>Juhlan paikka!

>

Arjen katkaisuun on aina hyvä keksiä erinäisiä syitä ;).
Tänään se syy on blogini 1-vuotissynttärit!

Tämä synttäripostaus on samalla 478. postaukseni. 
Pikaisen laskutoimituksen suoritin ja näistä kaikista postauksistani 1/5 on ollut kisuaiheisia eli niistä löytyy tagi ”kisut”. Loput lähes 400 postausta on ollut sisustusta, omaa kotiani tai pintapuolisesti omaa elämääni käsitteleviä juttuja. Näillä aiheilla jatketaan blogini toista vuottakin, aina sillä fiiliksellä miltä musta ikinä tuntuukaan ja toki myös lukijoiden toiveita olen usein kuunnellut. Ehkä mukaan tulee myös uusia aiheita, ei voi tietää, aika näyttää!
***

Eilen vietettiin tosi kiva lauantai-ilta; käytiin yhdessä lempiravintoloistamme syömässä.

Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa; ruoka on täydellistä, miljöö ihanan tunnelmallinen sekä palvelu erinomaista! Nämä seikat saa meidätkin palaamaan tähän paikkaan kerta toisensa jälkeen. 

Tällä kertaa mun valinta oli pippuripihvi konjakkikermakastikkeella:

Mies valitsi Lyhdyn leikkeen bearnaisekastikkeella:

Jälkiruokana miehellä vaniljajäätelöä kinuskikastikkeella (joka oli taivaallista, Lyhdyssä valmistettu!) ja mulla tuoreet, metsämansikkaliköörillä marinoidut mansikat, vaniljajäätelöä ja kermavaahtoa :P

Meidän ruuat juomineen (olut, viini ja maito) ja jälkiruokineen tuli maksaan n. 70 €, jos se antaa hiukan käsitystä hintaluokasta.
Suunnitelmissa oli mennä yöllä vielä yöuinnille, mut ukkonen pilas suunnitelmat, höh!

Käytiin sit vaan pienellä kesäillan ajelulla :)

Haluan kiittää teitä kaikkia; teitä jotka olette seuranneet juttujani ihan ensimmäisestä päivästä lähtien, teitä jotka olette tulleet mukaan matkan varrella ja ihan uusimpiakin lukijoita.
Kiitos teille kaikille ystävällisille, ihana olla tämmönen paikka, missä tapaa samanhenkisiä ihmisiä, oli se yhdistävä asia sitten kodin sisustus tai kisulaiset tai jokin muu ;). 
Tämän blogin aloittaessani en ajatellut tulenko bloggaamaan pari kuukautta, vuoden vai useita vuosia! Niin paljon upeita asioita tää on kuitenkin tuonu mun ja koko perheemme elämään ettei tästä enää niin vain voi luopua!
Mutta päivä kerrallaan mennään, tulevasta kun ei kukaan tiedä.

Mulla on suunnitteilla teille jymyjuttu (ei mikään arvonta), yritän ehtiä toteuttaa sen piakkoin ja se vois olla vaikka blogini 500. postaus!
Sen verran voin paljastaa, et joku osoitti toiveensa tätä kohtaan jo viime syksynä!

Ihanaa viikon viimeistä päivää!
:)

Comments

 1. Tarja S
  24.7.2011 / 11:24

  >ONNEA 1-vuotiaalle <3 Toivottavasti on monta vuotta vielä edessä, hyvin olen blogisi parissa viihtynyt.Terveisin "laiska kommentoija"

 2. Olivia
  24.7.2011 / 11:28

  >Onnea ahkeralle, iloiselle ja sinnikkäälle bloginpitäjälle! Kiva, että olet jatkamassa postauksia :) Niitä odotellessa…

 3. Inanaa
  24.7.2011 / 12:11

  >Kiitos itsellesi! Nyt parin kuukauden aikana olen päivittäin seurannut blogiasi ja se on yksi lemppareistani! Ahmin sisustuspostauksiasi keräten niistä inspiraatiota omaan uudistuvaan sisustukseeni ja hihittelen ihanille kissoillesi. Ovat niin persoonallisia ja lisäksi vanhemman kisuneidin palaamisesta reissultansa oli itselleni koko ajan varmaa, koska eihän se nyt käy, että toiset lopettavat meidän muiden kissaihmisten viihdyttämisen. ;)Haaveilen kesäisestä, syksyisestä tai keväisestä reissusta Pietarsaareen ystäväni luokse ja mikä olisikaan ihanampaa, kuin vierailla samalla reissulla Kokkolassa.

