>Tunnustusta ja kesätunnelmia

>

Hanna anto mulle ja blogilleni kivan tunnustuksen, kiitos :)). 
Nää piristää aina mieltä!Tunnustuksen saajan on paljastettava itsestään kahdeksan totuutta.
Vastaavanlaisia paljastuksia oon tehny täällä aiemminkin, joten oli aika haasteellista keksiä nyt uusia… Selailin vanhoja kuviani, joista sitten tulikin mieleen kaikenlaista laidasta laitaan, omaan rönsyilevään tapaani :).
Lukiessa voitte nauttia ihanista kesäkuvista, jotka oon napannu miehen vanhempien merenrantamökillä!


1. Oon tosi rehellinen ihminen, tosin joskus sanon asiat liiankin suoraan (en ilkeästi kuitenkaan). Mielestäni ennemmin suoraa puhetta kuin teeskentelyä päin naamaa…


2. Monilla ihmisillä on vahva mielipide esim. siitä onko se nyt hilla vai lakka tai vasta vai vihta… Mulla ei! Käytän noita kaikkia sanoja ihan tasapuolisesti, mikä ny sattuu mieleen juolahtamaan.3. Tämä toukokuu on kyllä mun mielestä ehkä parasta aikaa: on valoisaa, lämpimämpää päivä päivältä, luonto herää pikkuhiljaa ja vihertää enemmän ja enemmän ja mikä parasta: koko kesä on vielä edessä! Toukokuu on mun maailmassa ehdottomasti jo kesäkuukausi! 


4. Lapsuuden kesissä oli parasta veneretket perheen kesken, koirakin oli lähes aina mukana. Voi miten hän nautti merituulesta ja uimisesta! Kultaisennoutajan luppakorvat lepattaen istui veneen perällä simmut kii <3. Ja aina paluumatkalla ku aloimme lähestyä maata, koira nousi ylös aistien sen. Kohta oli aina sama, missä hän teki sen :D. 5. MM-lätkäkisoissa seuraan uskollisesti kaikki Suomen pelit kisojen alusta loppuun. Jos satun pelin aikana olemaan töissä, nauhoitan pelin. En tykkää semmosesta ettei seurata pelejä alusta asti vaan vasta sit JOS Suomi sattuu pääseen mitalipeleihin. Tylsimykset ;D. Kannatusta tarvitaan alusta saakka!!! Kävi miten kävi!6. Lähes aina ku mies petaa sängyn, hän oikein korostetusti yliasettelee tyynyt sängynpeitteen päälle :D. Tämä siks ku oon kuulemma niin tarkka ja korjailen jälkiä, jos tyynyt on vinossa tai väärässä järjestyksessä. Höpö höpö, ikinä en oo tehny niin :P


7. Ala-asteen aikoihin kävimme ystäväni kanssa uskollisesti paikallisen lätkäjoukkueen peleissä. Olihan sitä peliä kiva seurata, mut oli siellä myös kiva poikia seurata ;). Iskä aina sanoikin et käydään niissä vain poikien takia, väitin kovasti vastaan… Kuitenkin pelin loppuminuutit oltiin ihan jossain muualla ku kaukalon ääressä :P. Sit pelin loputtua kysyttiin ulos valuvilta aikuisilta lopputulos et osasin sanoa iskälle oikein ;). Muistaakseni päntättiin maalintekijöitäkin joskus ulkoa :D. Tytöt on tyttöjä!8. Oon kärsimätön, mies kärsivällinen (useimmiten). On kiva joskus ku voi luovuttaa heti ja antaa homma toisen tehtäväksi :)). Se rauhoittaa mua ku nään toisen kärsivällisenä. Ei tulis mitään jos molemmat ois kärsimättömiä, hypittäis seinille… Eikä ois hyvä sekään et molemmat ois kärsivällisiä, pitää olla joku joka potkii pepulle et asiat tapahtuu ;).Minä jaan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville:


* Marialle Classy & Glamorous -blogiin
* Niinalle VaniljaHouse-blogiin
* Hannalle My Living -blogiin

P.S. Vastailen tänään iltasella edellisen postauksen kommentteihinne :)


Comments

 1. Ansku
  17.5.2011 / 09:15

  >Mä olen kans rehellinen ja suora, välillä niin suora että pelottaa suuttuuko toinen. Mutta tosiaa, parempi munkin mielestä sanoa suoraan kuin valehdella.

