>Merellä

>

Viimeinen kesälomaviikkoni käynnistyi tänään. Oli suunnitelmissa lähteä tällä viikolla kauniiseen kesä-Kuopioon, mut nyt näyttää siltä että matka siirtyy… Mulla on vielä lomaa elokuussakin et ehkä pääsemme matkaan silloin ja toivon yli kaiken että karkuri-kisu on silloin kotona <3. Ja jos kisu nyt tällä viikolla vielä palaa, en kyllä malta sitä hoitoon jättää.

Nyt onki hyvä hetki muistella viime tiistain meripäivää, oli ihanan lämmin lomapäivä!
Täällä meillä tehdään kivoja päiväristeilyjä yhdelle Tankar-nimiselle majakkasaarelle. 
Matka taittui tällä laivalla:

Tämä näkymä avomerelle on aina yhtä ihana, siitä tulee mieleen lapsuuden veneilykesät:

Joku luki matkan aikana kirjaa, joku kiikaroi, joku otti aurinkoa, joku ihaili maisemia ja valokuvasi :)

Laivan alimmassa kerroksessa on kahvila, jossa käytiin pienellä paussilla:

1,5 tuntia kesti matka saareen, jossa olin käynyt viimeksi lapsena.

Saarta kierreltiin omaan tahtiimme…

Vierasmajakin löytyy, jos haluaa yöpyä saarella:

Saaren museossa olevan vieraskirjan perusteella Tankarin saari on saanut kansainvälisiäkin vieraita:

Kohti majakkaa suuntasimme reittimme, majakkaa näkee usein Kokkolasta kertovissa matkamuistoissa yms. Onko tuttu näky teille? :)

Kuten näkyy, majakan juurella kalliolla pidimme pienen piknik-hetken. Matkakumppanilla ei ole porkkananväriset hiukset, vaan tummanruskeat, joita aurinko on raidoittanut. Mistä lie tämä sävy kuvaan :D

Saaren pohjoispuolen kallioilla ei saanut liikkua, sillä meneillään on lintujen pesimäaika. Kiivettiin vain ylös hetkeksi tähystelemään ja paljon lintuja näkyikin.
Kaksi tuntia olimme perillä saaressa, sen jälkeen paluumatkalle!
Jos suuntaatte kesälomareissulle Kokkolaan, tässä yksi idea mitä täällä voi kauniina kesäpäivänä puuhastella! m/s Jenny starttaa Vanhansatamanlahdesta, jossa sijaitsee myös leirintäalue. Leirintäalueen vieressä sijaitsee puolestaan asuntomessualue. 
Aikatauluista ja hinnoista löydät tietoa tästä.

Comments

 1. Anonymous
  4.7.2011 / 12:20

  >Kivalta nayttaa! Toivottavasti viimeinen lomaviikkosi on paras kaikista (lauma koossa)! <3Rags

 2. Anonymous
  4.7.2011 / 12:23

  >Aivan ihanat maisemat! Suomen saaristo on vaan niiiin kaunis <3 Toivotaan tosiaan, että sikkailijaneiti palaa pian kotiin ja pääset vielä tänä kesänä veneelle!-Tintti

 3. Marianne
  4.7.2011 / 19:17

  >Ooh näyttääpä kivalta!! Itse täällä Kuopiossa asustelen, tänne vuan :)

 4. Nanna
  4.7.2011 / 20:43

  >Ihana majakka ja ihanalta vaikutti muutenkin reissu! Niin kivoja kesäkuvia :) Itse oon nähnyt vain Hailuodon majakan, muitakin olis kiva nähdä :)

 5. S
  4.7.2011 / 22:29

  >Rags: toivon niin koko särkyneellä sydämelläni <3Tintti: totta! juu hartaasti toivomme mekin että saisimme pienen perheemme kokoon <3Marianne: jaa sä asut Kuopiossa, saapa nähdä milloin sinne pääsemme!Nanna: kiitos Nanna! tervetuloa Kokkolaan!

 6. Onnen Omenia
  4.7.2011 / 23:15

  >Ihanan näköinen reissu! Toivottavasti karkurikisu pian palaisi, että saisit vielä nauttia lomasta muru kainalossa :) Hengessä mukana ollaan :)

 7. Anonymous
  5.7.2011 / 18:01

  >Heisan, mikä mahtaa ollakaan kameran merkki ja malli? On niin hienoja fotoja!N

 8. Paula
  5.7.2011 / 19:32

  >Kauniita kuvia :)Toivon koko sydämestäni, että Kisuliini palaa kotiin PIAN <3 Tervetuloa Kuopioon! Itse tässä rajanaapurissa asustelen :) Mitäs Kuopiossa on tarkoitus puuhastella?Kaunista kesäillan jatkoa! Sinä ja kissasi olette ajatuksissa joka päivä, aina odotan viestiä että kissa olisi jo kotona!

 9. S
  5.7.2011 / 19:39

  >Onnen Omenia: toivotaan sitä niin paljon!! kiitos sinulle <3N: Canon Powershot S95. kiitos kehuista!Paula: kiitos Paula. niin toivon minäkin! kurkkua kuristaa ja paniikki alkaa nostaa päätään ku ei mun pientä rakasta näy :´(Kuopiossa oli tarkoitus viettää kaupunkilomaa, vierailla viinitilalla ja järviristeillä.

 10. Viivi
  5.7.2011 / 19:46

  >Moikka,Luulen että asutte aika kaukana toisistanne mutta tarkistathan tämän!http://kaitaliina.blogspot.com/Toitovotaan ettei se ole teidän kissanne, hänen elämänsä päättyi surullisesti.Kaikella lämmöllä voima halit, toivotaan että kissa löytyy terveenä <3

 11. S
  5.7.2011 / 20:07

  >Viivi: kiitos paljon Viivi että ajattelit meitä <3. tuo ei tosiaan ollu meidän kisu, hän oli 26.6. vielä onnellisesti kotona :´(jonku rakas kisu siinä kuitenkin menehtyi, olipa surullinen tarina, sai taas vaihteeks vollottaa ihan kympillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.