 4. Anonymous
  24.7.2011 / 12:17

  >Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! Ja kiitos itsellesi, ihanaa on ollut olla mukana ja toivottavasti jatkat viela pitkaan. Ihana arjen piristys tama sinun blogisi! <3Rags

 5. Anonymous
  24.7.2011 / 12:23

  >Mun eka kommentti ei tainnu tulla perille? Kun lähetin kommentin, blogger kehoitti luomaan oman blogin…no, jos nyt ennen sitä kuitenkin onnittelisin 1-vuotiasta ;DKiitos sulle ihanasta, positiivisesta ja inspiroivasta hyvänmielen-blogista!Olen seurannut tätä blogia reilut puoli vuotta, mutta aiemmatkin postauksetkin on tullu luettua. Tänne palaa mielellään joka päivä kurkkaamaan uutta postausta :) Uskomatonta, miten sulla riittää joka päivälle ideoita uuteen postaukseen, vaikka on huoliakin ollut matkassa! Teidän kauniista kodista on ilo katsella kuvia ja miten monet naurut onkaan teidän kisuneidit saaneet aikaan ;D Toivottavasti jaksat bloggailla vielä piiitkään meidän iloksi :)Mukavaa sunnuntaita teille sinne!-I-

 6. Anttis
  24.7.2011 / 12:28

  >Onnea vuosikkaalle! odotan innolla mikä se jymyjuttu on :)

 7. Hanna
  24.7.2011 / 12:42

  >Onnea 1-vuotiaalle blogille! Todella ahkerasti olet jaksanut tehdä postauksia, ja se on tietysti meille lukijoille iloinen asia!Minä muuten melkein osaan arvata, mikä se jymyjuttu on!! :D Tai sitten oon ihan väärässä… :DIhania kuvia Lyhdystä! Oon itsekin syönyt siellä mm. tuon pippuripihvin ja se oli todella hyvää!

 8. Anonymous
  24.7.2011 / 13:04

  >Lämpöiset onnittelut yksivuotiaalle! Mä viihdyn täällä niiiin hyvin :)t. Äippä

 9. Susanne
  24.7.2011 / 13:21

  >Onnea 1-vuotiaalle kauniille ja ihanalle blogille!

 10. Marika
  24.7.2011 / 14:31

  >Onnittelut 1-vuotiaalle! Blogiasi on ilo lukea ja kaikesta huomaa miten paljon siihen panostat, jatka samaan malliin :)Todella herkullisen näköiset annokset, oli varmasti hyvää! Hmm, mikähän ylläri sinulla on mielessä, jännityksellä odotan :)

 11. Päm
  24.7.2011 / 14:56

  >SisukkaalleShoppailevalleSympaattiselleSisustajaS:lleSuperSuuretSuosionosoituksetSynttärinä! <3Ylläri pian kehiin!

 12. Satu
  24.7.2011 / 17:38

  >Onnea yksivuotiaalle! Kiitos itsellesi, kun kirjoittelet ihanaa blogia, jota on aina ilo käydä lueskelemassa :)

 13. Anonymous
  24.7.2011 / 17:40

  >Täältäki onnitteluja 1-vuotiaalle! :) Harvoin kommentoin vaikka usein käyn sinunki blogilla ihailemassa kotianne ja kisujanne :)Kaunis, ihana, vaalea, tyylikäs ja valoisa, ja niin minun mieleinen koti ja ihanat kisutki :)Meillä kans 2 kissaa, karvakaksoset, ovat meän "vauvoja" vaikka ovatki jo 13v., Vili-neiti (piti olla poika) ja Pyry-herra :)Kissamaisin Sisustusterveisin :)Satu

 14. O
  24.7.2011 / 19:07

  >ONNEA! :)

 15. Aikku
  24.7.2011 / 19:09

  >Onnea 1-vuotiaalle! Ja kiitokset sulle, että olet meitä lukijoita jaksanut ilahduttaa kauniilla kuvillasi ja hauskoilla jutuillasi! Onneksi sulla riittää jutun juurta, niin toivottavasti jaksat vielä jatkaa pitkään!

 16. gone to the beach
  24.7.2011 / 19:35

  >Hyvää syntymäpäivää! Aloin miettimään mikähän se ylläri mahtaa olla….

 17. Anonymous
  24.7.2011 / 20:06

  >Suuren suuret synttärionnittelut vuosikkaalle :) Ja sinulle valtavan suuret kiitokset siitä, kun jaksat näitä mahtavia juttuja kirjoitella ja ihania kuvia laitella meidän kaikkien iloksi! Ylläriä odotellessa ;) JÄNNITTÄÄ :)-Minna

 18. Taru
  24.7.2011 / 20:22

  >Onnea 1-vuotiaalle! Löysin ihanan blogisi kerran yövuorossa, kun googletin kuvahaulla laskosverhoja :) ja jäin heti koukkuun. Tykkään tyylistäsi ja tavastasi postata usein :)Innolla odotan jymy-yllätystä.Taru

 19. Piiju
  24.7.2011 / 21:17

  >Onnittelut 1-vuotiaalle:)) Toivon teille monia, monia, monia antoisia vuosia eteenpäin! Kiitos ihanasta blogista <3

