous
  5.5.2011 / 16:05

  >Tottakai luin kokonaan :)löysin sun blogin vähä aika sitte ja jäin kyllä ihan koukkuun.. jotenki niin sellanen ihana ja lämminhenkinen blogi, en oo ite vielä uskaltautunu oikeen kommentoimaan, mutta tykkään niin sun tyylistä, et vastaat kaikille henkilökohtasesti, niiin mahavaa oikiasti! Oon lukenu melkeen kaikki vanhat postaukset läpi. Sisustaminen mielessä sun glogin löysin, mutta tykkään ihan yhtälailla kaikkeen muuhunkin liittyvistä postausaiheista. Parasta on et niitä tulee useesti ja glogin henki on niin paljon elämanläheisempi ja aidompi ja niin symppis kun kirjottelet kaikesta. Se on niin kiva lukea sellasta josta heti välittyy, että toinen tykkää ja on innostunu ja välittää kommenteista, haluaa oikiasti tutustua lukioihin.. siis tykkään todella paljon! :)R

 24. S
  5.5.2011 / 16:17

  >R: oi oi, oon sanaton, lähes!aivan ihanaa palautetta, näitä teidän palautteita palaan lukemaan varmasti uudelleen ja uudelleen, tulee niistä niin hyvä mieli! oon ilonen et myös te lukijat saatte täältä hyvää mieltä. "ihana ja lämminhenkinen" kuulostaa just huipulta, sellaisen haluan blogini olevankin! siis te lukijathan tästä suurimmaks osaks niin mukavaa teette, ilman teitä ei ois koko tätä mun blogia! ja ihania lukijoita mulla onkin!!! tänne on mukava tulla ku kommenttiboxit on pysyny ystävällisinä, iloisina ja hyväntuulisina :)). ihania ihmisiä ootte ku mulle noin nätisti kirjoittelette!kiitos vielä sulle R :)

 25. Taru
  6.5.2011 / 09:36

  >Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten, mutta olen jäänyt ihan koukkuun :) Mielelläni luen kaikenlaisia juttuja, toki kaikkein mieluiten sisustusjuttuja, koska kotinne on niin kaunis :)Kuvasi ovat hienoja ja tykkään tavastasi postata usein, innolla odotan aina uutta postausta. Jatka samaan malliin :)Taru

 26. S
  6.5.2011 / 09:56

  >Taru: kiva että löysit blogini silloin :)). kiitos kehuista ja kivasta palautteesta! mukavaa perjantaita! :)

 27. Anonymous
  7.5.2011 / 13:44

  >Itse tykkään lukea kaikenlaisista jutuista:) eniten mieleeni tietysti teidän upea kotinne ja siitä kertovat postaukset mutta mukavaa lisämaustetta tähän tuo juurikin nuo muut aiheet.Ehkä vähiten pidän kissa aiheisista postauksista mutta kieltämättä ne ovat todella suloisia varsinkin kun ovat niin ovelia;) jatka samaan malliin, sun blogi pelastaa aina mun iltapäivät kun kotiudun töistä ja voi vaan istahtaa tähän kahvikupin kera lueskelemaan:) paras blogi ehdottomasti!

 28. S
  7.5.2011 / 13:49

  >Anonyymi: kiitos kivasta palautteesta! kiva ettet kuitenkaan inhoa kissapostauksia, niitä kuitenkin säännöllisesti täällä luvassa :). aivan ihana kuulla et tykkäät mun blogista, sen kuuleminen piristi kummasti väsynyttä mieltä, kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.