>Kissoja, kissoja ja vielä kerran kissoja!

>

Eräs nimeltä mainitsematon lukija sattu niin tykkään näistä kissakuvista, et tässä vähän lisää!

Siis apua! Mähän voin vaikka muuttaa tän blogin kissablogiksi jos haluan!
Jaa miten niin?
No ku mä nyt satun omistaan tän blogin :)))))))))))


Blogin nimi vois muuttua 
All you need is White & Cats
tai vaikka
All you need is White cats
 ;)


Tässä muuten linkki muistin virkistykseksi…


Tossa just ystäväni kans facebookissa puhuttiin et pitäiskö tehdä tästä sitteki kissojen kesäkuu??????
miaumau?

Comments

 1. Suvi
  4.6.2011 / 21:03

  >Kissablogi kuulostaa oikein hyvältä. :)) Tykkään kanssa kissoista kauhiasti.

 2. Taina
  4.6.2011 / 21:12

  >Ilmeisesti blogisi moittija on kuitenkin todella kiinnostunut kissoista,kissoistasi.Eihän hänen olisi pakko niistä lukea.Täällähän on varmasti satoja blogeja missä ei kissoista kerrota.Älä siis välitä vaan jatka kirjoittelua kissoista ja muistakin sinulle tärkeistä asioista :) Minä ainakin odotan juttujasi suurella mielenkiinnolla joka päivä vaikkei minulla kissaa olekkaan.Silityksiä söpöläisillenne :))

 3. Pilvi
  4.6.2011 / 21:18

  >:D Ensimmäinen kuva on hillitön <3

 4. Anonymous
  4.6.2011 / 21:20

  >Näitä näköjään tulee täällä blogimaailmassa säännöllisin väliajoin esiin, että joku "fiksu" taas avautuu, huoh…Jättäisivät sitten kokonaan lukematta, jos kerta on noin vaikeeta. Joo, en voi tosiaan tajuta, miten jollain voi tulla ees mieleen valittaa postausaiheista!! Me lukijat ennemminkin saadaan olla tyytyväisiä, että joku jaksaa piristää meitä tällaisilla hyvän mielen blogeilla! Mulla ainakin tää sun blogi on päivän piristysruiske :) Ymmärrän täysin, että sua ketuttaa tollaset valittajat.Joo, kissablogi ;D Toi eka kuva jaksaa aina vaan naurattaa :)-I-

 5. Anonymous
  4.6.2011 / 21:34

  >Ihan oikein, jatka vaan samaan malliin! ;)-heidi

 6. Hjenn
  4.6.2011 / 21:34

  >Lisää vaan kuvia/juttuja kissoista :)

 7. Marianne
  4.6.2011 / 21:40

  >Hei olen iha samaa mieltä Tainan kanssa! :) Täällä on tosi monia, jotka odottaa aina innolla näitä kissojen seikkailuja ja muita juttuja :)) Kisusi ovat tosi söpöjä ja hauskoja! Niiden jutuille saa aina nauraa :)

 8. Irina
  4.6.2011 / 21:52

  >Kissat on sulosia, sai kyllä hymyn huulille kun näin kuvan kissoista nukkumassa sohvalla, toinen selällään. :)Itselläni on kissa, joka on varsinainen ADHD-tapaus ja samalla sisustelen kotiani uudelleen, joten kissa ja sisustus on mielestäni kyllä loistava yhdistelmä. :)

 9. Kirsi
  4.6.2011 / 22:22

  >Sulla on asenne kohillaan,lisää vettä myllyyn vaan;)Kauniita kuvia tarinoineen on aina kiva katsella/lukea..olipa aihe mikä hyvänsä!

 10. S
  4.6.2011 / 22:40

  >Suvi: sä oot viisas nainen! :)Taina: ei moittinu blogia, vaan et liian usein kissapostauksia :D. vitsi mä oon TYHMÄ ku en tajunnu siltä kysyä miten usein saan kissoistamme postata!!! my mistake!oi, kiitos silityksistä, vanhempi neiti makoilee tässä mun sylissä <3Pilvi: eikö ookki :D nauroin vedet silmissä ku sen olin ottanu :D osuki toi kieli just noin!I: jep, ketuttaa ja tekis mieli sanoo monta painavaa sanaa :D. mietin et kuinka tyhmä voi ihminen olla ku blogin kuvauksessakin nää kissapostaukset mainitaan, hmm… voi reppanaa, kaikille ei tähän elämään samoja eväitä jaeta :/. kiitos sulle kommentista I <3Hanna: oon samaa mieltä :D. kohta jään kesälomalle ni voisinpa tehä vaikka kolmet kissapostit/päivä! :Dkiitti terkuista ja linkistä, meen heti kurkkaamaan!