 20. Mammamarian
  24.7.2011 / 22:52

  >Onnea onnea synttäribloggaajalle :D Ilo on siun juttuja lukea ja toivon että kivasta ja rennosta tyylistäsi saa jatkossakin nauttia paljon! Ja tosi mukavalle näyttää ravintolan miljöö. Sait just meilläkin aikaan pihvihimon :D Niin, ja kissojen aitaus harkinnassa täälläkin. Kirjotin just blogiin juttua mökkikeikasta, jossa kissaherra sai olla vapaana. Toinen juttu on täällä kaupungissa :(

 21. -J-
  24.7.2011 / 22:54

  >Hurjasti onnea 1-vuotiaalle blogille! Monta päivää olet pelastanut, ja tuhannen uutta ideaa suonut. Toivottavasti kirjoittelu aktiivisuus jatkuu ja jatkossakin pääsemme kurkkimaan juttujasi :)

 22. Anonymous
  24.7.2011 / 22:55

  >Onnea:) ja KIITOS mahtavasta blogista. Jatkasamaan malliin :) Heti tuli mieleen et oisko yllätys, et paljastaisit kasvosi??? :)) äähh..entiiä. Jännittää!Terv, Katruska joka eka kertaa kommentoi, puolenvuoden seuraamisen jälkeen.

 23. Onnen Omenia
  24.7.2011 / 23:07

  >Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille!

 24. Marja
  25.7.2011 / 09:29

  >Onnea 1-vuotiaalle täältäkin suunnalta! :) Sun postauksista tulee aina hyvälle tuulelle (poislukien kissimirri kateissa-postaukset)!! Mäkin jään odottamaan sitä jymyjuttua ja veikkailen samaa mitä aiempi anonyymi Katruska :)

 25. S
  25.7.2011 / 10:18

  >Tarja S: kiitos, olipa mukavaa kuultavaa :)Olivia: kiitos paljon, kivasti kuvailtu :)Inanaa: kiitos sulle ihanasta viestistä ja mukava että kisuista on iloa ollut sullekin :)) tervetuloa Kokkolaan!Rags: voi kiitos <3 te lukijatkin piristätte mun arkea. kiva että oot pysyny mukana!I: haha, ei siis muuta kuin blogia perustamaan :D. kiitos kauniista & mieltä lämmittävistä sanoista, ihana että oot löytäny täältä mielenkiintoista luettavaa :)mukavaa alkanutta viikkoa!Anttis: kiitos :))Hanna: kiitos Hanna! ja ens kerralla mennään sit porukalla Lyhtyyn eikös :)Äippä: voi että miten mukava kuulla, kiitos paljon :)Susanne: kiitos Susanne! :)Marika: kiitos Marika :). juu totta, ei nää postaukset ihan ite itteensä valmiiks tee :P

 26. S
  25.7.2011 / 10:30

  >Päm: kiitos kiva Päm <3 vielä hieman matkaa ylläriin :)Satu: kiitos Satu, kiva että viihdyt blogini parissa!Satu: kiitos kivasta kommentista ja onnitteluista :). silityksiä Vilille ja Pyrylle! meidän neidit on tarhassa nuuskuttamassa aamupäivän tuoksuja :)O: kiitos :)Aikku: kiitos Aikku :). nyt ainaki tuntuu et juttua riittää välillä liiaksikin asti :Dgone to the beach: kiitos! vielä hetki menee ennen kuin ylläri paljastuu ;)Minna: voi kiitos Minna, ihanasti kirjoitettu <3. vielä on muutama postaus matkaa ylläriin, pitää alkaa sitä kohta jo valmistelemaan!Taru: kiitos Taru! tosi kiva että löysit tänne ja jäit lukijaksi :)Piiju: kiitos sulle ihana Piiju <3Mammamarian: voi kiitos kiitos <3 kiva että tykkäät mun blogista :) jaa tuunpa heti sun blogiin kurkkimaan!

 27. S
  25.7.2011 / 10:47

  >J: voi kiitos sulle! aivan mahtavaa et oot saanu täältä ideoita ja jopa ihan päiviä pelastanut :)) wau!Katruska: heippa kiva kuulla susta :) kiitos että seuraat blogiani! yllätykseen on vielä muutama postaus matkaa ;)Onnen Omenia: kiitos <3Marja: kiitos paljon Marja! ihana kuulla :)). hih, jää nähtäväks osuko teidän veikkaus oikeaan ;)

 28. Anonymous
  25.7.2011 / 23:31

  >Hei…onnittelut täältäkin 1-vuotiaalle blogillesi!!!:) Ollu niin kiirusta viime päivät, että nyt vasta ehdin onnittelemaan. Niin ja kiitos tuosta ravintolaesittelystä täälläkin. Kenties suuntaamme kohti Lyhtyä kun sinne päin tulemme…mukavalta paikalta näyttää.:)terv.Piia

 29. S
  26.7.2011 / 09:58

  >Piia: kiitos Piia :) juu tuo Wanha Lyhty ei varmasti tuota pettymystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.