>Terkkuja eteisestä!

>

Monen kodin eteisessä on tällanen kiva suuuuri valkoinen taulu, kuulostaa hyvältä vai mitä… 
Mut kyseessä onkin sähkötaulu :/.
Nooh, onneks ne voi nykyään upottaa pitkälti seinän sisään, jolloin ovat ees hiukan huomaamattomammat! Ja onneks ne on valkoisia eikä vaikka oransseja ;D. 
Nyt meidän valkoista sähkötaulun ovea koristaa musta puhekupla!
Liitutaulupuhekuplasisustustarra, ihanaa suomen kieltä <3.

Oon tosi iloinen tästä puhekuplasta! Aluks oli tarkoitus laittaa se keittiön seinään, mut eteisessä se on vielä monikäyttöisempi. Kaikenlaisten toivotusten lisäks siihen voi kirjoittaa muistettavat päivämäärät, kaupasta muistettavat tuotteet yms. 
Vain mielikuvitus on rajana!
Kätevä myös niinä päivinä ku mulla on iltavuoro; silloin ei miehen kans nähdä ollenkaan, joten kätevä jättää viestit puhekuplaan :)

Tarra on peräisin Tarravimmasta. 
Tässä suora linkki Tarravimman liitutaulutarroihin. 


Puhekupla vaikutti tosi kestävältä ja sen kuvauksessa sanotaankin sen olevan laadukasta vinyyliä. Oispa tarran laittajakin ollut laadukas laittaja, multa amatööriltä jäi muutama pieni ilmakupla tarraan :/. Mut ei se haittaa, ei estä kirjoitusta, vähä vaan pistää perfektionistin silmään…Innolla ootan jos mies joskus tarttuu liituun ja jättää mulle jonku kivan viestin, hih!


Mutta pidemmittä puheitta:Comments

 1. Soile
  12.5.2011 / 08:58

  >Onpas tosi kivan näköinen:) Kiva kuulla, että toipilas on jo parempaan päin, rapsutus kisulle <3

 2. J
  12.5.2011 / 09:02

  >Voi pientä ♥ tuossa edellisessä postauksessa..Ihana et on jo paranemaan päin ja se on aina hyvä merkki ku leikkii ja haluaa ulos :) Onneks täälä ei oo käärmeitä lähimaillakaan, mä inhoan niitä, hyi! Saisin varmaan sydärin jos näkisinki sellasen, heh, sillon ku ostettiin tätä tonttia ni varmistin naapureilta ettei varmana oo sit käärmeitä tällä alueella. Ois jääny muuten kaupat tekemättä :DTosi kiva toi liitutaulupuhekuplasisustustarra! Heh, melkonen sana :DDAurinkoista huomenta S:lle!! Täälä ei ainakaan vielä arska paista, mut silti lähdettävä pihahommiin.

 3. Niina
  12.5.2011 / 09:47

  >Ihana kuulla, että pieni toipilas on paranemaan päin! <3 Tosi kiva idea laittaa tuo tarra tuohon sähkötaulun kanteen :)

 4. Rags
  12.5.2011 / 10:07

  >Tosi kiva idea laittaa tarra tuohon sahkotauluun. Vaikkei se muutenkaan ole kauhean ruma, nakisitpa meidan.. Ja kiva kuulla, etta pikkuinen voi jo vahan paremmin. <3Paljon herkkuja ja haleja mussukalle!

 5. S
  12.5.2011 / 10:13

  >Soile: kiitos Soile, kyllä nyt kisulle rapsutuksia riittää. en ehi tänään varmaan muuta tehäkkää ku rapsutella kissaa :DJ: joo aika oma ittensä on jo, huh! eikö joka paikassa oo käärmeitä, siis joka paikassa jossa on metsikköä… eläinlääkäri sano ettei vaadi ku metsikön ni niitä on ja varsinki tulevana kesänä ennätyspaljon :/. mäkään en oo ikinä nähny käärmettä… mut tuo tosiaan ei ollu käärmeen aiheuttama, jotain muuta sattunu. ja kiitos <3Niina: niinpä :). joo se näyttää tosi kivalta tuossa! innostuin kirjottelemaan kaikenlaista, siitä onki aikaa ku oon viimeks liidulla kirjottanu :DRags: tykkään siitä kyllä tuossa! kiitos Rags <3

 6. J
  12.5.2011 / 11:03

  >Ai niinkö se sano? Hui! Ei kai nyt sentään joka metsässä oo käärmeitä.. täälä ei ainakaan koskaan oo nähty 50 vuoden aikana, mitä naapurit puhu. Apua, jos on ni mä muutan sit keskelle kaupunkia! :DSit taas yksillä sukulaisilla vilahtelee käärmeitä joka päivä pihalla, eikä ees oo metsää kovin lähellä, vesistöä ja kivikkoa.

