>Huomenet!

>

Oi oi, tuli jo ikävä teitä!
Säikähdin eniten et apua, miten saan yhteyden kaikkiin lukijoihin :D.
Kiva et osa olikin yhteyksissä facebookin ja sähköpostin välityksellä :).
Mut HUH, Blogger toimii taas, oon onnellinen ja helpottunut blogiriippuvainen. Yhtä onnellinen oon myös siitä et Suomi pelas eilen niiiiiin hienosti, voidaan olla ylpeitä!Kuten varmasti tiedätte, muutamia kommentteja on hävinnyt. Kaikki mun postaukset on tallella, mut kaikki kommentit tosiaan ei. Pyydänkin nyt niitä, jotka lähetti mulle kysymyksiä, lähettämään kommenttinsa uudelleen. En nimittäin muista mitä kysyitte :/. 
Esim. Minttu, ootko kuulolla :)? 
Lähetit ihanan pitkän kommentin, minkä pikaisesti vain näin enkä ehtiny edes julkaisemaan… Lähetä kommentti uudelleen tänne tai sähköpostiin, jos haluat kysyä vielä jotain. Mut jos et jaksa enää kirjoitella, niin kiitos siitä kommentista, ilostuin sen luettuani :). 

Terassistakin tuli kysymyksiä. Teen tässä joku päivä postauksen, jossa kerron siitä taas lisää :). Otan myös kuvia eri suunnasta, kuvia, joissa näkyy koko terassi. Siten sen pystyy hahmottamaan paremmin! Ei sitä aina muista ettette te oo käyny täällä meillä, joten ootte pelkkien kuvien/mielikuvien varassa :D.Ihanaa kesäistä lauantaita!
Mun maailmassa toukokuu on ainakin kesäkuukausi :))

Comments

 1. suvi m
  14.5.2011 / 10:07

  >Kaunista! Tuo teidän takka on kyllä niin ihana ja tuo halkopino tuo niin kauniisti lämpöä sisustukseen, samoin kuin luonnonkukat.Onneksi Blogger toimii taas! Otin heti varmuuskopion blogistani, kun Blogger pelitti taas. Mukavaa viikonloppua!

 2. S
  14.5.2011 / 10:16

  >suvi m: kiitos paljon, mustaki tuo halkopino on aivan ihastuttava <3. mäki mietin varmuuskopiointia, millä ohjelmalla teit sen, kestikö kauan? kiitos samoin sinnepäin kaupunkia :)

 3. Nanna
  14.5.2011 / 10:23

  >Multa katosi viimeisin postaus ja samalla kaikki ihanat kommentit siihen liittyen. Se kismittää eniten! Toivottavasti nää sähläilyt olivat nyt sitten tässä.. :D

 4. S
  14.5.2011 / 10:25

  >Nanna: no need to worry, ne kyl palautuu pikkuhiljaa! mulla palautu illalla luonnoksiin, et tarkkaile sieltä. ne täytyy siis uudestaan julkaista. mut kommentit on mennyttä.

 5. Sirja
  14.5.2011 / 10:38

  >Mulla palautui eilisiltana aiemmin hävinnyt postaus ihan itsekseen paikoilleen, toivottavasti te loputkin saatte ne takaisin :)Täällä ihanilen taas S teidän kotia, ihan mielettömän ihana!! Huh! Pitääkin selata kuvia taaksepäin, oon aika uus lukija joten alusta asti en oo päässytkään näitä ihailemaan. Mutta, erittäin kaunista on!

 6. Minna-Enttirinteen Elämää
  14.5.2011 / 10:44

  >Hihii, musta on niin kiva kun oot säilyttäny noi vääntyneet kynttilät tossa lattiakynttelikössä :))Ne on niin symppikset :)

 7. S
  14.5.2011 / 10:52

  >Sirja: toivotaan et muutki saa, luulen kyllä niin :). voi että, kiitos paljon Sirja <3. ihana kuulla että tykkäät :). teillekin tulee niin kaunis koti että!Minna-Enttirinteen Elämää: heh, ootpa tarkkasilmäinen :). kaks pahiten vääntynyttä kynttilää heitin pois ja ostin tilalle pari uutta :). kaks kynttilää on vielä hiukan kaarella :D

 8. Niina
  14.5.2011 / 11:25

  >Kurja juttu se eilinen häiriö!!hlh,kommenttien palautumista on vissiin sitten turha odotella!HÖH!!Terassista tulee mahtava ja iso!Ja ihanat karvaiset apulaiset siellä!<3 Ihana kun laitat kuvia kisuista!

 9. Mg
  14.5.2011 / 11:44

  >Jee, ostit vihdoinkin neilikoita! ;)Ne vain kaunistuvat vanhetessaan.. paitsi pari viikkoa vanhat yksilöt meidän pöydällä, jotka pitäis jo raaskia heittää menemään, kun ne on jo ihan nuupahtaneet ja ruskettuneita reunoistaan. :PIhanaista lauantaita!

