>Sateen jälkeen paistaa yleensä aurinko

>

Oon saanu jonkin verran tiedusteluja koskien terassimme kalusteita/sisustusta, joten tässä samalla pientä infoa.

 Aurinkovarjon ostin jo viime kesänä Citymarketista.

Terassin valkoiset kukkaruukut Bauhausista. 

Riippukeinu Kodin Ykkösestä, viime kesäinen hankinta sekin. 

Modena-kulmasohva ja nojatuolit Maskusta.

(Vielä väliaikaiset pehmusteet kulmasohvassa…) Musta-valkoiset tyynyt Ikeasta. 

Valkoiset Victo-aurinkotuolit Askosta.

Tähän väliin lämpimät terkut eräälle blogini lukijalle, jolta sain aivan ihanaa palautetta viime viikonlopun ulkoilmakonsertissa. Kiitos Anne!

Toivotaan että postauksen otsikko pätee myös tähän karkurin tapaukseen!
Sillä nyt jos koskaan oon saanu kokea, miltä tämä lause pahimmillaan tuntuu:
A home without a cat is just a house


Onneks meillä on nuorempi neiti, ei koti tunnu aivan niin tyhjältä ku saa edes yhden kissan tempauksille nauraa. Ja neiti tekee kyllä parhaansa että naurua ois joka päivä ees pikkiriikkisen verran <3 


P.S. Säästän joltain kysymisen vaivan ja muistutan taas, että meidän koti on ulkopuolelta vielä vaiheessa. Mm. pihahommaa on edessä, jos ei tänä, niin ens kesänä!

Comments

 1. Anonymous
  6.7.2011 / 20:31

  >Sydan hyppasi kurkkuun, kun otsikosta luulin, etta neiti karkulainen on tullut kotiin, mut ei vielakaan, voi itku. Voi kun han jo malttaisi tulla ihmisten ilmoille! Terassilla on niin kaunista ja viihtyisaa, harmi ettet kunnolla voi nauttia siita nyt. Onneksi sentaan nuorempi neiti pitaa seuraa. Kotihiirulainen. <3Ihanat kalusteet ja accessories.Kerron huomenna (tai heti kun tiedan enemman) laakarireissusta. Kiitos kun muistit. <3Rags

 2. S
  6.7.2011 / 20:35

  >Rags: voi sori, ei ollu tarkotus johdattaa otsikolla harhaan! jos kisu kotiutuu, se kyllä lukee jo otsikossa :D. tänään just miehen kaa puhuttiin et eniten uudesta terassista on nauttinu ja eniten sillä on oleskellu neiti kotihiiri :D. se nukkuu siellä nytki… <3tänään vielä yks etsintäreissu edessä…

 3. Pieni Lintu
  6.7.2011 / 20:42

  >Voi kisuus, toivottavasti vielä ilmaantuu jostain!!! ♥

 4. S
  6.7.2011 / 20:54

  >Pieni Lintu: niinpä! en vielä hänestä luopunut ois :(( kiitos <3

 5. Anonymous
  6.7.2011 / 21:21

  >Huih, mulla myös sydän hyppäs kurkkuun ton otsikon luettuani! Toivottavasti tämän iltaisella etsintäreissulla löydätte karkulaisen!!Tosi kauniin ja viihtyisän oloinen tuo teidän terassi! Tosiaan kurja, kun et ole pystynyt nyt nauttimaan siitä :( Nautitte sitten koko perheen voimin, kun saatte neidin takaisin kotiin <3-I-

 6. S
  6.7.2011 / 23:33

  >I: sori, ei ollu yhtään tarkoitus johtaa harhaan…ei taaskaan tuottanu etsinnät tulosta, nyt tuli just tasan 9 vrk ku kisu lähti… sillon viime viikon maanantaina illalla myöhään halus ulos, oli jotenki levoton et piti yötä vasten väkisin päästä :/sekään ei oikeen ollu sen tapaista, yleensä yöt sisällä…

 7. -Miia-
  7.7.2011 / 17:01

  >Laitoin sulle sähköpostitse jokin aika sitten kuvia sisustuksestamme. Kannustit minua joskus aloittamaan oman blogini ja tulin kertomaan että SE ON NYT TEHTY! :DAlla linkki jos jaksat käydä kurkkaamassa.http://omakotivalkoinen.blogspot.com/Eikö kisusta ole kuulunut vieläkään? :(Toivottavasti karkulainen kyllästyy seikkailuunsa ja tulee takaisin kotiin mamin hellittäväksi! Voimia ja jaksamista teille kaikille!-Miia-

 8. S
  7.7.2011 / 18:44

  >Miia: moikka! kiva että aloitit oman blogin, tuun pistäytymään ku ehdin :). enkä oo myöskään unohtanu sitä postausta, mitä silloin niistä sun lähettämistä kuvista suunnittelin. nyt ei vaan oo ollu energiaa :/.ei oo vieläkään mun pientä rakasta <3. toivotaan et pian kyllästyis ja tulis kotiin, täällä moni häntä jo kaipaa :(kiitos Miia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.