>Sunnuntaiaamu

>


Oisko aika upeeta aloittaa sunnuntaiaamu näin; tämmöisellä aamiaistarjottimella…

Sellainen päivä, joka alkaa näin, ei voi mennä pieleen!

Jos eräs tietty avomies sattuu tän postauksen äärelle niiiiiiiin
en yhtään pahastuis jos tällanen aamiainen tarjoiltais jonain aamuna!
Vaikka kesälomalla :)))
Tästä kuvastahan on nyt helppo ottaa malliakin, hih!

Tämä sunnuntaiaamu ei nyt ihan tämmönen kuitenkaan ollu… Heräsin nimittäin jo tajuttoman varhain töihin! Mutta tää suklaajäde-mansikka-kukka -tarjotin sulostutti meidän helatorstaita :).


P.S. Sinä, tiedät kyllä kuka…; tämä postaus ei ollut sinulle. Sinulle olen varannut ihan oman kissapostauksen toiselle päivälle, ei kestä kiittää :)))


Comments

 1. Anonymous
  5.6.2011 / 12:13

  >Kelpais sitä tuollanen aamiainen tännekin :) Näyttää niin herkulliselta!-I-

 2. Päm
  5.6.2011 / 12:43

  >Huh miten herrrrkullisen näköinen annos ;) Meitsin aamu koostuu mutamista kupillisista kahvia, thats it! :DKivaa sunnuntain jatkoa! Toivottavsti sielläkin paistaa arska :)

 3. Anonymous
  5.6.2011 / 13:37

  >:) Kyllä nää herkut varmaan kisuillekkin maistuis :D Ihanaa ja aurinkoista päivää, vaikka töihinkin.-Tiia

 4. J
  5.6.2011 / 14:47

  >Siis täh?? Jokuko on sanonu et ei tykkää kisukuvista? Uskomatonta.. täähän on SUN blogi ja voit ottaa kuvia mistä ikinä haluat! Vaikka naapurin kissoista ja koirista :DD Eihän kisuista voi olla tykkäämättä, niin söpösen sulosia ♥ Edellinen postaus oli kyl hyvä :)Ja nää herkut, voi nam! Varmaa pakko lähtee ostaa jädeä! Ja mansikoita!

 5. Marianne
  5.6.2011 / 15:00

  >Mmm, tosi herkullisen näköistä :)

 6. Marsa - Sininen Kuisti
  5.6.2011 / 15:03

  >Jep, tuollainen aamiainen kyllä todellakin maistuis! Ihanat kisut sinulla ja muutoinkin tosi kiva blogi!

 7. Marika
  5.6.2011 / 15:26

  >Nam miten herkullisen näköistä. Jospa miehesi ottaa vihjeestä vaarin :)Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa. Täällä on ainakin lämmintä ja aurinkoista. Itse olin tuossa pari tuntia takapihalla ottamassa arskaa, ihanaa :)

 8. Niina
  5.6.2011 / 17:49

  >Nams!:) oispas ihana aamuylläri!:)

 9. S
  5.6.2011 / 19:15

  >I: ja voi miten herkkua se olikaan :PPäm: eikö! voi kato ku mä en juo kahvia ni mun pitää syödä jädee ;DDpaistaa paistaa, kiitos samoin <3Tiia: heh, voipi olla et maistuis :D. voi kiitos Tiia <3J: joo tai viisaasti avautu et niitä on liian usein… ei vaan älykkyysosamäärä raasulla riittäny siihen, et hokais pienen jutun: yleensä aina sinä päivänä ku on kissapostaus, ON MYÖS JOKU TOINEN POSTAUS JOSTAIN MUUSTA AIHEESTA. mut kaikkia ei voi miellyttää enkä siihen ees pyri. eikä myöskään voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu ;D (eikä se tajuis tätäkään…)kiitos sulle kivasta kommentista, ihana blogiystävä <3Marianne: oli myös erittäin herkkua :PMarsa: kiitos paljon ihanasta kommentista! suosittelen tätä aamiaista, sopii ehdottomasti näin kesäaikaan :))Marika: katotaan ottaako, jos ees näkee tätä postausta ikinä :D. täälläki on paistanu ja ollaan oltu supertehokkaita! terassia saatu paljo eteenpäin mun vanhempien avustuksella :)oi jospa meillekin pian koittais löhöilypäiviä!Niina: :) voi niin ois!

 10. Piiju
  5.6.2011 / 22:06

  >Ouh nams, mansikoita ja jäätelöä! Sain kehitettyä itselleni kunnon mansikkahimon yhdestä Alvhemin kodista.. ja mitäs täältä löytyikään:D Lisää mansikoita, käääk;D Suuntaan heti huomenissa kauppaan, toivottavasti sieltä löytyy mansikoita:))

 11. S
  5.6.2011 / 22:09

  >Piiju: heheh :D toivottavasti löydät niitä huomenna kaupasta, taitaa olla tällä hetkellä aika suosittuja :). meidän lähikaupasta ainakin loppu vähän väliä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.