>Be careful what you wish for…

>

Muistatte varmaan postaukseni Kesälomahaaveeni mun!
Otetaas pieni katsaus siihen…


tehdä kotikaupungissa jotain uutta – done
lomailua – done
fiilistelyä riippukeinussa – done
katsoa elokuvia myöhään yöhön – done
terassilla – done
mansikoita – done
kesävalokuvausta – done
grilliherkkuja – done
mökkeilyä – done
pihakirppis kavereiden kanssa – done
pitkästyä kotona – done 
pitkästyä kotona? 
miksi toivoin sitä???
sitä on tullu nyt noista eniten harrastettua sattuneista syistä!
joten tässä tullaan otsikkoon; varokaa mitä toivotte…
ja tuo kuului mun kesälomahaaveisiin siksi, että halusin kerrankin olla kotona niin et pitkästyisin, ku en vielä vuoden aikana täällä oo koskaan pitkästyny… en oo ollu tarpeeks kauan kotona et ois tullu aika pitkäks siis :)
mut nyt tuli sit sen vuodenki eestä.
tänään illalla tulee jo 10 vuorokautta ku neiti lähti :(


Comments

 1. Nanna
  7.7.2011 / 18:15

  >Sähän oot ehtinyt tekemään jo vaikka mitä (:

 2. Taina
  7.7.2011 / 18:17

  >En ole koskaan tavannut sinua henkilökohtaisesti,mutta olen lukenut tämän vuoden päivittäin blogiasi ja olet mielestäni perhettäsi(miestäsi ja kisujasi :) ) sekä kotiasi rakastava luova,lämmin ja herkkä ihminen joka välittää paljon lähimmäisistään,mutta myös meistä blogiasi lukevista. Toivottavasti kisusi löytyy pian.On meitä täällä blogisi lukioissa ainakin paljon paljon samaa toivovia.Koita jaksaa!

 3. Marianne
  7.7.2011 / 18:27

  >Missäköhän se neiti nyt luuraa… :(

 4. Anonymous
  7.7.2011 / 18:39

  >Paljon voimia! Voi kunpa se neiti jo tulisi pian kotiin <3-I-

 5. Maiu
  7.7.2011 / 18:44

  >Meillä kissa oli kesäisin usein pitkillä reissuilla, mutta yksi lämmin kesä kissa teki ihan enkat. Taisi olla yli kaksi viikkoa omilla reissuillaan kunnes eräs lämmin ilta sitte palasi vähän likaisena mutta muuten ihan hyväkuntoisena kotiin. ilmeisesti oli silloin hyvä myyrävuosi kun ei se ollut edes nälkäisen oloinen. Kovasti toivon että teidänkin kisu vielä palaisi!

 6. Kaitaliina
  7.7.2011 / 18:45

  >Voih, toivottavasti kaikki olisi hänellä hyvin, ja että hän olisi vain innostunut kauniista kesästä hieman pidemmäksi aikaa. Lähetän lämpimiä ajatuksia täältä, toivottavasti saapuvat perille.

 7. S
  7.7.2011 / 19:13

  >Nanna: joo kaupunkiloma, järviristeily ja matka viinitilalle jää sit loman kakkososalle… jos kisu ois kotona, oltais nyt Kuopiossa :/Taina: voi miten kauniisti sanoit, lämpimät kiitokset <3. tuli heti itku ku luin sun viestin, et herkkä mä ainaki oon :D. ja lähimmäisistäni välitän äärettömän paljon <3. elän elämää liian suurella tunteella, siks kärsin nytki ihan suunnattomasti ku toinen rakas kisu on poissa :´( kiitos sulle vielä <3Marianne: älä muuta sano!I: tulispa tosiaan, mun elämä on sit aivan täydellistä <3 ei sitä ennen tajua, aina pitää jotain tapahtua…Maiu: kiitti, niin toivon minäkin! en ymmärrä missä se luuraa vai onko enää hengissä :´(Kaitaliina: voi niinpä!!! kiitos ajatuksistasi <3

 8. Hanna
  7.7.2011 / 19:29

  >Monenlaista kivaa oot ehtinyt lomalla tehdä, vaikka kisun katoaminen onkin varjostanut lomaasi. Kunpa kisuneiti tosiaankin palaisi jo kesälomareissultaan kotiin! On silläkin varmasti jo mamia ikävä! Toivotaan, että joku ihminen on nähnyt sen ja soittaa sulle pian!

