>Mustavalkoraitaa

>

Löytyykö muita raitafaneja?
Varsinkin mustavalkoraita on mun mieleen, ihanan raikas yhdistelmä ja sopii vaikka mihin!

Kuvat

Mukava määrä uusia lukijoita löytäny tiensä tänne tässä viime päivinä, lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti viihdytte blogini parissa!
Koska haluan jotenkin pienesti muistaa teitä lukijoita (vanhoja ja uusia), starttaa vihdoin huomenna… arvaatte varmaan mikä ;). 

Comments

 1. Kris
  12.7.2011 / 10:21

  >pirtsakat kuvat olet löytänyt!Sinivalkoraidallista minulle kiitos ;)musta on liian synkkä…odotan mitä nyt olet keksinyt ;)

 2. Amorwanilja
  12.7.2011 / 10:23

  >Ihania kuvia & raitoja!:)

 3. Anonymous
  12.7.2011 / 10:23

  >Kyllä vaan miellyttää silmää mustavalkoraita! Ostin keväällä Sisustuksen Koodista Pappeliinan kaksi mustavalkoraidallista koristetyynyä ja voi että, miten tykkään niistä!Tosi kivoja kuvia oot aiheesta löytäny ja niistä just näkee, miten moneen eri yhteyteen mustavalkoraidat sopii -sopivassa määrin!-I-

 4. Rags
  12.7.2011 / 10:26

  >Tykkaan kovasti mustavalkoraidoituksesta, kunhan sita ei ole liikaa eika tungettu liian pieneen tilaan. Antaa kivasti ryhtia ja raikkautta. Pidan myos mustavalkoruudusta, ja ihastuinkin taalla niihin sun Ikean tyynyihin. Onko ne muuten miten isot? Meilla on kylla ihan kamalasti sohvatyynyja yhdessa kaapissa (vaihtelu virkistaa…), mies varmaan on taas tosi iloinen, jos ja kun ne Ikean tyynyt hankin… :-DMiten meni eka tyopaiva loman jalkeen ja mita kisuille kuuluu? :-)

 5. Pieni Lintu
  12.7.2011 / 10:34

  >Tykkään tykkään!!!!Erityisesti noissa pisti silmään noi tooosi ihanat vanhat opetustaulut!!!

 6. S
  12.7.2011 / 10:52

  >Kris: no rehellisesti sanottuna tykkään mä myös sinivalkoraidasta, se on mun mielestä ihanan merihenkistä ja sopii esim. laukkuihin ja mökille :)amorwanilja: eikö vain :) kiva että sinäkin tykkäsit!I: voi mäki tykkäisin varmasti niistä tyynyistä! ja ihan totta, noissa on kyllä hyvä muistaa se kohtuus :D Rags: aivan, kohtuus raidoissa jos missä! ne Ikean tyynyt on kyllä kivat, ne on muistaakseni 50cm x 50cm. nooh, myyt kato jotain vanhempia tyynyjä ni voi ostaa lisää, niin mäkin tein. tosin mä eka ostin lisää ja vasta sitte myin :D.kiitos kivasti meni eka työpäivä, olihan siinä hiukan tottumista mut eiköhän se tästä taas lähde käyntiin! ja kisuille kuuluu hyvää, nuorempi on ulkona KOKO AJAN (lähinnä terassituolilla nukkuu), käy sisällä vaan syömässä ja tätä jatkuu syksyyn saakka.. vanhemman kans käytiin lenkillä tunti sitte ja nyt se on tossa mun vieressä sohvalla onnellisena, iiiison tyynykasan päällä (oon tehny sille sen kasan ku tiiän että se rakastaa kaikkee pehmeetä :D) Pieni Lintu: kiva! joo mielenkiintoisia kuvia, kaikkia kivoja pieniä yksityiskohtia :)

 7. Minna Karoliina
  12.7.2011 / 11:01

  >Ihania kuvia!Minäkin pidän raidoista, mustavalkoisista ja varsinkin sinivalkoisista raitakuoseista. Ne on niin raikkaita ja ajattomia, sekä helposti yhdisteltävissä lähes mihin vaan. :)Hyvä blogi, tykkään!

 8. Anonymous
  12.7.2011 / 11:11

  >Moi! Tämä uusi lukija löysi tänne viime viikolla. Yhtenä iltana venähti pitkälle yötä myöten, kun kahlasin läpi lähes koko blogin! :-D Aivan ihana koti sinulla! Oma kotini ei ikinä pysyisi noin valkoisena ja siistinä, eikä valitettavasti sisustaminenkaan ole niin hanskassa, etteikö meillä näyttäisi aika kukertavalta tuohon verrattuna, mutta mukava on ihailla, kun toiset osaa! :-)

 9. Piiju
  12.7.2011 / 11:28

  >Tämä raitafani täällä heiluttelee käsiään, tykkään:D Ei liene yllätys:) Kivoja inspiskuvia!

 10. Olivia
  12.7.2011 / 11:31

  >Ooh, kyllä raidoissa on viehätystä! Ja erityisesti tuo kuva aurinkotuoleista aiheuttaa hallitsematonta kuolausta…On sinulla ihana blogi!

 11. mapela
  12.7.2011 / 12:17

  >Ehdottomasti musta-valkoisen ja raitojen ystävä täällä ilmoittautuu!

