>Pinkki-musta-valkoinen

>

Aina yhtä ihana ja piristävä väriyhdistelmä!
Mustan ja valkoisen kanssa sopiikin kyllä melkein mikä vain:
lila, turkoosi, lime, keltainen, punainen… 

Oishan vaikka kylppärissäkin ihana joku turkoosi tehostepystyraita… jotain mosaiikkia, vaikka suihkunurkkauksessa…
Mut ennemmin tuon sitä väriä tekstiileillä, kukilla tms., jotka on helpompi ja halvempi vaihtaa toisiin milloin tahansa!

Miten miehen saa hyväksymään uudet ostokset?

”Mä ostin tän sulle!”

Välillä tuntuu jo ihan syksyltä… Tuntuuko teistäkin? 
Varsinkin sadepäivinä! Ja yöt on jo selvästi pimeämpiä. 
Saunailtoinakin on jo kiva laittaa tunnelmavaloa kylppäriin… Ensimmäistä kertaa kuukausiin!
Muitakin valaisimia meillä on käytetty lähipäivinä eka kerran sitte huhtikuun! Eli ollaan siis viimeks huhtikuussa pidetty jotain valaisinta päällä :D. Valkoiset seinät ja sisustus tekee niin paljon, valoa ei tarvi ku ikkunattomassa vessassa.

Kovaa matkakuumeilua tällä suunnalla, pitää varmaan viikonloppuna oikein ajan kans miettiä mihin lähtis!
Sain nimittäin onnekkaasti pidennettyä kesäloman kakkososuuttani muutamilla päivillä omaa lomaa. Ollaan sit miehen kans edes ne pari viikkoa yhtä aikaa lomalla ni on mahdollisuus lähteä vähän kauemmaksikin, jos halutaan.


Mutta tämmöstä täältä meidän kodista tältä erää; pihalla jyrää asfalttimiehet niin et Villeroy & Bochit kilisee kaapeissa, jyrinää ja kilinää karkuun lähden töihin!


P.S. Huomasithan alla arvonnan voittajan!

Comments

 1. Sirja
  21.7.2011 / 13:43

  >Hihhiih sama hassu matto löytyy täältä :) Aivan ihanat kaikki nuo laatat teidän kylppärissä!

 2. Tessu
  21.7.2011 / 14:03

  >Moi! Eksyin blogiisi vahingossa kerran, kun sisustusaiheisia blogeja selailin. Jostain syystä olen aina palannut takaisin. Mitään muuta blogia en aktiivisesti seuraa ;)Nyt ensimmäisen kerran uskaltauduin kirjoittamaan jotain, vaikka ei tähän postaukseen varsinaisesti liitykään.Mekin olemme aloittamassa rakennusprojektia. Tilasimme juuri Design-talolta Hailuoto 153A- mallin perinteisellä ulkoasulla, eli ei modernina, kuin se alunperin on. Sisustusta olen jo pitkään miettinyt ja mulle on ollut selvää, että haluan kodikkaan kodin, luonnollisia värejä ja ripauksen maalaistunnelmaa, kuin ystäväsi Hannan kodissa. Olen tehnyt samanlaista leikekirjaa kuin sinä, mutta nyt jostain kumman syystä maku on alannut muuttumaan mustaan ja valkoiseen ja vihko alannut täyttymään modernimmilla musta-valkoisilla sisustuskuvilla! Mitäh?? En olisi hetkisitten kuvitellutkaan, että voisin pitää moderniudesta! Mustasta olen aina pitänyt, joten se olisi vain luonnollinen valinta. Nyt olen ihan hukassa, että mitä edes itse haluan :D Jotenkin uuteen kotiin olisi kiva saada juuri tuota musta-valkoista, sillä siitä saa jotenkin siistin kuvan. Olen mieltynyt keittiöön mustiin alakaappeihin, MUTTA meillä on kaksi pientä lasta, joten ei ehkä sormenjälkien vuoksi hyvä ratkaisu ;)Onneksi on vielä aikaa ennenkuin tarvitsee lopullisia ratkaisuja tehdä…Ps. Ihania teidän kisut. Kissaihminen minäkin ;)

