>Haaveilu-haaste

>

Soile haasto mut tällaiseen haaveilu-haasteeseen. Kiitos kivasta haasteesta, johon oisin vastannu jo aiemmin, mut täähän oli aivan yllättävän vaikea! :O
Jokaisellahan on ne perushaaveet läheisten terveydestä ja onnellisuudesta, niitä toivoo hartaasti joka päivä. 
Mietin et no mistä muusta mä oikein haaveilen… Tämä talo oli meidän haave muutaman vuoden ajan ja nyt meillä on tämä, joten en tätäkään voi mainita :). 
Ajattelinkin tällä kertaa yhdistää haaveilun & matkailun sekä haaveilun & sisustuksen! Et tämmösiä hiukan pinnallisempia juttuja ja haaveitahan piti olla viisi!

Jo jonku aikaa oon haaveillu risteilystä Välimerelle! Risteilykohteita on useita, mua eniten miellyttäviä vaihtoehtoja ois nämä kaks viikon mittaista:


* Espanja-Italia-Ranska
* Ranska-Italia-Kreikka-KroatiaKaupunkilomakohteista eniten tällä hetkellä kiehtoo Barcelona! Viime reissusta kaupunkiin on vierähtäny jo 7 vuotta, joten ois aika käydä uudestaan. Ja mikä parasta; Barcelonan kaupunkilomaan voi yhdistää myös rantaloman :).Sitten sisustustuotteita, joista haaveilen. Matkahaaveet on täysin toteutettavissa, mutta tämä ei:

Barcelona-tuoli 8000 euron hintaan :D. En tiiä kuinka paljon mun pitäis tienata et viittisin laittaa tuoliin kahdeksan tonnia, huh! Siis jo ihan periaatteesta nou. Barcelona-tuolin rahikaan ei maksais ku neljä tonnia… Mies meinas kerran Vepsäläisellä pudottaa silmät päästään ku näki hintalaput :D. Sit mun piti oottaa ku hän halus istua sillä kahdeksan tonnin tuolilla hetken…


Sitten tämä valaisin-ihanuus: Le Klint <3. Love at first sight! Tämän varmasti vielä jonain päivänä ostan, minkäkokoisena, jää nähtäväksi…

Sitten nämä Eamesin tuolit on alkanu miellyttää mun silmää enemmän ja enemmän… Varsinki tuota keinutuoli-mallia ihailen aina Suvin kotikuvissa, oih <3. Ainakin heidän kotiin se on ku tehty! 


Kuvat Googlen kuvahaku

Ehkä nämä ei meidän nykyiseen kotiin sopis (eikä varmasti mun lompakollekaan), mut silti niistä voi haaveilla… Jotku haaveethan on tarkoitettu jäävänkin haaveiksi eli ei kaikki haaveet aina toteudu ;).
Mut silti aina pitää olla haaveita, sanoo äiti :)). 


Tähän haasteeseen vois tarttua kaikki kiinnostuneet, olkaa hyvät!

Comments

 1. suvi m
  10.5.2011 / 20:29

  >Kiitos maininnasta, ihana! :)Tännekin kelpaisi nuo risteilyt ja lomat. En kyllä kieltäytyisi Barcelona-tuolistakaan. ;)

 2. S
  10.5.2011 / 21:12

  >suvi m: eipä mitään, teidän koti on todella kaunis! (en oo tainnu koskaan mainitakaan, heh :D)en minäkään kieltäytyis jos sen ilmaseks saisin ;D (tai ees tonnilla…)

 3. Anonymous
  10.5.2011 / 21:20

  >Barcelona-tuoli on tosi kaunis, mutta että kahdeksan tonnia? Huhhuh! :DItse en ole käynyt Barcelonassa, mutta kaveri on käynyt varmaan jo yli 10 kertaa, eikä näytä kyllästyvän :D- Marianne

 4. Anonymous
  10.5.2011 / 21:37

  >Mun kamu osti Barcelona-kopion. Silmä ei (mun ainakaan) erota siinä mitään eroa aitoon. Hällä on myös eames-kopiot, hehee! Ja ihan on hienon näköiset nekin. Viisi tuolia saa yhden hinnalla melkeenpä. :D Hintaa jäi sille sit n. 500e. Eli kannattaa miettiä jos vaik tyytyisi kopioon, jos ei raski sitä aitoa ihan tosta noi vaan.. Ostaa sen sitten myöhemmin jos tuntuu ;)

 5. Anonymous
  10.5.2011 / 21:46

  >Jösses, että on tuolilla hintaa!!! Oon ihaillu kuvissa noita tuoleja, mutten ole tienny niiden olevan noin hintavia! Le Klintiä oon kanssa himoinnut, nyt ei vaan enää ole yhtään huonetta vapaana (täytyy siis hankkia isompi asunto ;D) ja tuosta keinutuolista oon myös haaveillu. Tosin pelkään, että jomman kumman neidin käpälät ois ennen pitkään litussa siellä alla…Tiedätkö/tietääkö joku lukijoista, mikä pulju noita keinutuoleja myy Suomessa?Kommentoin tässä nyt samalla toiseenkin postaukseen eli ihanan tilavan näköinen teidän vaatehuone ja tietysti kisuli löytänyt heti oivan piilopaikan ;) Meilläkin on vaatehuone, mutta siellä on kaikkea muuta kuin vaatteita (mm. työkaluja ym), täällä rivarissa kun on melko nihkeästi varastotilaa.-I-

 6. Saila
  10.5.2011 / 22:21

  >Aika samanlaisia haaveita on mullakin! Yksi niistä (Barcelona) toteutuu jo kesäkuussa ja toi Eamesin tuolin oon miehelle vannottanu hankkivani jos vielä joskus olen raskaana/imetän. Se imettämistouhuhan varmaan kato vaatii hyvän kiikkutuolin?! ;) (hahah, nii varmaan, kaks muksua syötetty jo ilmankin!) :D Olipas hauska haaste! Ja samaa mieltä olen äitisi kanssa, että haaveita täytyy olla!

