>Synttärikahveilla

>

Tässä yhtenä päivänä vietettiin miehen synttäreitä pienesti kakkukahvien merkeissä:


Tosin kattaus oli aavistuksen verran naisellinen :P

Valkoisella sydänlautasella herkullinen mansikkakermakakku (ei itsetehty):

Moni meillä käynyt on epäillyt tämän kakkuottimen toimivuutta, mut voin todeta epäilykset turhiksi. Magisso on just hyvä!

Ihanaa viikonlopun alkua lukijoilleni!

Comments

 1. Anonymous
  22.7.2011 / 11:48

  >Kaunis kattaus ja herkullisen näköinen kakku :) Meillä on myös tuo Magisson kakkulapio ja on toimiva.Mukavaa viikonlopun alkua sinne myös :)-I-

 2. -Miia-
  22.7.2011 / 11:48

  >Oi miten kaunista! Vaaleanpunaista unelmaa! Paljon onnea vielä miehellesi! :)

 3. Marika
  22.7.2011 / 12:03

  >Kaunis kattaus! Kyllä siihen mieskin oli varmasti tyytyväinen :) Olen kuullut kehuja muiltakin tuosta kakkuottimesta.Mukavaa viikonloppua :) Meillä se menee tällä kertaa ihan kotosalla. Miehellä on huomenna synttärit ja täytyy keksiä jotain kivaa. Aivan ihanaa kyllä kun viikonloppu alkaa! Loman jälkeen tätä on kovasti odotettu…

 4. Marianne
  22.7.2011 / 12:57

  >Kaunis kattaus :–)

 5. Hanna
  22.7.2011 / 13:04

  >Herkullisen näköistä kakkua ja kaunis kattaus! :)Saako tuolla Magissolla otettu helposti myös ensimmäisen kakkupalan?

 6. Anonymous
  22.7.2011 / 16:04

  >Hei,Blogistasi on kiva hakea inspiraatiota omaan rakennusprojektiin. Olen jo pitkään ihaillut tiedän takkaa ja kuvissa se näkyy hyvin. Raksaprojektiin liittyen olemme hakeneet sopivaa takkamallia olohuoneeseemme. Päädyimme lopulta siihen, että pyysimme muuraria avuksi ja muuraamaan meille haluamamme takan. Siihen liittyen kysyisinkin, että mistä olette hankkineet takkassanne olevan takkaluukun? Haaveilemme saman mallisesta takasta ja olen etsinyt valmistajia :) t. Mari

 7. S
  22.7.2011 / 16:16

  >I: kiitos :). pidän aina kattaukset melko yksinkertaisina :). Miia: voi kiitos Miia, välitän onnittelut :))Marika: kiitti Marika :). ei mies sanonu kattauksesta mitään, on varmaan niin tottunu jo :/. hyvä ku muistutit miehesi synttäreistä ni tietää onnitella :)Marianne: kiitos Marianne :)Hanna: kiitti Hanna :). juu ensimmäinen irtoo ihan siinä missä muutki palat! mä en enää tavanomaisia kakkulapioita haluis käyttääkään, tuo on sata kertaa parempi. inhoon leikata epävarmasti semmosella peruslapiolla, se on sellasta säätämistä ja aina jää puolet palasta matkan varrelle. tuo on niin terävä alaosasta et leikkaa tosi nätisti ja siististi palasen :)

 8. S
  22.7.2011 / 16:23

  >Mari: kiva että tämä toimii sulle inspiraationa, mukava kuulla :). oon itse asiassa ajatellu tekeväni meidän takasta paremman postauksen ku tilastojen perusteella se ihmisiä kovasti kiinnostaa! meidänkin takka on paikalleen muurattu mun piirrosten pohjalta. takkaluukun tilasimme Tapani Puosilta (kulmahissiluukku). mielestäni niitä ei muualta saa, siis ainakaan hissimallista.

 9. Viivi
  22.7.2011 / 21:44

  >Kaunis kattaus ja toi kakku maistuis kyllä mullekin, nam.Meillä on sama kakkuotin teräksisenä ja on tosi hyvä kaikkiin kakkuihin.

 10. S
  22.7.2011 / 21:57

  >Viivi: kiitos Viivi! kakku oli kyllä herkullista ja helppoa (suoraan pakastealtaasta :P)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.