 3. Linda
  21.7.2011 / 14:39

  >Meillä myös tuollainen "I like you" tekstinen wc-matto, ihastuin siihen itse heti nettikaupassa ja samaan sarjaan ostettiin käsipyyhkeet:)

 4. Anonymous
  21.7.2011 / 15:40

  >Musta-valkoinen perusväritys on kyllä tosi kätevä, kun siihen tosissaan sopii mikä tehosteväri tahansa lisäksi ja saa nopsasti vaihdettua tunnelmaa pelkästään esim. tekstiilejä vaihtamalla! Teidän kylppäri on kyllä niin kaunis ja pakkohan miehen on tosta matosta tykätä :)-I-

 5. Anonymous
  21.7.2011 / 16:05

  >Ihanan nakoista! Ma kaytan muuten samaa tekniikkaa; "ma ostin tan sulle"! :-DVarsinkin keittiojuttuja, koska mieheni tykkaa kokkailla. Han ei vaan aina tajua mita kaikkea keittiossa tarttee. :-DDJoskus han ei huomaa edes, jos meille on tullut jotain uutta, tai ainakaan heti. Ostin ne ihanat Ikean mustavalkoiset tyynyt (kiitos sulle vinkista!) ja meni hetki ennen kuin han eilen toista tultuaan huomasi ne!! Siis niita ei voi olla huomaamatta, eihan??? :-)Usein voinkin ihan totuudenmukaisesti sanoa, etta mulla/meilla on taa ollut jo kauan.. Rags

 6. LauraR.
  21.7.2011 / 16:15

  >Mä olen jo "haistanut" syksyn ihan selkeästi ilmassa. Tuolla eteläisessä Suomessa vanhempieni kanssa se oli selkeämpää syksyfiilistä, mutta kyllä täällä Kokkolankin seudulla alkaa syksy olla jo havaittavissa mm. viljan kellastumisena.Jotenkin sitä jo odottaa, varsinkin koulun alkua. Tää kesä on mennyt taas niin hirveän nopeasti ja niin moni asiakin muuttunut..

 7. Anonymous
  21.7.2011 / 16:34

  >Oi ihanaa! Mistä tuo kiekura valkoinen laatta on?

 8. Viivi
  21.7.2011 / 16:41

  >Miau. Toi lause -Mä ostin ton sulle- on hyvä veto. Kyllä karskimpikin uros tuon verran tyttöjen väriä kestää;)Reipas mies sulla kun niin nopeasti rakensi kisuille tarhan! Ja hyvä idea häneltä laittaa ylös tähystys paikka.Niin, ja nyt sä sait lisää sisustettavaa!

 9. Hanna
  21.7.2011 / 18:56

  >Kaunista! Ja kiva matto! :DMun mielestä on ihanaa kun yöt ovat taas pimeitä. Yöllä pitää olla pimeää! :) Ja tuntuu kyllä syksyltä, varsinkin sadesäällä. Tykkään kyllä oikeastaan kaikista vuodenajoista, paitsi talvesta… :/ Talvi saisi olla paaaljon lyhyempi, niin se olisi kivempi.Meilläkään ei ole koko kesänä käytetty valoja. Niitäkin on taas jännää sytytellä, koska koti näyttää aivan erilaiselta valojen kanssa. :)Minnepäin meinasitte reissata? Kotimaassa vai ihan ulkomaille asti?

