>Kiitos

>

Mitäpä muuta voin sanoa edellisen postauksen kommentteihin liittyen! Tuo yksi sanakin kuulostaa liian vaatimattomalta, niin hyvän mielen teidän kommentit mulle toi!


Yritän täällä kirjottaa pienestä sohvannurkasta, nimittäin tää bloggauspaikkani on nuoremman kisun vakionukkumapaikka ja neitiä selvästi häiritsee ku oon tässä aivan aivan vieressä :D. Mut kyllä tähän kaks ässää mahtuu, nou hätä!

Tai en mä nyt tiiä, eipä tuo kuvassa ainakaan kovin häiriintyneeltä näytä ;D.Tää blogger on muuttunu taas, en ehkä tykkää tästä uudistuksesta, hmm…
Muistan ku aloitin tämän blogin, alussa jutut oli täysin sisustuspainotteisia. Mut ku aikaa kuluu, ihmisiin tutustuu, lukijoihin ja muihin bloggareihin… Jotku teistä oon tuntenu kohta jo vuoden, joten se on mun mielestä ihan luonnollista et haluaa kertoa elämästään muutakin sisustusasioiden ohella. Eihän sitä muuten ihmiset toisiinsa tutustuiskaan :). Ja uskokaa tai älkää, mullakin nää sisustusjutut on vaan yks osa elämää, ei koko elämää ;D. 
Sisustusjuttuja on kyllä luvassa tasaiseen tahtiin, ei huolta! Monia jutunaiheita ja suunnitelmia on jo mielessä, ku vaan ois sitä aikaa toteuttaa kaikki! Meinaa päivätyö vähän haitata näitä mukavia harrastuksia :P. 


Yks suunnitelma liittyy tähän huoneeseen: Oli tosi ihana kuulla että täällä blogissa on mukava tunnelma ja täällä viihtyy. Kiitti siitäkin teille, lukijoilla on siinä suuri rooli!


Olipas muuten hauska sattuma ku eilisessä postauksessa näkyi niin paljon kukkasia, vaaleanpunaisia ruusuja ja muita… Nimittäin ku kotiuduin eilen työ-/shoppailupäivän jälkeen, mua ootti kotona kymmenen valkoista ruusua! Mies oli muistanut! 

Eilen oli nimittäin meidän ensitapaamisen 6-vuotispäivä :). 
Yhdessä ollaan silti oltu vasta vähä reilut 5 vuotta ;).

Yksi ruusu katkesi, laitoin sen pieneen Aalto-maljakkoon:Loppukevennys:
Kun kääntää selän smoothie-lasille…

… ei käy hyvin. Ei ainakaan tässä talossa!

Yhtenä aamuna tässä taannoin valmistin itelleni ihanan kesäisen aamiaisen…


Poistuin pöydästä hetkeksi ja kun palasin, oli eräs 3-vuotias neiti ikionnellisena nauttimassa mansikkaista smoothieta jalallisesta lasista. Kyllä oli neiti intona; oli oikein appelsiinisiivu ja viinirypäle ja kaikki koristeina! NAM!

Multa pääsi heti kauhee kiljaisu, vaikka samalla sekunnilla tiesin et smoothieni on jo mennyttä, turha enää huutaa…
Harmi ku ajoin kisun pois, ois ollu loistava kuva! Smoothieni päätyi sitten kisujen lautaselle… On se hyvä et joku aina palauttaa maan pinnalle ;D.


Tässä se ”joku”…Tällä viikolla on vielä luvassa Lukijan kotona -postaus!
Lisäks tulette kuulemaan erään suloisen kisun kuulumisia, mutta tämä kyseinen kisu ei asu meillä!

Päättömän ja hännättömän postauksen jälkeen, 
aurinkoista torstaita!
:)

Comments

 1. Anonymous
  5.5.2011 / 09:25

  >Hei, sulla on aivan ihanat kissat :) ! Mulla on 2 melkein samannäköistä, 15-vuotiaat siskokset