 2. Anonymous
  17.5.2011 / 09:30

  >Ihania kesäkuvia! Mä tykkään myös keväästä ja toukokuusta, kun luonto alkaa heräämään. Ja mitä tuohon kärsimättömyyteen tulee, niin täällä on toinen samanlainen -onneksi miehellä on lehmän hermot…;) Ja tuo tyynyjen asettelu;DD-I-

 3. Outi-Hyypiön elämää
  17.5.2011 / 09:55

  >Uuuuuh, uskomattomia kuvia. Onnekkaita olette kun tuollaisissa maisemissa saatte mökkeillä. Ah.

 4. Niina
  17.5.2011 / 09:59

  >Voi Kiitos!<3 Ihania tunnustuksia!:)Ihansuperia että koko kesä ja varsinkin se loma on veilä edessäpäin!! <3

 5. Rags
  17.5.2011 / 10:08

  >Voi miten ihania kuvia, Suomen kesa on kylla paras!! Mokki on niin kauniilla paikalla, aivan ihana.Huvitti tuo sun (tai oikeastaan miehesi) tyynyjen asettelu. :-) Mullakin kaikki tyynyt ja muut sisustusjutut pitaa olla just eika melkein. Tylsaa jos kaikki on ihan vinksin vonksin! Ne pitaa olla just oikein asetettu! :-D

 6. Soile
  17.5.2011 / 14:37

  >VAU; mikä kesäpaikka! Hih; minä olen kieltänyt rakkaalta siipaltani vuoteen petaamisen; et usko miten rumasti hän osaa sen tehdä! Sanoin tässä joku aika sitten, että parempi kun jätät vuoteen kokonaan auki, sekin näyttää fiksummalta kuin huono petaus!

 7. Anonymous
  17.5.2011 / 14:41

  >Toi 8.kohta pitää meidänkin parisuhteessa niin paikkansa! Minä olen se kärsimätön, mies kärsivällinen. Mutta kärsivällisyyskin voi olla joskus huono juttu, varsinkin jos joku asia pitäis hoitaa ja mies vaan pitkittää ja pitkittää sen tekemistä: silloin minä yleensä otan ohjat käsiini. :)-hanna

 8. Niina
  17.5.2011 / 18:35

  >Onnittelut ihanasta tunnustuksesta!!! Miten upeita kesäkuvia oletkaan laittanut tähän postaukseen :) Kyllä tuli niin mukava kesäfiilis :) Olen ollut taas vähän laiska jättämään kommenttia, mutta seurannut olen kirjoitteluasi. Heti lukaisen, kun teet uuden päivityksen :) Silitykset neitokaisille <3

 9. Kirsi
  17.5.2011 / 18:46

  >6. kohta oli ehdottomsti paras :D Voin vain kuvitella sun miehen asettelemaan niitä tyynyjä, mun mies tekis varmasti samalla lailla :D

 10. Villiina
  17.5.2011 / 19:11

  >Kattelin noita vanhoja postauksia läpi ja sulla on niin ihanasti sisustettu koti ettei mitään. :) kateeksi käy kyllä.

 11. Hanna
  17.5.2011 / 19:40

  >Aivan mahtavia mökkikuvia! Kyllä meri vain on ihana! :)Ja oli mukava lukea susta noita asioita, taas opin uutta! :)

 12. S
  17.5.2011 / 20:16

  >Ansku: joo ei se välttämättä huono piirre ole ollenkaan, kunhan sitä osaa käyttää loukkaamatta toista :)I: lehmän hermot :D enpä oo ennen kuullu moista vertausta! ootko muuten syntyny keväällä? keväällä syntyneet tykkää aina hirmuisesti keväästä :) (niin ku minäkin)Outi: kiitos ja todellakin ollaan! tuolla vietettiin myös meidän kihlajaisia toissakesänä perheidemme kesken, oi oi <3Niina: ole hyvä :) voi sitä lomaa ootan ku kuuta nousevaa <3Rags: kiitos :). Suomen kesä on tosi kaunis!! siks en ikinä kesällä halua ulkomaille, en halua missata yhtään kesän kauneudesta :)jep, järjestys sen olla pitää ;DSoile: eikö, se on kyllä tosi WAU! :D siippasi taitaa olla ihan onnellinen moisesta kiellosta ;). meillä mies on oppinu jo tosi hyväksi petaajaksi, tosin salaa joskus oion sängynpeitettä ja ehkä kääntelen tyynyjä ;D (ainaki luulin tekeväni salaa)

