>Lahjakortti lipaston päällä

>

Mikä ilahduttaakaan enemmän pääkivuista pari viime päivää kärsinyttä ihmistä kuin pieni ylläri eteisen lipaston päällä! Ja varsinkin ku se ylläri on siinä illalla, odottamassa pääkivussa töistä kotiutuvaa…


Kirjekuori nimelläni varustettuna, allaan Fazerin Sininen!
Aamulla levänneenä pystyin vasta kunnolla tutustumaan kirjekuoren sisältöön:Pikaterapiaa tarvitseville sopii intialainen päähieronta. Se auttaa hartianseudun ja päänahan verenkierto-ongelmiin, stressiin, päänsärkyyn ja ahdistukseen. Hoito kestää 30 minuuttia. 


Ihana ylläri, mies jos joku tietää miten oon näistä pääkivuista kärsiny.
Niin kipeä oli pää töistä kotiutuessanikin etten palaakaan Fazerin sinisestä ottanut! :O


Vyöhyketerapiassa kävin muutama vuosi sitten, oli aivan ihana kokemus, jota lämpimästi suosittelen kaikille! Hoito kesti 1,5 tuntia, sen päättyessä olin syvässä unessa (kuulemma erittäin hyvä merkki että kykenee rentoutumaan hoidon aikana niin totaalisesti, hehe!).


Vyöhyketerapia on jalkapohjien, -pöytien, säärien, käsien ja korvien heijastepisteiden käsittelyhoitoa. Vyöhyketerapian avulla voidaan vaikuttaa erilaisiin kehon häiriötiloihin, mm. päänsärkyyn, migreeniin, niska- ja hartiasärkyihin, unettomuuteen, stressiin ja jännitystiloihin, aineenvaihduntaoireisiin, ruoansulatusvaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä fibromyalgiaan. 


Nytpä pääsen testaamaan tämän ns. pikaterapiankin eli intialaisen päähieronnan, eipä siis muuta kuin aikaa varaamaan ja vapaapäivästä nauttimaan!

Comments

 1. Rags
  4.8.2011 / 10:29

  >Onpa sulla ihana ja ajattelevainen mies! Aivan mahtava lahja. :-)Tuollainen tekis hyvaa mullekin, migreenista kun karsin. Oikein nautinnollista vapaapaivaa! :-)

 2. Enia
  4.8.2011 / 11:27

  >Oi! Vaan kelpais miullekin tuollainen ylläri. Siulla on kyllä oikein huomaavainen mies… Vaihetaanko? ;) Pitkästä aikaa siullekin ehdin viestiä jättämään käynnistäni. Jokaisen postauksen olen kyllä tässä kesän aikana lukenut, vaan yhteenkään en ole "ehtinyt" jättämään merkkiä. Niin kiva arvontakin meni ohi, vaikka oli tarkoitus osallistua kyllä. Kisun pientä kesäseikkailuakin seurasin huolestuneena, vaan onneksi löytyi ja saatiin sinutkin omana itsenäsi takaisin! Ihanaa viimeistä kesäkuukautta (vaikka kovin täällä itä-Suomessa ainakin on alkanut jo ilmat syksynemään) teille! P.S. En mie oikeesti miestäni vaihda. Ihana se on kaikessa huomaamattomuudessaan… ;)

 3. Sirja
  4.8.2011 / 12:59

  >Ihana lahja!! ♥

 4. Anonymous
  4.8.2011 / 13:42

  >Ihanan huomaavainen mies sulla kyllä! Päänsärky on tosi viheliäinen ja välillä lähes invalidisoivakin vaiva, etenkin, jos yrittää sinnitellä töissä :( Mun tarttis myös kokeilla varmaan tota vyöhyketerapiaa, migreeni vaivannu jo vuosia ja niskat aina jumissa.Rentouttvaa vapaapäivää! Toivottavasti saat pian ajan päähierontaan!-I-

 5. Reetta
  4.8.2011 / 14:19

  >Ihana lahja! Pääkivut ovat todella ikäviä. Mulla on migreeni ja sen takia olen joskus joutunut lähtemään kesken päivän töistäkin pois :( Toivottavasti tuosta hieronnasta on apua :)

