>Koti, joka kiinnitti huomioni

>

Ihastelin yhtenä aamuna aamiaisella erilaisia koteja Alvhemin sivuilla, pitkästä aikaa.
Mulla oli mielessä joku tietty, jota varten keräsin kuvia, mutta siitä myöhemmin. 

Nimittäin yksi ihanuus myytävien asuntojen joukossa pisti heti silmääni ja siihen oli tutustuttava tarkemmin. Varsinkin tämän asunnon ylin kerros oli todella ihastuttava!


Yleisesti ottaen pidän ehkä liian kolkkona, jos sekä katto, seinät ja lattia on valkoiset, mutta tässä se ei häiritse. Kattoparrut tuo lämpöä, samoin pehmeät elementit kuten takkatuli, pörrömatto ja lampaantalja:

Myöskin punainen väri (tässä sohvana) on ns. lämmittävä elementti (koulussa opittua!) :)
Meillä ei oo koskaan ollu kirjahyllyjä, pidän niitä jotenki liian sotkuisina/sekavina, vaikka onnistuneita toteutuksiakin oon nähny! Kirjahylly vaatii mielestäni oman huoneensa, esim. työhuoneen, jossa se on pääosassa ja pääsee sen vuoksi oikeuksiinsa. Kirjahyllyjen seurana mielellään pari nojatuolia (ehkä pöytä), ei muuta. 
Mutta!, tässä kodissa kirjahylly sisältöineen tuo väriä ja piristystä sisustukseen, ei yhtään hullumman näköistä! Menee melkein tapetista vai mitä :)
Ihanaa rosoisuutta! Taustaseinä on kiva yksityiskohta vessassa:
Kun mennään raput alas…
… on näky tämä: 
Ehkä ensimmäinen keittiö, jossa näen kyseiset Tolixin baarijakkarat sinne sopien! Baarijakkarat & lattia
 –> kiva vastakohtapari! 
Jos ei tässä ollut vielä tarpeeksi ihanuutta, sitä löytyy viimeistään makuuhuoneesta: 
Rakastan noita rosoisia tiiliseiniä <3 Sopii ihanasti yhteen modernin, (korkeakiilto)valkoisen kanssa!
Makuuhuoneesta pääsee suoraan parvekkeelle vaikka nauttimaan aamukahvit:
Ihana postikorttityyny!

Mitä te piditte tästä kodista? 
Tykkäättekö näin valkoisista kodeista?
Ihana niitä on mielestäni muilla katsella, mutta haluaisinko omasta kodistani yhtä valkoisen… Nyt joku ajattelee et sillähän ON ihan valkoinen koti, mut ei mun mielestä :D
Haluaisitko sinä?
P.S. Nyt mä pakkaan kamerani, pressikorttini ja ystäväni autooni ja huristelen asuntomessuille :P

Comments

 1. Sabuska
  14.7.2011 / 09:55

  >Ihanan näköistä, olen päätymässä uudessa talossamme yllättäen valkoiseen, lattia vaalea tammi ja todennäköisesti ei tule paljoa ees tapettia. Mutta väri tulis sitten juuri esineistä, tekstiileistä jne. Ihanaa messupäivää sinulle, meillekin messut olis nyt ajankohtaisemmet kun koskaan, mutta toi matka.. 7 tuntia autossa ei kauheesti lasten kanssa hotsita ja muutenkaan lasten kanssa kiertely, nou nou:-) Ens vuonna messut tais olla Vantaalla, sinne sitten minäkin!

 2. Niina
  14.7.2011 / 10:05

  >Tosi ihana koti! En ehkä itse viihdy noin valkoisessa kodissa, mutta sisustuksesta löytyi kyllä paljon aivan ihania elementtejä. Etenkin makuuhuone oli jotenkin aivan ihana :) Ihanaa päivää asuntomessuilla <3 Me ollaan menossa heinäkuun vikana viikonloppuna ja olen nyt jo ihan pähkinöinä :)

 3. Hanna
  14.7.2011 / 10:05

  >Ihania kuvia! Kivoja messuja Sinulle! Huomasitko muuten, että blogissani on Sinulle haaste =)

 4. Henna
  14.7.2011 / 10:56

  >Aivan ihana koti! :D Mä tykkäsin paljon. Olen tässä itse viimeistelemässä (siis kaikki ihan kesken ja auki ;) ) kuun lopussa valmistuvan kodin juttuja. Siitä on tulossa, mikäs muu, valkoinen! Katsotaan millaista sisustusta saan aikaiseksi :)Minulla on myös pieni dilemma kirjahyllyjen kanssa – en saa niitä pidettynä siisteinä enkä "siistin sotkuisina". Joten niitäpä ei meidän kodissa sitten näy. Tähän kotiin se tosin toi ihanasti väriä. Makuuhuone tässä kodissa on malliltaan samanlainen kuin meillä, parvekkeen ovenkohtaa myöden. Tästäpä nappailenkin muutamia vinkkejä ;)

 5. mapela
  14.7.2011 / 11:23

  >Rakastan valkoisia koteja, varsinkin silloin kun niihin on lisätty lämpöä ja elämää selkein perusvärein <3

 6. Juillet
  14.7.2011 / 11:40

  >Aivan upea koti mun mielestä! Valkonen on kyllä niin puhdas väri, et siihen sopii kaveriksi mikä vaan. Parasta kodissa kuitenkin on se, että siinä on kä'ytetty pääasiassa vain juuri valkoista :)

 7. Enna
  14.7.2011 / 13:07

  >Aika kolkko ja liian kliini tuo olohuone, vaikka ne parrut oli kivat! Enempi tykkäsin keittiöstä ja makuuhuoneesta jossai oli myös hiukan särmää ja rosoisuutta!

