>I love summer

>

Kesän tuoksuja nenuni nuuhkii…

Tosin mä muistan vieläki ne talvipakkaset…

Mä olin sillon aina näin ja muut nauro ja kutsu mua palleroks:

Nyt on kiva ku on kesä ja vihertää, tykkään ruohosta!

Mami sanoo ettei meillä oo nurtsia mut onhan! Ja näin pitkääki vielä, ja hyvänmakuista!
Hei muuten, kesällä kantsii kääriä hihat, jos tulee kuuma, näin:

Hei kuka tuolla tiellä menee!

Rantakelejä oottelen…

Biitsillä on kiva pyöriä ja ottaa maharusketusta!

Kissamaista lauantaita sinnepäin!

Comments

 1. S
  28.5.2011 / 12:07

  >Mg: kiva kuulla susta :)). en oo törmänny, meenpä heti innolla kattoon linkin! kiitti :)

 2. S
  28.5.2011 / 12:09

  >Mg: voi ei mikä suloinen video!!!! aivan ihania rakkauspakkauksia, niin hellusia <3 <3 <3

 3. Kirsikka
  28.5.2011 / 12:46

  >Suloiset, ihanat, niin hurmaavat kuvat!!!

 4. Mg
  28.5.2011 / 12:53

  >Voi, kiitos. :) Tuollaiset videot ei kyllä auta sitten yhtään tähän kissakoiramikätahansakarvanenpallero-kuumeeseen..ps. toivottavasti dagen efter ei ole kovin paha.. menee muuten päivä pilalle! :)

 5. S
  28.5.2011 / 13:18

  >Kirsikka: kiitos, hän on niin hurmaava murunen <3 :DMg: no ei varmasti auta :D. ei muuta ku hankkimaan oma karvapallero! ota heti kaks :)). mulla vanhempi neitiläinen tässä sylissä :). siis ei oo dagen efteriä nimeksikään! oon TOSI hämmästyny, mulla on aina ku vaan katonki pulloa :D. ihanaa ettei oo päivä pilalla <3

 6. Aikku
  28.5.2011 / 13:22

  >Voi toista ihanuutta!<3 Aivan ihania kuvia ja "soppeleita" tekstejä… Hymy huulilla näitä aina katsoo… Kääritty hiha…:) Rapsutuksia ihanuuksille!

 7. Anonymous
  28.5.2011 / 13:49

  >Sopo. <3Ihania kuvia pallerosta. Repesin tuolle "kannattaa kaaria hihat" -jutulle. :-DDDToivottavasti oli kiva ilta eilen!Yksikatinen Rags (pikku potilas sylissa)

 8. Anonymous
  28.5.2011 / 14:17

  >Ihana postaus, sai taas hymyn huulille :)) Voi noita ilmeitä ja toi ajeltu jalkakin vaan jotenkin on niin mainio -ei taida neitiä paljon haitata tollanen pieni kosmeettinen juttu ;) Ilmeisesti on kuitenkin jo ihan parantunut neiti muuten? Toivottavasti oli eilen kiva ilta! Hauskaa viikonloppua :)-I-

 9. Marika
  28.5.2011 / 14:54

  >Ihania <3 Kyllä kissojen nyt kelpaa haistella alkukesän tuoksuja. Meidän kissat on ihan hulluna noihin ruohonkorsiin, menevät ihan villiksi kun niitä saavat narskutella :) Ajattelin kohta lähteä vanhemman kissaneidin kanssa valjaslenkille. On niin mukavaa katsella kun toinen niin nauttii ulkoilusta. Nuorempikin kisuli käy välillä ulkona valjaissa, mutta se tyytyy ihan tuohon takapihaan ja niihin ruohoihin :)

 10. S
  28.5.2011 / 15:52

  >Aikku: voi kiitos niin paljon :). se on niin hassu pallero tuo kisuli, joka askeleella mun perässä omalla pihallakin :D. vanhempi on ylpeempää sorttia, pitää näyttää et pärjää ominpäin! lauantaiset terkut teidän kisuille <3Rags: kiitti :) ja oli kiva ilta. silityksiä ja höpötyksiä pikkupotilaalle ja hänen siskolleen <3I: kiva juttu!! :) ei sitä haittaa yks ajeltu tassu, se on niin äijä :D. ihmeen hitaasti siihen kasvaa karva kyllä :D. täysin parantunu pallero on jo. kiitos, hauskaa viikonloppua sinne etelämpään ja rapsut neideille :))Marika: kiitos Marika :). tänään ei olla haisteltu, ollaan vaan laiskoteltu ja kuorsattu soffalla ku sataa vettä! ja vanhempikin neiti suvaitsi tulla kotiin VUOROKAUDEN mittaisen reissunsa jälkeen.. sydän syrjälläni sitä etin yölläkin baarista kotiuduttuani :/. heräsin sitte aikaisin aamulla ku kuulu aivan ihana ja vaativa MIAU portailta <3. toiv. teillä oli kiva valjaslenkki, kisu varmasti nautti :))

 11. Anonymous
  29.5.2011 / 10:21

  >Ihana tuo karvaton jalka :D-Kirsi-

 12. S
  29.5.2011 / 11:36

  >Kirsi: :D on se aika koominen ja suloinenkin :)

 13. Naukulan Mamma
  29.5.2011 / 18:33

  >Kesä on kiva! Kunhan joku vielä laittais sen lämmön päälle niin kissatkin tarkenis!

 14. S
  29.5.2011 / 18:40

  >Naukulan Mamma: niin on kuhan se vaan tulis ilmojenki puolesta :D. tosin taitaa kisutki manailla sitte ku ne helteet pukkaa päälle :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.