>Vanhaa kunnioittaen

>

On hiukan kiirettä pitäny ku vasta nyt ehdin katsoa jo huhtikuussa tv:stä tulleen T.i.l.a.:n jakson. Aivan ihana koti, erityisesti ihastuin keittiö-olohuone -yhdistelmään sekä lastenhuoneeseen. Joten kuvat löytyy nyt täältäkin :).

Tämä kyseinen vanha talo on yli satavuotias ja nykyinen omistaja osti sen purkukuntoisena. Remontin myötä talo sai uuden elämän. 

Eniten mua tässä talossa viehättää keittiön ja ruokailutilan välinen valkoiseksi maalattu hirsiseinämä, aivan ihastuttava yksityiskohta. Upea vastakohta modernille keittiölle! Siis WAU.
Sisustustoimittajan täysremontoitu koti

Kukat toimii tämän kodin väriläiskinä:
Sisustustoimittajan täysremontoitu koti

Kodin 7-vuotiaan tyttären huone on ihastuttava myöskin: isot pinnat ja kalusteet on pidetty valkoisina, mutta silti väriä löytyy niin leluista kuin tekstiileistäkin. Mun maun lastenhuone :).
Sisustustoimittajan täysremontoitu koti

Kuvat

Koska netissä ei ollu kuvaa yläkerran aulasta, nappasin sen tv-ruudusta ;).


Ihanan kutsuvan näköinen nurkkaus vai mitä!

Aurinkoista viikonjatkoa! Nyt se paistaa ja mä oon vapailla ens viikkoon asti; joku vois kutsua tätä vaikka minilomaks :)))
Tämä päivä sujuu siivoillen ja ulkoillen, ajattelin myös napata teille muutaman kuvan terassivaiheista tänne nähtäväksi!
Moi! :)

Comments

 1. Ansku
  26.5.2011 / 10:45

  >No on kyl kaunis! Mä en olekkaan koskaan käynyt ohjelman nettisivuilla, sielä siis on kuvia näistä kohteista! Täytyy mennä tutustumaan :)

 2. Marja
  26.5.2011 / 10:58

  >Juu tuo on ihana koti! Samat kuvat mullakin tallella kotikoneella :) Just tuo moderni vs. hirsi kolahti minuunkin… Aurinkoisia vapaita sinne suunnalle!!

 3. Hanna
  26.5.2011 / 11:12

  >Aivan superihania kuvia! Tosiaan vaikka on erittäin valkoista niin ei silti näytä silti. Värejä ja kontrastia on käytetty tosi hyvin.

 4. Päm
  26.5.2011 / 11:45

  >Keittiö on upee…ruokatilan tuoleista en tykkää :/ Tytön huone on todella raikas….tykkäisin määkin :) Ja aula tooooodella rento :DMut nyt hei niitä terden tilanne kuvia kehiin!!!Torstai on toivoa täynnä! <3

 5. S
  26.5.2011 / 11:54

  >Ansku: juu sieltä löytyy kuvia vaikka millä mitalla :)Marja: kiitos Marja! joo meillä on usein sama maku :))Hanna: eikö! oon samaa mieltä :)Päm: muhun ei myöskään ruokailuryhmä oikein kolahtanu, mut sopii kuitenki tuohon kotiin. hei älä oota liikoja terassikuvista, runko vasta valmiina…

 6. Anonymous
  26.5.2011 / 11:56

  >Ihanan raikas ja valoisa koti -muistan tuon jakson :)Rentouttavia vapaita!-I-

 7. S
  26.5.2011 / 15:01

  >I: niin on! kiitos paljon :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.