 8. Satu
  14.7.2011 / 14:02

  >Jäänkin malttamattomana odottelemaan kuvia asuntomessuilta :) Toivottavasti itsekin sinne lomani aikana pääsen käymään.

 9. Hanna
  14.7.2011 / 17:35

  >No nyt mullakin on oma profiili vihdoin :-) Kiitos ihanan kummityttöni <3(Hanna.A)

 10. Viivi
  14.7.2011 / 18:57

  >Just voisin muuttaa heti tuonne! Ainoastaan olohuoneeseen tekisin joitain muutoksia. Punaisen pikku sohvan edessä oleva alue on tosi kolkko. Ja katsotaanko telkkaria pää vinossa sohvalta vai mistä?Muuten olis ihana. Kyllä olis kiva meidän kissojen juoksennella:) Niille tietysti rakennettais joku mahtava kiipeilytsydeemi!

 11. Padmerine
  14.7.2011 / 19:15

  >Kirjoitin ihan samasta asunnosta omaan blogiini postauksen myös ihastellen sen ihanuutta!! <3

 12. S
  14.7.2011 / 21:26

  >Sabuska: kuulostaa ihanalta teidän tuleva koti!!kiitos, oli superhuippupäivä! ens vuonna messut on Tampereella, muistaakseni :)Niina: makkariin ihastuin minäkin! ja voi, koita malttaa oottaa messuja, tosin hyvää kannattaakin oottaa ;)Hanna: kiitos Hanna ja kiitos myös haasteesta. enhän mä oo ehtiny blogeja lukemaan päiväkausiin :(. vaikeen haasteen pistit, pitää kattoo osaanko siihen mitään vastatakaan. siis osaan, mut mitään sellasta mitä julkisesti haluan kertoa :DHenna: oi voi teille tulee varmasti kaunis koti! nauti tuostakin vaiheesta, vaikka se melkosta rumbaa onkin :)). kiva jos sait vinkkejä!mapela: sama täällä :)Juillet: jep, valkoinen on niin kaunis, ajaton, raikastava ja puhdas väri. en kyllästy siihen varmaan ikinä :D

 13. Sanna
  14.7.2011 / 21:29

  >Haa, kiitos muistutuksesta. On ollut tapana piipahtaa Alvhemin sivuilla säännöllisesti kuolaamassa ja joskus oon lainannu kans blogiini mut olin ihan kokonaan unohtanut :) Ja makee oli kämppäkin ! Mulla kans notkahtaa polvet noiden tiiliseinien kanssa !

 14. S
  14.7.2011 / 21:35

  >Enna: niin aivan, aattelin et varmasti joku ajattelee niin eikä pidä olkkarista, eikä pidäkään :)Satu: voi toivottavasti pääset, oli huikeet messut!!!Hanna: voi ku mukava juttu :))Viivi: heh, telkkarin katseluasento tosiaan outo :D meni multa ohi koko tv!! eli aika lailla taisin sisustusta ihastella :PPadmerine: jaa niinkö, kiva! käynpä kurkkaamassa sun postauksen aiheesta :)Sanna: eipä mitään, siellä on kiva käydä aika ajoin haaveilemassa :). heh, hauska ilmaisu tiiliseinä-ihastuksesta!

 15. Sabuska
  14.7.2011 / 22:11

  >Voi meidän talosta tulis ihan super ihanampi, kun pudjetti ei ois nin himputin tiukka :-) Olikohan ne sit joku tuleva vuos Vantaalla, mutta Tampere käy myös oikein hyvin :-))) Ainoo että mein talo on jo toivottavasti siihen mennessä sisustettu..Onneks kuitenkin joka lehti pursuu asuntomessuja ja sitten te ihanaiset, jotka käytte ja bloggaatte, kiitti teille :-)

 16. S
  14.7.2011 / 22:32

  >Sabuska: joo saishan sitä vaikka mitä jos viittis ottaa satoja tuhansia lainaa… juu blogeissa pääsee varmasti tosi hyvin messuille mukaan :)

 17. Lilianna Lehdokki
  14.7.2011 / 22:36

  >TOIHAN ON MUN KOTI!!! Siis unelmissa, jos pitäis asua kaupungissa, niin SE TÄYDELLINEN KOTI olis just tuollainen. IHANA!!!!

 18. S
  14.7.2011 / 22:40

  >Lilianna Lehdokki: hehe :D. kiva kuulla susta btw.!

 19. Lilianna Lehdokki
  14.7.2011 / 23:39

  >No kiitos. Kiva ehtiä kommentoimaankin tänne jotain välillä :) Mun blogien seuraamiset on jääny hirmu vähälle viimeaikoina, mutta kyllä tänne sun blogiin yritän aina ehtiä :)

 20. S
  15.7.2011 / 16:35

  >Lilianna Lehdokki: mäkään en oo ehtiny aikoihin lukemaan blogeja niin paljo ku haluisin :/ no onpa ainaki syksyllä sit luettavaa ;)

 21. Lilianna Lehdokki
  17.7.2011 / 13:14

  >Miten niin syksyllä???? Onko multa mennyt jotain ohi?

 22. S
  17.7.2011 / 14:34

  >Lilianna Lehdokki: siis muuten vaan ku töissä on sit rauhallisempaa, joten ei oo työpäivän päätteeks niin poikki ja pihahommiakaan ei enää hirveesti sitte tehä… eli et varmaan oo mitään missannu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.