Juhannusaattona

Terassien parissa ollaan huhkittu tämäkin aamupäivä (ja päivä), tai enemmänki terassikalusteiden ja grillin :P. Oma hommansa oli se grillin kokoaminen…
Otin olkkarista kuvan grillityömaalle, miestä nauratti… ”homma hanskassa” :D

Sillä välin mä pääsin jopa vähän sisustamaan terassia, katettua osuutta lähinnä. Koko ajan pitää varautua vesisateeseen, tänäänki tihkuttanu vettä vähän väliä. Joten ei vielä pehmusteita/tyynyjä/torkkuja kulmasohvalle!

Nyt väliaikaisesti laitoin kaapista tämmöstä vihreetä terassille ku joku ei ollu ehtiny puutarhalle :P. Pihalta keräsin myös muutaman harmaan kiven ruukkuun.

Onneks ostin nämä tyynyt tiistaina Ikeasta (löytöpisteestä), ne oli ku tehty tähän pehmusteboxin päälle!

 

Mietinkin tossa et ei meidän terassille taida sitä pinkkiä tullakaan, ainakaan heti! Naisellahan on oikeus muuttaa mielensä usein…
Ku on harmaa terassi, mustat kalusteet, harmaat pehmusteet, valkoiset ruukut… Ni mikä sopiskaan paremmin lisäväriks ku valkoinen <3. Eli sitä raikastusta meidän terassi kaipaa :)).
Tulossa on siis ainakin valkoisia torkkupeittoja ja mustavalkoisia tyynyjä, heti ku loppuu sade!

 

Kadunvarrelta kävin poimimassa hiukan väriä terassin pöydälle:Grillikin on koossa, ehkä jo illalla päästään testaamaan :)

 

Seuraavaks ois ohjelmassa juhannuskoivujen hakeminen!
Niitä pitää saada juhannussaunaan tuoksumaan. Ajattelin laittaa niitä myös terassille suureen valkoiseen ruukkuun, ostin niitä alkuviikosta Bauhausista.

Illemmalla sitten juhannussauna ja vihdoinkin sitä grillausta, jota varmasti mies on eniten odottanut!
Jos sade jatkuu, ei muuta kuin runsaasti kynttilöitä terassipöydälle, lämpimästi päälle, vilttejä & torkkupeittoja & villasukat, lasillinen (tai pari) punaviiniä & suklaata, hyvää musiikkia ja terassilla fiilistelyä.
Niistä on meidän juhannusaatto tehty!

 

Psst… Arvatkaas missä meidän nuorempi kisu yönsä vietti? Paljastu aamulla ku tuli sisälle terassipehmusteilta tuoksuen :D

Ihanaa juhannusaaton jatkoa teille kaikille!

Comments

 1. Anonymous
  24.6.2011 / 14:54

  >Oi oi kun ihanan nakoista!!! Tosi kivan nakoiset nuo musta-valkoraidalliset tyynyt tuossa boxin paalla! Ja grilli ja kukat ja… kaikki niin nattia. Can't wait to see the end result! Toivottavasti sade loppuu pian…!!Meille luvassa su-ma +29 – +30!!! Biitsille siis… :-DRags

 2. Jenni
  24.6.2011 / 14:57

  >Hauskaa juhannusta, ihana terassi jo nyt teillä :)

 3. Anonymous
  24.6.2011 / 15:04

  >Niin ja tietysti kalusteet on aivan ihanat, piti sanoa!!!(Kissat taas pitaneet mamin kiireisena oisin, ei oikein ajatus kulje….)Rags

 4. O
  24.6.2011 / 15:05

  >Hieno siitä tuli ja tulee :) Hyvää juhannusta!

 5. Anonymous
  24.6.2011 / 18:21

  >aivan nätin kimpun sait tien varsilta ei kaupastakaan saa noin kestäviä ja noin kesäisiä ,tosi viihtyisän näköistä. äiskä

 6. S
  24.6.2011 / 19:08

  >Rags: voi kiitos, ihana et tykkäät :). sade loppu iltapäivällä ja nyt terassilla näyttää vielä paremmalta, kaikki valmista :)). juhannuskoivuja haettiin isoihin ruukkuihin ja nyt juhannussaunaan <3kalusteet on mustaki niiiiiin herkut ;)Jenni: kiitos kiitos :) terkkuja teidän perheelle!O: voi kiitos ja samoin! :)äiskä: kiitti äiskä :). just saatiin terassilla kaikki valmiiks, nyt saunaan ja sit grilli kuumaks! kissat omi heti kalusteet, T jäi ulos soffalle nukkuun :D

 7. Taina
  24.6.2011 / 19:36

  >Hyvää Juhannusta teille ja lämpimät juhannus silitykset kisuille:) Tosi upealta terassinne jo näyttää ja vielä upeampi siitä varmasti tulee kunhan valmistuu lopullisesti!!!

 8. Marianne
  24.6.2011 / 20:06

  >Terassista on kuoriutumassa tosi upea! – Ite kävin ystävän luona uimassa ja rantasaunassa, vesi oli aivan jäätävää, mutta ei se haitannut yhtään ;) – Mukavaa Juhannusta :)

 9. S
  24.6.2011 / 21:18

  >Taina: kiitos kiitos ja silitän kisut :)). terassi on ihan meidän unelma, nyt vietetään siellä ensimmäistä iltaa ja kisutki on terassilla koko ajan :DMarianne: kiitti, siitä tuli ihan huippu!! oi, kuulostaa ihanalta rantasauna :)). kiitos samoin!

 10. Anonymous
  25.6.2011 / 00:17

  >Yksi lankku maalaamatta. Hups! ;)-j

 11. Anonymous
  25.6.2011 / 07:03

  >Tää on vaan niin kaunis hyvänmielen blogi <3 Kiitos, että jaksat kirjoittaa!-Tintti

 12. S
  25.6.2011 / 09:09

  >j: ei se oo lankku vaan tukipalkki ja se on tollanen niin kauan et ollaan päätetty, maalataanko vai vuorataanko se. eli tarkoituksellinen HUPS. tervetuloa vaan tänne hommiin ni ehkä ymmärrät mitä tää projekti on :D (voidaan maksaa palkkaakin!)Tintti: voi suuren suuret kiitokset ihana Tintti :)). sinunlaisten mukavien ja ystävällisten ihmisten vuoksi tätä jaksaa kyllä kirjoittaa, hyvät huomenet sulle :)

 13. Hanna
  26.6.2011 / 23:17

  >Meidän terassin tehosteväriksi piti tänä kesänä tulla turkoosi, mutta musta-valkea-harmaa yhdistelmällä on toistaiseksi menty ja luulen, että tämä kesä mennäänkin.

 14. S
  27.6.2011 / 09:33

  >Hanna: kiva että muutki muuttaa mielensä :D. tosi hyvä väriyhdistelmä on tuo, siihen ei kyllästy :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.