 13. S
  17.5.2011 / 20:23

  >hanna: joo totta, molemmissa piirteissä on sekä hyvät että huonot puolensa :). ja on hyvä ku parisuhteessa löytyy molempia!Niina: voi kiitos Niina, kiva et tuli kesäfiilis, sitä toivoinkin!! juu älä huoli, itellä samaa laiskuutta kommentoimisen suhteen. tai oikeestaan ei oo aikaa niin paljo ku haluisin :/kiitokset silityksistä, nuorempi kisu nukkuu tässä vieressä suloisena, heti silitin :)). Miisulle toukokuiset miaut <3Kirsi: :D kiva et huvitti!! :)Villiina: voi vitsi, kiitos hurjan paljon <3. kylläpä piristi tämän pääkivun keskellä!Hanna: meri ON aivan ihana!! en malta oottaa et pääsen tonne mökin patiolle ja vaikka vain istuskelemaan ja kattelemaan merelle <3ai opit vai, kiva :))

 14. Anonymous
  17.5.2011 / 22:07

  >En oo syntynyt keväällä vaan heinäkuussa :) Ai, etkö oo kuullu lehmän hermoista? Mut aika osuva sanonta, eikö ;) Miestä huvitti, kun mainitsin tuosta tyynyjen järjestelystä ja mitä kommentteja siitä on tullut :) Mä kans aina juoksen hänen perässään järjestämässä mm. sohvatyynyjä ;D-I-

 15. Viivi
  17.5.2011 / 23:04

  >Miau. Kyllä on kaunista! Oon elänyt kahdessa saaressa 15 -vuotiaaksi asti joten tunnen tuon tuoksun ihan kuviesi avulla. Upea paikka! Saako teidän kisut olla siellä vapaasti ulkona?Toukokuu on paras kuukausi, kesä alkaa! Terveisin toukokuussa syntynyt, siis juuri tänään :)Onnittelut tunnuksesta!Ps. Miehet ovat kummallisia kun niitä ei häiritse tyynyjen eikä muidenkaan epäjärjestys. Niin meilläkin.

 16. Päm
  18.5.2011 / 08:45

  >Ihan mielettömän mahtava merenrantapaikka! Kiva oppia tuntemaan lisää blogiystiksistä ;)Kivaa pikkulauantaita!

 17. J
  18.5.2011 / 09:09

  >Aivan mahtava kesämökkipaikka! Mulla on haaveissa et meilläki on joskus mökki jossain järven tai meren rannalla :) Käyppäs kurkkaamassa blogissani, siellä on sulle yllätyys :)

 18. S
  18.5.2011 / 09:35

  >I: on osuva sanonta :D. joo miehiä ja niiden tekemisiä pitää vahtia jatkuvasti ;DViivi: kiitos! se tuoksu on kyllä ihana! ei voi sanoinkuvata! aurinkoiset synttärionnittelut sulle Viivi :)). joo miehet on hassuja, ajattelin et taidan mennä joskus autotalliin hiukan "järjestelemään" ;Dkisut on saanu olla vapaina tuolla mökillä, ovat aivan hullun onnellisina siellä ja tulevat yleensä heti esiin ku vihellän tai kutsun nimeltä :). nuorempi pelkäs aluks merta ja sen kohinaa, juoksi aina saunamökkiin sisälle aallon tullen, mut tottu pian ja seikkaili jo rantakivillä :D. vanhemman suhteen tuli ongelmia… kahtena kesänä kävi sama juttu: aina ku eka kertaa kesässä oltiin niiden kaa mökillä ja sit palattiin kotia (koti ihan meren lähellä, puoli kilsaa merelle) ni hän lähti karkumatkalle merelle päin… ei tietenkään ekalla kerralla tiedetty mistä etsiä ja niinpä neiti oli hukassa 10 päivää = elämäni hirveintä aikaa!!! oli ilmotuksia joka paikassa ja lehdessäkin ja sit vihdoin tuli se oikea soitto ja löysin muruseni <3. sen jälkeen tiedettiin onneks aina mistä etsiä, jos neitiä ei muutamaan tuntiin näkyny. aina löyty sieltä rannan liepeiltä kovasti naukuen :D. en ymmärrä miks aina piti sinne mennä ja sit jostain syystä ei omin avuin tullu sieltä kotiin! kymmeniä kertoja kesässä piti hakea neiti sieltä… ja sama toistui seuraavana kesänä, huoh. reissut alko silloinki heti ku oltiin oltu viikonloppu mökillä :D. et en tiiä miten uskallan enää viedä sitä mökille ku on noin hupsu. tosin nykyään asutaan yli 10km merestä…Päm: eikö! kiitos samoin :))J: toivottavasti sun haave toteutuu!! oli melkonen ylläripylläri, laitoinki sulle heti postia :))

 19. Maria
  18.5.2011 / 12:05

  >Voi paljon kiitoksia ihana! Olen otettu :)

 20. S
  18.5.2011 / 14:30

  >Maria: ole hyvä vain :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.