>50 euron lahjakortin saa…

>

… tällä kertaa henkilö, joka jätti kommentin nro 354 eli Paula!

Paula said…
Tripla arvalla mukana :)

Viime aikoina on kommentointi jäänyt vähemmälle, tuo kk:n ikäinen napero vie kovasti aikaa. Hyvin kerkeän lukemaan kaikki postaukset, mutta jos meinaan kommentoida, niin samantien tyttö vaatii huomioni! :P Joka päivä käyn lukemassa uusimmat juttusi ja ne piristävät tosi paljon päiviäni! Mieskin tuntee jo sinut ”all you need is white-blogin pitäjänä”, aina hänelle kertoilen hauskoja ja mielenkiintoisia juttuja täältä. :)

Kiitos siis, että jaksat kirjoittaa blogiasi niin usein ja pidät tämän niin positiivisena ja suloisena!

Terkkuja myös kissoille!

May 20, 2011 9:11 PM 

Lämpimät onnitteluni Paula ja ihania mammalomapäiviä pienen tyttären kanssa!Laita yhteystietosi minulle:

allyouneediswhite@hotmail.com

niin välitän ne eteenpäin!

Ja muille kiinnostuneille muistutuksena, että saamme kesäkuun loppuun saakka kaikista Sisustajan Sopin tuotteista -10% alennuksen koodilla

ALLYOUNEEDISWHITE

*shopping shopping shopping*

Comments

 1. Viivi
  23.5.2011 / 07:56

  >Miau. Onnittelut Paulalle! Hänen kommentista tuli mieleeni että niin meidänkin isäntä tuntee tämän blogin pitäjän ja varsinkin kisulit! Blogin nimi on vaan niin pitkä että sanon aina hänelle että se jolla on ne ihanat kissat! Sekin on pitkästi sanottu ja odotankin päivää jolloin kisujen nimet paljastuu :)Terveisin Riston, Narun ja Piparin palvelijat

 2. Paula
  23.5.2011 / 08:25

  >Apua! Minulle tuli ihan itku, kiitos! <3

 3. S
  23.5.2011 / 10:37

  >Viivi: heh, ehkä ne jonain päivänä uskallan paljastaa :D. on vaan tullu joku kynnys siitä ku lähes vuoden oltu täällä nimettöminä :). kiitos kivasta kommentista ja silityksiä ihanille kisuillenne!!Paula: voi apua, älä itke tai minäki itken :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.