 10. Päm
  14.5.2011 / 12:00

  >Täällä roikutaan mukana heti kun bloggeri taas toimii ;) Ihania uusia kuvakulmia :) Kommentit kun ei ole ainakaan vielä palanneet, niin tuleeko sulle s-postiin ne, eli voisko sieltä kopsata ne, jos eivät palaudu?Kivaa viisuiltaa! Meinaakko kattoa?

 11. S
  14.5.2011 / 12:30

  >Niina: niin oli!! kiitti, niin mustakin :). kiva et tykkäät kisuistamme <3Mg: hei kiva et huomasit, se on eka neilikkakimppuni ikinä! :) nuo on kyllä tosi suloisia! kiitti samoin :)Päm: jei kiva!! tuntuu ettei oo enää nii paljo lukijoita ku kesää kohti mennään, itekki alan pikkuhiljaa harventaan postaustahtia. viimeistään tän kuun jälkeen :). tulee sähköpostiin kommentit, mut poistan ne aina heti sieltä luettuani, joten ei oo siitäkää apua.. mut ei tuo nyt niin paljo haittaa, onneks ei kaikkien postausten kommentit hävinny!en tiiä katonko, ehkä sivusilmällä… oon illan töissä…

 12. suvi m
  14.5.2011 / 12:58

  >Kopion blogista saa ladattua omalle koneelle xml-muodossa Bloggerin omasta käyttöliittymästä:Ulkoasu -> Asetukset -> Vie Blogi -> Lataa blogi

 13. Marika
  14.5.2011 / 13:01

  >Hyvä että toimii taas ja pääsee lueskelemaan ja kommentoimaan. Jännittävää kisaviikonloppua! Mä olen meidän perheessä paljon kiinnostuneempi jäkiksen MM-kisoista kuin mies :) Tai kyllä sekin pelit katsoo mutta ei ole läheskään tämmöisessä hurmoksessa kuin mä ;)

 14. S
  14.5.2011 / 13:19

  >suvi m: kiitos ohjeesta!!Marika: huomenna on kyllä niiiin jännä ilta että voi kauhia!! osan pelistä joudun kattoon töissä, mut ainaki vikan erän nään kotona. ehdottomasti laitan nauhalle!!! meillä ollaan aika yhtä lailla kiinnostuneita :). voi surku ku kisat huomenna loppuu :/

 15. Anonymous
  14.5.2011 / 13:33

  >Ei voi muuta kuin huokailla ja ihastella taas miten kaunista teilla on. Ihanat neilikat! Ne kestaa kylla tosi kauan ja on niin natteja. :-)Rags

 16. S
  14.5.2011 / 13:35

  >Rags: voi kaunein kiitos, lämmittää kovasti mieltä kuulla tämmöistä :)

 17. Hanna
  14.5.2011 / 14:16

  >Minäkin olin ihan tuskissani kun blogiin ei päässyt kirjautumaan sisään. Aika järkyttävää oli oikeastaan huomata miten riippuvainen sitä on…Minäkin pitelin tänään kaupassa terttuneilikka kimppua, en sit viitsinyt lähteä sitä pyörällä kuljettamaan. Ne on tosi kestäviä!

 18. Viivi
  14.5.2011 / 14:31

  >Miau. Ideaa pukkaa: Kun teidän hieno terassi on valmis, me lukijat voitais tulla livenä avajaisiin ja samalla juhlittais Leijonia! Otettais vielä se "naapurinpoika" Oscar kitaransa kanssa tunnelmaa kohottamaan.Saisimme samalla nähdä hienon kotinne ja mikä tärkeintä, rapsuttaa kissojanne!Koska tultais?

 19. Anonymous
  14.5.2011 / 17:00

  >Niin kaunista ja valoisaa!! ja ihania neilikoita!-I-

 20. J
  14.5.2011 / 18:18

  >Suomen peli oli kyl huippu! Mä täälä aina tuuletin ku Suomi teki maalin ja varsinki se Granlundin tekemä! Ja lapset oli nukkumassa ni piti yrittää olla hiljaa :)Harmi ku kaikki kommentit hävis mut onneks postaus tuli kuitenki takasi.Ihanat neilikat ja teillä on niin kaunista!!

 21. Annika
  14.5.2011 / 22:45

  >Täällä kans yksi blogiriippuvainen joka panikoitui bloggerin alasajosta :D Onneksi kommentteja vaille kaikki palas normaaliksi! :)

 22. S
  15.5.2011 / 10:05

  >Hanna: joo totta, oli kurjaa kyllä! kiva kuulla et nuo kestää, tosi nättejäkin ne on :)Viivi: oi ku kuulostaa hyvältä idealta, oispa kivat terassiavajaiset :)). kisutki tykkäis ku ois monta silittäjää <3. ne rakastaa huomiota :)I: kiitos kiva I :)J: mä näin yli puolet pelistä töissä, mut intoilin siellä :). tänäänki oon illan töissä, saapa nähä ehinkö viimisen erän kattoa kotona, nauhalle menee ehdottomasti joka tapauksessa :).kiitos kehuista <3Annika: kiva et meitä on muitaki :D. joo kiva et postaukset säily :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.