>Voiko ihanammin loma enää alkaa…

>

Tänään iltapäivällä oon virallisesti k e s ä l o m a l a i n e n !
Suljen työpaikan oven takanani ja heti automatkalla kotiin mut valtaa yks parhaimmista fiiliksistä ikinä!
Ehkä jopa hyppelen autolta kotiovelle (ainakin mielessäni) ja kotona mua odottaa perheen lisäks valmiina muutama herkkunen :P
Mies saa osallistua mun lomahumuun vaikka ei ite vielä lomaansa aloitakaan ;)
Kirsikoita, mansikoita & tuulihattuja:

Sekä vähän kuplivaa:

Aina täytyy muistaa et meillä asuu pari neitiä ja varsinkin nuoremman suuhun eksyy kuin vahingossa mitä ihmeellisimpiä kulinaarisia nautintoja, haha, joten kupu päälle ja tuulihatut on turvassa pöydälläkin! (Kukat siirty muuten taas kaikki samaan paikkaan, niitä oli jo liikaa ripoteltuna pitkin taloa ;D)

Löysin muuten sattumalta Prismasta tuon ihanan tarjoiluvadin, sopivan pienikokoinen, love it! (Noin 17 euroa.) Hankintalistalla vielä samanmoinen isompana :).

Kun näitä on hetki herkuteltu, aion koota viime kesänä hankkimani riippukeinun, suunnitella siellä tulevaa lomaohjelmaa sekä jatkaa herkuttelua! Ehkä kirjaan lomahaaveita jopa ylös :). Sateen sattuessa kokoan keinun tietysti katetulle terassille, hih!
Tämän perjantain kruunaa sitten sauna iiiihanantuoksuisten koivunoksien kera ♥ (kiitti vinkistä J!)

(Tosin ennen riippukeinuiluja ja saunomisia on edessä suursiivous, mut ei puhuta siitä ;))

 Kyllä näissä fiiliksissä kelpaa loman aloittaa ja huomenna on jo tiedossa jotain supermahtavaa yhdessä Suomen suurimmista kaupungeista :P


Niin alkoiko jollain muullakin tänään kesäloma?
Okei, otan sillekki!
Cheers!

Comments

 1. Enia
  17.6.2011 / 09:26

  >Ihana hyvänmielen postaus. Kuinka toisen loman aloituksesta voi tulla näin hyvä mieli itselle :D Hyvää kesälomaa! :) Toivottavasti saadaan nauttia paloja sinun lomasta näin blogin välityksellä!

 2. anne
  17.6.2011 / 09:30

  >Ihanaa Lomaa! Nauti minunkin puolesta, meillä kun ei lomailla (yrittäjiä) muuta kuin karkaamalla ulkomaille ja silloinkin työt seuraa yleensä perässä eli s.postien, laskun maksamisien ja puheluiden merkeissä. . . joskus oon kyllä oikeesti kateellinen niille, kutka pystyy irtautumaan töistä 4- 5 viikoksi tai jopa koko kesäksi (esim.opettajatat).Ammatinvalinta kysymys moni sanoisi, mutta mulle tämä on kyllä enemmän avioliittokysymys. Ois vissiin pitänyt harkita 21-vuotta sitten tarkemmin naimpakauppaa :D

 3. Päm
  17.6.2011 / 09:30

  >Mahtava aloitus lomalle, shampanjaa ja mansikoita <3 Ja mahtavalta kuulostaa muutkin suunnitelmasi…näin jo sielunisilmin sun pomppimassa kotiovelle ;)Pistähän sitten lomahaaveesi ja unelmasi tännekkin meille muillekkin jakoon :)Tarjoiluvati tooodella kaunis!Ihanaa lomaa S, olet sen ansainnut! <3Itse kärvistelen vielä tänään puolipäivää ja sunnuntaina 4 tunia, sitten 2 viikkoa, choromnoo, tai jotain sinnepäin ja lomille lomps! :D

 4. J
  17.6.2011 / 09:34

  >Kirsikat on mun lemppareita! Meilläki tänään saunailta kera koivuntuoksun :)Superihanaa ja rentouttavaa kesälomaa S! Nauti!

