>Makuuhuoneen muodonmuutokset

>

Ajattelin koota tällaisen postauksen siitä, millaisia pieniä muutoksia meidän makkari on saanu osakseen tän ensimmäisen asuinvuoden aikana. Tää on just yks bloggaamisen kivoja puolia; katsoa ajassa taaksepäin näin vaivattomasti :)
Tässäpäs siis makkaria kesästä 2010 tähän päivään!

Näistä kuvista voi vetää johtopäätöksen jos toisenkin… :


a) vaihtelu virkistää
b) kyllä mä värejä käytän, aika rohkeastikin
c) pienillä jutuilla saa aikaan isoja muutoksia
d) meidän vanhemman kisuneidin lempipaikka taitaakin olla makuuhuone


:)

Comments

 1. Anttis
  30.7.2011 / 10:29

  >Bloggaamisen hyviä puolia tosiaankin. Kiva tehdä aikamatkaa ja katsella miten esim. koti on muuttunut. Meiltä löytyy nuo samat raitatyynyt -ylläri taas jotain samaa! :D

 2. Anonymous
  30.7.2011 / 10:57

  >Kivoja petauksia! Mun lempparit oli kakkonen ja viimeinen petaus :) Ja tietty ihanat karvapallerot <3Meillä myös vaihdellut petaukset etenkin viimeisen vuoden aikana. Tällä hetkellä meidän makkari on valko-musta-beige.Lauantaiterkuin -I-

 3. Mikaela
  30.7.2011 / 15:50

  >Mun lemppareita on ehdottomasti kaksi ylintä ja kaksi alinta! (:

 4. S
  30.7.2011 / 17:10

  >Anttis: näinpä juuri! heh, paljon samoja sisustusjuttuja meiltä tosiaan löytyy :DI: kiitos I :). makkariin saa niin helposti muutosta aikaan, kiva vaihdella! kohta saakin alkaa laittaa sinne syksyä :)Mikaela: kiva kuulla muiden mielipiteitä, ei huonot valinnat ;)

 5. Tiinu
  30.7.2011 / 18:23

  >Nämä on kyllä kaikki kauniita. Vaikea olisi kyllä mennä kauneinta valitsemaan :)

 6. Aikku
  30.7.2011 / 19:40

  >Kivoja petauksia kaikki… mutta ihanin kuva tuo yks, missä kisu ottaa rennosti:) Kävin muuten asuntomessuilla tänään, olihan sakkia! Kivoja juttuja löyty monesta talosta! Mutta oli joitaki taloja kyllä, missä aattelin, et tosi pieniä huoneita ja PIENI KEITTIÖ oli monessa!

 7. S
  30.7.2011 / 22:09

  >Tiinu: oi no voi kiitos paljon :))Aikku: kiitti! :)heh, voin vain kuvitella miten paljo messuilla on nyt viimiset kaks viikkoa JOKA päivä sitä porukkaa… itekki pitäis vielä ainaki kerran mennä käväsemään! taidan mennä joku pilvinen päivä :)joo mä tykkään kans et keittiössä on tilaa, siellä on usein useampi ihminen hääräämässä!

 8. Anonymous
  30.7.2011 / 23:13

  >Ihania on kaikki, en osais valita suosikkia. Eniten jain kuitenkin katsomaan niita kuvia, missa nakyy kisuja. ;-)Kiva postaus tallainen josta nakee mita muutoksia on tapahtunut, pitaiskohan itsekin perustaa blogi… Ihanaa viikonlopun jatkoa teidan perheelle. Pusuja kisuille! <3Rags

 9. S
  30.7.2011 / 23:23

  >Rags: hehe, en yhtään yllättyny :D. ehdottomasti blogin perustamiseen jos vaan kiinnostusta löytyy!ja kiitos, samoin sinne teille ja silityksiä teidän ihanille pimuille :)

 10. Niina
  31.7.2011 / 10:01

  >Tykkään kans kaikista kuvista!<3Tuli ihan joulunkaipuu noista punaisista pilkahduksista! <3Kisut <3

 11. S
  31.7.2011 / 21:03

  >Niina: kiitos Niina :). mullakin on jo välillä joulu mielessä, se auttaa vähentämään pientä masista syksyn lähestymisestä, ihanaa alkaa odottamaan joulua <3

 12. Anonymous
  1.8.2011 / 21:11

  >Hei,haluaisin saada lisätietoa vaatehuoneenne liukuovi ratkaisusta makuuhuoneessa. Huomasin oven, makuhuoneen kuvissa.. Olemme remontoimassa makuuhuonettamme ja ratkaisu kiinnostaa. Jos mahdollista, voitko laittaa kuvia siitä tänne tai sitten s-postiini (matleenap@hotmail.com) :) Kiitos !Kotinne on muutenkin niin, ihana ja ideoita täynnä meille muille :) !T. Lumikki

 13. S
  1.8.2011 / 22:27

  >Lumikki: moikka :) kiitos kovasti kehuista, lämmittää mieltäni!!laitatko vähän lisätietoa täällä tai sähköpostilla, et mitä lisätietoa haluaisit? meillä on tosiaan vaatehuone makkarin vieressä ja ns. normaalin välioven korvasimme tosiaan liukuovella. liukuovi on myös vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen välissä. oikeassa sivupalkissa on tagit, ku klikkaat "makuuhuone" ja "kodinhoitohuone" löytyy varmasti kuvia näistä liukuovistakin :). mut laita tosiaan vähä lisätietoa, et mitä tietoja kaipaat!

 14. Tinsku
  2.8.2011 / 10:02

  >Heissan!Olen seurannut blogiasi nyt noin kuukauden vähän takavasemmalla, eli en ole kommentoinut, ihastellut vain. =) Me rakennetaan kolmatta taloamme, ja kovin mustavalkoinen siitä tuntuu tulevan. =) Sivuiltasi saa paljon vinkkejä ja sitä on muutenkin mukava lukea. =) Teidän makuuhuone (kuten koko koti) on ihana, ja itsellä onkin jo uutta kotia odottamassa tuo samainen Jotexin kaksipuolinen päiväpeitto. =)

 15. S
  2.8.2011 / 11:01

  >Tinsku: moikka ja kiva että tulit esiin :)) oi kolmas talo jo menossa, wautsi! ihana että täältä on löytyny vinkkejä ja kiitos paljon kehuista! tuo Jotexin päiväpeitto on kyllä tosi kiva :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.