 7. S
  10.5.2011 / 22:29

  >Marianne: joo tuoli on kyllä suorastaan naurettavissa hinnoissa mun mielestä.. Barcelona on kyllä aivan ihana kaupunki, en ihmettele vaikka kaverisi siellä viihtyy :)Anonyymi: joo kopiot on huomattavasti edullisempia ja paljon niitä näkeekin :). aitoa Barcelona-tuolia en tuu kyllä ikinä ostamaan :D. se ei mun mielestä vaan oo sen rahan arvoinen, kaikella kunnioituksella :)I: no älä! en valitettavasti tiedä missä niitä täällä myydään, toiv. joku tietää! voi muistan ton rivariasumisen varasto-ongelman… rakennusvuoden aikana oli ihan tuskaa ku alko olla niin paljo uuden kodin tavaraa, meidän ulkovarasto oli AIVAN täynnä :D. oi niitä aikoja…

 8. S
  10.5.2011 / 22:32

  >Saila: oi mä ekaks aattelin et Barcelona-tuoliko :O. mut oikeestaan se matka voi ollakin parempi, ihanaa et pääset sinne kauniiseen kaupunkiin! tottakai pitää olla kunnon keinutuoli ku imettää, tuo on erittäin hyvä vaihtoehto siihen ;D.

 9. Elena
  10.5.2011 / 22:42

  >olipa kiva postaus! siinä sen näkee ettei niitä haaveita olekaan ihan helppoa alkaa luettelemaan :)

 10. S
  10.5.2011 / 22:45

  >Elena: kiva kuulla että tykkäsit :). ei ollu helppoa, luulis et ois mut ei :D

 11. Mia -Willa Oliviasta
  10.5.2011 / 22:52

  >Lomat minäkin ottaisin :)Ihania kuvia!

 12. mapela
  11.5.2011 / 06:44

  >Samoja haaveita mullakin =) Tosin risteily saisi sijoittua mielummin Karibialle ;-) Barcelona tuoli ja -rahi ovat varmaan ikuisuushaaveita, samoin kuin Eamesin valkoinen DSW ja RAR…

 13. Rags
  11.5.2011 / 10:01

  >Onpas kallis tuoli! Natti se kylla on.Mulla haaveissa on aina matkailu, niin monta paikkaa missa haluaisin kayda, mutta liian vahan lomaa (ja rahaakin). On monta paikkaa, mihin haluaisin uudestaan ja sitten tietysti monia uusia paikkoja, joissa en ole kaynyt viela.Sitten se kissa ja tietysti kaikenlaista sisustusjuttua on haaveissa myos… :-)

 14. Hanna
  11.5.2011 / 10:40

  >Munkin haaveet liittyy tällä hetkellä matkailuun. Ois kiva päästä jonnekin reissuun!Tosi mukavia haaveita sullakin! Mutta tuo tuolin hinta, auts!

 15. S
  11.5.2011 / 10:58

  >Mia: hyvä valinta :)mapela: oih, Karibian risteily ois ihana, mut tämmöselle lentopelkoiselle tosiaan haave ;D. Rags: joo mullaki on monia paikkoja joihin haluisin matkustaa, mut keskityn kuitenki lentopelkoisena vaan Eurooppaan. Euroopan kohteet riittää mulle kyllä vallan mainiosti, niin ihanaa täällä on :). joo ja kissa on täälläkin :DHanna: tuolin hinta on kyllä järjetön! toiv. pääsette pian jollekin matkalle, vaikka syksyllä! :)

 16. Anonymous
  11.5.2011 / 11:35

  >Eamesin tuolit on niin ihania. Ottaisin heti niitä kotiini useammankin! Mutta mistä niitä saa Suomesta?t. Heidi

 17. S
  11.5.2011 / 11:46

  >Heidi: totta! lähetin Suville viestin ja kysyin asiaa, ootetaan hänen vastausta ku hänellähän on toi kiikkutuoli :). vastaan sitte tänne ku saan Suvilta vastauksen, pysy kuulolla!

 18. suvi m
  11.5.2011 / 16:25

  >Eamesin keinutuolia saa ainakin Artekista. Omamme hankimme Turun Artekista. Tuoli on Vitran valmistama, joten luulisi, että sitä saa tilattua kaikista liikkeistä, joissa on Vitran edustus.

 19. Anonymous
  11.5.2011 / 21:38

  >Kiitos molemmille vastaajille. Seuraavaan kotiin olen päättänyt hankkia ainakin yhden Eamesin. :)Heidi

 20. S
  11.5.2011 / 22:03

  >suvi m: kiitos paljon tiedosta :)Heidi: oi, oispa ihana joku Eamesin tuoli :)

 21. Anonymous
  18.5.2011 / 12:45

  >Se keinutuoli on muuten tosi pieni jos joku ei tiennyt, ihan kuin lasten tuoli.

 22. S
  18.5.2011 / 14:29

  >suvi m: kiitos tiedosta :)Anonyymi: ok :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.