>Designer aurinkolasit

>

Nyt mulla ois teille kiva ilmoitusluontoinen asia, joka ainakin sai mut miettimään vimmatusti aurinkolasien hankintaa!
Nimittäin blogini lukijoille tarjotaan alennuskoodia Sunglassesshop-verkkokauppaan!
Koodilla SGSPROMO339 saat –15 % alennuksen heidän aurinkolaseistaan ja tämä tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka. Toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset. 


Voin kertoa, että vietin verkkokaupassa pienen ikuisuuden (eikä ollut ensimmäinen kerta) aurinkolaseja ihaillen! Monia ihanuuksia bongasin, tässä niistä muutamia (taitaa muuten nähdä selvästi, millaiset arskat on mun makuun 8)) :Jotain mustaa, pienenä tehosteena ripaus hopeaa <3
Se uppoo muhun!
Parissa päivässä suosikeiksini näistä nousivat Diorin & Chanelin aurinkolasit, oi ihanuutta!


Löysittekö te suosikkianne lukuisten aurinkolasien joukosta?
Tässähän oiva lahjaidea, jos ei itse juuri nyt aurinkolaseja tarvitse.
Tosin niitähän tarvii aina… Ja nytkin luvattu erikoislämmintä syksyä, joten kesä senkun jatkuu!
Ja ainakin ensi kesäksi on arskat valmiina 8)


Shoppailuiloa näin viikon alkuun toivotellen,

Comments

 1. Tea
  15.8.2011 / 11:32

  >Voi vau, mitä ihania arskoja! Harmi, että just kesäksi uudet ostin, mut ainahan voi ostaa toiset… ;)Ja kiitos kierroksesta ihanassa ihanassa kodissanne! Viihdyin! :)Ja kiitos siitäkin, että sun innoittamana minäkin perustin rakennusprojektiamme varten oman blogin ja varmasti kodistamme tulee hyvin samanhenkinen, mutta ripaus perinteikkyyttä / maalaishenkeä / romanttisuutta.En tiedä tuleeko sitä lukemaan kukaan muu, kuin minä itse, mutta saanpa koota ajatuksia muuallekin, kuin sinne leikekirjaan ;)

 2. Satu
  15.8.2011 / 11:43

  >Tilasinkin juuri kesän alussa itselleni RayBanit tuolta nettikaupasta :) Pitäisiköhän mennä alennuksen innoittamana harkitsemaan toisten lasien tilaamista.

 3. S
  15.8.2011 / 13:37

  >Tea: aina voi tosiaan ostaa toiset ;). mukava että kävit meillä! ja kiva että perustit blogin, siitä jää ihanat muistot raksa-ajasta. ite oisin unohtanu jo vaikka mitä ilman raksablogia :))Satu: ai jaa! kiva juttu :) tottakai pitää olla toisetkin arskat :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.