 7. Magpie
  12.5.2011 / 11:19

  >Onpa kyllä kiva idea tuommoiset tarrat! Melkein voisi omaankin eteiseen moisen hankkia. :)

 8. Niina
  12.5.2011 / 11:34

  >Aivan ihastuttava idea tuo puhekupla. :) Aurinkoista päivää sinulle!

 9. S
  12.5.2011 / 13:49

  >J: voi toivotaan ettei teille niitä edelleenkään ilmaannu!! hyi käärmeet on kyllä pelottavia :/Magpie: eikö! tuo on kyllä kätevä tuo liitutaulutarra :)Niina: niin on! voi kiitos, samoin :))

 10. Nanna
  12.5.2011 / 15:49

  >Näyttääpä kivalta! Kiva kun se ei ole niin iso kuin mitä jotkut näkemäni tarrat ovat olleet..Pikaista paranemista muuten teidän pienelle! :)

 11. Piiju
  12.5.2011 / 17:24

  >Hauska puhekupla:)) Me maalattiin tuulikaapin sähkötaulu mattamustalla maalilla, toimittaa tarpeen tullen myös muistitaulun virkaa:)Voi teidän pientä potilasta!! Kovasti rapsutuksia ja onneksi on jo paremmassa kunnossa <3 Ja kääk, ennätysmäärä käärmeitä.. ei kuulosta hyvältä:S Lähimetsästä löytyy muutenkin niitä vihuliaisia luikertelijoita:SPsst, blogger herjailee:( Joten älä ihmettele jos tämä kommentti tuli useampaankin kertaan:)

 12. Anonymous
  12.5.2011 / 17:43

  >Tuohan on kätevä ja nätti taulu :) Ja hyvä että kisukin voi jo paremmin :))- Marianne

 13. Aikku
  12.5.2011 / 19:23

  >Hyvä idea tuo kupla! Mä oon keränny siihen vaan magneetteja, yllättäen kisujen kuvista:)Onneks pieni paranee!<3 Rutistus potilaalle!

 14. S
  12.5.2011 / 19:37

  >Nanna: kiitos paljon <3. joo tuo tarra oli muistaakseni keskikokoinen, kolmea kokoa oli saatavilla siis. Piiju: se on varmasti tosi kivannäkönen!! kätevä :). onneks on parempi tosiaan juu! kiitos Piiju :). tuli vaan kerran kommentti, ihme sählinkiä ollu bloggerissa tänään koko päivän :/Marianne: voi kiitos :)) kiva et jätit kommentin! tai kommentit :)Aikku: magneetitki on tosi kivoja! onneks tosiaan paranemaan päin <3. häntä on kyllä tänään ja eilen rutisteltu ja halittu yllin kyllin: kaikki multa tulevat ja ystäviltä ja teiltä lukijoilta peräisin olevat :D

 15. Päm
  12.5.2011 / 19:56

  >Sähkökaapin ovi on kuin tehty just tuollaiselle puhekuplaliitutaululle, hauska ja kätsy! ;) Ja juu'u paijaa nyt viel kerran munkin puolesta pikku toipilasta misua :)

 16. Maria
  12.5.2011 / 21:49

  >Kiitos vinkistä :) Mä oonkin pitkään miettinyt, että mitä tekisin meidän tuulikaapissa olevalle r-u-m-a-l-l-e sähkökaapille. Mutta nyt tiedän. Ostan liitutaulutarraa. Saakohan sitä määrämittaisena arkkina? Täytyykin tiedustella. Toi meidän sähkökaappi on sellainen ripulinkeltaisenruskeanhirvityksenvärinen. Siis kertakaikkisen kamala :) Kisumisulle paranemisia!

 17. S
  12.5.2011 / 22:13

  >Päm: eikö ookki! just kiva siihen :). minä paijaan, ku neiti vaan tulis sisälle…Maria: voi kiva et sait idean!! mii happy :)) hmm, en osaa vastata minkämoisina palasina saa, kannattaapi laittaa vaikka meiliä :). hui kuulostaa kyllä kamalalta toi ripuli kuvaamassa väriä ;D. ja kiitos!!

