>Kissanpäiviä

>

Huh, to do -lista on taas melko pitkä! Tulee ihan raksavuosi mieleen… Pihan parissa on hommaa: terassit, etupihan portaat, pihakivet, asfaltointi yms…
Maalausta riittää: räystäänaluslaudat sekä terassien katokset on maalattava toiseen kertaan valkoisella maalilla. Aquapanelin pinnoitus on vasta puolivälissä (aikaisin alkanut kylmä syksy keskeytti sen), sen jälkeen levyn pinta pitää vielä maalata… Puuh, en jaksa miettiä, en halua stressata, haluan olla huoleton kattimatti.

Vaikka tämä pehmoinen hyväntuoksuinen pallero, joka täytti eilen 4 vuotta ♥

Kun päivä on kuumimmillaan, kannattaa mennä tänne pötkölle, tää on talon viilein ja varjoisin huone!

Söpö nassu ja tassut ♥

Jep, ollappa kisulainen ees yhden päivän!

Stressivapaata viikkoa!
:)
P.S. Saa tulla talkoisiin…

Comments

 1. Rags
  9.5.2011 / 10:08

  >Suloisia karvapalleroita. <3Kisut osaa ottaa rennosti, ihania kuvia taas.Hurjan paljon onnea 4-vuotiaalle! Olispa ihana tyontaa nena tuohon sopoon masuun ja vahan nuuskia. :-)

 2. S
  9.5.2011 / 10:28

  >Rags: kiitos onnitteluista <3. hih, ollaan niin samanlaisia mitä kissoihin tulee :D

 3. Sirutuuli
  9.5.2011 / 10:32

  >Ihania nukku-asentoja :)

 4. Aikku
  9.5.2011 / 10:35

  >Oi miten kauniita ja ihania kuvia taas!<3 Kylläpä on makoisat köllöttelyt kisuilla. Voin kuvitella sen ihanan pehmoisen palleron, ku sitä nuuskuttelee:) Onnea 4-vuotiaalle!

 5. Janet
  9.5.2011 / 10:55

  >Oikein paljon onnea 4-vuotiaalle pehmokarvaiselle kisulle :) Teillä kyllä kelpaakin loikoilla ihanalla pedillä :)Ps. talkoot on ihania :D

 6. Satu
  9.5.2011 / 11:34

  >Ihania karvapalleroita :)Itse annoin eilen koiralle kevätkäsittelyn pesemällä sen ja nyt on ihanan puhdas ja pehmeä karvakasa. P.s. tulisin kyllä talkoisiin, muttet taida asua ihan pyöräilymatkan päässä :(

 7. Marika
  9.5.2011 / 12:02

  >Hih, ihanan lötköpötköjä kisuja :) Onnittelut ja rapsutukset 4-vuotiaalle ja aurinkoista viikon jatkoa! Illan peliä täällä innolla odotellessa :)

 8. Kirsikka...
  9.5.2011 / 13:11

  >Täällä myös hirvee tee-lista, siksi en ole ehtinyt päivittämään blogiakaan aikoihin!!Ihania kuvia!!Ja onnentoivotukset söpöselle! Aurinkoista viikkoa!

 9. Hanna
  9.5.2011 / 13:45

  >Onnea hyväntuoksuiselle pallerolle! <3Se on muuten jännä, miten kissat tuoksuu niin hyvälle! :)Meilläkin hommia riittää enemmän kuin ehtii tehdä, huoh. :)Kivaa viikko ystävälle! <3

 10. S
  9.5.2011 / 14:02

  >Sirutuuli: niin on :)Aikku: kiitos paljon Aikku <3. kisut osaa nauttia pienistäkin asioista :)Janet: kiitos Janet!! jep, toteutuessaan talkoot on ihan kivoja :)Satu: oi koira nautti varmasti ja tykkää puhtaasta turkistaan :). voi harmi et on välimatkaa niin paljon :/Marika: kiitos paljon <3. peliä minäki ootan innolla, tosin oon sen aikana töissä…Kirsikka: voih, toivotaan et kiireet pikkuhiljaa hellittäis.. paitsi meillä ei ainakaan ennen juhannusta… kiitos paljon ja samoin sulle :)Hanna: kiitos <3. kiva olla samassa veneessä, edelleen :)). välillä sit palkitaan ittemme ja käydään porukalla sillä ravintolaillallisella! kiitos samoin sulle :)

 11. Annika
  9.5.2011 / 14:55

  >Oi vitsi, itsekin niin usein mietin miten ihana olis olla vain pieni koira (kissoja kun emme omista :D) ja vailla velvollisuuksia. Onneksi juokseminen saa ainakin minut aina piristymään ja jaksamaan taas vaikka mitä! ;) Siispä lenkille ->

 12. Viivi
  9.5.2011 / 15:37

  >Miau. Tekisi mieleni upottaa käteni tuohon pehmeään masuun tai mennä päikkäreille kissojen väliin kauniiseen sänkyynne. Onnittelut 4-vuotiaalle meidänkin kisuilta.- Jännitetään kohta alkavaa matsia, taitaa taas verenpaineeni kohota.