 5. Johanna
  17.6.2011 / 09:35

  >Oikein, oikein hyvää lomaa! Samat tunnelmat täälläkin :)

 6. Anonymous
  17.6.2011 / 10:03

  >Ai, mika kesaloma…?! :-DOikein ihanaa lomaa sulle, ei voi paremmin alkaakaan noin ihanien tarjoilujen kanssa! Tosi ihana tuo pieni tarjoiluvati! Tuo on just sopivan moderni, tykkaan!Rags

 7. Marika
  17.6.2011 / 10:08

  >Erittäin hyvää ja rentouttavaa kesälomaa!!!! Nautihan nyt lomastasi täysillä, vaikka siihen ei varmaankaan tarvii kahta kertaa kehottaa :D Loman kunniaksi onkin aiheellista ottaa vähän kuohujuomaa :) Meillä alkaa tänään miehellä loma ja sen kunniaksi ajateltiin ihan samaa, eli poksautellaan kuohari auki.Aivan ihana idea tuo saunominen koivunoksien kanssa, täytyypä itsekin kokeilla. Viikon päästä pääseekin sitten juhannussaunaan ja vastomaan. Sekin on mukavaa.

 8. Anonymous
  17.6.2011 / 10:29

  >Oikein ihanaa, aurinkoista ja lämmintä kesälomaa S! Kuulostaa ja näyttää hyvältä, riippukeinusta puhumattakaan :)Terkuin Sokrutin Sokerihelmi blogista

 9. Lumo
  17.6.2011 / 10:57

  >Onneksi olkoon. Loma on ihana. J a(osittain) vielä riippukeinussa, mielipaikassani!Viikon vapaallakin olen päässyt irti töistä yllättävän hyvin, ensi viikolla takaisin töihin yhdeksäksi päiväksi, sitten viideksi viikoksi vapaalle. Ainakin nyt tuntuu taas hyvältä, että jaksoin tehdä ylitöitä jatkuvasti koko pitkän talven…

 10. Niina
  17.6.2011 / 11:15

  >Ihanaa kesälomaa!!! Mikä ihana tapa aloittaa loma :) Minulla on vielä kolme viikkoa töitä, mutta sitten on aika pitkä loma edessä :) Onneksi ensi viikolla on Juhannus, niin on hieman lyhyempi työviikko :) Riippukeinusta on tullut haaveiltua täällä useamman kerran tänä kesänä… Minkälainen se sinun keinusi on?

 11. anna
  17.6.2011 / 11:52

  >ihanaa kesälomaa! :) itselläni alkaa maanantaina työt :( kolme lomaviikkoa meni niin nopeasti. no, täytyy vielä nauttia viikonlopusta, sillä koko juhannus menee myös töissä :/ mutta nyt on kesä ja se on ihanaa aikaa, oli sitten töissä tai lomalla! :)

 12. Hanna
  17.6.2011 / 12:06

  >Viikko vielä töitä sitten lomalle täälläkin =)Ihanaa lomaa Sinulle!

 13. Anonymous
  17.6.2011 / 12:32

  >Vai että saattaa tuulihatut mennä kissojen suuhun :) meidän vanha kissaherra on taas aivan erilainen, ei ole koskaan kelvannut mitkään ihmisten ruuat,ehkä joskus saattaa ihan vähän jugurttia sormenpäästä lipsuttaa :D Ei kyllä kissanruuatkaan mene paljon paremmin, on haastetta kerrakseen aina miettiä että mikähän herralle tänään kelpaisi…katkaravut on kyllä suurinta herkkua :)Minttu

 14. Mia -Willa Oliviasta
  17.6.2011 / 13:00

  >Hyvää kesälomaa!!Toivottavasti olet tilannut hyvät ilmat tännepäin:)

 15. Satu
  17.6.2011 / 13:13

  >Oikein ihanaa kesälomaa!!! Omaani on vielä tuskaiset 4 viikkoa aikaa.

 16. FanniAuroora
  17.6.2011 / 13:52

  >Hei Lomalainen!!!Ihanan rentouttavaa ja nautinnollista lomaaaa =)

 17. Padmerine
  17.6.2011 / 14:34

  >Oikein hyvää lomaa!! <3 Mulla vasta ensi vuonna kun vaihdoin työpaikkaa eli ensi kesää odotellessa ;)

 18. Nanna
  17.6.2011 / 16:09

  >Se kesäloma taitaa olla jotain kivaa kun kaikki siitä puhuu :D Ei voi tietää kun on 5 vuotta tehnyt töitä putkeen, ilman yhtään lomaa. Ehkä mä joskus saan vielä tietää miltä tuntuu olla lomalla :) Ihanaa lomaa sinulle, toivottavasti olis komeat kelit :)

 19. Tarja
  17.6.2011 / 17:40

  >ihanaa, positiivisa, aurinkoista tunnelmaa teillä, ihan tulen hyvälle tuulelle! ….minulla on vielä kaksi viikkoa lomaan, mutta sitävastoin juhlimme eilen kotiintuloa Meilahdesta Hankoon mieheni hankalan, mutta onnistuneen sydämen pallolaajennuksen jälkeen. Nauttikaa elämästä, perheestänne ja toisistanne – mekin teemme niin, nyt kun olemme saaneet jatkoaikaa!