 2. Anonymous
  5.5.2011 / 09:31

  >Voi tota teidän pikkuista -melkosen ehtiväistä sorttia tuntuu olevan ;D Mainio kuva tuo kun neiti kurkkaa kiipeilypuustaan(ko) eikä tosiaan kovin häirityltä vaikuta ylemmässä kuvassakaan :)Voi mikä mies, kun muisti tärkeän päivän! Mun miehellä on niin hatara pää noissa päivämäärissä, että hyvä jos omat synttärinsä muistaa ilman muistutusta ;)Tämä sun blogi on kyllä niin virkistävä, heti aamulla aina poikkean kurkkaamaan! Jatka tosiaan vain samaan malliin ja ilostuta meitä kivoilla postauksillasi :) Tästä sun blogista paistaa aitous ja sydämellisyys, ja mukavaa on, kun aina kommentoit jokaiselle erikseen! Ja tietysti loistava sisustusmaku on plussaa :)Mukavaa päivää ja rapsut kisuille!-I-

 3. S
  5.5.2011 / 09:52

  >Anonyymi: oi kiitos, ne on mustaki aivan ihania palleroita <3. ihanilta kuulostaa sunki kisut! toiv. saadaan pitää nää neitit luonamme vähintään noin kauan ku sinä :)I: ehtiväistä sorttia todellakin :D. enkä mä ikinä opi et se on joka paikassa, hah! juu kiipeilypuuvilli oli menossa tuossa ja välillä piti mamia moikata putken läpi :D.joo no pakko myöntää et oli tuosta päivämäärästä jotain puhetta viime viikolla, en tiiä olisko hän muuten muistanu ;). kääk, ihan häkellyn kehuista! mut oon tosi ilonen jos koet tän virkistäväks :)). kiitos paljon sulle <3. ja ihanaa päivää sinnekin, myös kisuille!

 4. Marika
  5.5.2011 / 12:29

  >Aivan mainioita kisukuvia taas ;) Kisu ei tosiaankaan näytä yhtään häiriintyneeltä, ihana kiemura-asento. Ja hauska tuo kurkistuskuva, hih :) Onnittelut tapaamispäivän vuosipäivän johdosta, todella ihana mies kun muisti ja miten mukavalla tavalla!Se on kyllä harmi miten harrastukset haittaa leipätyötä ;)

 5. Marika
  5.5.2011 / 12:33

  >Siis toki niin päin piti äsken sanomani, että leipätyö haittaa harrastuksia, taisi mennä äsken väärin päin :) Olen vähän unessa tänään eilisen peli-illan jälkeen ;) onneksi huomenna alkaa taas viikonloppu…

 6. Anonymous
  5.5.2011 / 12:51

  >Blogisi on oikea hyvänmielen blogi kissoine kaikkineen :). En eiliseen postaukseesi ehtinyt vastata. "Päivän asu"-postaukset eivät yleensä kiinnosta, mutta niitähän sinulla ei ole tainnut ollakaan. Mukavaa päivää teille! -Pilvi

 7. S
  5.5.2011 / 13:10

  >Marika: kurkistuskuvalle saa kyllä nauraa aina :D. kiitos onnitteluista <3. heh, en ees huomannu tuossa mitään väärää ennen ku korjasit asian toisella kommentilla, heräsin just päikkäreiltä :P. nukuin puoltoistatuntia kisu kainalossa ihan kuutamolla, huh! nyt äkkiä siivoomaan!Pilvi: oi ihanaa et oot tuota mieltä Pilvi :). kiitos et jätit kommentin! ja sullekin kivaa päivää toivottelen :)

 8. Rags
  5.5.2011 / 13:14

  >Ihanan rennolta nayttaa kisu, oiskohan masu taynna mamin smoothieta taas… :-)Ihania kuvia hanesta!!Onko tuossa yhdessa huoneessa jotain ruusutapettia? Aivan upealta nayttaa!Kauniit myos oikeat ruusut, paljon onnea vuosipaivan johdosta! Ihana mies, kun tuo kukkia. Minakin saan ainakin haapaivana ja synttaripaivana ja satunnaisesti joskus muulloin. Useammikin niita voisi tulla. :-DAurinkoista torstaita sinnekin

 9. S
  5.5.2011 / 13:18

  >Rags: heh niinpä :D masu täynnä smoothieta maistuu uni! joo siinä huoneessa on yhdellä seinällä tuo iso ruusu tapetoituna :). esittelen huoneen paremmin tässä joskus, hamassa tulevaisuudessa, kun ehdin valmistella kaiken. kiitos onnitteluista! mä oon ajatellu et jos liian usein tulee kukkia ni ne ei enää sit tunnu miltään ;)

