>Ostoskassien sisältöä

>

Tätä postausta tehdessäni mieleeni tuli viime lokakuinen postaukseni
Sinäkin maanantaina tein hyviä löytöjä ihan kuin vahingossa! Maanantait taitaa olla aika hyviä shoppailupäiviä :P

Oon jo hyvän aikaa haaveillu syksyksi ruskeansävyistä laukkua, oon ollu sävystä tosi tarkka enkä oo osannu sitä kuvailla… Tiesin et sit ku se tulee vastaan, se on siinä! Toissapäivänä se tuli; O.I.S.:n laukku ja vielä -40 % alella!

Oon tällaisista laukuista tosi tarkka, sillä moni laukku on mun silmään tätimäinen. Tässäkin on pikkasen sitä tätimäisyyttä, mut ei ollenkaan häiritsevästi mun silmään!
Nämä tosi kivat pienet yksityiskohdat poistaa laukun tätimäisyyttä mun silmissä :)
Clas Ohlsonilla pyörähdettiin myöskin ja siellä ihastuimme molemmat näihin mukeihin:
Ostin molempia värejä 4 kpl (1,25 €/kpl), tarjolla oli myös kirkkaanpunaisia, ne jätettiin muille asiakkaille.

Suloiset servetit nappasin korista mukien kaveriksi. Kyllä maistui shoppailupäivän jälkeen maitokaakao hyvältä :)

Ihana väriyhdistelmä!


Lisäksi ostin pienkosmetiikkaa, kameralaukun (sekin alesta!), edellisen postauksen Snö of Swedenin rannekorun ja Hemtexin loppuunmyynnistäkin tarttui jotain mukaan:


Mustavalkoiset pussilakanasetit syksyn petauksiin sekä pussilakanasettien tavoin ruututeemaiset mustavalkoiset kylpypyyhkeet:Pyyhkeet on jättikokoa, ostin viimeiset 3 kpl. Oisin ostanu lisääkin, mut ei tosiaan ollu… Pyyhkeen normaalihinta 20 eur, nyt maksoin niistä 5 eur/kpl! Kyllä kannatti!Hemtexistä ostin myöskin kaksi isoa, mustaa lyhtyä syksyiselle terassille. Niistä kuvia loppukuusta in action!


Kivaa keskiviikkoa täällä käyville!
:)

Comments

 1. tuulia
  3.8.2011 / 13:04

  >Hyviä löytöjä, ihana että oot saanu noin halvalla hemtexistä pyyhkeitä kun ne on niin laadukkaita ! :)

 2. Rags
  3.8.2011 / 13:20

  >Ihana laukku! Materiaali nayttaa tosi kivalta ja vari on oikein hyva! Hyvia ostoksia muutkin jutut! Maanantaina nakojaan kannattaa lahtea shoppailemaan… :-)

 3. Tiia
  3.8.2011 / 15:12

  >Oikein nätti tuo laukku, eikä ole liikaa tätimäinen :)

 4. S
  3.8.2011 / 15:36

  >tuulia: no aivan! viime kesänä satuin Jyväskylän Hemtexiin loppuunmyynnin aikaan ja ostin aivan ihanat mustat jättipyyhkeet 7 eur/kpl! ne on ollu ihan lempparit siitä asti :)Rags: joo laukku on kyllä tosi kiva, ihanan pehmeä materiaali :) ja sävy just sellanen mistä haaveilin. Tiia: kiitti Tiia, oon samaa mieltä :))

 5. Nanna
  3.8.2011 / 15:39

  >Kivoja löytöjä oot tehnytt :) Vois itekin lähteä joskus taas sisustusostoksille kun ei oo tullut käytyä pitkään aikaan :P

 6. S
  3.8.2011 / 15:46

  >Nanna: kiva kuulla Nanna, ja muutenki kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!!! :) no sit ehdottomasti jos et oo pitkään aikaan ollu :P

 7. Anonymous
  3.8.2011 / 17:11

  >Kivoja ostoksia! Ihanan raikkaat värit noissa mukeissa :)-I-

 8. Hanna
  3.8.2011 / 18:32

  >Kaunis laukku! Mulla on O.I.S:sta työlaukku, jossa on just nuo samat roikkuvat koristeet kuin sullakin ja ne oli musta just siinä laukussa kivat. Muuten mun laukku onkin sellainen tylsän virallinen musta laukku, mutta nuo piristää sitä kummasti. :DKivoja ja edullisia löytöjä teit muutenkin!

