>Täydet 500!

>

Aurinkoista huomenta!
On vuorossa blogini 500. postaus, josta ajattelin teidän (toivottavasti) mieliksi tehdä hieman erilaisen!
Eräs lukija toivoi tätä multa jo viime kesänä, mutta sillon kieltäydyin, koska kotimme sisustus oli mielestäni liian keskeneräinen. Nyt on reilu vuosi asumista takana tässä kodissamme ja tämä vuosi on opettanut ettei kodin sisustus taida koskaan valmiiksi tullakaan! Aina löytyy jotain pientä muutettavaa, maku muuttuu, silmä kaipaa jonkinmoista vaihtelua yms. Siitäpäs syystä blogit onkin erinomainen kanava löytää kaikkia ihania ja kivoja ideoita, joita soveltaa ehkä omassa kodissakin!
Ja sen vuoksi jatkan myös tätä omaa blogiani, vaikka tämä ei pelkästään sisustusasioita käsittelekään, vaan on ikään kuin oma nettipäiväkirjani. Kuten suurin osa blogeista taitaa tänä päivänä pohjimmiltaan olla! Jos kirjoittelisin pelkkää sisustusasiaa, ois postaustahti huomattavasti harvempi, sillä sisustusasiaa ei vain yksinkertaisesti vuoden jokaiselle päivälle riitä, valitettavaa mutta totta.
Nytkin mulla on mielessä pari mielestäni mielenkiintoista muutosta kotiimme, jotka tulee todennäköisesti ja toivottavasti toteutumaan vuoden loppuun mennessä, mutta niistä kerron teille myöhemmin lisää!

Tämän blogin kautta oon tutustunu aivan ihaniin ihmisiin ja monesti tulee mieleen et voi vitsi ku pääsisitte meillä käymään, hih!

Omasta kokemuksestani voin ainakin sanoa, että videokuvasta saa paremman kokonaiskäsityksen kuin valokuvista. Niinpä nyt kutsunkin teidät virtuaalisesti meille,
tervetuloa!

Ensin täytyy hieman selittää videon aikana kuuluvia ääniä, jos jollain ne sattuu koneessa päällä olemaan… Taustalla soi radio (sattu muuten sopivasti tuleen yks monista lemppareistani Hurts:n Sunday), oven narinaa kuuluu yhdessä kohtaa ja avaapa nuorempi kisuneiti äänensäkin jossain välissä. Kuvasin kyllä kolme videota ja tulin sit lopulta siihen tulokseen et jokaisessa oli hieman jotain mätää, joten menköön tämä nyt tämän kerran :P
(Tärinää tuli väkisin ku ympäri taloa kävelin.)
P.S. Älkää kiinnittäkö niin suurta huomiota videon viimeiseen pariin sekuntiin…

Ostin teidän vierailun kunniaks kimpun pinkkejä ruusuja. (Tosin jos en ois katkassu videota just tuohon, oisitte nähny miten yks ruusunnuppu näki erään kattimatin kitaan, mutta vain hetken verran…)
Vanhempi kisukin seuras mua kahden ensimmäisen videon aikana, mut kyllästyi sitten ja pysytteli tämän kolmannen videon aikana lähinnä eteisessä.
Kiitos kun kävitte meillä :)

Comments

 1. S
  15.8.2011 / 13:35

  >Suikka: ei kestä kiittää, kiva että kävit ja kiitos kommentistasi! :)Satu: voi kiitos paljon, kiva että tykkäät :)

 2. Anonymous
  15.8.2011 / 17:28

  >MOI! Onnea VIISSATASELLE ;) ja aivan ihana kun teit virtuaali kyläilyn mahdolliseksi ;) Niin ihanalta teillä näyttää ja kisukin vilahti kuvassa ;)T:Niina ja 4kisua

 3. S
  16.8.2011 / 10:04

  >Niina ja 4kisua: kiitos! kiva että tykkäsit käydä meillä :)

 4. -Elli-
  16.8.2011 / 13:15

  >Heipsan!Aivan ihanan raikas koti! ja niin kade kun sulla on tavarat järjestyksessä ja kaikki on niin siistiä. (kahden pojan äitinä loputon työsarka tuo siivous).Jäi kyllä niin paljon häiritsemään tuon yhden huoneen sisältö, että piti oikeen katsoa video uudestaan. Eli siis tuo "tieskahuoneen" ja makuuhuoneen väliin jäävä huone. Ja sit ku mä katoin uudestaan, niin se ovihan on kiinni!!! senkin retale. Mitä siellä on? kyselee utelias koneen tällä puolen ja koputtaa näytön ruutuun, kop kop. :DTerveisin Elli

 5. S
  16.8.2011 / 13:28

  >Elli: voi haha :D nauroin ääneen ku luin sun kommentin, kiitos piristyksestä!T. retalesiitä huoneesta on tulossa juttua tässä syksyllä, vastailin tuolla ylempänä et sen huoneen sisustus on vaiheessa ja heti ku saan sen valmiiks, esittelen täällä. vannon kautta kiven ja kannon!ja kuule, ei meillä oo aina siistiä ja tavarat järjestyksessä, usko pois! kyllä kaks aikuista ja kaks kissaakin saa sotkettua :D. nytkin mulla on alkamassa kaappien järjesteleminen, alkaa olla siinä pisteessä et ku oven avaa ni sisältö on lattialla :D

 6. maisamiisa
  18.8.2011 / 12:02

  >Hiphei, tää oli kiva! Sai jotenki paljo paremmin kuvan teidän kodista kuin pelkkien kuvien välityksellä, vaikka kuvatkin aina ovat todella hyviä ja kivoja! On teillä vaan ihana koti!

 7. S
  18.8.2011 / 18:17

  >maisamiisa: jei, kiva kuulla :)). ja lämpimät kiitokset <3

 8. Laura
  24.8.2011 / 13:01

  >Ihana, kun olit tehnyt videon! Siitä saa ihan eri lailla käsityksen tilasta kuin kuvista! Muutenkin, kiitos ihanasta, inspiroivasta ja ilahduttavasta blogista!

 9. S
  24.8.2011 / 15:54

  >Laura: kiva kuulla Laura! videon laatu nyt on mitä on, mut jos ei siihen kiinnitä sen enempää huomiota ;)kiitos sulle Laura ihanasta palautteesta <3

 10. Anonymous
  14.10.2011 / 15:07

  >Löysin vasta blogisi, aivan ihana koti teillä.Kun teillä on valkoiset tapetit niin onko ne maalattavaa tapettia vai ihan normaalia tapettia, meillä olisi alakerran tapetointi edessä ja ajattelin laittaa maalattavaa tapettia, ja yhdelle seinälle maalattavan vekki tapetin,oiskohan minkä näköinen yhdistelmä? :)Kummatkin maalaisin kuitenkin valkoiseksi,,,,T.Piaps,KIITOS KUN SAI KÄYDÄ KYLÄSSÄ;)

 11. S
  14.10.2011 / 15:27

  >Pia: suuret kiitokset sulle Pia! kiva että tykkäät :). meidän valkoiset seinät on maalatut eli ei tapettia.

 12. Maijuli
  25.9.2012 / 17:04

  En kyllä näe videota missään…

  • 25.9.2012 / 17:06

   se, kuten kaikki muutkin videopostaukseni, katosi taivaan tuuliin blogimuuttoni myötä toukokuussa :/
   täytyy väsätä uusia videoita pikkuhiljaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.