 20. Sabuska
  17.6.2011 / 18:18

  >Ihanaa lomaa, perässä tullaan :-)

 21. Hanna
  17.6.2011 / 18:32

  >Ihanaa lomaa!!!!! <3 <3 <3Sori kun mun kommetointi on ollut vähäistä viime aikoina. Käyn kyllä pikaisesti lukemassa kaikki postaukset, mutta on koko ajan niin kiire ja väsy…

 22. Anonymous
  17.6.2011 / 19:03

  >Ihanat lomanaloitus herkut sulla! Oikein rentouttavaa ja toivottavasti aurinkoista lomaa! Mulla on meneillään kesälomaviikko 2/10 :) Mies tosin poikkasi eilen jalkkisessa akillesjänteensä, joten meidän loma menee varmaan ihan kotiympyröissä.-I-

 23. S
  17.6.2011 / 19:35

  >Te ootte niin ihania lomatoivotuksinenne <3Enia: voi kiitos sinä ihana! tarkoitus olikin jakaa hyvää mieltä, tosi mukava että siinä onnistuin! varmasti tulee jotain lomapaloja tännekin 8)anne: kiitos Anne! ymmärrän hyvin et joskus haluis olla muuta kuin yrittäjä, varsinkin silloin ku muut lomailee :). mut jokaisessa työssä on ne hyvät ja huonot puolensa! toki teidänki pitää lepäillä ja ottaa etäisyyttä jossain muodossa tasaisin väliajoin, muuten ei jaksa! Päm: en mä pomppinukkaa koviovelle, nopsaa kävelin ku oli niin kauhee nälkä! pomppiessa ois varmaan taju lähteny :D. voi voisinpa vaikka rustatakin lomahaaveeni tännekin :) voi sit loman jälkeen kattoo mitä toteutin, mitä en (= mitkä jäi seuraavaan lomaan). ja kiitos paljon <3, ei oo sullakaan enää pitkästi lomaan ja mikä parasta: se on vielä edessä!J: lämmin kiitos <3 teen parhaani nauttiakseni joka hetkestä :). mies just pesi saunan, myöhemmin koivuntuoksuisiin löylyihin :PJohanna: voi ihanaa, siinä tapauksessa kiitos samoin!! :)Rags: kiitos kiitos :)). ihastuin kyllä täysin tohon tarjoiluvatiin, kiva tarjoilla siitä kesäisiä herkkuja :PMarika: kiitos paljon ystäväni <3. enää 2 viikkoa ja ootte täällä!!! joo me aateltiin ottaa vähä varaslähtö juhannussaunaan, harjotellaan et osataan sit juhannusaattona :DSokrutin: voi kiitos kiva Sokrutin :)). lomasta tulee varmasti ihana vaikka satais joka päivä!Lumo: kiitos :)). joo loma varmasti maistuu ku on tehny ahkerasti töitä! ihanaa lomaa sullekin sitten, ansaittua sellaista! :)Niina: kiitos Niina <3. ei sullakaan enää sit pitkästi lomaan :)). otan joskus kuvan riippukeinusta, tilasin sen tosiaan viime kesänä Kodin Ykkösestä. siinä on sellanen metallinen tukijalka ja sit kankainen pussukka missä makoillaan :D.anna: totta, kesällä työnteko tuntuu kivemmalta ku talvella! toivottavasti sulla oli kiva loma :). mut nautihan vielä täysillä tästä viikonlopusta!Hanna: kiitos Hanna! ei paha sullakaan, ei paha ollenkaan ;)JATKUU SEURAAVASSA NUMEROSSA…