 10. Soile
  21.7.2011 / 19:05

  >Ihana matto! Pinkki on kyllä ihanan näköinen värilisä mustaan ja valkoiseen:) Oot kyllä ollu järkevä kun olet pysynyt tuossa valkoisessa perusvärissä; tosiaankin joku turkoosi raita olis ihana valkoisen välissä, mutta kun noihin väreihin tahtoo aina ajan myötä kyllästyä ja valkoinen on hyvä pohja kaikille sävyille. Minäkin sentään valitsin silloin 8 vuotta sitten pesuhuoneeseen valkean laatan…no on mulla kyllä siellä se kaakaon värinen laattarivi ikäänkuin boordina ja se on onneksi aika neutraali sävy;)

 11. Marika
  21.7.2011 / 20:48

  >Tosi kiva väriyhdistelmä. Kyllä se mieskin vielä ostoksiin lämpenee :) Oma suosikkini nyt kesäiseen aikaan on valkoinen ja turkoosi, se on niin raikas. Täällä on ollut tänään ukkos- ja sadepäivä, varsinaista syksyn tuntua ei ole ollut vaikka välillä sateen aikana aika pimeää olikin, vaan kuuman kostea ilma on tunkeutunut sisälle ja olo on aika nihkeä. Huomenna tosi kovaa hellettä luvassa, huh. Tykkään kyllä siitä, mutta kun kotona on sisällä yhtä kuumaa, niin se ei ole kovin kivaa. Seuraavaan asuntoon hankin ehdottomasti jäähdytyksen. Mukavaa reissun mietintää:) Matkalle lähdössä melkein parasta on sen suunnitteluvaihe. Itselläni olisi haaveissa lähteä ensi talvena talvea pakoon jonnekin lämpimään. 2 viikkoa olisi mahkua pitää lomaa, joten sitä pääsisi jo pidemmällekin. Mutta vielä tosiaan ihan haaveiluasteella.

 12. Anonymous
  21.7.2011 / 21:35

  >OLEN PITKÄÄN SUN JUTTUJA SEURANNUT MUT NYT VASTA VESTIN JÄTÄN . LUEN PALJON JA JOKU VINKKAS TÄNNE JA MIKÄ TAITURI OLETKAAN ME ILOLLA LUEMMAN IHANA SSSS

 13. Marianne
  21.7.2011 / 21:41

  >Oi mite söpö matto! :)

 14. S
  21.7.2011 / 21:49

  >Sirja: matto on kiva :). ja voi kiitos <3Tessu: heippa ja kiva kun jätit merkin itsestäsi :). ihanaa että täällä on ollu jotain mielenkiintoista, mikä on aina saanu sut palaamaan, toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin!heh, tuttua tuo miten maku muuttuu! onneks sulla on vielä aikaa makustella, mikä onkaan sun ominta tyyliä. et onko esim. moderni ripauksella romanttisuutta/maalaishenkisyyttä :). siinä ystäväni kodissa on juurikin molempia tyylejä ja lopputulos on mielestäni tosi onnistunut. ei liian lälly, vaan kivasti särmää tuo se moderni ripaus :).mustia alakaappeja/-laatikoita mietin minäkin, mut hylkäsin sen sit ku meidän keittiö ei oo niin valoisalla puolella, joten mustat kaapistot ois pimentäny sitä ehkä liikaa. sitä kannattaa miettiä. mutta mattamusta antaa aika hyvin anteeks sormenjäljet. lisäks tuo musta on aika trendiväri, et kahden vuoden päästä oisin ehkä täysin kyllästyny siihen, mene ja tiedä :). päädyin sit mustaan tasoon, joka on helpompi vaihtaa ku kaikki alakalusteiden ovet, meillä kun niitä on melko paljon. kiitos kisukehuista :)Linda: juu sama mulla, se oli niin ihanan pirtsakka :). käsipyyhkeitä en muistaakseni nähnytkään. tosin ne oiski meillä eri huoneissa…I: voi kiitos kaunis <3 ja kyllähän hän tykkäs :DRags: kiitos <3. joo pakkohan tollasesta ostoksesta on tykätä ku on teksti ja kaikki :Dmeillä mies huomaa uudet ostokset, mut ei koskaan oo valittanu niistä mitään. saan ostella kunhan käytän omia viikkorahojani :D (en vaan tiiä mistä sitä viikkorahaa saa…)LauraR: juu jotenki musta tuntuu et kesä on ohi. ei oo enää samaa fiilistä ku touko-kesäkuussa. haluisinki äkkiä harpata johonki lokakuuhun ni voin alkaa oottaa joulua :D