 6. Anonymous
  4.8.2011 / 15:40

  >Voih, toivottavasti pääkipu helpottaa pian!Itsekin kärsin migreenistä ja ajoittaisista päänsäryistä joten tiedän miltä se tuntuu kun on pääkipeä monta päivää. Itselläni asiaa hieman auttaa sellaiset apteekista ostettavat kylmä/kuuma kääreet jotka laitan pakkaseen ja sen jälkeen pyyhkeeseen käärittynä otsalle, kylmä auttaa ainakin hieman kipua.-Sanna-

 7. Viivi
  4.8.2011 / 15:51

  >Sä oot ollut tosi kipee kun Fazerin sininen on avaamatta;)Huomaavainen mies!

 8. Marika
  4.8.2011 / 16:29

  >Todella huomaavaista mieheltäsi, aivan mielettömän ihana lahja. Olet onnen pekka kun sinulla on noin kultainen mies:) pääkipu on todella kamalaa, toivottavasti et joutuisi enää kivuista kärsimään. Kertoo oikeasti jo paljon jos maailman paras suklaa ei ole maistunut. Kovassa pääkivussa ainakaan minulle ei ruoka maistu. Päin vastoin se tekee pahaa. Mutta nyt kun sä pääset sinne hierontaan, niin toivotaan että kivut ovat muisto vain:)

 9. S
  4.8.2011 / 16:33

  >Rags: voi sun pitää hommata samanlainen hieronta! ja kiitos :)Enia: sitä kato saa hyvää ku tekee hyvää :). kiva että nyt ehdit jättää viestiä! ja kiitos, mukavaa loppukesää sinnekin päin :). täälläkin tuntuu jo syksyiseltä, äkkiä meni kesä taas!Sirja: :)I: työnteko pääkivussa on ihan hirveetä!!! kipu vaan pahenee töissä. kokeile ihmeessä vyöhyketerapiaa! mulla on kans aina niskat jumissa, ne menee niin helposti. ei millään muista aina venytellä, vasta sit muistuu mieleen ku pää on jo kipee :(Reetta: toivotaan et on, tänään onneks kivuton päivä <3. se kipu lamaannuttaa kyllä ihan täysin, ei kykene mihinkään :(Sanna: tänään kivuton päivä, ihanaa!!! olo on niin täysin erilainen ja energinen ku ei tunnu kipua :)). tuntuu taas et on elossa :D. mulla on pakastimessa aina kauratyyny valmiina, myöskin muita kylmäkääreitä ja viime päivinä ovat kaikki olleet kovassa käytössä :). kylmä tosiaan turruttaa kivun et saa unen!Viivi: no älä muuta sano! :D

 10. S
  4.8.2011 / 17:11

  >Marika: kun tekee hyvää, saa hyvää :)tänään ollu täysin kivuton päivä, ihanaa!!! mulla sama et pääkivussa lähinnä voi pahoin eikä mikään maistu :/. se taas osaltaan vaan pahentaa oloa…

 11. Nanna
  4.8.2011 / 17:48

  >Aww ihanaa! Toi on niin just sitä toisesta välittämistä <3 :)

 12. Katriina
  4.8.2011 / 18:28

  >Ihana lahjaa! Löysin nyt vasta sun blogin ja tykästyin hirveesti:))

 13. Hanna
  4.8.2011 / 19:13

  >Ihana yllätys ja ihana tuo sinun mies! :)Olen ollut intialaisessa päähieronnassa ja olihan se mukava. Minne tuo sinun lahjakortti on?

 14. Anonymous
  4.8.2011 / 21:33

  >Tsemppiä ja ihanaa päähierontaa ;)Herttainen mies sinulla :)T: Niina ja 4kisua

 15. S
  5.8.2011 / 10:12

  >Nanna: :) arjen iloja!Katriina: voi kiitos, miten mukava kuulla! lämpimästi tervetuloa :)Hanna: ootan innolla omaa kokemustani! kerron facebookissa :)Niina: kiitos Niina! silityksiä kisuille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.