>Mitä vilahti ruokapöydällä?

>

Nämä näkyi taustalla yhdessä aiemmassa postauksessani, josta tarkkasilmäinen lukija ne huomasi ja pyysi tarkempaa kuvaa, joten tässä on! :)

Mulla on joku sellanen ajatus et kesällä en halua pitää paljon kynttilöitä esillä, tulee kuuma pelkästä niiden katsomisesta ;D. Aika tehokkaasti meillä kaikki pöytäkynttilät onki kaappeihin kadonneet! Sieltä niitä on ihana ottaa sit taas syksyllä esiin <3.
Tästä ajatuksesta johtuen oli laitettava orkideaoksa tuikun viereen muistuttamaan kesästä, tuikut ei toki pala näin koskaan! Ihan koristeena vain…

Hetken ne oli ruokapöydällä, kunnes siirsin parempaan paikkaan olohuoneeseen. 
Alkoi nimittäin pian tuntua liialta tavaramäärältä tämä:Nyt pöydällä on enää ihanat vaaleanpunaiset kukkaset, pääsevät yksinään paremmin oikeuksiinsakin. 
Hetken harkittuani siirsin niistäkin valkoiset ja vihreät osat omaan kimppuunsa, liikaa härpäkettä samassa maljakossa :PHuvittaa joskus miten sitä onki muuttunu… Aiemmassa kodissa meillä oli esillä paljon enemmän tavaraa ja tykkäsin siitä kovasti (silloin)! Myöskään paljon valkoista ei siinä rivitalokaksiossa ollut, hassua mutta totta! Silti sekin oli meidän ihana & rakas koti <3
Nyt puolestaan rakastan tätä valkoisuutta! Tulee jotenkin siisti olo täällä asuessa, voiko noin sanoa :D
Pelkästään se valkoinen väri vaikuttaa siis paljon ja antaa siistin & puhtaan & raikkaan vaikutelman ainakin minulle :).

Siitä puheenollen, olkkarin verhoihin pitäis tehdä muiden huoneiden tavoin kesämuutos. Kesäverhot odottavat vain laittajaansa, hmph


P.S. Täällä meneillään melko muikea arvonta!

Comments

 1. Anonymous
  16.6.2011 / 08:49

  >Kiitti, että laitoit tarkempaa kuvaa :) Siis niin ihania ja kauniita kuvia, silmä ihan lepää näitä katsellessa! Mistä oot noi tuikkukipot löytänyt? Passaa tosi kivasti noiden valkosten alustojen kanssa. Sulla on tosiaan silmää näihin koristesommitteluihin!Mulla kanssa ihan sama juttu, että ennen oli paljon enemmän tavaraa esillä, oli oikein koriste-esinehyllyjä, apua! Nykyään mennään less is more-periaatteella. Valkonen on kyllä kaunis ja raikas väri ja siihen on tosi helppo yhdistää eri värejä ja sitä kautta vaihtaa tunnelmaa. Meillä myös valkoinen valtaa pikkuhiljaa, tällä hetkellä värit on valkoinen-musta-vanha roosa. Ruskeesta oon pikkuhiljaa päässyt eroon.Millaset kesäverhot oot laittamassa?Mukavaa päivää sulle :)-I-

 2. Päm
  16.6.2011 / 09:29

  >Heissuli! Kyllä vaan valkoinen valloittaa! Sua saan kiittää, et valkoinen valloittaa meitinkin nurkat ;) Ihanata!Ja hei vai olet matkailualalla…kiehtovaa:)Ihanaa torstain jatkoa!

 3. Marika
  16.6.2011 / 09:59

  >Kauniita ja raikkaita kuvia!Ymmärrän täysin mitä tarkoitat sillä, että on siisti olo valkoisessa kodissa. Mieli varmasti lepää kun kodissa on selkeyttä ja raikkautta eikä turhaa roinaakaan ja paljon sitä valkoista väriä. Sitä paitsi teillä on aina myös niin superpuhdastakin!

 4. Anonymous
  16.6.2011 / 10:07

  >Samaa sanon kuin -I- etta sulla on aina niin ihania kuvia, silma oikein lepaa niita katsellessa ja muutenkin olet sisustanut niin kauniisti ihanan kotinne. Tosi ihanat sommittelut ja kauniit kukat!Sommittelut tulee kylla paremmin esiin, kun ei ole kauheasti kaikkea salaa esilla. Ja vaihtelemalla niita saa taas uutta ilmetta. :-)RagsPS. Kiitos viela paljon ihanasta yllatyksesta!! <3