 13. LauraR.
  9.5.2011 / 15:42

  >Teillähän on kissoilla jo ikää, meillä ne on vasta kohta vuoden ja toinen puoltoista vuotta. :D Eli täysiä kakaroita.Voi olisi kiva päästä puuhailemaan tuollaisia juttuja niin päivät ei tuntuisi niin pitkiltä aina :D On se kumma, kun koskaan ei ole hyvä, koulussa haikailee lomalle, ja lomalle haikailee tekemistä.

 14. Ansku
  9.5.2011 / 15:44

  >Voihan stressi tosiaan! Oli kamala päivä töissä, toivottavasti pian helpottaisi. Samaa toivon sulle sun pihatöiden ja muiden kanssa :)

 15. Anonymous
  9.5.2011 / 18:01

  >Paljon onnea 4-vuotiaalle! Meillä myös toinen neiti täyttää näillä main 4v, toinen saman verran syksyllä. On kyllä niin söpöset karvapallerot teillä ja etenkin tuo nuorempi tuntuu osaavan relaamisen jalon taidon -ihan kateeksi käy ;D Ois meidän ihmistenkin elo paljon rennompaa ja huolettomampaa, kun otettais vaan kisuista mallia!Ja ihanan raikkaan oloinen makkari -kauniit sävyt! -I-

 16. Anonymous
  9.5.2011 / 19:22

  >Suloiset kisulit<3 Onnea 4 vuotiaalle! :D

 17. minni
  9.5.2011 / 19:23

  >Onnea ja pitkää ikää 4-vuotiaalle nuuskuttelun kohteelle :) t. 8v. kisu ps. mikä stressi? rempat oottaa ja 1 vko kesälomaa… ;)

 18. Piiju
  9.5.2011 / 19:25

  >Rapsutuksia söpöiselle 4-vuotiaalle karvapallerolle:)) Ja samaa olen itsekin pohdiskellut.. on se tuo karvaisten kavereitten elämä vaan niin paljon mutkattomampaa kuin meidän ihmisten:D

 19. Hanna
  9.5.2011 / 19:35

  >Ihanan pehmoisen näköinen pikku massu <3 Näin viime yönä unta, että sain ihanan pehmoisen kissanpennun. Ei ainakaan helpota kissakuumetta nämä kuvat ;)

 20. Anne
  9.5.2011 / 20:19

  >Siis voi että noita teidän karvapalleroita! Voiko mitään suloisempaa enää olla.. Mä aina lässytän täällä yksiksenikin näille sun ihanille kisukuville :D Ja onnenrapsutukset nuoremmalle neidille! <3

 21. Sari
  9.5.2011 / 20:23

  >Hah – talkoot jätän väliin:) Voi, kun voisikin noin vain ihanasti makoilla… Mukavaa viikkoa!

 22. S
  9.5.2011 / 23:05

  >Annika: karvakuonoilla on niin paljo iisimpää ;). tai on kai niilläki omat murheensa, mut niistä me taas ei tiedetä juuri mitään :DViivi: voi muaki on niin monesti huvittanu jäädä kisujen kaa nukkuun :D. kiitos paljon onnitteluista, kisu on saanu kyllä extrapaljon haleja, silityksiä, paijauksia ja pusuja :))LauraR.: höps, nuoria ovat vielä! :D meidän toinen neiti täyttää syksyllä 9, ei oo ikä eikä mikään kissalle (toivon hartaasti). voi huh, mä en oo ikinä lomalla haikaillu tekemistä!! päinvastoin mä oikein ootan sellasta lomaa et tylsistyisin tekemisen puutteeseen, sellaselle lomalle alkaa pikkuhiljaa olla tarvetta :)Ansku: voih, toivon et sun stressi pian helpottaa!! <3I: kiitos <3. ai teilläki toinen on kevät- ja toinen syyspentu, meillä myös! toinen kisu täyttää syyskuussa 9v. :). osaa tuo vanhempikin relata, se vaan näyttelee usein sellasta hillitympää jostain syystä :D. kiitos makkarikehuista myös <3Anonyymi: voi kiitos paljon :)minni: kiitos Minni!! pitkää ikää todellakin, aivan meille kaikille :). meidänki toinen kisu on 8-vuotias! ääh, älä ressaa, en mäkään enää jaksa ;)Piiju: oi ihanaa, lämmin kiitos, kyllä kisun nyt kelpaa! :)siis todella! tosin on kai niilläki omat murheensa, joista me ei juurikaan tiedetä ;DHanna: se on kyllä niin superpehmee <3. siis teidän pitää ottaa kisu, mielellään kaks! lapsetkin tykkäis :). tai aina parempi: kolme! jokaiselle lapsukaiselle oma ;)Anne: oi miten ihana kommentti, tuli niin hyvä mieli :)). ihania on ihmiset jotka yksin suloisille asioille lässyttää :D. neiti nauttii rapsuista äänekkäästi kehräten <3Sari: no voi höh, ei teistä kukaan innostunu talkoista :/. :D kiitos samoin sulle Sari!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.