>Kesätunnelmaa Kreikan saaristossa

>


Nämä kuvat nosti mun matkakuumeen pilviin (tosin ei Kreikka kohteena, vaan näiden kuvien tunnelma)!

Oispa ihana istahtaa tähän bambukaton alle hetkeksi… Vaikka lounaalle…

… jonka jälkeen pienet nokoset ennen valmistautumista iltaan:

Kuvat

Onko teillä lomaa vielä jäljellä?
Ois kiva kuulla millaisia matkasuunnitelmia siellä päässä on :)
Me ei olla vielä matkaa varattu, harkitaan sellaistakin vaihtoehtoa et astellaan vaan kentälle ja hypätään koneeseen, missä on tilaa :P. Todennäköisesti näin ei tulla kuitenkaan toimimaan, mut voi sitä aina haaveilla noin rohkeasta vedosta ;D

Comments

 1. Anonymous
  28.7.2011 / 15:28

  >Viikon loma Maltalle varattu!! :-DTaalta voisi loytya vaikka paivan varoitusajalla joku akkilahto edullisesti;http://www.napsu.fi/Rags

 2. Anttis
  28.7.2011 / 15:30

  >Ihania kuvia. Me toteutimme häämatkamme niin, että pakkasimme mukaan jotain ja suuntasimme silloin Sipoossa asuvan veljeni luokse heti häiden jälkeen. Siellä sitten varattiin seuraavalle päivälle lähtö ja päädyttiin Pariisiin :D

 3. Mia -Willa Oliviasta
  28.7.2011 / 15:53

  >Mun kaveri teki aikoinaan noin monena kesänä peräkkäin -meni lentokentälle ja lähti… jonnekkin :) Matkat oli tosi halpoja, ja kohteet välillä sellasia, että itse ei ehkä olisi sinne lähtenyt (sekä neg että positiivisessa mielessä)

 4. S
  28.7.2011 / 15:54

  >Rags: voi ei, mahtavaa!!! saat lähettää sit vinon pinon kuvia mulle :)) Maltalle ehdottomasti joskus haluan itekki! juu napsun sivuja täytyy tarkkailla ;)Anttis: oi kuulostaa tosi kivalta, ihanan spontaania :). musta ois ihan huikeeta ku mies varais jonku matkan enkä tietäis ku vasta koneessa tai portilla mihin ollaan lähdössä :D (silmät sidottuina siis). mut ei hän uskalla, ei kuulemma osais varata mua kiinnostavaa kohdetta :O

 5. S
  28.7.2011 / 15:56

  >Mia: siis totta; siinä on sekä hyvät että huonot puolensa! mutta ois myös varmasti avartavaa :D

 6. Maija
  28.7.2011 / 17:31

  >Ihania kuvia! :) Poikaystäväni isä vie vaimonsa joka kesä matkalle ja vaimo saa tietää matkakohteen aina vasta kentällä… Itse taidan olla turhan kontrollinhaluinen jokavuotiseen yllätysperinteeseen, mutta joskus olisi hauskaa toteuttaa tuollainen!

 7. Linda
  28.7.2011 / 17:37

  >Moi! Mulla on vielä viikko, Kreikkaa odotellen. Kohteena Ateena ja Santorini parin vkon kuluttua. :)

 8. KittyCatCat
  28.7.2011 / 18:24

  >Mulla ei kunnon lomaa ole koko kesänä, kun opiskelija olen ja kesätöissä. Tosin viime pe-ma oltiin äidin kanssa Lontoossa aika nopeasti suunnitellulla matkalla, kun äiti on lomalla ja mulla oli neljä päivää vapaata.Kiva reissu oli ja todellakin kannatti lähteä :) Neljässä päivässä ehti nähdä yllättävän paljon (esim. 4 museota, musikaalin ja shoppailla).

