>Hämärtyvässä kesäillassa

>

Tunnelmallinen ilta patiolla: tarjottimella hiekkaa ja simpukankuoria, simpukankuorten sisällä tuikut! Mahtava ja suloinen idea :)

Hillopurkit uusiokäytössä: tuikkukippoina!

Aurinkovarjosta roikkuu iltahämärällä tunnelmallisia kynttilälyhtyjä: 

Kirkkaista lasivaaseista saa näin kivoja asetelmia, kun asettaa niitä kaksi päällekäin (pienemmän ja isomman) ja laittaa niiden väliin esim. vesiväreillä sävytettyä vettä!

Ihania kesäjuhlien suunnitteluhetkiä! 
:)

Kuvat

Comments

 1. Jane
  25.5.2011 / 11:21

  >Ihania kuvia! Niin kuin noissa aiemmissa postauksissakin :)

 2. Päm
  25.5.2011 / 11:46

  >Ihania vinkkejä!, kiitti S! <3Kerrohan, jos tiiät et mitä tos uima-allas kuvassa on nuo vedessä olevat pallerot?Kivaa keskistä viikkoa! :)

 3. Katja
  25.5.2011 / 14:11

  >Ihania ideoita! Minä aion toteuttaa tänäkin kesänä häissämme olleen tuikkuhässäkän, eli vedän rautalankaa puutarhassa puusta toiseen ja ripustan siihen roikkumaan pilttipurkkeja, joissa tuikut. Uskomattoman kaunista pienellä vaivalla ja rahalla.

 4. Niina
  25.5.2011 / 15:11

  >Aaah mitä kuvia!! <3 <3

 5. Anonymous
  25.5.2011 / 15:30

  >Ihania on kaikki, mutta erityisesti viihtyisin kuvien 1 (rauhoittava merimaisema), 3 (ihanat simpukat ja terassi muutenkin), 4 (tassa on vaan jotenkin niin ihana tunnelma, tosi kaunista) ja 10 (wau mika New York maisema!) aarella.Rags

 6. S
  25.5.2011 / 15:57

  >Jane: kiitti, kiva et tykkäät!!Päm: ei kestä kiittää :). siis mistä mä arvasin et sä varmasti kiinnität huomiota tohon uima-allas kuvaan ;D. ne on rantapalloja :D, tässä pitempi kuvaus:Geometric "topiaries" inspired by the paper sculptures of Isamu Noguchi stand on both sides of this swimming pool. A few white plastic beach balls tied to weighted lines float in the pool like pearls cut loose from a giant strand (for safety, never cover the surface of a pool with a large number of balls).Katja: voi kuulostaa ihanalta! varmasti tosi kaunis näky kesäillassa <3Niina: eikö :))Rags: jep, aika sama maku meillä :). viihtyisin noissa samoissa siis! mun mielestä tuossa viimeisessä kuvassakin aivan upea juhlapaikka! tosin pelkäisin et toi iso lyhty tippuis mun päähän :D

 7. Päm
  25.5.2011 / 17:34

  >UuuU!! Tahtoo valkosii rantapalloja :DD

 8. Marika
  25.5.2011 / 19:06

  >Oijoi miten ihania tunnelmakuvia! Erityisesti tykkään ekasta kauniista merimaisemasta, uima-altaasta ja viimeisestä kuvasta. Silmä lepää.

 9. Padmerine
  25.5.2011 / 20:34

  >Ihania kuvia!! Haluis niin laittaa taas kynttilöitä palamaan, mutta on niin valoisaa!! Hitsi ;DIhanan tunnelmallista, ah!

 10. S
  25.5.2011 / 22:47

  >Päm: näin taas näemme et valkoinen väri tekee vaikka mistä ihanaa ;DMarika: eikö ookki! ihanaa ku tulee kesä ja kesäillat <3Padmerine: hih, loppukesästä sitte ku alkaa jo hämärtää, sit on kiva luoda kynttilöin tunnelmaa terassillekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.