>Oman kodin onni

>

Tänään tulee vuosi siitä, kun muutimme tähän kotiin. 
Sen kunniaksi hieman kuvia :)

Hyvin on uni maistunu uudessa kodissa…

Joskus jopa liiankin hyvin…

Ollaan opittu uusia tapoja kerjätä…

Ollaan aloitettu uusia harrastuksia…

Koettu erilaisia herkullisia makuelämyksiä…

Saatu uusi arestipaikka, jossa uni maistuuki tosi hyvin ja siellä rauhoittuu heti! (Mut ei kerrota sitä mamille…)

On tehty jotain ennenkokematonta ja melko noloa…

Mutta ennen kaikkea, uudessa kodissa olemme onnellisia <3

Comments

 1. S
  23.6.2011 / 11:30

  >Anna: kiitti Anna :). eli kolme makkaria löytyy ja neliöitä on 160. totta, harmaa ja valkoinen on ajaton ja ihana yhdistelmä! ja voi kiitos, sauna on kyllä meidänki mielestä aivan ihana :). kiitos samoin! samoissa merkeissä siis juhannusta vietämme :)

 2. Anonymous
  23.6.2011 / 15:42

  >Että näitä viisaita anonyymejä on ehtinyt jo tännekin! Uskomatonta miten kehdataan valittaa, jokainen perustakoon oman bloginsa ja kirjoittakoon sinne niistä uusista tuulista vai mitä! :DMinulle tämä blogi on ollut jo viime vuodesta saakka suuri inspiraation lähde ja todella ihailtavaa miten jaksat meitä lukijoita näin suuresti ilahduttaa! Luen jokaisen postauksesi antaumuksella, imien vinkkejä omaan kotiini, kiitos sinulle ja hyvää juhannusta! =)T: Kati

 3. S
  23.6.2011 / 19:19

  >kiitos Kati sulle ku arvostat meitä bloggaajia, sinunkaltaisten lukijoiden vuoksi tätä on mukava kirjoitella jatkossakin :)hyvää juhannusta sinullekin!

 4. Anonymous
  31.12.2011 / 10:32

  >Hei! Ihanaa, että jaksat ilahduttaa koko ajan uusilla jutuilla : ) Parissa kuvassa näkyy vähän teidän sisäovia. Olen rakentamassa itse juuri taloa ja pitäisi valita sisäovet. Kenen sisäovet teillä on ja oletteko olleet niihin tyytyväisiä?T. Pia

 5. S
  31.12.2011 / 12:05

  >Pia: kiva että tykkäät :). sisäovemme on Skaala valmistanut, piirsin vain mallin heille. meillä on ovissa nuo vaakaurat molemmin puolin. ja voin kyllä suositella Skaalan valmistamia ovia, tosi laadukkaat ja hyvin äänieristetyt, mitä sisäovet ei yleensä ole!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.