 11. Rekku
  4.6.2011 / 22:44

  >Joskus itsellä on päiviä etten jaksa lukea kissoista ja joskus en jaksa lukea sisustamisesta ja joskus tykkään toisesta ja joskus molemmista :) voin jättää ''ei niin kiinnostavan'' -tekstin lukematta ja lukea sen joskus myöhemmin – EASY!En ymmärrä miten jotkut jaksaa avautua ja valittaa tuollasesta turhasta joka on oman itsensä päätettävissä! : OJatka kirjoittelua mistä haluat, minä ainakin luen ne, ennemmin tai myöhemmin :))))) ^^

 12. S
  4.6.2011 / 22:45

  >Hanna: haha, mainio kuva!! kesäkissa :Dheidi: kiitti kiva Heidi :)Hjenn: jep, käskystä! :DMarianne: kiitos ihana <3. tiedän et täällä on satoja ihmisiä, jotka rakastaa näitä kissajuttuja :)Irina: kiitos paljon, kiva kuulla :). meidän nuorempi neiti oli täysin adhd pienenä, mun iskä sen adhd:ksi nimesi :D. nyt onneks hiukan rauhoittunu, tsemppiä teille ;)Kirsi: kiitti Kirsi :D. tosi kivan viestin jätit <3

 13. S
  4.6.2011 / 22:59

  >Rekku: niinpä! tämän valossa pitäis kaikkien ymmärtää et ehkä mullakin on päiviä et joskus kiinnostaa postata sisustuksesta, joskus kissoista, joskus jostain aivan muusta! :)vain TYHMÄT valittaa :)

 14. Misty
  4.6.2011 / 23:04

  >Kisulit ovat yksi blogisi parhaista antimista tai sanotaanko, että muiden loistavien juttujen lisäksi tuleva kerma kaiken muun päälle? Kisujutut ovat niiiin ihania ja valokuvat aivan upeita. Kissajuttujen vastustajan kannattaa lopettaa marmatus ja siirtyä lukemaan jotain muuta blogia, jos ei kerran miellytä, eikö?

 15. S
  4.6.2011 / 23:12

  >Misty: voi kiitos kaunis <3. tämmöistä palautetta saan valtavasti, joten ei pienintä aikomustakaan muuttaa linjaa yhden tollon takia :D. semmosen tollon en missään nimessä halua blogiani lukevan!

 16. Viivi
  4.6.2011 / 23:12

  >Miau. Tietysti kissajuttuja, nehän kuuluu perheeseen ja sisustukseenkin ;)Minäkin tarvitsen päivänpiristyksen blogistasi, sisustusjutut ym. lemppareitani ja kissojahan rakastan! Omiamme ja muiden. Teidän pulleroita (meillä siamil.kapeanaamaisia) tekis mieli vanuttaa :))

 17. Enia
  4.6.2011 / 23:13

  >Oikein!

 18. Liinu
  4.6.2011 / 23:14

  >Täältä tulee ainaki ääni kissojen kesäkuulle! :) sulla on aina onnistuneita kisukuvia, täällä ku yritetään ottaa pokkarilla tilannekuvia, niin kuvissa näkyy yleensä enää hännänpää :) täällä siis asustaa yks kissaneiti, väritys samanlainen kuin siellä päässä.

 19. Piia
  4.6.2011 / 23:42

  >Ihania kissoja :D helmien keskeltä lähettää myös korubloggarin kissa terveisiä…tulo tuohon jalkojen juureen kurkkimaan mitä täällä naureskellen luen. Kiitos mahtavasta blogista!

