>Kaksi kaunista messutaloa

>

Eniten mun mieleen messuilla oli kohde, jonka esittelin Messuhelmi-postauksessani
Villa Whiten lisäksi mieleeni jäi kaksi muutakin kohdetta erityisen ihanina ja niiden parhaat palat esittelenkin teille nyt!


Joku muuten kysyi voisinko esitellä kaikki messukohteet blogissani. Tähän mun täytyy valitettavasti todeta ettei aikani millään riitä. Eri asia ois, jos tämä ois mun palkkatyö, jolloin mulla ois kahdeksan tuntia päivässä aikaa bloggailla. Mikä ois kyllä ihan huippua :D. Mutta koska en tästä rahaa saa, joudun käymään töissä. Eli aika on valitettavasti rajallinen näihin blogijuttuihin…


Mutta nyt tähän ensimmäiseen ihanaan kotiin; Anvia Kotiin (32), joka oli jo talvella yks mun suosikki ulkomuotonsa perusteella: kaunis valkoinen kivitalo!

Tykkään kovasti tuosta wc:n seinälaatasta, sillä sais ihania tehosteita aikaan! Eikä tuo varmaan keittiön välitilassakaan ois hullumpi :)

Keittiö pelkistetty ja valkoinen, nätti, mutta lieden yläpuolen valaisimesta (?) en pidä; siitä tulee mieleen joku lääkäriasema tai röntgen tai muuta vastaavaa :/

Ruokaillessa voi ihastella kaunista merimaisemaa:

Tämä taulu oli messujen ajaksi vaihdettu toiseen, rumempaan, en tiedä miksi :/. (Otin nämä kuvat siis lehdistöpäivänä.) Huomasin asian ku käytiin miehen kans messuilla pyörähtämässä. 
Tämä on sellaista taidetta mistä minäkin pidän :))

Sinisävyinen taulu olisi sopinut tähän kotiin mainiosti, sillä taulussa toistuu suurista ikkunoista näkyvän meren sävyt. Koti on sisustettu käyttäen enimmäkseen valkoista sekä hieman mustaa eikä mielestäni muuta kaipaakaan. Näin meri nousee parhaiten esiin talon sisustukseen!

Vanhempien makuuhuone on ihastuttava ja tuollainen sängynpäätyseinän takana oleva vaatesäilytystila tulee meidänkin seuraavaan kotiin :P

Kohteesta löytyy myös rantasauna, tottakai. Tämän kodin rantasauna on upeasti savusaunahenkinen: ***
Sitten toiseen kauniiseen messutaloon, joka on Lakka Kivitalo Kaj Stenvall, kohde 28.

Keittiö samanlainen U-mallinen kuin meillä:

Olohuoneen kattovalaisin on kunnon katseenvangitsija: 

Tässä kohteessa on mielestäni kiva idea: huoneet on sisustettu Stenvallin maalausten pohjalta!

Esim. tyttären huone on suunniteltu Stenvallin Unen hiljainen portti -maalauksen pohjalta: 

Pojan huoneessa erikoinen ja hauska ratkaisu pöydäksi: 
Vanhempien makuuhuone sijaitsee ruokailutilan vieressä: 

Mitäs te piditte näistä kohteista?
Oliko mieleenne?

Comments

 1. Anonymous
  25.7.2011 / 09:21

  >Hienoja kohteita kumpikin. Vinkiksi sille, joka pyysi tekemään jokaisesta messutalosta postauksen, niin " Sisustus ja Sepustus" – blogissa ne käsitellään lähiaikoina. Itsekin odottelen kyseisiä postauksia.

 2. Anonymous
  25.7.2011 / 09:54

  >Muistaakseni tuossa ylemmässä messukohteessa, jossa puhuit liesituulettimesta, niin se nousee siitä tasosta ja lieden yläpuolella oleva on valaisin. Siinä saarekkeessa lieden edessä näkyy valkoinen suorakaiteen muotoinen alue, niiin se on se liesituuletin joka nousee ylös ruokaa laittaessa.Tuon kohteen wc oli mun lemppareita. Yksinkertaisen kaunis.Ensimmäistä kertaa kun jätän viestiä, niin pitää vielä kiittää kivasta blogista.- Lumilla

 3. JohannaL
  25.7.2011 / 10:00

  >Nuo kaksi kohdetta olivat kans mun suosikkeja!

 4. baula
  25.7.2011 / 10:18

  >Hassua, mutta me kateltiin viimeksi K-raudassa juurikin tuota seinälaattaa välitilaan, aivan mielettömän kaunista, on vain vähän hankalan kokoinen meidän välitilaan, mutta tahtoisin sen silti.. :) Ihan sormet syyhyää, mutta pari viikkoa pitää vielä malttaa, että pääsee itse messuille ihastelemaan.