 5. S
  16.6.2011 / 11:23

  >I: ei kestä kiittää :). voi onko, ihana kuulla, sanoitpa kultaisesti! tuikkukipot on Cult Designin. jep, less is more on hyvä, sais sen vaan ulottuun kaappien sisältöihinki, meinaa tota tavaraa taas olla melko paljon… pihakirppistä ollaan kavereiden kans suunniteltu kyllä :)valkoinen on kyllä ihanan puhdas ja raikas väri, taitaa olla ainoa mihin en koskaan kyllästy. aina haluan vähä vaihtelua ja laitan jotain väriä sekaan mut lopulta palaan sit taas siihen valkoiseen!Ikeasta ostin jo viime kesänä yhdet kuviolliset, valkoiset paneeliverhot, niitä pitäis vähä ommella eka ja sit ikkunaan :). ja kiitos samoin!!Päm: ai niinkö, heh :). teidän valkoisia sohvia aina kuolaan! aurinkoista torstaita sinnekin <3Marika: kiitos Marika :). haha, kiva et oot tuota mieltä :D mut ei meillä kyllä aina niin puhdasta ole, nytki koti huutaa suursiivousta, mut jotenki tänään en jaksa ku on iltavuoro… huomenna taas on muita suunnitelmia töiden jälkeen, lauantaina samoin, ehkä myös sunnuntaina, puuh…Rags: voi ääh, kiitos vaan kovasti! ootte niin kultaisia :). niinpä, itekki tykkään just siitä ettei kaikki oo kerralla esillä vaan niitä voi vaihdella, mitä ottaa esille milloinkin :). myös esineiden käyttöikä pitenee siten ku niihin ei niin pian kyllästy!ei mitään, kiitos vaan itelles ja mukavaa työpäivää! :)

 6. Hanna
  16.6.2011 / 11:59

  >Kauniita kuvia jälleen kerran. Minäkin tykkään simppeleistä kukkakimpuista. Joskus kukkakaupassa myyjä katsoo minua kuin avaruudesta tullutta kun en halua kimppuun muuta kuin kukat. Siis ilman valkeita harsokukkia tai muita vihreitä härpäkkeitä. Puhumattakaan kultaisesta lahjanarusta mitä ne on väkisin tunkemassa joka kimppuu ;)

 7. Anonymous
  16.6.2011 / 12:16

  >Joo, tiedän myös ton tunteen, kun tavaraa kertyy kaappeihin liiaksi asti :/ Justiin tein viime viikolla suursiivouksen vaatehuoneeseen (lue: varasto) ja laiton pois kaikki sellaset sisustusesineet, mitä en oo vähään aikaan käyttäny tai jotka ei passaa tyyliin enää (mulla oli viime kesänä vähän maalaisromanttinen kausi). Äiti ja sisko ottivat jotain ja ystävä loput. Kiva saada ilostuttaa muita (tavarat ei siis olleet mitään roinaa, vaan osa lähes uusia) ja siinä sivussa saada omat nurkat siivottua! Oon pyrkiny vähintään kerran vuodessa käymään kaikki kaapit läpi ja luopua ylimääräisestä tavarasta -ahdistaa, jos kertyy liikaa tavaraa, eikä saa enää pidettyä siistinä.Laitahan sitten taas kuvia, kun uudet verhot on paikallaan :)-I-

 8. Anonymous
  16.6.2011 / 13:26

  >Hei, sellanen postaustoive tuli mieleen, että tekisitkös joskus postauksen erilaisista somistuksista/koristeista, vois kattaa ihan kaikki huoneetkin? Tokihan niitä näissä sun postauksissa aina vilahteleekin, mutta mulla itsellä ainakin somistukset tuppaavat aina tavalla tai toisella liittymään vain kynttilöihin ja ois kiva saada vinkkejä muustakin! Esim. kukkia sulla on aina tosi kivasti laitettuna ym. Sulla kun on silmää ja kekseliäisyyttä näihin juttuihin, niin aattelin vain ehdottaa :)-I-

 9. Ansku
  16.6.2011 / 14:01

  >Ihania kukka-asetelmia. Meillä pikkukisu vaan on sellainen kukkien ja niiden veden ystävä, että pitää olla painava maljakko, vesi syvällä ja myrkyttömiä kukkia, ettei tule tuhoa. Multaa sisältävät kukkaruukut on oltava myös kisun ulottumattomissa. Mutta, pitääkin hakea huomenna Tiimarista vaikkapa orkidea(50% alekuponki mainoslehdessä:)

 10. Magpie
  16.6.2011 / 14:26

  >Minulla on ihan sama homma kaiken tavaran suhteen: vähemmän on enemmän. Liiasta tavaran määrästä tulee jotenkin kaaoksellinen olo. Ihanasti olet kyllä pöydän somistanut! ^^

