>Vaaleanpunaiset pionit

>

Sain näitä ihanuuksia vanhempieni pihalta <3

Ehkä jonain päivänä meidänkin pihalla kasvaa näitä kauniin hempeitä kukkasia, vaaleanpunaisina ja valkoisina…

Tässä kuvaa pioneista viime vuoden heinäkuulta, miehen synttärikahveilta: 

Vasta pari viikkoa aiemmin oltiin muutettu; aika riisuttua oli vielä tuolloin, ei verhotankojakaan paikoillaan :)

Mukavaa heinäkuista viikkoa teille!

Comments

 1. Taru
  11.7.2011 / 09:29

  >Ihania uutisia sain lukea eilen, teidän pieni löytyi <3 Jännityksellä olen seurannut etsintää ja kulkiessani ulkona ympäri kaupunkia, olen jokaista kissaa katsellut vähän tarkemmin!Mites kisu on suhtautunut uuteen, rajoitettuumpaan elämään?Pionit ovat valtavan kauniita! Niitä aion istuttaa omalle pihallekin, juuri kaivettiin vanha kukkapenkki ylös ja siihen sopisi pionit :) Tajusin vasta tätä kirjoittaessani, että yhtään monivuotista kukkaa en ole pihallemme istuttanut, vaikka asumme tässä kodissa jo kuudetta kesää! Vanha pihahan tämä on, että kukkiakin on. Olemme laittaneet vain muutama pensaan, omenapuita ja mansikoita.Ihania päiviä kissa-neitien kanssa!Taru

 2. Rags
  11.7.2011 / 10:15

  >Kauniit pionit! Ne on varmaan mun suosikkikukkia, meidankin pihalla niita kasvaa (punaisia, vaaleanpunaisia ja valkoisia). Harmi vaan, etta kausi on niin lyhyt, saisivat kestaa kauemminkin. Ja ma en omia raaski maljakkoon laittaa, kun ovat viela niin nuoria, ettei kukkia tule kovin montaa. Kaupasta ostan sitten maljakkoon kukat. :-)

 3. S
  11.7.2011 / 10:49

  >Taru: joo kisu löytyi, aivan ihanaa! no kisu on ollu suht väsyny, mut viime yön ois halunnu ulos, siis lähes koko ajan… joten meillä ei oikein viime yönä nukuttu :D. vaatii totuttelua… oon just lähössä sen kans lenkille taas. totta, pionit on niin kauniita ja jotenki ihanan herkkiä! kiitos, ihania kesäpäiviä sullekin :)Rags: joo kausi on kyllä valitettavan lyhyt, mut niistä pitää silloin nauttia siitäkin enemmän :)varmaan tosi kaunista teidän pihalla!

 4. Veronica
  11.7.2011 / 13:17

  >voi en ole ollut täällä pitkiin aikoihin ja oli jo sun postauksia ikävä! ihanaa että pikku karkulainen tuli kotiin :) sydäntä lämmittää, että kaikki päättyi hyvin ja olen sen verran ilmeisesti myötätuntoinen että itku siinä pääsi kun luin tuota tekstiäsi ! meillä myös aikoinaan lapsuudenkodissa katoili kissa jos toinenkin, mutta aina ei ollut onnellinen loppu….Mulla on kysyttävääkin. Noista teidän puusepällä teetetyistä huonekaluista, miten tarkkoja mittoja tarvitsee ottaa että saa jo suurinpiirtein hintahaarukkaa tietoon kuinka paljon tulee kustantamaan. Miten te ilmoititte ne? Suunnittelin että ainakin tv-tason haluaisin, kun mistään ei tunnu saavan oikean kokoista tai sitten oon vain väärästä paikasta etsimässä :D valkoinen matala taso siis myös hakusessa niinkuin sohvapöytäkin.Mukavaa viikkoa sinullekkin! :)

 5. S
  11.7.2011 / 13:53

  >Veronica: moi ihana sinä :). myötätuntoisuus on hyvästä :)!!! en nyt oikein osaa sanoa et miten tarkkoja mittoja, oisko noin kymmenen-parinkymmenen sentin tarkkuudella… sano ku kysyt hintoja et mitat ei ihan tarkkoja, ni osaavat antaa hinnan sen mukaan. se ainaki tepsi meidän kohdalla. kiitos :)

 6. Veronica
  11.7.2011 / 14:15

  >hyvä tietäää, kiitos neuvoista:) Nyt täytyy sitten vaan alkaa kilpailuttaa puuseppiä :)

 7. S
  11.7.2011 / 14:17

  >Veronica: kiva juttu, saat varmasti upeita huonekaluja!

 8. Päm
  11.7.2011 / 23:30

  >Pioneista on tullu munkin lempparikukkia….itsellä ei ole kuin 1 ja sekin siirtämisen jälkeen ei ole kukkinu ainaskaan viiteen vuoteen.Pitäsköhän taas siirtää se johki parempaan paikkaan :)Ihanaa heinäkuun jatkoa onnellisille kahden kisun vanhemmille! <3

 9. kaatosade
  11.7.2011 / 23:50

  >Löysin äsken ihanan blogisi. Mahtavia kuvia, kotinne on vallan ihana! Vierailen varmasti toistekin. :)