 12. S
  12.7.2011 / 12:39

  >Minna Karoliina: juu samaa mieltä oon! sinivalkoraidasta tulee mieleen meri, myöskin punavalkoraita on kiva pienissä määrin :). ja keltavalkoraita! :D kyllähän niitä löytyy ku rupee pohtimaan… kiitos että tykkäät, mukava kuulla :)Anonyymi: moi ja ihana et oot löytäny tänne :). kiva että jätit viestiä, kiitos paljon!! sanoit niin kauniisti meidän kodista <3. varmasti teillä on ihana koti kukertavuudessaan :) (<–hassu sana :D)Piiju: hih, meitä on varmaan aika monta :)Olivia: sama mulla, sitä kuvaa tuijotin kauan ihan haltioituneena <3. kiitos kovasti kehusta Olivia! :)mapela: heippa! tervetuloa raita-fanclubiin :)

 13. Anttis
  12.7.2011 / 13:49

  >Täällä myös raitafani!

 14. Ansku
  12.7.2011 / 14:49

  >Tulin juuri kirpparilta mustavalkoraitaisen paidan kanssa! Tykkään raidoista myös sisustuksessa. Oma väritykseni on vähän "pehmeämpi" kotona, mutta on kiva katsella muualla sitten valkoista mustalla höystettynä.

 15. Elina
  12.7.2011 / 16:07

  >Täältä lähtee ääni myös harmaavalkoraidalle :) Ei niin hallitseva kun mustavalkoraita (joka on kyllä myös tosi kiva), mutta niillä saa musta luotua vähän erityyppisiä kokonaisuuksia.Tosi kiva postaus, ehdottomasti tämmöisistä(kin) tykkään, jos vain jaksat tehdä! Hyvin oot löytänyt kuvia aiheen ympärille! :)

 16. Hanna
  12.7.2011 / 16:54

  >Ai, että pidänko musta-valkoraidallisesta! Hei, kukapa ei tykkäisi =)

 17. Hanna
  12.7.2011 / 19:17

  >Tykkään kyllä raidoista! Tämän hetkisestä sisustuksesta niitä ei paljon löydy, mutta tykkään silti. :)Kiva postaus!

 18. Marianne
  12.7.2011 / 20:48

  >Täällä olisi myös yksi (ehkä ikuinen?) raitafani :))

 19. 04620
  12.7.2011 / 22:24

  >Ai että tykkäänkö? Jos se on mustavalkoista, se pääsee minun kotiini!

 20. Saila
  12.7.2011 / 22:40

  >Todellakin osuu ja uppoo musta-valkoraita! Myös harmaavalkoinen raitana menee ja kuhan saan tän muuttotouhun myötä ton makkarin kuntoon niin sinun arpajaisista voittamani seinätarraki pääsee aitiopaikalle. :D

 21. S
  12.7.2011 / 23:43

  >Anttis: :)Ansku: jaa niinkö, heh! mulla puolestaan toisinpäin et ihastelen muilla sitä pehmeyttä :) tai no on sitä meilläkin joskus, jonkin verran, joissain huoneissa :)Elina: hei mä olin unohtanu aivan harmaavalkoraidan, shame on me! tykkään siitäkin todella paljon!!! tosi mukava kuulla että tykkäsit tästä postauksesta, jatkossakin kiva tehdä vastaavanlaisia tietäen ettei ne oo vaan omaksi iloksi :)Hanna: hih! en kyllä tiiä kuka ei tykkäis :PHanna: mukava kuulla että tykkäsit raitapostauksesta! :))Marianne: minäkin taidan olla ikuinen :P04620: heh, mustavalkoinen on kyllä LOVELY <3Saila: jep, harmaavalkoraita oli mulla päässy unohtuun. siitä tykkään kans ylipaljon! voi kiva et tarralle löytyy paikka :)

 22. a_millia
  14.7.2011 / 00:40

  >Mustavalkoraitainen tapetti on alkanut kiehtomaan. Remontoimme pikkuhiljaa ostamaamme taloa, ja eteiseen juurikin olen yhdelle seinälle haaveillut levveäraitaisesta tapetista. Vielä kun saa miehen hyväksymään valitsemani tapetti ;)

 23. S
  14.7.2011 / 00:50

  >a_millia: ymmärrän miksi kiehtoo, meillä on sitä yhdessä huoneessa myös! tänään just valmistelin postausta, tulee ulos viikonlopun aikana :)

 24. Niina
  14.7.2011 / 10:12

  >Raitakuosit on ihania! Just hankin terassin tuoleille valkobeige-raidalliset tyynyt ja ne on sitten ihanat. Kyllä tuo mustavalkoraitakin on kiva. Mulla on sillä värityksellä Marimekon jokapoika-paita ja anoppi saa aina päänsäryn, kun pidän sitä paitaa heillä :) Laitan tyynyistä kuvia lähipäivinä, jos haluat kurkata :)

 25. S
  14.7.2011 / 15:59

  >Niina: laita joo ihmeessä kuvia niistä tyynyistä, varmasti kauniit. sitä sävyä näky asuntomessuillakin tänään :)

 26. kirsi
  16.9.2011 / 20:40

  >Heipsulista…itse en raitaa suosi vaatteissa enkä juuri missään muuallakaan….ainoastaan koristetyynystä löytyy raitakuosia..loppujen lopuksi ;)Kolme raskautta läpikäyneenä ja Marimekko paitoja pitäneenä vaatteistanikaan ei löydy raitaa…olen kyllä kokeillut mutta olo tuntuu jotenkin niin "isolta" raidallisessa..mutta makuasioita nämäkin ja kohtuus kaikessa ;)

 27. S
  17.9.2011 / 10:16

  >kirsi: mä tykkään raidoista sisustuksessa, kohtuudella käytettynä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.