>Terassikokonaisuus

>

Tässä hieman väliaikatietoa! 
Pääterassista siis aloitettiin terassien tekeminen ja sen runko alkaa olla valmis. Seuraavaks siirrytään tekemään saunaterassin runkoa. (Meinaa vähä nuo Suomen pelit haitata näitä hommia…)
Sitte vaan pintamateriaali (jonka pidän vielä salaisuutena) ja mun osuus voi alkaa, jei! Suunnitteluosuudessa mua toki tarvittiin, mut toteutuksen on hoitanu mies :). Päivässä tai parissa nää ei ihan valmistu ku iltaisin työpäivien päätteeks tekee…

Rungot tehdään painekyllästetystä. Fillarit taustalla ;D (niillekin pitäis kai joku vaja rakentaa, huoh…)

Joku tais jo hoksata ettei patio-osuutta tehdäkään pihakivistä, kuten alunperin suunniteltiin… ;)


On tärkeä muistaa laittaa riittävästi pistorasioita myös terassille! (Läppäri, läppäri ;D) Eli täältä taitaa kesäblogi päivittyä, jos vaan langaton verkko pelittää riittävän hyvin!Tämmöstä on luvassa meidän pääterassille:


* harmaa terassi
* mustat polyrottinkikalusteet
* piristeinä pinkkejä (ehkä myös valkoisia) yksityiskohtia
* muutama kasvi kivoine ruukkuineen


Oi oi, oispa se jo valmis. Ootan niin innolla ettette uskokaan!!!
Mitään kesälomareissujakaan tarvi, mä vietän lomat täällä! :D

Kisut tykkää tästä runkovaiheesta, kiva käppäillä lankkuja pitkin!

Ulos on kiva mennä ruokailutilan lasipariovista ku voi hypätä suoraan lankun päälle eikä hiekalle niin ku ennen…

Kiva labyrintti!

Kiva ku seuraatte mukana näitä terassiprojektejamme :))

Comments

 1. Taru
  13.5.2011 / 19:45

  >Ihanan isolta näyttää teidän terassi. Tiedän niin tuon tunteen, kun ei meinaa malttaa odottaa sen valmistumista :) Viime kesä meni meillä terassin teossa, mies rakensi ja minä maalasin lautoja. Terassin avajaiset pidettiin juhannuksena, vaikka kaidelaudatkin (nimitetäänkö niitä tuolla nimellä? ;) ) puuttuivat ja meidän terassi on nostettu maasta n.metrin korkeudelle. Tänä vuonna mietinkin sisustusjuttuja terassille….Taru

 2. Päm
  13.5.2011 / 20:12

  >Hiihaa, nyt se taas toimii…bloggeri nääs :)Suurin osa mun viime postauksen kommenteista hävis :( Mutta joo, hienostihan se terde edistyy…se on todella kuin kesäolohuone polyrottinkiryhmineen :)Kivaa lätkäiltaa ja viikonloppua! Suomi ja Ruotsi finaalis, eiks me niin jo sovittu alkupeleissä :D

 3. Anonymous
  13.5.2011 / 20:41

  >Kiva, kun bloggaaminen taas onnistuu :)Lupaavalta kuulostaa teidän terassisuunnitelmat! Onko tossa jokin katto päällä vai ihan taivasalla? Meillä ei ole terassia vaan takapiha ja ilman katetta. Katettu ois kivampi, vois enemmän "sisustaa", kun ei tarttis sadetta koko ajan pelätä. Iso aurinkovarjo pöydän päällä suojaa pöytäryhmää pienimmiltä sateilta, muttei esim. tyynyjä paljon viitti tuoleilla pitää.Miten muuten teidän neiti voi?-I-

 4. Sanna
  13.5.2011 / 20:49

  >Yksi värillinen terassipuu kuvassa? :)

 5. Anttis
  13.5.2011 / 21:28

  >Meillä alkaa toivottavasti sama urakka ensi viikolla kun mies on kotona. Tiedän siis tunteen kun ei oikein malttaisi odottaa! :)

 6. K
  13.5.2011 / 21:36

  >Voiko kysyä, mikä on terassimateriaali..? Itse juuri mietin terassin materiaali, siksi kiinnostaa..

