>Outdoor living by Martha Stewart

>

Kuvat

Viihtyisittekö missään näistä?
Mua ihastutti useampikin :)
Voi kesä on niiiiiin lähellä!!!


Hei!
Muistattehan arvontani, joka päättyy huomenna klo 12!
Osallistumaan pääset tästä klikkaamalla


Erään toisen arvonnan löydätte blogiystäväni Pämin blogista, käykäähän kurkkaamassa ;). 


P.S. Kadonneet kommentit on näköjään palautuneet, ainakin mun blogissa!

Comments

 1. Päm
  21.5.2011 / 12:46

  >Hei kesä ei oo lähellä, ku se on KESÄ ny! ;)Ihania kokonaisuuksia..tykkään kanssa monestakin :)Ja johan selkis miks mun arvontaan on tänään tullu huippumäärä osallistujia…:DD Kiitti linkityksestä, oot superia <3Ihanaa viikonloppua, vaikka joudutkin olee sakemannien kans ;)

 2. J
  21.5.2011 / 15:08

  >Hih, mä viihtysin noissa kaikissa! Sä se aina löydät ihania kuvia netistä!Siis, OHO! Mullaki oli palautunu kaikki kommentit siihen postaukseen mikä ekana hävis :O Ihmeellistä! En ois tajunnu ees käyä kattoon mutku sanoit ni lähin heti vilkaseen :) Miten ne onki löytäny tiensä takas sinne.. Bloggeri tahallaan pantannu niitä jossain :D

 3. Lisa
  21.5.2011 / 18:28

  >Vau, ihania kuvia! Erityisesti rantakuva miellyttää!

 4. Anonymous
  21.5.2011 / 22:59

  >Viihtyisin varsinkin viimeisessä ja tokavikassa :)) Ja tuntuu kyllä ainakin tämän päivän perusteella että kesä on jo! Sain hikoilla ihan urakalla tuolla ulkona! :D- Marianne

 5. S
  21.5.2011 / 23:35

  >Päm: höh minä, niinhän se onki! ajattelin varmaan sit noiden kuvien pohjalta jotenki et TUOLLANEN kesä, jolloin voi makoilla aurinkotuolissa ;). täällä ei ihan vielä… jei, kiva olla superia <3. kiitos samoin! :)J: kiva et tykkäsit kuvista jii :). hyvä et sullaki kommentit palautu! mulla yks postaus hävis ja tuli luonnos-tilaan, en viittiny uusiks julkaista vaan poistin kokonaan sen kisun sairastelu-postauksen. Lisa: joo mustaki se on yks ihanimmista :)Marianne: sama, sama ;). oho, täällä ei vielä saa ulkona hikoilla! mut kiva ilma oli tänään, ois voinu vaan tuulla vähä vähemmän ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.