>Suunta merelle!

>

Laukku on pakattu meripäivää varten, toivottavasti tuun takas kotiin erivärisenä :))

Aurinkorasva, arskat… Ei lukemista sillä maisemat vie voiton! Ei myöskään mp3:sta, meren äänet vie voiton!

Löysin eilen sattumalta kuvan kengät, espadrillot, aivan ihanan pehmeät jalassa! En ois uskonu kenkien ulkonäön perusteella, miten pehmeän tuntuiset ne onkaan! Sujautin ne jalkaani asenteella ”no koitan näitä nyt huvikseni” ja huh, sain pakottaa itteni ottamaan ne jalasta pois! Näillä varmasti jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja ja vois luulla et varpaat niissä hikois, mut ei! Vaikuttivat eilenkin kivan vilpoisilta :).
Näitä oli Seppälässä myös valkoisina ja vaaleanpunaisina, mut tällä kertaa mustat vei voiton. 

Tänään näillä on kunnon testi, sillä nousemme maihin ja kiertelemme erästä saarta :)

Eilen metsästin muuten jotain ihanaa veneilykassia, haaveena ois ollu kankainen isohko laukku… Mielellään valkoinen, jossa mustia raitoja :). 

Ei mistään!!!
Joten saa vinkata jos jostain ootte löytäny tai jossain nähny…

Nämä kuvat löysin pinterest.com:sta, molemmat täydellisiä <3. En vaan tiedä kenen laukkuja nää on/mistä näitä saa… :/

Ja vaikka tietäisinki, ei ne enää tälle reissulle mukaan ehtis :)


Nyt arskat päähän & kassi olalle ja merta kohti tai muuten jään rannalle (laiturille) ruikuttaan!
Moi!

Comments

 1. Anttis
  28.6.2011 / 11:17

  >Suunnitelmat kuulostavat ihanalta. Mukavaa päivää!

 2. Päm
  28.6.2011 / 11:33

  >Ihanaa merimatkaa! Papuna takas ;)

 3. Anonymous
  28.6.2011 / 11:53

  >Heissan,hauskaa meripäivää. Löysin oman merihenkisen kesäkassin HM:stä. Siinä on sinisiä ja valkoisia raitoja. Halpa ja kiva. Tosin hakemasi musta on ehkä vielä monikäyttöisempi. N

 4. J&M
  28.6.2011 / 11:57

  >Kuulostaa ihanalle, hauskaa päivää! Ilma ainakin on mitä otollisin uuden värin hankkimiselle (toivottavasti ei punaisen) ;)

 5. J&M
  28.6.2011 / 11:57

  >Kuulostaa ihanalle, hauskaa päivää! Ilma ainakin on mitä otollisin uuden värin hankkimiselle (toivottavasti ei punaisen) ;)

 6. Marianne
  28.6.2011 / 12:31

  >Ihana päivä tiedossa! Pidä hauskaa :) Ja nuo laukut ovat aivan ihania!!

 7. Satu
  28.6.2011 / 13:34

  >Toivotaan, että tulet takaisin ruskena, et punaisena ;) Ihanaa päivää!

 8. Anonymous
  28.6.2011 / 14:14

  >Kun näytät asuvan tuolla asuntomessujen kaupungissa, voisitko antaa vähän vinkkejä missä kannattaisi käydä, mitkä ovat parhaat ostospaikat ja missä hotellissa kannattaisi yöpyä. Pieni matkailukatsaus Kokkolasta satunnaista matkailijaa varten : )Terasseista voisi olla myös enemmän juttua, vaikka jos muut haluaisivat esitellä omia terassejaan sinun blogissasi. Vinkkejä kaivataan.Katja

 9. Anonymous
  28.6.2011 / 17:21

  >Kiva on tuo sinunkin kassi! :-)Toivottavasti oli kiva meri-paiva ja saitte nauttia auringosta. Taalla on satanut koko paivan vetta, johan ne pari hellepaivaa riittikin… :-DOkei, eilen +34 oli vahan liikaa.Rags

 10. S
  28.6.2011 / 18:30

  >Anttis: kiitos paljon <3 nyt kotona, vähä puhki :DPäm: kiitosta!! ihan en papuna kyllä tullu takas… ei tullu paljo rusketusta :O, mut ei onneks kovin punotustakaan :). pisamia kylläki lisää…N: kiitos N! ja kiitti vinkistä, pitääpä tiirailla sieltä siis :)J&M: kiitti :) oli kiva päivä! jotenki se väri ei tarttunu, en ymmärrä :O. pisamia tuli kyllä roppakaupalla lisää :D. huomenna uus yritys, vuorossa rantapiknik!Marianne: kiitos Marianne :). oli kiva päivä, nyt hiukan meri-ilman uuvuttama :). nuo laukut on mustaki ihan unelmat <3

 11. S
  28.6.2011 / 18:40

  >Hanna: kiitti :). menomatkalla tuuli hiukan jopa kylmästi, mut paluumatkalla meinas jo läkähtyä :D. täydellinen keli oli kyllä, ihan tyyni meri!ja kiitti tuosta laukkuvinkistä, oli aivan ihana eikä Marimekon logo liian silmiinpistävänä :D. myöskin monikäyttöinen ku ei oo liian merihenkinen. Satu: kiitos sulle :). väri ei kyllä kovasti muuttunu, pisamia tosin sain lisää :D (niitä en kyllä tietoisesti lähtenyt hakemaan…). huomenna uus yritys ku vuorossa on rantapiknik-päivä :)Katja: heippa Katja! tämmönen on ollutkin jo suunnitteilla, postausta oon jo aloitellu, mut ei meinaa ehtiä loppuun asti tehä! yritän tänä iltana väsätä sitä taas eteenpäin :). kiva kuulla et jutulle ois kiinnostusta!! tuota terassijuttua en tiedä ehdinkö toteuttaa, mut laitan korvan taa ja toki mulle voi kuvia terasseistaan lähettää, jos joku omaansa haluis esitellä :)Rags: joo tykkään tuosta Kreikan laukustanikin kovasti, mut vois olla isompikin ehkä :). silti erittäin hyvin palveli tämän meripäivän! aurinko paisto koko päivän, meri ihan tyyni <3. sata pisamaa tuli kaupan päälle, olkapäät ehkä vähä punottaa, mut muuten jäi kunnon rusketus vielä saamatta :). hui tommonen helle ois mullekin liikaa!

 12. lyckobo
  28.6.2011 / 22:33

  >No hei Kokkolalainen S!Kiva kun kävit blogissani vierailulla, ja jätit tassunjäljen ;) Löysin eilen kans sattumalta sun blogisi, ja laitan sinut ehdottomasti suosikkeihin! Ihana blogi,kaunis koti, ja niin mukava kun oot noin lähellä! Ehkäpä ollaan joskus törmätty…;)?

 13. S
  29.6.2011 / 11:00

  >lyckobo: ai kiva että tulit piipahtamaan :)kiitos kovasti kehuista, teidänkin koti on aivan ihana, katselin kuvia eilen. myöskin postaukset Tukholmasta oli ihania!! aurinkoista kesää! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.