>Terassikurkistus ja vähän muutakin…

>

Istahdin hetkeks tähän koneen ääreen, touhukas päivä takana! 
Pian päästään vihdoin syömään, salaatti & patonki jo odottaa pöydällä. Valkosipulikermaperunat ja possunpihvit uunissa ja nyt tällä välin nautiskellaan aperitiiveja :P
Päivällä kävin mutkan vanhempieni luona, äiti antoi matkaan kauniita päivänkakkaroita pihaltaan!

Ihana juhannuskimppu <3 Jos nuupahtavat, mulla on jo konsti, jolla saan kukat sulostuttamaan meidän koko juhannuksen aikaa ;)

Kimpun voin siirtää vaikka terassin pöydälle, sillä kyllä!, meillä on jo kalusteet siellä :))

Kalustekuorma saapui iltapäivällä, huh olipahan roudaaminen! Pestiin terassit ja lähes kaikki kalusteet saatiin purettua ja koottua, ennen ku ukkossade yllätti. Parempia terassikuvia tulossa heti ku säät sallii, nyt vielä sataa mut ei hätää: osa kalusteista on katoksen alla, kyllä siinä kelpaa tänä iltana jo fiilistellä :)).


Kalusteet on Maskusta valkoisia aurinkotuoleja (Asko) lukuunottamatta:

Ihan paikoillaan kalusteet ei vielä ole ja tässä on eräs jujukin!
Nimittäin nämä ei ehkä oo ne meidän oikeat/pysyvät kalusteet…
Ihmiset oli tilannu niiiiiin paljo niitä meidänkin himoitsemia kalusteita, et niiden toimitus ei ehtiny juhannukseksi. Sieltä ystävällisesti tarjosivat lainakalusteita siksi aikaa, että ne varsinaiset kalusteet ehtii meille asti :).
Ihanaa palvelua, kiitos kiitos! Kyllä tää vaan passaa :D
Nyt mulla on kätevästi harkinta-aikaa, haluanko sen alkuperäisen polyrottinkisen ruokapöydän vai pidetäänkö tämä kivipöytä mikä terassilla nyt on! :P

Voi toivottavasti jo huomenna pääsen terassisisustamaan, sormet syyhyää!!!

Comments

 1. Hanna
  23.6.2011 / 20:01

  >Tosi upean näköinen terassi, wau!Varmasti ihana päästä sisustamaan sitä nyt, kun se on valmis!Ja hieman on hyvää palvelua Maskussa, kun tuovat lainakalusteet!!Jään odottelemaan terassin sisustuskuvia. Toivottavasti aurinkokin näyttäytyy jossain välissä!

 2. Anonymous
  23.6.2011 / 20:35

  >Lupaavalta näyttää jo nyt teidän terde -voin vain kuvitella miten sun sormet syhyää päästä "tosi toimiin" eli sisustamaan! Melkosta palvelua Maskussa, kun lähtevät lainakalusteita roudaamaan!Voi mitä ihania herkkuja teillä on tarjolla, vesi herahti kielelle!Mukavaa juhannusta teille! Me suunnataan huomenna appivanhempien mökille. Toivottavasti ois "vähän" parempi keli kuin tänään -vettä tullu ku aisaa ja kova tuuli!-I-

 3. Sokrutin
  23.6.2011 / 20:43

  >Ooo… alkaa näyttämään jo upealta!Uskon että sormet syyhyää. Ihanan kamalaa odottaa. Täälläkin nyt sataa ja tuulee, saa nähdä meneekö kohta sähkötkin.Kerrohan sitten kokemuksia noista plyrottinki sohvasta ja tuoleista. Minä olen ajatellut meille kans,mutta mies ei tahdo mitään mihin liittyy sano ROTTINKI. Kumma jääräpää ;) pitäs keksiä uusinimitys ja lämmitellä sillain. Meillä on ollut joskus vuonna nakki rottinkituoleja mitkä lapset rikkoi seisomalla/pomppimalla. Mitenhän on nuiden kestävyyden laita?!

 4. Kaisa
  23.6.2011 / 20:49

  >Hihii, meillä on ihan samannäkönen setti Vepsäläiseltä! Tykkään siis :) Ihanaa juhannusta!