 9. J
  7.7.2011 / 20:02

  >Kaikkea kivaa sä oot kerenny lomalla tekemään :) Sitku kisu palaa kotiin niin hoidat ja hellit sitä ja toteutat myöhemmin loputki kesälomahaaveet, eikös :) Sullahan oli vielä lomaaki jäljellä? Paljon tsemppiä sinne S ♥ Nuo pienet kissanpennut tossa edellisessä postauksessa sulatti munki sydämen, IHANIA!

 10. Anonymous
  7.7.2011 / 21:05

  >Toivottavasti meidan kaikkien blogisi lukijoittesi ja erityisesti sinun ja miehesi toive toteutuu eli kisu tulee pian kotiin!! <3Sydanta sarkee kun tiedan miten tarkea ja rakas neiti sulle on! <3Rags

 11. Saila
  7.7.2011 / 23:13

  >Ihanaa, mä pystyn taas kommentoimaan! Vitsit, että täälä on kanssaeletty sun kisuhuolia! :( Toivottavasti ei oo kisulle mitää pahaa sattunu ja tajuais jo lakata huolestuttamatta äitiään ja tulis kotiin!! Ja asiasta kymmenenteen, koskaan ei oo kellään ollu samanlaista käsialaa ku mulla mut SULLA on! Aivan vois olla nuo laput mun kirjottamia. Näytin miehellekki et kenen käsialaa on tossa kuvassa ja heitti vaan nopsaa vilastuaan, että sun! Hahah! :D Ja paljon sä oot kyllä lomallasi ehtiny, mä en yhtikäs mitää muuta ku muuttohommia. Jospa sitä sinne Kokkolaan etes ehtis! :D Jatkamme kisun odottelua!

 12. Marika
  7.7.2011 / 23:52

  >Onneksi olet kuitenkin ehtinyt lomallasi kokea ja tehdä paljon kaikenlaista vaikka tottakai rakkaan kisulin karkaaminen on vaikuttanut lomailuun ja tiedän, että vaikka luopuisit kaikista mahdollisista lomista jos rakas kisuli vain tulisi kotiin. Uskon edelleenkin, että kisu löytyy! Toivottavasti saisitte pian oikean vinkin pikkuisesta ja että hän tulisi pian kotiin. Tsemppiä!!!

 13. Eija
  8.7.2011 / 01:09

  >Harmi kun kisusi on vieläkin karkuteillä :(Mutta tulinpa vaan ilmoittamaan, että olen kahden viikon lomalla Espanjassa ja piti tulla täälläkin kurkkaamaan blogiasi :DErittäin lämpimät terveiset Fuengirolasta <3Toivotaan toisenkin raitapaidan kotiutuvan!

 14. Mii
  8.7.2011 / 01:34

  >Oon joka päivä miettinyt, että joko sinun kisusi olisi kotiin tullut :( meille kävi ihan samalla tavalla kerran. Kissa oli monta päivää kateissa ja etsittiin ihan kaikkialta ja huudeltiin sitä, käytiin naapureissa kysymässä mutta ei kukaan ollut nähnyt. Sitten, en muista mahtoikohan olla viides päivä, naapurimme tuli kantaen meidän kissaa. Kisu oli löytynyt heidän tallistaan (maatila). Oli kaiketi mennyt sinne ihan mielenkiinnosta, ja ovi oli laitettu kiinni ja kissa jäänyt sisälle. Ei kellekkään tullut edes mieleen, että meidän kisu olisi voinut sinne jäädä. Onneksi ei kisu ollut mitenkään huonovointinen, oli varmaankin syönyt hiiriä tallissa, mutta meille kyllä vihoitteli monta päivää tapahtuman jälkeen. Toivottavasti sinunkin kisusi pian kotiin tulisi! On maailman hirvein tilanne teillä siellä varmasti nyt :(