 20. Mg
  5.6.2011 / 00:21

  >Voih, käytiin just eilen katsomassa neljää vaalean oranssia kisumisupentua! Sydän suli ja jäi varmaan sinne tielle.. <3 Ne oli jo vajaa 10 viikkosia, eli jo todella leikkisiä ja aivan uskomattoman sulosia palleroita!Kaikki oli vaan jo varattuja.. paitsi yksi kuulemma vähän epävarma. Hmm.. Sanoin, et pitäävät meidät mielessä! :)

 21. Aatsipoppaa
  5.6.2011 / 00:55

  >Aivan valloittavia kisuleita! <3

 22. Anonymous
  5.6.2011 / 06:44

  >Niinhän se on, että all you need is cats! :) Mutta mielellään seuraan muitakin juttujasi, nyt kesän korvalla erityisesti terassiasioita. Hyvää viikonlopun jatkoa!t. Jenni K-blogista (en jostain syytä saa jätettyä kommenttia nimelläni, vaan anonyymina)

 23. Mammamarian
  5.6.2011 / 09:38

  >Onpa ihana tuo kuva jossa kissaneidit makaa sohvalla vierekkäin. Meiän poika makaa nykyään joka paikassa selällään jalat levällään päätä pelkästään käännellen. Miehen kanssa naureskeltiin, että tuulettaa varmaan jalkoväliään kun on aika karvaista sorttia hän ;) Kiva ettet välitä mitä ihmiset purnaa, tää on nimenomaan sun blogi ja noita sisustusblogeja löytyy kyllä valittajille muualtakin! Aurinkoista viikon alkua!

 24. lindam
  5.6.2011 / 10:50

  >Mää rakastan kissoja yli kaiken, joten jatka samaan malliin vain! :) "All you need is cats" olis kyllä hyvä nimi :D

 25. Anonymous
  5.6.2011 / 12:20

  >Kisu-juttuja ei koskaan voi olla liikaa! Aanet kissojen kesakuulle! :-DEn ymmarra kylla miks pitaa valittaa, mista sa postaat ja miten usein. Kuten muutkin on sanoneet, me lukijat saadaan olla tyytyvaisia, etta jaksat ilahduttaa meita ja viela niin usein! Jos ei joku juttu kiinnosta, niin ehka huomenna tulee kiinnostavampi juttu, tai sitten yksinkertaisesti voi siirtya jonnekin toiseen blogiin. Simple as that!Ja voi etta mika aamiainen tuossa ylempana, nam!! :-)Rags

 26. Marika
  5.6.2011 / 12:51

  >Lisää vaan kissajuttuja! Kissat kuuluvat sinun elämämääsi olennaisena osana ja muutenkin saat todellakin ihan itse päättää mitä omaan blogiisi kirjoitat. Ei ole kovin vaikeaa skipata aiheita jotka ei kiinnosta ja onko tuo nyt kovin fiksua asiasta ainakaan avautua.All you need is white cats olisi aika hauska ;)

 27. S
  5.6.2011 / 19:36

  >Viivi: no siis täydellisen oikein!! miksi mä tätä blogia ees kirjoittaisin, jos tällä vain ihmisiä miellyttää yrittäisin.. sehän blogit toisistaan erottaakin et jokainen kirjoittaa omaansa, omasta elämästään ja itelleen tärkeistä asioista. kissat on niin suuri osa mun elämää, et jos en niistä vois aina sillon ku huvittaa kirjottaa, loppuis tää homma ku seinään. meidän kattimukset on kyllä semmosia pumpulipalloja :D rakastaisivat vanuttamista! kiitos aivan ihanasta kommentista <3Enia: :))Liinu: oi ihanaa, terkkuja sinne raitaiselle kisuneidille <3. hän on varmasti tosi suloinen :). vaatii kyllä harjoitusta kuvata kissoja, ne on niin ehtiväisiä :D. mut kameralla ku kameralla onnistuu, tiedän kokemuksesta!Piia: voi kiitos niin paljon ihana Piia <3. silityksiä sinne onnekkaalle kisulle helmien keskelle :)Mg: voi ei mä oisin varmasti seonnu niitten kisujen keskelle!!!!!! näin eilen aivan ihanan kisuliinisen kuvan facebookissa kaverini profiilissa, sen nähtyäni sanoin miehelle et tahon kisuvauvan!!! miehen vastaus oli "shhhhhhh" :DDjos ne pennut menee, sun täytyy ottaa jostain muualta :)