 7. Rags
  13.5.2011 / 21:46

  >Siella se sopolainen tallustaa. :-)Ennen onnettomuutta, I presume?Yksi mika tuli mieleen, etta olisi ehka kiva terrassilla, Japanese acer?? Jos menestyy Suomessa. Tosi kiva isossa ruukussa. Terkut pikku potilaalle meidan pienelta potilaalta. <3

 8. Padmerine
  13.5.2011 / 21:57

  >Alkaa näyttää lupaavalta ;) Kohta pääsette jo siemailemaan kylmää juomaa omalla uudella terassilla :)

 9. S
  14.5.2011 / 00:20

  >Taru: oi terassin avajaiset juhannuksena kuulostaa huipulta! kiva et nyt pääset keskittyyn terassin sisustamiseen :))Päm: yep, finally!!! mullaki hävinny kommentteja ja yks postaus, mut pääasia et pelittää nyt :). voi mummo, se tosiaan meni kuten sovittiin :D. mä niiiiin EN nuku su-ma yönä :DI: jep :). katettu osuus on reilu kolme metriä eteenpäin ovelta, siinä katetussa ruokaillaan! katos on kyllä ehdoton :). lisäks meillä on varaus et voi myöhemmin laittaa katoksen myös pation päälle, jonkulaisen, jos halutaan…neiti voi hyvin, aivan oma itsensä jo tikkutassusta huolimatta :D. kiitos kysymästä <3Sanna: niin… näytepala..? mut mistä..? ;)Anttis: hih, kiva olla samassa tilanteessa :). tosin teille tulee valmista paljo ennen meitä!K: voi toki, mut en vielä paljasta ku asiaa ei oo sataprosenttisesti päätetty. ehkä ens viikolla olemme viisaampia! (toivottavasti)Rags: juu ennen onnettomuutta, tais olla onnettomuusaamuna <3. ahaa pitääpä tutkia mikä tuo on… kiitos paljon, terkkuja sinnekin <3 vastaan sun sähköpostiin huomenna :)Padmerine: voi kiitos!! oih, en malta oottaa :))

 10. Anonymous
  14.5.2011 / 01:09

  >Onko tuo teidän terassi mihin ilmansuuntaan? Meillä rakennettiin viime kesänä terassi etelän puoleiselle seinustalle ja siihen paistaa ihanasti aurinko klo 13-21. Ainoa mitä kaipaan, on aamu-ja aamupäivän aurinko, jossa ruskettuis parhaiten ;) Vielä jos ois tajunnut siirtää terdeä vasemmalle, ei ois yks puu ollut edessä illan viimeisinä aurinkoisina tunteina. On se muuten tarkkaa hommaa tuo terassin suunnittelu ja toteutus, niin monta asiaa otettava huomioon, vai mitä?Joku täällä jo kyselikin, että meinaatteko kattaa tuon terassin? Minusta näyttää sen kokoiselta, että ihan suurella aurinkovarjollakin vois pärjäillä?-tiiu

 11. S
  14.5.2011 / 09:58

  >tiiu: etelään. ilmansuunnat oli aivan alusta asti ratkaisevia, tontti valittiin ilmansuuntien mukaan koska ei haluttu talon pohjaratkaisua muuttaa. tuohon terassille paistaa aurinko aamupäivästä alkuiltaan asti, patiolle pitempään iltaan ku katetulle osuudelle. ilta-aurinko paistaa meidän saunaterassille, kiva saunan jälkeen istuskella auringossa :). juu meillä oli viime kesänä yks puidenkaatopäivä ku rakentaminen oli jo käynnissä. kattelin mun vanhempien kans turhat puut ja laitettiin nurin terassia varjostavat :). siis terassi on katettu 3m x 5m kokoiselta alueelta. sen jälkeen alkaa n. 20 neliön kattamaton osuus=patio. laitan joku päivä lisää kuvia ja selostusta ni näätte ja saatte paremman käsityksen :)

 12. Aikku
  14.5.2011 / 19:54

  >Tulee varmasti ihana tuosta teidän terassista! Ja mun mieliväriä pinkkiä!Nam!" Mä kuitenki laitoin omalle terassille vaihteeksi turkoosia… Onko teillä jo roskiskatosta? Me tehtiin yhdistetty roskiskatos-pyöräkatos, aika hyvä yhdistelmä!

 13. S
  15.5.2011 / 10:08

  >Aikku: toivotaan toivotaan :). mäki mietin kyllä aluks turkoosia, ois sopinu myös tosi hyvin. mut sit löysin ne ihanat orkideaoksat, joten ne määräs sit sen värin :D. pitää kattoo sit jos vaikka ens vuonna ois eri terassitehosteväri :). ei oo vielä roskiskatosta, hyvä idea yhdistää ne! mut pitää kattoo jos joudutaan takapihalle kuitenki rakentaa joku vaja ni säilytetään pyöriä varmaan sillä puolen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.