 9. Päm
  28.7.2011 / 18:43

  >Heippuli! Tunnustus sinulle blogissani :)

 10. Marja
  28.7.2011 / 19:33

  >Vielä on kesää jäljellä… vaan lomat loppuun kulutettu. Voisin kyllä lähteä Kreikkaan vaikka heti! Yllättävää… ;D

 11. Hjenn
  28.7.2011 / 20:26

  >Kreetalle olisi tarkoitus lähteä syyskuussa kun matkankin sai edullisesti niin mikäs sen mukavampaa :)

 12. Mg
  28.7.2011 / 22:40

  >Ärärärärärrr, kommenttini hävisi sitten bittiavaruuteen!! Grr.. mitähän kaikkea kirjoitin.No, ainakin sitä, että tää aloitti lomansa juurikin tänään, jihuu! :) Monta päivää sulla vielä lomaan? :)Toisekseen, 1-vuotiasta oon unohtanut ihan kokonaan onnitella, joten eikun hurjasti onnea ja antoisia vuosia vielä monia eteenpäin! <3Ja sitten tuosta Kreikasta, jonne ollaan syksyn mittaan suunniteltu reissua (tai sitten Espanja, suunnitelmat vielä aika auki).. Jotenkin tuo ihana valkoisuus ja meren sinisyys kiehtoo suuresti, katsotaan nyt, mihin päädytään. :)Mukavia hetkiä sulle, S!

 13. Anonymous
  29.7.2011 / 08:49

  >Moi, tietokone "nero" eli mä sitten kirjoitan kaiken uusiksi, MITÄKÖHÄN tapahtui :S Eli viimeinen päivä lomalla, äkkiä menee 4 vko:a…..Yhtään ei olisi tehnyt tiukkaa olla pidempäänkin ;DEnsi vuoden huhtikuussa on tiedossa ystävieni kanssa viikon reissu New Yorkkiin jeeeeeeeeee!! Kisuista viikon ero raastaa jo nyt sydäntä:( T: Niina ja 4kisua

 14. Hanna
  29.7.2011 / 10:01

  >Kreikka on ihana maa! <3 Ei ole enää kuitenkaan lomaa jäljellä, eikä reissuja tulossa ainakaan tänä kesänä. Tehkää ihmeessä tuo, että menette kentälle ja hyppäätte sopivaan koneeseen!

 15. S
  29.7.2011 / 17:48

  >Maija: voi kuulostaa huipulta, mut oon samaa mieltä kuitenki ku sinä. silti, vois tollasta joskus koittaa ;)Linda: oi sua onnellista :) oikein hyvää matkaa! mua huvittais joskus käydä kans Santorinilla!KittyCatCat: onhan tuo Lontoon reissukin jo paljon! mut vielä tulee sullekin kesiä, jolloin kesälomat on ihan oikeita lomia :)Päm: voi miten ihanaa, piristi väsynyttä mieltä, kiitos <3Marja: lomat on kyllä niin parasta, mut onneks vielä on tosiaan kesää ja on mulla vielä pari viikkoa lomaakin tuloillaan :P

 16. S
  29.7.2011 / 17:58

  >Hjenn: kiva, mäki oon käyny Kreetalla. hyvää matkaa jo etukäteen :)Mg: voi kiitos ihanainen <3 mulla on lomaan vielä hetken verran :P mutta aivan superihanaa lomaa sulle, nautiskele! mä kannatan Espanjaa ja Italiaa, Kreikka tulee sit vasta joskus myöhemmin ;D. mut varmasti tulee ihana loma, sama kumpaan suuntaan lähdet :)Niina: no voi harmi, mitä ihmeen kommentointiongelmia täällä taas on koko ajan, murrr!!! mukavaa viimeistä ns. lomaviikonloppua, kyl se arki taas siitä sit ja ainaki sulla on huippujuttu mitä odottaa! tiedän ton tuskan olla erossa kisuista :( se on matkustelun ainut huono puoli. Hanna: ei ehkä tohi ihan tommosta, kamalaa jos ois vaan joku tosi kökkö vaihtoehto, kuten kypros ;D. sinne ja turkkiin matkoja riittää… nooh, saa nyt nähä mitä tuleman pitää :)

 17. Hanna
  30.7.2011 / 14:36

  >Poika 7kk ja omakotitalon rakentaminen vie ajan aivan täysin, mut sit kun talo on valmis, niin sitten me lähdetään! Tämän kesän matka vei pariksi yöksi vaasaan ja päiväksi kokkolan asuntomessuille, josta löytyi pintamateriaali-ideoita ihan kivasti! :)

 18. S
  30.7.2011 / 16:27

  >Hanna: sitte onki kiva lähtee ansaitulle lomalle! kiva että messuilta löyty ideoita :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.