 5. J
  25.7.2011 / 10:19

  >Innolla odotan et pääsen kattoon livenä näitä taloja! Aika menny niin äkkiä et eihän tässä oo ku pari viikkoa enää aikaa..PALJON ONNEA 1-VUOTIAALLE :) Kiitos näistä upeista postauksista! Mä vähä jo veikkaan et mikä se jymy-yllätys vois olla, kerron sit ku paljastat et olinko oikeessa vai väärässä ;)

 6. Kähmäräpälä
  25.7.2011 / 11:07

  >Mä tykkäsin myös noista molemmista! Etenkin Anvian makkari on mieleeni niin sisustuksen kuin vaatesäilytyssysteemin puolesta. Stenvall-talon sisustus oli hauska idea. Harmillisesti tästä kohteesta mulle ei jäänyt hirveästi mitään mieleen, koska se sattui olemaan ihan täynnä ihmisiä ja taisimme käydä siellä juuri ennen tarpeeseen tullutta jätski- ja juomataukoa eli olin ihan pöllähtänyt kuumuudesta ja kiertelystä :D .

 7. S
  25.7.2011 / 11:10

  >Anonyymi: jaa Soile tekee saman ku viime kesänä, hyvä tietää!Lumilla: hei kiitti ku korjasit, tottakai se on niin! :D mä en vaan sillon päässy lähelle tota saareketta ku joku naisesittelijäryhmä hääräs siinä :)wc oli mustakin aivan ihana!kiva että tykkäät blogistani, kiitos sulle siitä :)JohannaL: ne on kyllä kauniita!baula: ai niinkö! se on kyllä äärettömän kaunis, toiv. keksitte jonku keinon että saatte sitä :)et varmasti joudu pettymään messuilla ja hyvää kannattaakin odottaa ;)J: juu mars messuille ettei mee ohi! :) ja kiitos <3nyt mua jäi vaivaan et mitä sä veikkaat yllärin olevan ;D

 8. S
  25.7.2011 / 11:13

  >Kähmäräpälä: joo siis se ihmispaljous messuilla on kyllä ihan tosi huono juttu :D. olinki niin onnessani ku kävin lehdistöpäivänä ja joissain kohteissa oli vain minä ja ystäväni. miehen kans käytiin viime viikolla yhtenä päivänä ja tuskastuin puolessa tunnissa siihen ihmismäärään, mitään ei voinu rauhassa katella ku takana oli se 17 ihmistä jonossa :P

 9. Jenni
  25.7.2011 / 11:38

  >Kauniita valoisia taloja ovat, mutta minä en tykkää noista pihoista ollenkaan. Ei nurmikkoa melkein ollenkaan, kiveä ja asfalttia :( Toki ne sopii merimaisemaan…mutta muistat varmaan kun puhuttiin joskus pihoista niin mä halusin sellasen rönsyilevän "rintamamiestalo-pihan" :) Merimaisema toki on upea- kesämökillä tms, mutta kyllä ympärivuotiseen asumiseen olisi upea samanlainen piha kuin teillä, luonnontilassa ja metsikköä vieressä :)

 10. Niina
  25.7.2011 / 14:44

  >Upeita kohteita! Molemmat kuuluvat katsastettavien kohteiden listaan :) Kiitos näistä makupaloista. Ollaan lauantaina menossa messuille ja on kiva tietää jo vähän etukäteen, mitä on luvassa. Siellä on niin paljon nähtävää, ettei kaikkea kuitenkaan ehdi rekisteröidä kerralla :)

 11. Saila
  25.7.2011 / 17:39

  >Samoja suosikkeja minullakin ihan näin lehtien pohjalta tutkittuna. Voipi olla että ei ehikkään käväseen koko messuilla ku tuli talohommat(osto)aivan yhtäkkiä eteen. Tulit muuten mieleeni kun keskusteltiin talosta, mies sanoi "tässä on kaikki mitä meiän perhe tarvii", johon mun vastaus ihan ajattelematta oli "ja ihanan valkoista"…niin, all you need and white ;)

 12. Marja
  25.7.2011 / 18:10

  >Oi, tuo Anvia kyllä osuu ja uppoaa.. keittiö erityisesti. Hitsit kun tekisi niiiin mieli messuille mutta toisaalta ei jaksa ajella sinne asti. Onneksi ovat ensi vuonna lähikulmilla :)

 13. O
  25.7.2011 / 18:41

  >Meillä on just tuota ekan talon laattaa keittiön välitilassa ja kylpyhuoneen kolmella seinällä :)

 14. Hanna
  25.7.2011 / 18:52

  >Nämä olivat ihania kohteita! Ollaan menossa varmaan tällä viikolla uudestaan messuille ja mua ahdistaa jo etukäteen paljon se ihmismäärä ja jonottaminen! Lehdistöpäivä oli niiiin luxusta! :D