 24. S
  17.6.2011 / 20:37

  >Minttu: heh, siellähän on melkosen kranttu kisuherra :D. meidän nuorempi on oikeesti semmonen ahmatti et vaikka mitä menee!! siitä ihmeissään myös vanhempi erehtyy joskus syömään kaikennäköistä :DMia: kiitos Mia! oon tilannu, tänä iltanakin näin kaunis aurinkoinen kesäilma kuten huomaat :)) mut onneks loma on loma vesisateellakin ;)Satu: voi kiitos :). äkkiä ne neljä viikkoa menee, onpahan loma ainakin edessäpäin!FanniAuroora: heippa! kiitos paljon toivotuksista :))Padmerine: voi kiitos, nautin siis sinunkin puolesta :))Nanna: voi kuule tää on mun elämän kolmas (palkallinen) kesäloma et voin jo sanoo et kyllä tää melkosen huikeeta on :). et mullakin oli siinä kiva semmonen kymmenisen vuotta ku raadoin kaikki kesät töissä, et voinpa sanoo et MAISTUU!!!kiitos toivotuksista Nanna, kyllä vielä se sunki vuoro tulee :)Tarja: voi miten ihana kuulla et tulit hyvälle tuulelle! minä puolestani tulin tosi iloiseksi tuosta miehesi onnistuneesta pallolaajennuksesta, hienoa! ihanaa viikonloppua teille! <3Sabuska: kiitos paljon :)Hanna: kiitos ihana <3 voi älä pahoittele, ymmärrän erittäin hyvin!! kiva et kuitenki ehdit käydä piipahtamassa :). ja toivottavasti sun kiireet hellittää, lepäilehän ja nauti nyt viikonlopusta perheen parissa <3I: kiitos kiitos :). voi sulla on melko muikeet lomaviikot! mulla on nyt 3 vkoa lomaa, sit elokuussa parisen viikkoa :). suurin osa lomasta menee meilläkin kotosalla, ei ollu kauan miehen kaa samaan aikaan lomalla :/

 25. Viivi
  17.6.2011 / 20:47

  >Miau. Tääkin toivottaa antoisaa lomaa sulle! Mulla kaksi vkoa jäljellä vielä.Hieno tarjoiluvati, kiva että nousee korkealle pöydän pinnasta. Me nautittiin tänään Hietsun kirpputorilla (rakastan kirppareita) auringosta ja suomalaisista mansikoista, ne on niin parasta. Tosin kuohari (nam) puuttui.Vietä hauska loma :)

 26. Sari
  17.6.2011 / 21:29

  >Oikein ihanaa kesälomaa!!! Kaksi viikkoa vielä töitä ja sitten alkaa täälläkin loma. Toivottavasti jotain saamme kuulla sinusta myös lomasi aikana :)

 27. Aikku
  17.6.2011 / 21:32

  >Oikein ihanaa ja aurinkoista lomaa sulle S, oli sää sit millanen tahansa:) Ihanasti olet loman aloittanut, mäkin maistelin eilen uusia Suonenjoen mansikoita, oli tosi namia! Mä joudun käymään ens viikolla 4 päivää töissä ja sitte vielä jatkan lomaa… Nostan sun lomallesi lasin (punaviiniä) KIPPIS!

 28. Piiju
  17.6.2011 / 21:52

  >Oikein ihanaa lomaa S, rentoudu ja nauti:)) Herkullisissa tunnelmissa olet loman aloittanut, nams! Itsellä ois vielä 4 päivää jäljellä, ja sitten lomille lompsis:D

 29. S
  17.6.2011 / 22:05

  >Viivi: kiitos paljon Viivi! teen parhaani et lomasta tulee aivan ihana :). mukavaa loppulomaa sulle!! voih, mä en ookkaan pitkään aikaan käyny kirppareilla, lomalla täytyy korjata sekin seikka!Sari: kiitos kiva Sari :). no ei oo paljon enää sullakaan! juu enköhän mä täällä ehdi kirjoitella aina silloin tällöin, kiitos että odotat kuulevasi musta :))Aikku: lämmin kiitos Aikku! ootan innolla kesälomareissuja, teidän reissu kuulostin niin huipulta :)). kippis sinnekin ;)Piiju: voi kiitos Piiju <3. voi säkin oot melkeen jo lomalla sitte :D

 30. Soile
  17.6.2011 / 23:28

  >Toivottavasti sun loma tietää aurinkoa koko Suomeen tai ainakin sieltä tänne meille asti:) Oikein ihanaa lomaa! Pidätkö kaikki neljä viikkoa kerralla?

 31. S
  18.6.2011 / 08:06

  >Soile: kiitos! oishan se aurinko ihan kiva, mut nautin ilman sitäkin täysillä! tämä aamu ainaki alko aurinkoisesti :). pidän nyt 3 viikkoa, elokuun lopussa sit vielä melkeen 2 vkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.