 10. Anonymous
  12.7.2011 / 00:48

  >Hei!Löysin tämän ihanan blogisi viikonloppuna ja nyt olen sen jo kahlannut läpi! Juttusi ovat todella, todella mukavaa luettavaa. Teillä on niin kaunis koti! Oma tyylini on tosin hieman erilainen, mutta blogistasi olen saanut mahtavia vinkkejä sisustukseen liittyen. Myös rakentaminen on ajankohtaista myöhemmin tulevaisuudessa, kiitos niistäkin vinkeistä!Sellainen asia tuli mieleeni, ettei minulla näy päivämäärät kaikissa blogiteksteissä… Vai johtuuko se siitä, että useampi viesti on lähetetty samana päivänä ettei päivämäärät näy?Minulle jäi myös hieman epäselväksi kauanko tuo teidän vanhempi kissaneiti oli reissullaan? Onneksi kissa löytyi! Rapsutukset vain molemmille! :) Olen itsekin kissaihminen, täältä meiltä löytyy toistaiseksi vain yksi maatiaistyttö.Ehkä ihan hyvä vaihtoehto tuo tarhan rakentaminen. Voisin vaikkapa sähköpostitse vinkata sinulle hyvän kissa-aiheisen foorumin, jossa on paljon vinkkejä ja kuvia ulkotarhan rakentamiseen? :)Huomasin että olet pitänyt kissoillasi pantoja. Taisin lukea joltain eläinsuojeluyhdistyksen sivulta, ettei vapaana ulkoileville kissoille suositeltaisi pankoja, sillä ne voivat kuristua niihin mm. kiipeillessään puissa. Tarkoitukseni ei ollut sinua mitenkään kritisoida! :) Hyvää viikon jatkoa! :)- Lappilainen

 11. S
  12.7.2011 / 10:21

  >Päm: hyvin mahdollista et kukkii taas ku siirrät toiseen paikkaan, pioneilla piti muistaakseni olla tosi aurinkoinen paikka..? voi kiitos, ihanaa heinäkuuta sinnekin päin Suomenmaata :)kaatosade: voi miten mukavan kommentin mulle jätit, kiitos paljon <3. toivottavasti viihdyt täällä! ihana sun nimimerkki :)Lappilainen: heippa :)oi mikä kunnia et jaksoit koko blogin läpi lukea, kiitos siitä ja mukavasta kommentista! se on kiva että osaa löytää ideoita sisustuksesta, joka ei omaa tyyliä olekaan. se on taitolaji suorastaan :)). ja totta, jos esim. kolme kertaa päivässä postaa, näkyy päivämäärä ainoastaan siinä viimeisimmässä postauksessa. meidän kisu oli kateissa tasan 12vrk! kiitän heidän puolestaan rapsutuksista, karkuri nukkuu tässä mun vieressä sohvalla tyynykasan päällä, tultiin just lenkiltä :D. kesäterkkuja teidän neitokaiselle!laita vaan foorumin osoitetta tulemaan, kaikki vinkit on vielä tässä vaiheessa tarpeellisia, sillä tarhaa on vasta eilen aloitettu, runko on valmiina :).ahaa en ollu ennnen kuullu tuota kantaa ettei sais pitää pantoja, hyvä pointtihan se on! ihmiset vaan jotenki on niin tottuneita että perheellisillä kissoilla on panta, kodittomilla ei… meidän kisujen pannoissa on myös usein ollu mun yhteystiedot pienessä putkilossa & parerikääreessä. pidän niiden pantoja aina sen verran löysällä, et jos tiukka paikka tulee, saavat pään pannan sisältä pois :). pannassa on sellanen ns. kuminauhaosa, jonka ansiosta se just pahassa paikassa joustaa. kiitos, hyvää viikon jatkoa sinnekin!!! :)

 12. Hanna
  12.7.2011 / 19:22

  >Pionit ovat ihania!Kissojen pannoissa taitaa tosiaan olla usein sellainen kuminauha, joka joustaa jos kisu jää kiinni vaikka oksaan. Ja se onkin tosi hyvä se kuminauha! Eikös teidän neitokaisella kadonnut panta edellisellä karkureissulla? Se oli siis päässyt siitä irti, vaikka oli ehkä jäänyt jonnekin kiinni. :) Minun mielestä kisuilla on hyvä olla panta, että ihmiset tunnistavat kotikissoiksi pannalliset kissat. :)

 13. Niina
  14.7.2011 / 10:14

  >Pionit on ihania! Meillä niitä on kolme, mutta eivät ole vielä kukkineet. Sitä päivää odotetaan kuin kuuta nousevaa :)

 14. S
  14.7.2011 / 15:58

  >Hanna: totta, kuminauha on tosi hyvä olla! joo kyllä munki mielestä pannallinen kissa näyttää heti kotikissalta, mut pannaton jotenki orvolta.. <3Niina: voin hyvin kuvitella et odotat malttamattomana :)

 15. Anonymous
  9.10.2011 / 23:33

  >Hei!Ihana blogi <3Mistä nuo pasta/sugar-purkit ovat? Kivan yksinkertaisia, mutta ei tylsiä silti.Niin ja tärkein asia oli siis, että näyttäisi siltä että teillä on terassi UPM-profideckiä? Onko tuo musta vai harmaa? Millasia kokemuksia?Itse miellyin tuohon tooooooodella pahasti ja terassia suunniteltiin jo kovaa vauhtia, mutta ilmenikin tälle syksylle toimitusvaikeuksia, joten en jaksanut jäädä odottamaan. Keväällä sitten :)- Myy

 16. S
  10.10.2011 / 09:50

  >Myy: kiitos :) nuo keittiöpurkit on Minimanista. ja jep, profideckiä on terassit. väri harmaa. kokemuksia on vasta yhdestä kesästä ettei sinänsä kovin paljon, mut tyytyväisiä ollaan oltu. talvea jännitän et käykö niille mitenkään :D voin sit vaikka tehdä ens keväänä postausta asiasta, kunhan vain muistaisin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.