>Lipaston päällä

>

Ihana kesämuistokuva vihdoin Villa Stockmann -kehyksissä. Valaisin on löytö Jyskistä, just oikean kokoinen lipaston päälle eikä peitä peiliä!
Tosin ei tuota valaisinta näin kesällä tarvi, mut hämärtyvinä syysiltoina… Ootan jo sitä ihanaa syystunnelmaa, taidan olla vähä hullu ;). Toki ootan toooosi paljon myös aurinkoisia kesäpäiviä ja varsinkin niitä aurinkoisia kesäiltoja ja linnunlaulua :).

Ihanaa alkavaa, toivottavasti oikein kesäistä viikkoa ♥

Kiva että tykkäsitte eilen käynnistyneestä arvonnastani, sehän löytyy tuolta alempaa.
Mukava lukea viestejänne ja tervetuloa uudet lukijat, kyllä tänne mahtuu! :))


Mites siellä on juhlittu kiekkokultaa?
Täällä mies oli valmistanu mudcakea (tai ottanu pakkasesta sulaan), jota sit herkuteltiin yöllä pelin jälkeen vaniljajäden kera :P

Comments

 1. LauraR.
  16.5.2011 / 12:10

  >Mä tiedän että mut lynkataan tästä hyvästä että sanon tämän, mutta mulla tulee jo nyt tää hypetys korvista ulos. Hienoa on joo että voitettiin, mutta kun kaikki ei välttämättä kiinnosta kuunnellä tätä jauhamista seuraavan viikon ajan 24/7…:D

 2. S
  16.5.2011 / 12:13

  >LauraR.: jep, sut joukkolynkataan ;D! pitää olla sen verran isänmaallinen hei! joo ok jos et jaksa kuunnella, mut älä sano sitä ääneen ;D. P.S. voih, ei tätä kestä yhtä viikkoa, tää kestää VUOSIKAUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. anne
  16.5.2011 / 13:02

  >Me oltiin tuossa viereisellä klubilla kisastudiossa kaksierää, sitten tultiin herkuttelemaan kotiin tapaksilla ja nauttimaan viimeisestä erästä. Juhilttu ei kummemmin muuten, vaan nukkumaan mentiin, kun maltettiin :)Kyllä se 16-vuoden tauon jälkeen makialta tuntui ja niin oikeutetulta nöyryyttää välillä ruottinpoikia. Saivat maistaa omaa lääkettään ja ruotsin lehdistössä kirjoitetut "vellihousut" taitavat löytyä tällä kertaa omasta maasta. Tykkäsin muutenkin ihan hirveästi siitä, että vanhat nhl-vaihdokit pysyivät poissa, uutta verta ja ansaitusti heille kultaa.

 4. S
  16.5.2011 / 14:09

  >anne: no niin just, nyt sitä arvostaa entistä enemmän ku edellisestä on niin hirmu kauan!! jospa tästä lähtis nyt hyvä putki :Pjep, neki on nöyryyttäny meitä ja monesti, nyt saivat pikkasen takas ja ens vuonna Suomen kisoissa tulee lisää kylymää kyytiä :D

 5. Soile
  16.5.2011 / 15:03

  >Täällä rajalla se riemu vasta repesi! Tosin tänä vuonna ei lähdetty mieheni kanssa ruotsalaisia tapaamaan kuten v.1995. Nuorimmaisemme hoiti tänä vuonna sen keikan…mulla kyllä mieli teki sinne mukaan lähteä, mutta en viitsinyt tunkea pojan mukaan;)

 6. Anonymous
  16.5.2011 / 16:38

  >Tuo lamppu on kiva, meiltäkin löytyy samanlainen ;)

 7. A&S
  16.5.2011 / 16:45

  >Me kävästiin heti pelin jälkeen ihan Helsingin kauppatorilla vähän fiilistelemässä! Oli huikea tunnelma, ihan kokemisen arvoinen. :) Voi sitä riemua ja juhlaa!

 8. Viivi
  16.5.2011 / 17:10

  >Miu. Meidän isäntä tuli klo 3.30 torilta! Olivat tyttäremme kanssa baarissa huutamassa! Mä yksinkissojen kanssa ja vanutin Piparikissan turkkia hermostuksissani (sillä on varmaan kaljua vatsassa mun ansiosta). Oli se vaan niin upeeta! Tytär joutui töihin kolmen tunnin yöunien jälkeen. Ja tänään he menevät kauppatorille Leijonia vastaan.Mekin nautimme vielä tänäänkin Kakkugallerian suklaamousse-mustaherukka kakkua (mä täytän pyöreitä huomenna). Huh huh, vieläkin hengästyttää eilinen, oli se vaan niiiin upeeta :)

 9. Taru
  16.5.2011 / 18:42

  >Kivalta näyttävät kuvat, jälleen kerran :)Mistä tuo peili on? Meillä on etsinnässä tuollainen "simppeli" peili.Kultaa ei paljoa juhlittu, suoraan nukkumaan ja aamuksi töihin. Olivat kyllä kaikki työkaveritkin aamuvuorossa aika väsähtäneitä :)Taru

 10. FanniAuroora
  16.5.2011 / 19:36

  >Kaunis valokuvakehys ja valaisin, tykkään!Vai syksy… =)Jaa ton yhden jutun ohitan sillee hiipien…

 11. Sari
  16.5.2011 / 22:50

  >Söimme suklaata ja joimme punaviiniä mieheni kanssa. Tosin peli-iltana olin töissä, mutta pystyin seuraamaan matsia. Oli se vaan uskomatonta, aivan mieletönä. Hienoa SUOMI.

 12. S
  17.5.2011 / 18:49

  >Soile: oi voin vaan kuvitella miten repes! siellä taiski nyt lähtee vähä lapasesta, oliko jopa lippuja poltettu, kurjaa semmonen :/Anonyymi: kiva! ja niin on :)A&S: wautsi ku pääsitte siellä käymään, mä joudun vaan kuvitella sen tunnelman!Viivi: paljon onnea syntymäpäivän johdosta!!!! :) hienoa et ihmiset meni torille Leijonia vastaan, itekki oisin menny jos se vain ois ollu mahdollista :)mulla vieläki peli nauhalla, en tiiä millon sen raaskii poistaa :DTaru: kiitos Taru! peili on Iskusta :). aivan ihana, tykkään hirmupaljon!! FanniAuroora: kiitti :). ööh, minkä jutun? lätkän vai..?Sari: kuulostaa hyvältä! itekki olin peli-iltana töissä, sivusilmällä siellä seurasin kaks ekaa erää ja kotisoffalta viimeisen namuerän :)ihan huikee juttu!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.