 5. S
  23.6.2011 / 20:58

  >Hanna: kiitos paljon ihana Hanna :). en kyllä malttais oottaa et saan sohville tyynyjä ja torkkuja yms. :) no eiköhän sekin päivä vielä koita! toivotaan huomiselle aurinkoa oikein hartaasti :)I: kiitos paljon :)). oon tosi innoissani, koko ajan pitää ikkunasta kurkkia ulos :D. kiitos, ihanaa mökkijuhannusta! tuleeko kisut mukaan? :) kiva kuulla susta vielä näin ennen juhannustohinoita :)Sokrutin: voi kiitos <3. joo täälläki sataa edelleen… no pitää fiilistellä, laittaa ehkä jopa kynttilöitä ja mennä juomaan lasillinen punaviiniä terassille, vilttiin kääriytyneenä :)kerron ehdottomasti kokemuksia!! voih, ala sanomaan vaikka pajukalusteiksi, nehän on osittain sitä :D. en kyllä usko et noita helposti rikki lapset sais.. ne on paljo joustavampaa matskua just sen muovin ansiosta! (muovirottinki)Kaisa: jaa kiva :) meillä ei täällä ihan lähellä Vepsäläistä ookkaan! kiitos samoin :)

 6. Anonymous
  23.6.2011 / 21:05

  >Ei lähde kisut mökille mukaan, meidän neidit kun ovat ihan sisäkisuja :)-I-

 7. LauraR.
  23.6.2011 / 21:34

  >Kyllähän tuon näköisellä terassilla kelpaa kesiään vietellä grillaillen ja drinksuja siemaillen :)

 8. Soile
  23.6.2011 / 22:33

  >Oijoi, joi joi….näyttää niiiiin hyvältä:) Kyllä noissa kelpaa juhannus vastaanottaa satoi sitten tai paistoi;)

 9. J&M
  23.6.2011 / 23:04

  >Hyvältä näyttää "lainakalusteillakin", kiva kun saa kotona vielä lopullista päätöstä miettiä! pointsit kyllä palvelusta Maskulle :)

 10. Ansku
  23.6.2011 / 23:10

  >Ihana terassi,onnea uudelle terassille ja hyvää juhannusta!Kiitos myös kuvasarjasta kodistanne. Kaunista on, ei ihme, että myös kisut viihtyvät!

 11. S
  24.6.2011 / 09:24

  >I: juu niin aattelin et sisäileekö ne mökillä :)LauraR.: hih, no siltä mustaki tuntuu :P kiitti Laura!! <3Soile: voi kiitos Soile <3. joo koko yön on satanu, mut kohta aletaan kokoamaan grilliä :PJ&M: kiva et näyttää!! joo pöytä kyllä mietityttää et kumpi pidetään, mitä mieltä te lukijat ootte??Ansku: voi kiitos niin paljon, ihanaa juhannusta sinnekin sulle ja kisuille :). kuvasarjan laitoin et saan itekki fiilistellä tätä ensimmäistä asuinvuotta ja ehkä tsemppinä niille, jotka tällä hetkellä rakentaa et kyllä se valmiiks tulee vaikka välillä epätoivoiselta tuntuukin :D I know the feeling!

 12. Anonymous
  24.6.2011 / 10:44

  >Nayttaa hyvalta jo nyt! Terassista tulee ihana, kunhan saat sen sisustettua. Ja voi etta miten hyvaa palvelua Maskussa!Toivottavasti paasette pian nauttimaan aurinkotuoleista myos!Ja tuli nalka… Ihanat herkut teilla. :-)Rags

 13. Päm
  24.6.2011 / 11:34

  >Ihan mahtavaa, saitte terassin jussiks käyttöön! :) Ja todella paljon tilaa…ihana! Meillä noi aidat ärsyttävästi rajaa tilaa, ku on pakko olla Tersyliinin takia :S Tykkäisin niin kans aukeemmasta :)Nuo kalusteetkin näyttää kyl upeilta….tuleeko kulmasohvaa?Ihanaa jussi teille sinne! <3 Täällä jopa aurinko saattas tänään paistella :))Laiskottaa edelleen postauksen tekeminen et ihan hirvittää ;/

 14. S
  24.6.2011 / 14:55

  >Rags: kiitos ihana blogiystävä <3. jep, palvelu ihan omaa luokkaansa, ois tosi kurja viettää juhannusta jos ei ois terassikalusteita, nytki ollaan oltu koko ajan terassilla :D. Päm: joo terassilla meidän juhannus on tähän asti kulunutkin ja taitaapa aika pitkälle kulua jatkossakin :D. kulmasohva on tuolla takana kuvassa :). en oo vaan vielä laittanu osia viimeiseen järjestykseen sateen takia. voi mä toivon et tännekki saatas aurinkoa huomenna, tänään näyttää toivottomalta mut ei se fiilistä pilaa. kynttilänvalossa on mukava fiilistellä :).ihanaa juhannusta teille <3niin ja älä ota paineita postauksista, jos laiskottaa ni anna laiskottaa! kirjottelet sit ku huvittaa, ei saa tulla pakkopullaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.