>Kesälomahaaveeni mun!

>

Näitä muutama lukija viime viikolla kauniisti pyysi, joten tässä haaveet mustaa valkoisella!  Ja pinkkiä ja lilaa valkoisella…
Jos oikein alkais miettiin, lista ois varmaan loputon, mut nää tuli nyt ekana mieleen. Auringosta nauttiminen, uiminen ja jätskitötteröt kuuluu niin itsestäänselvästi lomahaaveisiin, etten niitä ees ylös kirjannut!

Tärkein taitaa kuitenkin olla tässä keskimmäisenä oleva lause:


Oi mutta erään tärkeän unohdin:
piknik rantakallioilla! (Lisättäköön listalle siis!)
Mitäs teidän listalta löytyy?
Ja jos en nyt kolmen viikon loman aikana näitä kaikkia ehdi toteuttaa, ei hätää; lomaa on vielä elokuussakin ;). 
(Päivä asuntomessuilla tulee toteutettavaksi loman jälkeen, sillä asuntomessukuukauden aikana en töiden takia lomaile.)


Mutta pitemmittä puheitta, matkaan mars!
Ohjelmassa ois n. 800 km autolla ajoa (mitä sitä ei tekis shoppailemaan päästäkseen) ja vielä peräkärry perässä! Kai teki otatte aina shoppailemaan lähtiessänne peräkärryn mukaan? Eihän takaluukkuun mahdu mitään!
Mutta sovitaanko, et jos vastaan tulee musta Volvo peräkärry perässä & blondi ratissa, teette tietä?
tänx <3


Comments

 1. Anonymous
  21.6.2011 / 09:36

  >Kivoja lomasuunnitelmia sulla! Mihis meinaat shoppailemaan, kun noin pitkä matkakin? Tänne eteläänkö päin? Ja tottakai nyt vähintään peräkärryt tarvitaan, kun shoppailemaan lähdetään ;DAntoisaa shoppailureissua :)-I-

 2. Anonymous
  21.6.2011 / 09:55

  >Ihania lomahaaveita. Toivottavasti ehdit tehda noita kaikkia ja nauttia lomasta ja ihanasta kesasta. :-)Rags

 3. J
  21.6.2011 / 10:57

  >Kivoja lomasuunnitelmia :) Tottakai, aina peräkärry mukaan! Eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä kaupasta löytyy vielä suunniteltujen ostosten lisäks ;) Jos mä nään jossain volvon, peräkärry perässä ni saako ohittaa? :)

 4. Marika
  21.6.2011 / 11:04

  >Allekirjoitan nämä kaikki haaveet ja varsinkin tämän hetkestä nauttimisen. Eilen taisin vähän pitkästyä kun oli hetki ettei ollut mitään tekemistä, mutta sitten heti muutin kurssia ja ajattelin että hei, nyt lomaillaan ja välillä saa pitkästyäkin. Ei ihan joka hetkeen tarvii ladata täyttä actionia, välillä saa ihan vaan relata. Mun yksi ehdoton haave mikä pitää toteuttaa on sisävesiristeily, on ollut haaveissa jo muutaman vuoden itse asiassa :) Muita haaveita mm. kalastaminen, mökkisaunan lämmittäminen ja saunominen, vastan kanssa ehdottomasti ainakin juhannuksena, grillaaminen niin että napa raikuu, leppoisat päivät, kavereiden näkeminen, kesäfestarit ja kaikki ihanat kesäherkut. Mökkipaikkakunnallamme, minne huomenna suuntaamme on semmoinen myyntipiste, missä myydään paikallisten tuottajien ja ihan yksityisten ihmisten valmistamia tuotteita. Aivan mahtavia leipiä, leivonnaisia, kalakukkoja, mehuja, säilykkeitä yms. ja siellä käynti tuo aina hyvän mielen. Ihan mielellään maksaakin vähän enemmän että saa takuuvarmaa lähiruokaa ja vielä hyvää sellaista ja kannustaa paikallista yritystoimintaa. Poistun tosiaan sivistyksen ääreltä huomenna enkä tiedä miten pääsen lukemaan blogiasi mökillä. Voi olla että ainakin kuvat latautuvat tosi hitaasti nettikännykälläni jos latautuvat ollenkaan, joten jos en pääse kommentoimaan, niin tässä syy. Mutta ensi viikolla jo näemmekin, joten silloin ainakin pääsemme päivittämään kuulumiset :)

 5. Marianne
  21.6.2011 / 14:09

  >Omaan listaan kuuluu: "Lue ainakin kolme 400-700 sivuista kirjaa nyt tässä kesällä" :))

 6. Hanna
  21.6.2011 / 14:16

  >Minä näin tänä aamuna naisen joka ajoi peräkärry perässä ja kärryssä oli jääkaappi. Tuli ihan mieleen että joku äiti on ottanut kirjaimellisesti jääkaapin mukaan töihin. Siis joskus tulee sanottua lapsille kun menee töistä kotiin ja ne odottaa nälkäisinä että: "Ei tainnut olla äidillä jääkaappi töissä mukana!" No, joo taidan olla jo vähän loman tarpeessa, kun moiset jutut näin kikatuttaa ;) Enää kaksi aamua =)

 7. LauraR.
  21.6.2011 / 15:00

  >Kyllähän tuossa on listaa kerrakseen ja ehkä joitain samoja on itselläkin aikomuksena toteuttaa. ERityisesti toi tehdä kotikaupungissa jotain uutta, vaikutta erittäin kivalta. Meinaa vaikka ensi kesänä tulee miehen kanssa 4 vuotta yhdessä oloa täyteen, niin en edelleenkään ole saanut käytyä täällä olevassa vohvelikahvilassa, vaikka mieli on tehnyt.Ehkä se pitää ottaa missioksi tässä lomaillessa :)

 8. Hanna.A
  21.6.2011 / 18:01

  >Niin mitä meidän listalta löytyy…hmm. Oliskohan raksaa, raksaa, raksaa ja raksaa :-) Oot kyllä hurja nainen, kun osaat ajaa peräkärry perässä. Ei onnistus multa ikinä :-) Kerrohan sitten mitä löyty. Mukavaa lomanalkua!