 15. Anonymous
  8.7.2011 / 08:49

  >Minäkin olen lueskellut blogiasi taustalla. En muista olenko jättänyt kommenttia tai osallistunut kilpailuun. Asuinpaikkasi on tuttu minulle sukulaisten kautta vaikken siellä itse asukaan. Olen kyllä useamman vuoden joskus asunut. Senkin vuoksi blogiasi on mielenkiintoista seurata ;). Olen myös seurannut kissasi katoamistarinaa. Toivon sydämeni pohjasta, että kisu löytyy. Oletko miettinyt sellaista vaihtoehtoa, että jos kisu on eksynyt niin jokuhan on voinut alkaa ruokkia sitä, kun on huomannut sen pyörivän heidän hoodeilla. Olen kuullut joskus tällaisista tapauksista.. Onko sillä mikrosirua? Lisäksi jos et ole ilmoittanut Karkurit.fi-sivustolle niin kannattaa ilmoittaa. Olet varmasti ympäristökuntien löytöeläinkoteihin ollutkin jo yhteydessä. Pidän peukkuja!-M

 16. Satu
  8.7.2011 / 09:57

  >Hyvin olet kesälomahaaveet saanut toteutettua. Pitäisiköhän itsekin jonkinlainen pikkuinen lista tehdä ennenkuin se loma vihdoin koittaa :)Toivon koko sydämestäni, että kisuneiti palaa pian kotiin ♥

 17. S
  8.7.2011 / 10:48

  >Hanna: no luulis että on ikävä!! mut toisaalta ei ne oikeen ajan päälle tajua… eikä kissat tosiaan aina oo hirveen lojaaleja, mut silti uskon että sillä on mua ikävä :(J: juu elokuussa on vielä lomaa pikkasen. ja otan omaa lomaa jossain vaiheessa jos vain töiden puolesta onnistuu ku tää loma meni ihan pipariks. Rags: voi toivotaan <3 se on niin rakas pikkupirpana <3Saila: kiva et pystyit kommentoimaan <3 se johtuu siis tästä erilaisesta kommenttiboxista… jaa onko samanlaiset käsialat :D. mä meen asuntomessuille jo ens viikolla :PMarika: kiitos Marika <3 elän vain sitä hetkeä odottaen et saan pienen syliini <3Eija: kiitos Eija <3. oi ihanaa, nautihan lomastasi, Espanja on maailman ihanin maa (heti Suomen jälkeen)!!!Mii: tuota mäki oon pelänny et onko se joutunu johonki lukkojen taa ja yrittäny tiedottaa ihmisiä et tarkistaisivat kaikki piharakennuksensa! tää on kyllä ihan painajainen mitä eletään. M: kiitos että toivot kisun löytyvän <3. juu tuoki vaihtoehto on ollu mielessä et joku on tavallaan ottanu siitä kissan itelleen.. ihan kauheetahan seki ois. ei ikinä sais ruokkia vierasta kissaa, pitää aina selvittää onko sillä koti!!! voi mä niin haluan sen takas <3Satu: tee ihmeessä lista! kiva kattoo sit tuliko siitä mitään toteutettua :D. toivotaan et muru palaa <3

 18. Sini
  8.7.2011 / 17:21

  >Heippa!Täytyy myöntää, että itku on tullut, kun oon lueskellut, että teidän kissanne on kadoksissa. :( Käyn aina täällä lueskelemassa, jospa kisu olisi palannut kotiin. Epätietoisuus on kamalinta! :(Toivon todella, TODELLA paljon, että kissanne palaisi pian kotiin! <3

 19. S
  8.7.2011 / 20:16

  >Sini: ei vieläkään mun pientä rakasta, sydäntä särkee joka heki :´(kiitos Sini että toivot hänen palaavan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.