 9. Jaana
  3.8.2011 / 18:50

  >Ihania löytöjä! Toi vaaleansini-valkoinen yhdistelmä on niin herkku! =) Meillä ei ole enää Hemtexiä täällä, sieltä tuli tehtyä aina huippulöytöjä. Toivottavasti se tulee vuoden-parin päästä Ikean mukana..

 10. Anonymous
  3.8.2011 / 19:33

  >Tosi kivoja löytöjä ja sitä on jotenkin niin tyytyväinen, kun on löytänyt mieleisiä ja vielä halvalla ; )Paljon terkkuja ja rapsutuksia kisuille, alkaa jo olla ikävä…-Nuppu-

 11. Marika
  3.8.2011 / 20:57

  >Tosi kivoja ostoksia! Laukku on tosi tyylikäs, ei tosiaankaan tätimäinen ja ihan sinun tyylinen :) Mukit sopivat erittäin hyvin teidän turkoosien tablettien kanssa yhteen. Se on aina mukavaa kun tekee hyviä löytöä.

 12. Hanna
  3.8.2011 / 21:53

  >O.I.S:lla on paljon kivannäköisiä laukkuja eikä hintakaan ole mikään syntisen paha.

 13. Piompu
  3.8.2011 / 23:30

  >Hei! Minäkin tahdon ojentaa sinulle herkullisen tunnustuksen :)

 14. Anonymous
  4.8.2011 / 08:27

  >Huh, kävin koko blogisi läpi tässä muutaman päivän aikana. Mutta se kannatti :D Olen potenut pientä sisustuslaantumista tänä vuonna (ja se näkyy kotona), mutta blogisi sai sen uudelleen nousuun. Nyt ideoita on vaikka kuinka paljon (vanhatkin palanneet taas mieleen), joten ehkäpä tässä pitää joku päivä tehdä pieni (?) sisustusshoppailureissu ja päivittää kotia :D- Suikka

 15. S
  4.8.2011 / 09:58

  >I: niin munkin mielestä :))Hanna: ai jaa, kiva! juu nuo kyllä tuo laukkuun kivan säväyksen, ilman noita yksityiskohtia ois liian tylsä :). Jaana: joo mä aivan ihastuin nyt vaaleansiniseen ja valkoiseen, jopa niin paljon et nyt haaveilen vaaleansinivalkoraidallisista vuodevaatteista :D. mikähän tossa on et Hemtexit lopettaa yks toisensa jälkeen… loppuukohan meiltäkin se lopullisesti…Nuppu: totta, totta! voi kiitos kisuterkuista, lämmittää sekä mun että kisujen mieltä :D. tällä viikolla vielä tulossa neitien kuulumisia :)Marika: voi kiva kuulla! tuo on ehkä virallisin laukku mitä oon ikinä ostanu, jännitin vähä sen takia :D. mut oon kyllä niin ihastunu siihen, tossa ovessa se on roikkunu jo pari päivää et voin ihastella sitä :P. käyttöön otan vasta syksymmällä!

 16. S
  4.8.2011 / 10:04

  >Hanna: oon täysin samaa mieltä, monta mun silmää hivelevää laukkua näkyi nytkin kaupassa merkillä olevan :P. kalliimmista merkkilaukuista en oo vielä löytäny omaa silmääni tarpeeks miellyttävää, hyvä asia kenties..? varsinkin Vuittonin laukut on täysin YÖKS, en voi sietää sitä kuosia :D ja muutenki tosi kömpelön ja tätimäisen näköisiä laukkuja. Piompu: voi kiitos paljon ihanainen <3Suikka: ohhoh, on siinä jonkinmoinen urakka ollu :D. kiva että kiinnosti! mutta vielä kivempi et sisustusinto palasi, aivan huikean hieno juttu eli ei muuta kuin shoppailemaan :P

 17. Anonymous
  9.8.2011 / 08:32

  >Totta, kyllä siinä tovi vierähti, mutta oot hyvin saanu yhdistettyä kaksi ihanaa asiaa, sisustuksen ja kissat ;)Sisustusinto palautu jo niin nopsaan että ulkomailla pitkää viikonloppua vietettäessä mukaan tarttui vaan astioita, vaatekaupat jäi tällä kertaa väliin :D- Suikka

 18. S
  9.8.2011 / 14:51

  >Suikka: heh, kiva juttu! ihana et oot päässy ulkomaille, omia matkasuunnitelmia pitäis piakkoin kans tehdä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.