 9. Leena
  21.6.2011 / 20:32

  >Siinähän oli kaikki tärkeimmät lomahaaveet kauniisti kirjoitettuina. Mutta peräkärry…ihanaa! Näin välittömästi tekstin luettuani itseni peräkärryn kanssa kaikissa mahdollisissa ongelmissa. Apua, en osaisi peruuttaa pätkääkään sen kanssa. Suht' blondina: ihailen!

 10. Sari
  21.6.2011 / 21:04

  >Hah, vitsi miten hauska postaus:) Yritän bongata sut liikenteessä!

 11. S
  21.6.2011 / 21:31

  >I: kiitti, oli tosi antoisa, mut aikataulu oli suht tiukka. Tampereella käytiin! :) kärry oli niiiiin täynnä et just ja just saatiin sen kuomu kiinni, voi kauhee ku tuli naurettua :DRags: niinpä, toivotaan :)). hyvä alku ainaki ollu!J: ilman kärryä ei oltas saatu mitään tuotua!!! kärryn lastaamiseen meni yli puoli tuntia koska ei meinattu saada tavaroita mahtumaan: 2 nojatuolia ja 2 aurinkotuolia :D. just ja just meni kuomu kiinni, huhhuh!! pelkäsin hetken et pahin tapahtuu ja joudutaan palauttaan jotain :/. kärry ei ollu nimittäin suurimmasta päästä, melko matala…Marika: totta, siks mä kirjotinki ton "pitkästyä kotona". haluisin joskus tuntea niin et oisin niin kauan kotona et oikeesti pitkästyisin täällä :D. sitä ei tapahdu ikinä! aivan ihanalta kuulostaa nuo lähiruokaherkut, ihana et tuette toimintaa pienellä paikkakunnalla! jee enää viikko ja yks päivä ja ootte meillä :))Marianne: ohhoh! mä oon tehny ennätyksen etten oo kahteen vuoteen lukenu ainuttakaan kirjaa, ajanpuute :/. oiski ihana lukea joku hömppäkirja aurinkotuolissa, ainaki yks :)

 12. Hanna
  21.6.2011 / 21:36

  >Miks blodit ajaa Volvolla? Siksi kun ratissa lukee V niin kuin vasen ja O niin kuin oikea. Oli pakko laittaa tää kommentti, sorry ;)

 13. S
  21.6.2011 / 21:53

  >Hanna: haha :D. onneks meidän kärryssä oli kuomu ni ei kukaa nähny mitä me kuskattiin :D. kärry oliki niin täynnä et kuomu meni just ja just kiinni, huh! LauraR.: hei kuules, siinä tapauksessa meillä on sama missio :)). hyvä sellainen!! tiiä vaikka oltais vohvelikahvilassa sit yhtä aikaa :DHanna.A: voih, mä muistan noi kesät ku ohjelma oli aika ykspuolinen… lohtuna voin sanoo et kyllä täälläki töitä tullaan paiskimaan, pihan parissa varsinki! heh, voin kertoo et sitä kärryä ei aina ees huomaa, maantiellä varsinkaan. satasta tuli ajettua melkeen koko paluumatka, vahingossa… Ikeassa, Askossa ja Bauhausissa käytiin ja kärry täyteen saatiin! kuvia tulee pikkuhiljaa :) ja kiitos!Leena: :D voi kivaa et joku ihailee mun kärrytaitoja :D. vain kerran jouduin pyytään yhtä miestä peruuttaan auton mulle; Askon pihassa ku oli lastauslaituri niin pirun ahdas :D. ystävällisesti heti auttoi, tosin auto hänellä sammu pari kertaa, mut auto käänty :). eli minäki osaan peruuttaa kärryä vain suoraan :D. aina piti vähä suunnitella reitit taukopaikoilla: loivaa ympyrää, loivaa ympyrää ;DSari: kiva! onnistuitko bongaamaan? olin kotona ysin aikaan :) 13 tunnin reissu!Hanna: näin oon kuullu myös isäni suusta :P et kiitti Hanna vaan sullekki :Den mä kovin blondi oo ku lähes 800 km täys kärry peräs eikä mitään ongelmia ;D

 14. S
  21.6.2011 / 22:51

  >J: unohdin sanoo vielä et tarkotin et teette tietä ku ajan sen verran lujaa, kärry tai nou kärryä :D eli se ohittelija oon minä!

 15. Sari
  22.6.2011 / 19:55

  >Hah, pää pyöri kuin hyrrä, mutten onnistunut bongaamaan sua :)Lähden huomenna ip Juhannuksen viettoon, enkä ole täällä lukemassa postaustasi – siispä: Hauskaa Juhannusta!

 16. S
  22.6.2011 / 20:02

  >Sari: kiitos toivotuksista <3 hauskaa juhannusta sulle myös, toivotaan hyviä kelejä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.