 11. Taru
  16.6.2011 / 14:54

  >Kivalta näyttää :)Työkaverini kanssa ihailimme ruokapöytääsi ja hän kiinnostui siitä kovasti, hän haluaisi teettää uuteen kotiinsa myös mittatilauksena pöydän. Haluatko/voisitko kertoa missä pöytänne teetitte? :)T:Taru

 12. Anonymous
  16.6.2011 / 15:20

  >Kaunista ja niin ihanan valkoista, tykkään ihan älyttömästi valkoisestaSarppa

 13. Mg
  16.6.2011 / 18:21

  >Moi! Ja arvaa! Meille tuleekin se kattimatti!!!!! :)) Käytiin just ostaa pientä sälää, mitä tarvitaan pienen vastaanottamiseen.. iih!Karvapallero tulee joko sunnuntaina tai ens viikon torstaina. oi ja voi! <3

 14. Maria
  16.6.2011 / 19:20

  >Mistä olet ostanut nuo (teko)orkideat? Ovat niin kauniit! Lisäksi se on lempikukkani, mutta oikeasta kuolevat ne kukinnot niin nopeasti..

 15. S
  16.6.2011 / 23:22

  >Hanna: kiitos Hanna <3 aivan, yksinkertainen on kaunista :). tosin mä siirsin sitteki kaikki kimpun osat takas samaan maljakkoon, haha! häiritsi ku oli kukkia siellä kukkia täällä (ku on noi orkideatki..) I: voi mulla niin ois tiedossa tota nurkkien (kaappien) siivousta, huoh.. ehkä lomalla :P tiiän ton tunteen et ahdistaa jos on kaapit liian täynnä!!! jotenki sellanen häiritsevä olo koko ajan, rasittavaa!!! tuossa joskus toivoisin et voisin olla välittämättä :D.laitan verhokuvia, jos ne ny ennen syksyä paikoilleen ees ehtii…hmm, ihan kiva postaustoive, mut ei mulla taida olla mitään mitä näyttää :D. kynttilät ja kukat, siinäpä ne taitaa olla… niin ja valaisimet, of course ;). mutta lupaan laittaa tämän ehdotuksesi korvaan taa :)) Ansku: kiitos Ansku :). Tiimarista on nuo munki valkoiset orkideat! Magpie: siis niin totta ja mua häiritsee ne liiat tavarat jopa kaappien sisällä :D. karsintaa siis luvassa… ja kiitos :) Taru: kiitti Taru :) kiva et on löytyny jotain ihasteltavaa! yritin blogistasi etsiä sähköpostiosoitetta sitä löytämättä, laitatko mulle sähköpostia tuosta asiasta, kiitti :) (tai pyydä työkaveriasi laittamaan) Sarppa: voi kiitos Sarppa, niin tykkään minäkin :)) Mg: no moi :) voi ihanaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kattimatti pääsee hyvään kotiin <3 laitahan mulle vaikka joskus kuvia hänestä, kun on kotiutunut! ja arvaa mikä ois hyvä? vie joku sun paita tms. kisun nykyiseen kotiin, ei oo sit niin orpo olo vaihtaa kotia ku tulee joku tutun tuoksuinen juttu mukana :). niin mä tein meidän nuoremman kohdalla ku oli mahdollisuus ja suosittelen, neiti tykkäs!Maria: heippa Maria! ostin ne Tiimarista, toivottavasti löydät :) ja totta, tekoversioihin minäki nykyään tyydyn…

 16. champagne
  17.6.2011 / 00:13

  >Ihanan kesäistä! Ja kaunista:)

 17. Mg
  17.6.2011 / 09:11

  >Laitan kuvia! :) Suunnitelmat aikaistui, ja poju pääsee kotiin jo tänään! Arvaa nukuinko viime yönä…. :P Ja mukava työpäivä tiedossa! :PHarmi, nyt jäi paita antamatta mukaan, kisu tulee illalla samaa matkaa poikaystävän kanssa. En siis ole itse sitä hakemassa/valitsemassa kahdesta vaihtoehdosta.. ihan hyväkin, koska eilen itkin jo pelkästä ajatuksesta.. Ilmoittelen kuulumisia! :)Ja sulle ihanaa lomaa! <3

 18. S
  17.6.2011 / 15:38

  >champagne: voi kiitos sinulle :)Mg: oi oi mikä ihana viikonloppu teillä onkaan luvassa <3. löytykö sille toiselle pennulle koti? ottakaa molemmat jos ei löytyny!!! nauttikaa! :) ja kiitos paljon <3

 19. Anonymous
  15.1.2012 / 12:27

  >Hei! Kuinka korkea tuo teidän ruokatilan lipastonne/senkkinne on?

 20. S
  15.1.2012 / 13:02

  >Anonyymi: noin 130 cm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.