 15. Liinu
  21.7.2011 / 22:00

  >No ei oo, siis syksyn tuntua ilmassa. nimimerk. "lomat vasta elokuussa" :)

 16. S
  21.7.2011 / 22:02

  >Anonyymi: kiitos :) tilasimme sitä Kaakelikeskuksen kautta, tosi kiva laatta, hillitty mut silti siinä on tarpeeks sitä jotain!Viivi: juu eihän siinä ollu mitään mukisemista ku näki ton maton lauseen ;D. nyt on kisuilla jo tasoja tarhassa ja lautoja missä käppäillä! Hanna: kiitti Hanna :). mäki tykkään pimeistä öistä ja jotenki jo odotan syksyä sen tunnelman vuoksi. toki tykkään kesästäkin, mut en tiiä miten musta aivan tuntuu et kesä on ohi. touko-kesäkuu oli KESÄkuukausia, nyt tuntuu jo syksyltä… ei oo enää sitä fiilistä mitä noina kuukausina oli. sekä kotimaassa että ulkomailla :). pitää nyt kattoo mihin lähdetään!Soile: hih, kiitos :). mulla kans on aina se kyllästymisen vaara enkä tohtis miehelle vuoden asumisen jälkeen ehdottaa et laatoitetaanko kylppäri uusiks ;D. nyt ei onneks tarvi! ihailen niitä värejä sit muilla :).Marika: juu ei meillä mies ikinä valita mun ostoksista, saan kyllä ostella. hänellä taitaa olla oma lehmä ojassa: saa itekki tehdä sit ostoja, tosin hänen ostot on melko eri mittaluokkaa ku mun. mm. nyt haaveilee veneestä ja harrikasta :D toiv. jää haaveilun asteelle! mä sentään tyydyn vitosen kylppärin mattoon :D. mulla alkaa olla ihan syysfiilis. se kesäfiilis mikä oli huhtikuusta heinäkuun alkuun, on tiessään… ois jo joulu :D. Anonyymi: kiitos kommentista ja kiva et joku vinkkas sut tänne. mukava et on löytyny kivaa luettavaa, tulin iloiseksi :)Marianne: eikö :)

 17. S
  21.7.2011 / 22:03

  >Liinu: on mullaki lomaa vielä elokuussa, mut silti jotenki aistin syksyn. ärsyttää, sillä näin mulle tulee tosi pitkä syksy :D

 18. Aatsipoppaa
  22.7.2011 / 02:11

  >Aivan ihana kylppäri! :)

 19. Ansku
  22.7.2011 / 10:45

  >Kyllä se vaan helpottaa sisustamista,kun on kiinteät osat asuntoa ja pääkalusteet mahdollisimman kapealla väriskaalalla.Oli muuten tosi kiva postaus talosuunnittelusta (vihko ihana!)ja aivan mahtava design-kissatarha. Täällä olis kaksi kateellista raitahäntää! Pitäisköhän meidänkin vähän rempata kissatarhaa:D

 20. S
  22.7.2011 / 16:11

  >Aatsipoppaa: kiitos sinulle :)Ansku: aivan totta! hehe, pitääpä heti kertoa miehelle et design-kissatarhaksi kehuttiin, kiitos vaan kovasti :))

 21. annyu__
  10.12.2012 / 21:04

  teän kylppäri on kyllä erittäin onnistunut! :) sopivan simppeli mutta tyylikäs. semmoista utelisin että mistä teidän kylppärin pyyhekoukut on hankittu? ikeassa muistaakseni joskus oon nähny vastaavia mutta nyt niitä ei ainakaan haaparannan ikeassa enää näkynyt :/

  • 10.12.2012 / 22:44

   voi kiitos :)) pyyhekoukut on Kodin Ykkösestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.