 18. Anonymous
  12.5.2011 / 22:33

  >Voi ihanaa, että teillä voidaan jo paremmin! :)Tosi hyvä idea tuo liitutaulutarra, käytännollinen ja kivan näköinen! Itsekin olen miettinyt liitutaulutarraa meille lastenhuoneisiin, vielä vain pitäisi päättää minkälaiset tarrat hankitaan.Harvoin olen kommenttia jättänyt, mutta lukemassa olen käynyt ihanaa blogiasi melkeinpä päivittäin. Ihan olen jäänyt koukkuun… ;) Teillä on niin kaunis koti! Itse olemme muuttamassa pian uuteen kotiin, ja valtavasti on päätettäviä yksityiskohtia rakennusvalintojen suhteen. Onneksi mennään jo loppusuoralla. Ajattelinkin kysellä sinulta, minkälaiset koukut teillä on kylpyhuoneessa/vessassa? Itse olen jo ihan epätoivoinen tässä koukkuviidakossa (vaihtoehtoja niiiin monia), joten mieleeni tuli kysäistä mihin vaihtoehtoihin olet itse päätynyt? Sinun sisustusmakusi kun käy yksiin omani kanssa, joten toivon saavani jotain vinkkiä! :)Kiitos vielä blogistasi, joka saa aina hyvälle mielelle! Ja mukavaa alkukesää! :)-Minttu

 19. Viivi
  12.5.2011 / 22:51

  >Miau. Kiva puhekupla ja vielä kivempaa että pikkukisu parani!Sitä liitutaulutarraa saa esim. 1m x 62 cm ja isompanakin Verkkokauppa comista ja Somanetistä eri väreissäkin.

 20. Hanna
  13.5.2011 / 19:35

  >Tosi kiva tuo tarra! Mä voisin tilata pojan huoneeseen pari tuollaista, ois aika kivat! :)

 21. S
  14.5.2011 / 00:11

  >Hanna: eikö vain :) joo poika tykkäis varmasti!harmi ku kaikki kommentit tästäki postauksesta kadonnu, mut pääasia et postaukset tallella :)

 22. Anonymous
  16.5.2011 / 15:04

  >Hei, alla kommenttini tarra-arvontaan huhtikuussa. Olisi ollut kiva, jos olisit tässä postauksessa maininnut, että idea sähkökaappitarraan tuli lukijalta, eikös vain! Nyt, kun minä toteutan oman ideani, koen että matkin sinua vaikkei asia ihan niin ole!"Kahdella arvalla mukana. Meillä on ollut tarkoituksena maalata eteisen sähkökaappi liitutaulumaalilla, mutta paljon kauniimpi vaihtoehto olisi tuo valokuvakehysmäinen liitutaulutarra. Sellaisin siis valkkaisin eteiseen. Tarve olis tuolle akuutti =)"

 23. Anonymous
  16.5.2011 / 20:12

  >Eikä :D. Onko tuo anonyymi tosissaan? Mitä hän sanoo siihen että meidän eteisen sähkötaulun ovea on jo kaksi vuotta koristanut liitutaulumaali? Olenko matkinut häntä? Onko tämä HÄNEN keksintö ;D Vanha juttu vuosien takaa!Odotan muuten innoissani teidän varmasti upeita terasseja!!Kirsi

 24. S
  16.5.2011 / 21:22

  >Anonyymi: voi kuule, selitys on yksinkertainen: en maininnu mistä oon saanu idean, koska se ei käyny kertaakaan mielessä. oon nimittäin saanu idean lehdestä. oon nähny ekan kerran vastaavia juttuja (sähkötaulun verhoamista liitutaulumaalilla) nelisen vuotta sitten. siis sisustuslehdissä. eikä tää mun blogi oo suinkaan ainoa, missä moista näkyy, et kai nyt vain niin luule. eli valitettavasti mun täytyy puhkaista sun kupla ja kertoa, et monet monet ihmiset on hokannu ton asian ennen sua. selaile esim. Dekon arkistoa muutama vuosi taaksepäin!tulin vain siihen tulokseen et tarra on maalia helpommin irrotettavissa, siks päädyin tarraan, jonka HUOM tilasin ja sain ennen koko arvontaa!ite kerroin tästä sähkötaulu+liitutaulu -ideastani ekan kerran kesällä 2009 raksablogissani. apua onkohan joku sen sieltä kopsannu mainostamatta minua, hui!Kirsi: jooh, tää on tätä :). joskus ihmiset vetää herneet aivan uskomattomimmista asioista. et kuule usko kuinka paljo mä ootan terassejamme :D. kohta tulossa taas väliaikatietoa kuvineen! toiv. ei vaan pitkään sada, ei viitti sateessa niitä tehdä kuitenkaan.

 25. S
  21.5.2011 / 10:16

  >ahaa, nyt on näköjään kommentit palautunu… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.