 28. S
  5.6.2011 / 19:49

  >Aatsipoppaa: kiitos ihana <3Jenni: kiitos Jenni ja samoin sulle :). puhut täysin asiaa: jotku tykkää täällä vaan kissajutuista, jotku tykkää vaan sisustusjutuista ja jotku tykkää ihan sekamelskasta! niinpä yritän kirjoitella kaikenlaista, en ihmisiä ärsyttääkseni, vaan tarjotakseni monelle kivaa luettavaa :)Mammamarian: ahhahhaahah :DDD pitäähän sitä tuulettaa toki! varsinkin näin ennen kesää ;D. juu aina joku rakastaa marista… tosin kannattais ehkä eka opetella laskemaan, ennen niitä marinoita… nimittäin valtaosa mun noin NELJÄSTÄSADASTA postauksesta on ollu sisustusaiheisia (koskien omaa kotiamme tai muuten vain sisustusaihetta…)kiitos, samoin sullekin :))lindam: voi mä tiesin et oot niin VIISAS et rakastat kisuja, asuthan samalla paikkakunnallakin ;DRags: joo naurettavaa kerta kaikkiaan! voi hyvänen aika, joka blogissa on jotain postauksia, jotka ei niin muakaan kiinnosta mut EN TOSIAAN ALA AUKOON PÄÄTÄNI!! tuleepahan sitte nopeempi blogikierros :D. tiedän et varmasti aina joku on kiinnostunu niistäkin postauksista mistä minä EN. ja hyvä niin. ihmisten kunnioittaminen on taitolaji! törkyturvilla ei siitä oo tietookaan :D. kiitos sulle ihanasta kommentista, oot niin mukava ja kannustava <3Marika: no sepä juuri, ne on erittäin olennainen osa meidän elämää! en mäkään jaksa aina muiden muksuista lukea, mut en hitto sentään mee avautuun asiasta!! kunnioitan sitä, että aihe on bloggaajalle tärkeä. mun mielipiteeni lukijana ei oo sillon merkityksellinen. fiksua tommonen avautuminen ei tosiaan oo… mut ei voi kauhalla vaatia ku on lusikalla annettu ;D

 29. Aikku
  5.6.2011 / 21:59

  >Kyllä täytyy sanoa, että nää sun kisujutut ja kuvat todella sulostuttavat tätä blogiasi! Ja tämä blogi ilman kisujuttuja ei olisi oikein, koska sä rakastat kissoja ja ne kuuluu sun elämääs! Turha siitä on jonku tyhmän niuhottaa! Lisää vaan kissajuttuja, ihan vaikka piruuttaan…:) Ja meille niin monille iloksi ja nauruksi…

 30. S
  5.6.2011 / 22:06

  >Aikku: aivan tosi tosi hyvin sanottu!!! täysin naulan kantaan! todella rakastan kissoja ja koska kirjoitan tätä blogia niin täysin omana ittenäni, en vois olla kirjoittamatta kissoista aina ku siltä tuntuu :). munki mielestä ne jutut tuo tänne kevennystä ja piristystä, onneks myös monien monien muiden mielestä! kiitti ku kirjoittelit :)

 31. miniE
  6.6.2011 / 13:14

  >Minäkin nyt kommentoin, kun blogiasi käyn silloin tällöin lukemassa. Itselläni ollut aikoinaan kaksi kissaa ja nytkin kun näen pihassa kissan ohikulkumatkalla niin kyllähän sitä tekisi mieli silitellä. En kuitenkaan koe itseäni sen kummemmin kissaihmiseksi. Ja usein kyllä hyppään täällä kissajuttujen ohi, joskus taas mielelläni ne läpi luen. Jokaisella meistä on ne "inhokit" ja "suosikit", ja ihmettelen suuresti että miksi joku jaksaa sinulle valittaa näistä kisuaiheista. Ei vaan mene jakeluun että jos ei kerran tykkää, niin miksi lukee saati vaivautuu asiasta kommentoimaan. Muutenkin ihmettelen kun kirjoituksistasi päätellen näitä "kommentoijia" on aika ajoin. Mä en ainakaan lukisi blogia, jonka kirjoituksista en tykkää. Siksi tuo "valittaminen" kuulostaa niiiiin oudolta. Mutta kukin taplaa tyylillään, kait. :)

 32. S
  6.6.2011 / 17:00

  >miniE: niinpä, on ihan normaalia ettei kaikenlaiset jutut kiinnosta joka päivä! ei muakaan muiden blogeissa! mut kuten kaikki tietää; vaikeneminen on kultaa & viisas vaikenee… joo en mä ymmärrä tollasia vajaita ihmisiä, eikä mun tarvikaan :D. jos se raasu luulee et avautumalla aiheesta se asia toteutuu, ni pikkusen erehtyy… ja oon 98% varma kuka se kommentoija on, ei uskaltanu omalla google-tilillään luonnollisestikaan kommentoida… eikä ollu eka kerta ku kyseinen tyyppi tänne ano-viestejä jättää. mut fakta on se et ku blogilla on tuhansia lukijoita, negaviestejä väkisin tulee silloin tällöin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.