 15. Nennuska
  25.7.2011 / 21:33

  >Mahtavaa kun joku kirjoittaa asuntomessu kohteista blogiinsa. Minä olisin halunnut päästä ihan livenä käymään asuntomessuilla, mutta tällä kertaa se ei valitettavasti onnistunut. Kiva päästä katselemaan edes kuvien välityksellä millaisia mahtavia taloja on messualueelle kohonnut. Kiitos sinulle, että jaksat kirjoitella blogiisi aivan mahtavia tekstejä. Tekstisi ovat aina niin iloisia ja mahtavia että itsekin tulee hyvälle tuulelle kun blogiasi lueskelee. Ja ONNEA blogin 1-vuotis päivän johdosta, joka oli muutama päivä sitten! :)

 16. Sara
  25.7.2011 / 23:22

  >Tosi ihania kohteita. Olen itsekin menossa asuntomessuille ja kivaa saada vähän esimakua :) Aivan pakko käydä näissä kahdessa kohteessa :)

 17. S
  26.7.2011 / 10:18

  >Jenni: juu en mäkään haluis ympärivuotisesti meren äärellä asua, kesäisin se ois ihanaa, mut talvella jotain ihan muuta. heh nyt meidän piha on kyllä kirjaimellisesti luonnontilassa ku heinää kasvaa polveen saakka :D. nooh, jospa ens kesänä puuhataan sen parissa ;). tuo pieni metsikkö tuo kyllä kivaa tunnelmaa ja sieltä saa omat mustikat ja puolukatkin :)Niina: kiva että tykkäsit :). mukavaa messupäivää teille!Saila: ai jaa ootteko ostanu talon, voi onnea! tuun heti sun blogiin kurkkimaan :))Marja: siis eihän teiltä oo messuille matka eikä mikään :D meki ollaan käyty messuilla Hämeenlinnassa asti :D. nooh ainaki lehdistä ja blogeista pääset näkemään, harmi ettet paikan päälle on meinaan loistomessut, parhaat missä oon ikinä käyny!O: se on tosi kaunis laatta!Hanna: hyi että, mä kävin miehen kaa viime viikolla ja kärsivällisyys loppu puolessa tunnissa. kamalan kuuma ja ihmisiä aivan hulluna! ei ois kyllä kuvia saanu yhtä hyvin otettua ku lehdistöpäivänä..Nennuska: voi onpa kiva että löysit nää jutut :). on vielä lisääkin messujuttua tulossa, heti ku ehdin kunnolla koneelle istahtamaan!ja tuhannet kiitokset lämpimästä viestistäsi & onnitteluista Nennuska, tuli tosi hyvä mieli :))Sara: kiva että sait esimakua tätä kautta! :) mukavaa messupäivää!

 18. J
  26.7.2011 / 14:53

  >No mun veikkaus oli et joko paljastat kasvosi tai sitten laitat videokuvaa :) Hih, menikö lähellekään oikein? Innolla odotellaan :)

 19. S
  26.7.2011 / 22:30

  >J: heh, hyviä arvauksia ;) ehkä toinen noista liippaa läheltä :)

 20. Anonymous
  28.7.2011 / 16:08

  >Heippa, hieman myöhässä…hups.Mielenkiintoista havaita, että lempparitalomme olivat samat..ei yllättänyt sikäli että olen blogisi seuraaja :)Anvia oli ehdoton suosikkini. Stenvall jäi myös mieleen. Noista pettymyksistä olin niin samalla linjalla niin ikään. N

 21. S
  29.7.2011 / 17:37

  >N: kivaa ja hauskaa et meillä on niin sama maku :))

 22. Anonymous
  31.7.2011 / 20:28

  >Heippa:)Onko sinulla tietoa tuon Anvia Kodin wc:n seinälaatoista, joita itsekin ihastelit? Ovatko minkä valmistajan? Tosi kauniit laatat ja vois käyttää niitä jossain oikein mielellään :) Harmittaa kauheesti, kun jää messut väliin, joten ihanaa saada niistä edes joitain herkkupaloja näin blogisi välityksellä, kiitos siitä sinulle!-Minna

 23. S
  31.7.2011 / 21:05

  >Minna: tiedän ainoastaan sen, että niitä jälleenmyy K-Rauta :/. et sinne vain kysymään, eiköhän siellä asiantunteva laattamyyjä tiedä mistä laatasta on kyse :)ainakin yks messupostaus on vielä tulossa, jonain päivänä…

 24. Emma
  7.9.2014 / 18:47

  Vanhoja valaisinkuvia selailen :) Minkäköhän nimen tuo olohuoneen valaisinkaunotar on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.