 10. Aikku
  5.5.2011 / 15:09

  >Aivan ihania kuvia taas! Näkee, että teidän kisut on rakastettuja ja nauttii elämästä! Kiitos taas tästäkin piristyksestä!Pakko muuten kertoa tuohon loppukevennykseen liittyen, että yks päivä, ku mä tulin väsyneenä ja nälkäisenä töistä ja laitoin itselleni kuumaa kaakaota ja leipää ja käänsin pöydälle selkäni, niin kaakaokuppiin oli ilmestynyt HIIRI!!!!!!:):):) Voi sitä naurun höhötyksen määrää, vaikka yksin kotona olinki… Kissa katto hölmönä pöydän vieressä, että mittää en oo tehny:)

 11. mansmo
  5.5.2011 / 15:18

  >Ehkä parasta sun blogissa on just se, että joka päivä löytuu uusi postaus, ja aihe voi olla mikä tahansa! :D Tykkään sun tyylistä kirjottaa ja lukuisista yksityiskohtaisista valokuvista, ne niin piristää!! Mun "ohje" on, että jatka samaan malliin!! ;)Onkos teidän kissujen nimet tullu koskaan täällä julki?? Viekas pörröpää, ainakin tämä kolmevuotias neiti! :P Sen tunnari vois olla Carpe diem! :D Ei kai sitä muuten tulisi NOIN herkkuja tarjolle, niin pitää itte tehä jotakin sen eteen! :)

 12. LauraR.
  5.5.2011 / 15:42

  >Meilläkin ollut harvinaisen rauhallista tuolla lattian rajalla. Kissat on vuorotellen tehneet kuolemaa olohuoneen matolle (tai siltä ne ainakin näyttävät kun makaavat kuin mitkäkin raadot). Nii, kysäisit myös että mistä päin kämppää katsellaan..Noh, Keski-Pohjanmaalta tietenkin ;)

 13. Sirutuuli
  5.5.2011 / 15:53

  >Kivahan se on lukea muutakin kuin pelkkiä sisustusjuttuja. Mie en ole kovin usein kommentoinut, mutta kyllä mie kaikki päivitykset luen :)Hauska kuva tuo viimeinen :)Miekään en välttämäti tykkää tästä bloggerin muutoksesta…tai ehkä sitten, kun tähän tottuu.

 14. Nanna
  5.5.2011 / 16:02

  >Teidän kisulit on kyllä niin parhaita! :)

 15. S
  5.5.2011 / 16:08

  >Aikku: voi ihana et sen huomaa!! :D ai kauhee ku meinas mennä pasta väärään kurkkuun (syön tässä samalla), tosi hupanen juttu hiiri kaakaokupissa :DD. kyllä noitten kisujen kaa sattuu ja tapahtuu, niin monet naurut on saatu! ja vielä ku niillä on niin hyvä pokka :DD. meillä muuten sen leikkihiiren tilalla vois olla oikea hiiri, semmosia saalistajia on nää typyt :Dmansmo: kiitos paljon ystävällisestä palautteesta, jota arvostan suuresti! viekas pörröpää onki hyvä termi tolle kisulle :D. ei oo nimiä tullu julki vielä, ehkä jonain päivänä. mulle on tullu kauhee kynnys siitä nimien paljastamisesta nyt ku lähes vuoden nimettöminä täällä oltu :DLauraR.: tosi hyvän alueen ootte valinnu asuinmaakunnaksi ;)Sirutuuli: kiva kuulla, ja kiva että jätit nyt kommentin! :) aivan, ehkä tää on vaan tottumista taas uuteen muutokseen bloggerissa :)

 16. S
  5.5.2011 / 16:11

  >Nanna: kiitos ihana Nanna <3!!!! miaut vaan teidän koirulille ;)

 17. anna
  5.5.2011 / 20:47

  >ihana kun miehesi muistaa sinua, kauniita ruusuja :) minä olen myös ollut avopuolisoni kanssa yhdessä hieman yli 5 vuotta, nyt vain odotellaan sitä kihlasormusta, vinkvink ;)

 18. S
  5.5.2011 / 20:49

  >anna: ruusut on kyllä ihania, kauniita valkoisia :). kyllä se sormus sieltä vielä tulee ;)

 19. Hanna
  5.5.2011 / 20:50

  >Kävin täällä taas ihastelemassa kuviasi ja hei, jaksoin lukea koko tekstin, go me ;)

 20. S
  5.5.2011 / 20:54

  >Hanna: go Hanna!!! :D 10 pistettä ja papukaijamerkki :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.